Cele mai bune aplicații de mesagerie securizată pentru Android și iOS


În prezent, vârsta internetului și a comunicării este în ritmul cel mai rapid, cu caracteristici tehnologice din ce în ce mai mari. Cu toate acestea, activitățile de supraveghere cresc foarte mult în întreaga lume, cu aplicarea legilor privind păstrarea datelor. Acest lucru a ridicat enorm urmărirea datelor utilizatorilor și a evocat îngrijorări în rândul oamenilor.

Prin urmare, pentru a depăși problema, proprietarii tehnologiei și-au revoluționat aplicațiile, făcându-le aplicațiile de mesagerie criptate să asigure o comunicare sigură. Aceste aplicații de mesagerie sunt concepute într-un mod astfel încât comunicarea dintre dvs. și o altă persoană să rămână în siguranță de la urmărirea acestora. Acest lucru este posibil printr-o caracteristică cunoscută sub numele de criptare end-to-end.

Cadrele de criptare end-to-end sunt destinate să zdrobească orice eforturi de recunoaștere sau de modificare, având în vedere faptul că niciunii străini nu pot dezinstala informațiile transmise sau eliminate. De exemplu, organizațiile care utilizează criptarea end-to-end nu pot transmite autorităților scrierile mesajelor clienților lor.

Aplicații de mesagerie criptate de la capăt la capăt?

Într-un cadru E2EE, cheile de criptare ar trebui să fie doar cunoscute de părțile care transmit. Pentru a îndeplini acest obiectiv, cadrele E2EE pot codifica informațiile care utilizează o serie pre-organizată de imagini, numită secret pre-partajat (PGP), sau un secret unic obținut dintr-un astfel de secret pre-partajat (DUKPT). De asemenea, pot aranja o cheie secretă la fața locului folosind comerțul cu cheie Diffie-Hellman (OTR).

Aplicația de mesagerie sigură îngreunează accesul la comunicarea personală a ghiozdanilor și a ochilor cibernetici. O conversație între dvs. și persoana de la celălalt capăt este de nerecunoscut pentru orice altă persoană și este aproape imposibil să o decriptați.

Această caracteristică de criptare end-to-end asigură comunicarea dvs. de a fi exploatat de un atac cibernetic și de o utilizare nelegitimă. Cu toate acestea, în unele aplicații, trebuie să activați această caracteristică, altfel este activată automat.

Menținând conversația privată între cele două, unele dintre aceste aplicații de mesagerie criptate sunt descrise mai jos și discutate mai jos.

WhatsApp

Cea mai utilizată aplicație pentru mesagerie a implementat în sfârșit criptarea end-to-end. Au durat aproximativ 6 luni pentru ca aceștia să implementeze pe deplin funcția. Prin această acțiune a producătorilor de aplicații, a devenit complet clar că cât de importantă este criptarea.

Este pe primul loc în lista celor mai bune aplicații de mesagerie criptate, care oferă criptare completă de la capăt. Acum a devenit greu pentru cibernetici să încalce WhatsApp și să vă decriptați informațiile. WhatsApp nu stochează niciun mesaj din serverele lor. Mai mult, este o aplicație gratuită și are peste 1 miliard de utilizatori în întreaga lume.

defectele:

Un inginer de securitate și columnist de la Intercept, Micah Lee, a atras atenția asupra faptului că WhatsApp este criptat, cu toate acestea, așa cum este indicat prin avizul său de protecție, WhatsApp poate (păstrează) date despre ora și ora referitoare la mesajele transmise eficient și la numerele de telefon mobil asociate cu un comerț de conținut.

În plus, aplicația de mesagerie va colecta, de asemenea, „orice alte date” pe care este restricționat legal să le strângă. În ciuda a ceea ce s-ar putea aștepta, WhatsApp a garantat înainte ca niciun fel de informații cu privire la discuții sau date identificate cu acestea să nu fie scoase pe serverele sale.

WhatsApp este deținut de Facebook și, Facebook extrage datele meta ale utilizatorilor lor. Este protejat să accepte că va proceda la fel și pentru WhatsApp; în acest fel, 100 pentru fiecare monedă de protecție este de neconceput din perspectiva unui client.

