CyberGhost VPN Rishikimi 2020

shesh logo logo Cyberghost


VPN e CyberGhost ka shumë për të. Kompania përdor protokollet më të mira VPN të disponueshme sot, dhe programi i tyre është i koduar me kodimin AES 256-bit.

Shtë e mundur të lidheni pothuajse me çdo pajisje te CyberGhost. Shumë klientë të mundshëm gjithashtu do të vlerësojnë aftësinë për t’u lidhur deri në shtatë pajisje menjëherë.

Një nga tiparet më tërheqëse të CyberGhost është se selia e saj është e vendosur në Rumani. Ky vend nuk është pjesë e aleancave të mbikëqyrjes së Pesë syve, nëntë syve ose 14 syve. Për njerëzit që janë të vetëdijshëm për sigurinë dhe privatësinë në internet, kjo është kritike.

Vendet anëtare të këtyre rrjeteve kryejnë veprimtari të stilit të spiunazhit dhe ndajnë çdo inteligjencë që ata mbledhin. Nëse edhe një agjenci inteligjence merr duart në të dhënat tuaja private, mund të jeni i sigurt që do të ndahet me të tjerët. Kur po përpiqeni të mbani anonimatin, kjo është gjëja e fundit që dëshironi.

Pasqyrë e CyberGhost

CyberGhost u themelua në vitin 2011, që do të thotë se ata kanë qenë rreth e rrotull për një kohë. Ata kanë pasur kohë për të zhvilluar karakteristika të shkëlqyera dhe të shpëtojnë nga problemet gjatë rrugës. Në përgjithësi, ato janë mjaft të besueshme dhe gjithashtu janë relativisht të përballueshme.

Edhe pse shumë e konsiderojnë CyberGhost një zgjedhje të shkëlqyeshme, disa nga VPN-të më të mira në të vërtetë ofrojnë edhe më të shpejtë normat e transferimit të të dhënave dhe rrjeteve më të gjera të serverave. Sido që të jetë rasti, konsensusi i përgjithshëm mbetet që shumë njerëz e vlerësojnë këtë performancë të VPN të jetë më se e përshtatshme.

FeaturesInformation
Usability:Lehtë për t’u përdorur
Politika e prerjeve:Asnjë politikë log
Madhësia e serverit:3000 ++ serverë
Shpërndarja e serverit:59 shtete
mbështetur:Bisedë live
torrenting:i lejuar
streaming:i lejuar
Protokolli dhe enkriptimi VPN:Protokolli OpenVPN, L2TP dhe IPSec; Kriptimi AES 256-bit
Shtabi:Rumani
Çmimi:$ 2.75 / month
Uebfaqja Zyrtare:https://www.cyberghostvpn.com

Siguria dhe Kriptimi

Si shumë nga VPN-të më të mira të disponueshme sot, CyberGhost u jep përdoruesve një zgjedhje kur bëhet fjalë për protokollet. Konsiderohet OpenVPN protokolli më i mirë në përdorimin aktual. Softwareshtë softuer me burim të hapur, që do të thotë se shumë vullnetarë kanë rishikuar kodin e tij për të zbuluar dhe korrigjuar dobësitë.

Për më tepër, për shkak se është burim i hapur, është e mundur për këdo që të bëjë përmirësime ose ndryshime në të. Një kompani e besueshme VPN mund të bëjë disa ndryshime që mundësojnë siguri edhe më të madhe në internet.

Diagrami i sigurisë Cyberghost

Përdoruesit e ditur mund të vlerësojnë mundësinë për të përdorur protokolle të tjera VPN si IPSec dhe L2TP gjatë shfletimit. CyberGhost është i pajtueshëm me një gamë të gjerë pajisjesh, përfshirë ato që funksionojnë Windows, Mac, iOS, Android dhe Linux.

Kriptimi i shkallës ushtarake, AES 256-bit është një përcaktim i paracaktuar për përdoruesit e CyberGhost. Ky është një lajm i shkëlqyeshëm për vetëdijen e sigurisë. Gjithashtu një lajm i mirëpritur është se ky VPN është në përputhje me Routerin Onion, ose TOR. Ndërsa nuk është i nevojshëm për të gjithë përdoruesit, TOR mund të jetë i dobishëm për aplikacione të caktuara dhe për njerëzit që jetojnë në vendet ku aksesi në internet është jashtëzakonisht i kufizuar.