Un utilizator de Twitter cu numele YourAnonNews (nu se știe dacă a fost identificat cu Anonymous) a avertizat clienții să nu se amelioreze pentru criptarea end-to-end include, deoarece organizația sa mamă este Facebook.

Nu vă entuziasmați de criptarea #WhatsApp, probabil că au un backdoor, sunt încă deținute de #Facebook (contractant guvernamental)

– Anonim (@YourAnonNews) 5 aprilie 2016

Descărcați: [culoare buton = dimensiune ”verde” = ”” tip = ”pătrat” țintă = ”” link = ”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp&hl = ro ”] Android [/ buton] și [buton color =” verde ”size =” ”type =” square ”target =” ”link =” https://itunes.apple.com/us/app/whatsapp- messenger / id310633997? mt = 8 “] iOS [/ butonul]

Viber

Viber este, de asemenea, aplicația de mesagerie criptată instant, a introdus criptarea end-to-end în ultima lor versiune 6.0. De asemenea, au oferit o imagine de ansamblu a criptării lor, astfel încât cei care caută securitate avansată să-și dea seama.

Aceștia au menționat o excepție pe care nu o va acoperi această criptare care sunt atașamentele prin extensia de partajare iOS.

Declarația oficială:

Fișierele atașate trimise utilizând această metodă sunt încă criptate în tranzit (folosind HTTPS), dar nu sunt criptate de la capăt la sfârșit. Pentru a vă asigura că imaginile și videoclipurile dvs. sunt criptate complet de la capăt, trimiteți-le din aplicația Viber direct și nu din biblioteca de imagini iOS. Această limitare se aplică numai iOS și va fi abordată într-o versiune viitoare.

Având în vedere acest lucru, trebuie să vă asigurați că utilizați metoda de partajare indicată de Viber. Toate datele dvs. vor fi criptate de la sfârșitul dvs. până la destinatar. Viber este o aplicație gratuită care are aproximativ 754 de milioane de utilizatori.

Descărcați: [culoarea butonului = „verde” size = ”” type = ”square” target = ”” link = ”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.viber.voip&hl = ro ”] Android [/ buton] și [buton color =” verde ”size =” ”type =” square ”target =” ”link =” https://itunes.apple.com/us/app/viber- messenger-text-apel / id382617920? mt = 8] iOS [/ butonul “]

LINIA

Linia a fost construită de ingineri japonezi. Invenția acestei aplicații are o poveste ciudată. A fost construit pentru comunicare după un mare cutremur care a lovit Japonia în 2011. Infrastructura de telecomunicații a fost distrusă din cauza calamitului, de aceea singura cale de comunicare rămasă a fost prin intermediul platformelor conectate la Internet.

Cu toate acestea, atunci când a fost folosit de public, utilizatorii au crescut dramatic. În 2015 utilizatorii au trecut de 700 de milioane și în același an linia a introdus criptarea end-to-end. Funcția a fost numită etanșare a literelor, activați această caracteristică și sunteți gata să mergeți. Astfel, Line poate fi considerată și aplicația de mesagerie criptată securizată.

Descărcați: [culoarea butonului = „verde” size = ”” type = ”square” target = ”” link = ”https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.naver.line.android&hl = ro ”] Android [/ buton] și [buton color =” verde ”size =” ”type =” square ”target =” ”link =” https://itunes.apple.com/us/app/line/ id443904275? mt = 8 “] iOS [/ butonul]

Telegram Messenger

Telegram este, de asemenea, o aplicație de mesagerie sigură care s-a concentrat pe viteză și securitate. Când WhatsApp a fost interzis în Brazilia, oamenii au început să folosească telegramă ca alternativă și acest lucru ajută aplicația să crească puterea utilizatorului. Este o aplicație gratuită cu peste 100+ milioane de utilizatori.

O telegramă are criptare end-to-end care este considerată a fi cea mai protejată platformă de mesagerie. Ștergerea de mesaje din partea ta va declanșa eliminarea acelorași mesaje din cealaltă parte.

De asemenea, oferă o caracteristică care provoacă autodistrugerea mesajelor, fotografiilor, videoclipurilor și fișierelor odată ce acestea sunt deschise și văzute de receptor. Fișierele solicitate vor fi șterse într-un interval de timp stabilit. Această autodistrugere va șterge mesajele de pe dispozitivul dvs., precum și de pe dispozitivul prietenului.

Chaturile secrete ale telegramelor sunt specifice dispozitivelor, dar nu fac parte din cloud de telegramă. Acest factor șterge că puteți obține acces la mesajele de pe dispozitivul original de la care au fost trimise. Aceasta înseamnă că mesajele dvs. sunt în siguranță până la momentul în care dispozitivul dvs. este cu dvs..

Pași pentru a activa opțiunea de chat secret?

  • Accesați setările avansate
  • Activați „chat-urile secrete”

Descărcați: [culoarea butonului = „verde” size = ”” type = ”square” target = ”” link = ”https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger&hl = ro ”] Android [/ buton] și [buton color =” verde ”size =” ”type =” square ”target =” ”link =” https://itunes.apple.com/us/app/telegram- messenger / id686449807? mt = 8 “] iOS [/ butonul]

Mesaje și FaceTime

Este o altă aplicație de mesagerie criptată, dar numai pentru utilizatorii de iPhone și Mac. Dacă comunicați folosind această aplicație, informațiile dvs. sunt protejate pe toate dispozitivele. Acesta criptează toate mesajele de pe dispozitivul dvs. într-un mod care poate fi accesat doar de o parolă.

Apple a susținut că nu există nicio modalitate de a decripta mesajele care sunt trimise sau primite prin iMessages și FaceTime. De asemenea, ei au explicat cât de sigur este iMessage.

Descărcați: [culoarea butonului = „verde” size = ”” type = ”pătrat” țintă = ”” link = ”https://itunes.apple.com/us/app/voxer-walkie-talkie-messenger/id377304531?mt = 8 “] iOS [/] buton

Semnalizare mesagerie privată

Acest mesager securizat și-a făcut locul în cele mai criptate aplicații de mesagerie și are o istorie lungă pe care vom încerca să o rezumăm pentru dvs. Whisper Systems a proiectat Semnal ca descendent al două aplicații separate dedicate textelor criptate și apelurilor vocale criptate.

Criptarea a fost întotdeauna obiectivul principal al produselor companiei. Când twitter a fost actualizat în 2011, obiectivul a fost de a spori securitatea politicilor de micro-blogging.

Compania a făcut eforturi continue și a lansat Open Whisper Systems, care este un sursă deschisă și un proiect de colaborare. Semnalul a fost proiectat și în același context și este, de asemenea, un open source.

Figuri proeminente de securitate cibernetică și confidențialitate, cum ar fi Edward Snowden și Bruce Schneier, folosesc Signal. Singurul motiv din spatele succesului acestei aplicații este acela că toate comunicațiile sunt criptate de la capăt la capăt.

Descărcați: [color button = size ”green” size = ”” type = ”square” target = ”” link = ”https://play.google.com/store/apps/details?id=org.thoughtcrime.securesms&hl = ro ”] Android [/ buton] și [buton color =” verde ”size =” ”type =” square ”target =” ”link =” https://itunes.apple.com/us/app/signal- privat-messenger / id874139669? mt = 8] iOS [/ butonul “]

Voxer

Voxer (Android, iOS) adoptă o strategie mai adaptată la voce decât o tonă din aceste aplicații diferite, permițând clienților să trimită mesaje vocale precum un gadget walkie-talkie sau push-to-talk. Clienții pot să melodizeze mesajele live în aplicație sau să redea mesaje precum mesajul vocal ulterior; De asemenea, pot trimite și primi conținut, fotografii, înregistrări și mesaje din zonă.

Cu toate acestea, aplicația sprijină adunări de până la 500 de persoane și mesaje criptate discreționare de la sfârșit la sfârșit folosind protocolul Signal. Aplicația este gratuită, cu toate acestea, un membru de top de top deschide evidențieri, de exemplu, istoricul de mesaje nelimitate, controale de administrator pentru vizitele de adunare și un modul fără mâini walkie-talkie. Ar trebui să vă selectați pentru a trimite mesaje criptate cu modul de chat privat, spre deosebire de ao avea activat ca implicit.