Përdorues të tillë gjithashtu mund të jenë të interesuar në veçorinë e Encryption Double të CyberGhost. Megjithëse përdorimi i Encryption Double ngadalëson transferimin e të dhënave, mund të jetë thelbësore për të siguruar sigurinë në internet të individëve që jetojnë nën regjime totalitare..

Vendndodhjet e serverëve të CyberGhost

CyberGhost ka një relativisht rrjet i gjerë i serverëve, megjithëse nuk mund të thuhet se është aq gjithëpërfshirës sa rrjetet e ofruara nga VPN-të më të mira. ende, që kanë 3.066 servera në 59 vende është zor se bie.

Sidoqoftë, nëse jetoni ose udhëtoni shpesh në rajone që nuk janë aq të përfaqësuara në rrjetin e CyberGhost, atëherë mund të bëni më mirë me një ofrues tjetër VPN që ka një prani më të gjerë.

serverat e Cyberghosts

Amerika e Veriut është e mbuluar mirë nga CyberGhost. Vetëm në SHBA ata kanë 500 serverë. Vetëm nën 100 serverë janë në Kanada. Ndërsa shumë nga VPN më të vlerësuarat kanë një prani në Meksikë &# X1f1f2;&# X1f1fd;, CyberGhost nuk ka. Ata kanë 10 servera në Kosta Rika. Meqenëse Amerika Qendrore është anashkaluar shpesh, ky është një lajm i mirë.

Amerika e Jugut në përgjithësi nuk është e mbuluar mirë nga ofruesit e VPN. CyberGhost mban serverë në Brazil, Kili dhe Kolumbi, që është një përmirësim në krahasim me disa konkurrentë.

Mund të jetë e vlefshme për disa përdorues të dinë që CyberGhost përdor një kombinim të serverëve fizikë dhe virtualë. Mund të jeni të sigurt se një server fizik në të vërtetë është i vendosur aty ku VPN thotë se është. Sidoqoftë, me serverat virtualë, është e mundur që softveri në server thjesht e bën atë të duket sikur është në një vend, ndërsa në të vërtetë është në një tjetër.

Disa përdorues të VPN nuk e pëlqejnë ose janë dyshues për këtë praktikë. Ata nuk duan që të dhënat e tyre private të transferohen nëpër vende të caktuara. Nëse jeni një nga këta individë, atëherë mund të preferoni një ofrues të ndryshëm VPN që përdor ekskluzivisht serverë fizikë.

Përdorimi i BitTorrent ose P2P me CyberGhost VPN

Në frymën e aksesit dhe lirisë totale në internet, vendos CyberGhost pa kufizime në shkarkimin e torrenteve ose ndarjen e skedarëve përmes P2P. Për dallim nga VPN-të e tjera, ata nuk i kufizojnë këto aktivitete në disa serverë dhe as nuk përpiqen të sjellin shpejtësi te njerëzit që janë të përfshirë në këto aktivitete.

përrua Cyberghost

CyberGhost madje ka disa serverë të specializuar për transmetim, kështu që nëse një nga parimet tuaja kryesore është transmetimi i Netflix, Amazon Prime dhe të tjerët, duhet lehtësisht të jeni në gjendje ta bëni atë.

Rezultatet e Testit të Shpejtësisë të CyberGhost VPN

Do të ishte mirë nëse CyberGhost mund të ofrojë llojin e normave të transferimit të të dhënave që arrihen nga VPN të tjerë me cilësi të lartë, por ato nuk do të jenë. Kjo mund të jetë e tillë për disa arsye.

Ndoshta nuk kanë serverë të mjaftueshëm për të trajtuar numrin e përdoruesve që ata kanë. Cilado qoftë arsyeja, rezultatet janë të pamohueshme. Cyberghost nuk mund te vazhdoj me konkurrencën ku bëhet fjalë për shpejtësinë.

Para se të ndizni CyberGhost, gjërat po ecnin mirë. Testimi fillestar tregoi për shkarkime prej 98.71 Mbps ndërsa ngarkimet po zvogëloheshin së bashku me 53.00 Mbps. Tani, me VPN-të më të mira, vështirë se do të vini re shumë ndryshime. Kjo nuk është ajo që ndodhi me CyberGhost.