Descărcați: [culoarea butonului = „verde” size = ”” type = ”pătrat” țintă = ”” link = ”https://itunes.apple.com/us/app/voxer-walkie-talkie-messenger/id377304531?mt = 8 ″] Android [/ buton] și [buton color = „verde” size = ”” type = ”square” target = ”” link = ”https://itunes.apple.com/us/app/voxer-walkie -talkie-messenger / id377304531? mt = 8] iOS [/ butonul “]

Praful cibernetic

Caracteristicile acestei aplicații te pot face să te gândești la Snapchat. Este o aplicație de mesagerie criptată ușor diferită care oferă criptare end-to-end ca principal obiectiv al confidențialității și securității.

Cyber ​​Dust vă permite să trimiteți și să primiți mesaje text, autocolante, link-uri, imagini, videoclipuri și multe altele. Practic vă permite să comunicați independent.

Nimeni nu poate lua o captură de ecran a mesajelor dvs., de asemenea, mesajul dispare atunci când citiți, dar dacă sunteți dispus să stocați mesajele, atunci puteți activa opțiunea.

De fapt, Cyber ​​Dust este o platformă care îți îmbunătățește securitatea și confidențialitatea. Business Insider, Financial Times, Forbes și Inc, folosesc zilnic această aplicație.

Descărcați: [culoarea butonului = „verde” size = ”” type = ”square” target = ”” link = ”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.radicalapps.cyberdust&hl = ro ”] Android [/ buton] și [buton color =” verde ”size =” ”type =” square ”target =” ”link =” https://itunes.apple.com/us/app/dust- o mai sigur loc-la-text / id690158616? mt = 8 “] iOS [/ butonul]

Threema

La început, inventatorii au numit-o „EEEMA”, care a fost prescurtată ca „Aplicație de mesagerie criptată End-to-End”, dar cele trei „Es” arătau oneroase, astfel că au fost modificate ca „Threema”.

Are criptare end-to-end nu numai pentru mesaje, ci și fișiere media, chat-uri de grup și actualizări de stare sunt complet securizate. Creatorii de aplicații susțin de asemenea că aplicația șterge mesajele de pe serverele lor imediat ce sunt trimise și primite.

Inventatorii aparțin unei companii independente din Elveția. Este o aplicație plătită care a costat 2,99 EUR, a avut 3,5 milioane de utilizatori până în 2015.

Descărcați: [culoarea butonului = „verde” size = ”” type = ”square” target = ”” link = ”https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.threema.app&hl = ro ”] Android [/ buton] și [buton color =” verde ”size =” ”type =” square ”target =” ”link =” https://itunes.apple.com/us/app/threema/ id578665578? mt = 8 “] iOS [/ butonul]

Pryvate

Pryvate (Android, iOS) este o altă aplicație de mesagerie criptată, funcționată ținând cont de clienții competenți și de afaceri. În orice caz, aplicația oferă încă o utilitate puternică chiar și în planul său complementar. Delegatul Pryvate Now oferă capacități de informare vocală și de informare instantanee RSA 4096 RSA, precum și mesaje de autodistrugere.

Clienții dispuși să obțină un abonament premium primesc apeluri vocale și video private, apeluri telefonice securizate, e-mail privat, stocare de documente și măsuri ostile pentru blocarea cu scopul de a putea utiliza aplicația în mod universal. Cu toate acestea, o altă aplicație perfectă de mesagerie de criptare end-to-end.

Descărcați: [culoarea butonului = „verde” size = ”” type = ”square” target = ”” link = ”https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pryvate&hl = ro ”] Android [/ buton] și [buton color =” verde ”size =” ”type =” square ”target =” ”link =” https://itunes.apple.com/us/app/pryvate- acum-securizat-cOMMS-app / id914948581? mt = 8] iOS [/ butonul “]

Concluzie

Odată cu trecerea timpului, inovația în tehnologie a schimbat dinamica securității și a vieții private. Exemplul genial este criptarea, la început, a fost limitată în câteva scopuri, dar acum a evoluat în fiecare dispozitiv de rețea.

Am adunat cele mai sigure aplicații de mesagerie criptată, care sunt utilizate de figurile cunoscute ale industriei de securitate, precum și de multe personalități marcante. Aplicația de mesagerie criptată este cea mai relevantă alegere dacă doriți să vă îmbunătățiți securitatea de mesagerie.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map