Një nga serverët në New York siguruan norma të mjerueshme të shkarkimit prej 18.41 Mbps dhe normat e ngarkimit prej 7.12 Mbps. Duke marrë parasysh afërsinë relative të vendndodhjes së kompjuterit të testimit dhe këtij serveri, shkalla e transferimit të të dhënave duhet të ishte shumë më e mirë.

Një server në Amsterdam dha rezultate më të mira, por jo shumë. Me shkarkimet që vijnë në 51.10 Mbps dhe normat e ngarkimeve në 21.10 Mbps, është e sigurt të thuhet se kjo nuk është saktësisht performanca mbresëlënëse.

testi i shpejtësisë së Cyberghost

Sidoqoftë, ishte mbresëlënëse kur u krahasua me performancën e serverit Hong Kong. Me normat e shkarkimit prej rreth 4.0 Mbps dhe shpejtësinë e ngarkimit prej 15,65 Mbps, është e qartë se shpejtësia nuk është e forta e CyberGhost.

Politika e Regjistrimit të CyberGhost VPN

Ofruesit e Shërbimit të Internetit, ose ISP-të, dihet se mbajnë regjistrat e trafikut në internet. Në fakt, ata bëjnë një regjistrim të çdo klikimi që ju bëni pasi të regjistroheni. Askush nuk po e kalon ditën e tyre duke rishikuar çdo veprim që bëni në internet, por ISP i ruan këto të dhëna për një kohë.

politika e prerjeveISP-të mund t’i shesin këto të dhëna kompanive të marketingut. Përndryshe, ata mund të përdorin informacionin për t’ju drejtuar direkt juve. Këto të dhëna më tej mund të arrihen nga autoritetet në zbatimin e ligjit ose qeveria. Në fakt, nëse ISP-ja juaj shërbehet me një kërkesë, atëherë ata duhet të ndajnë të gjitha të dhënat që mund të kenë mbledhur në lidhje me sjelljen tuaj në internet.

Këto shkrime të të dhënave mund të jenë shqetësuese për shumë arsye. Në regjimet totalitare, mund të jetë e frikshme të kesh dikë që të ruajë skedarët e tillë të ngushtë. Edhe nëse jetoni në një vend relativisht të sigurt, me të vërtetë mendoni se informacioni juaj më i ndjeshëm është i sigurt me ISP-në tuaj?

Regjistrimi që bëjnë ISP-të është një nga arsyet kryesore për të përdorur një VPN. VPN e bën të pamundur që ISP të gjurmojë klikimet tuaja. Sigurisht, nëse VPN po mban regjistrat e aktiviteteve tuaja, atëherë çështja është e folur.

Kjo është arsyeja pse shumica e VPN-ve reklamojnë se kanë një politikë “mos prerje” ose “zero prerje”. Ata e dinë që klientët e tyre nuk duan që dikush të mbajë shënimin e asaj që bën në internet. Sidoqoftë, kur lexoni shtypjen e imët në politikën e privatësisë së kompanisë, nuk është e pazakontë të shihni se ata në të vërtetë bëjnë disa sasi të prerjeve.

Ata mund të kërkohet me ligj që ta bëjnë këtë bazuar në vendndodhjen e selisë së tyre. Kjo është veçanërisht e vërtetë në rastin e VPN-ve që janë themeluar në vendet që i përkasin pesë aleancave të mbikëqyrjes së pesë syve, nëntë syve dhe 14 syve..

CyberGhost është me qendër në Rumani, një vend që nuk ka lidhje me asnjë prej këtyre organizatave. Në përputhje me rrethanat, kur ata thonë se ata nuk gjurmojnë asnjë të dhënë për klientët e tyre, mund të besoni se ky është rasti.

politika e privatësisë së cyberghost

Pavarësisht se në cilën faqe të internetit vizitoni ose aplikacionin që përdorni, CyberGhost nuk po mban asnjë rekord të tij. Ju mund të bisedoni me këdo që dëshironi, të përfundoni transaksione financiare dhe të luani lojëra, të gjitha me sigurinë se askush nuk po shikon mbi supin tuaj.

Opsionet e çmimeve për CyberGhost VPN

CyberGhost është pak më e shtrenjtë se disa nga VPN-të e tjera me cilësi të lartë që janë atje. Megjithatë, ata ofrojnë një rrjet të gjerë serverash dhe disa veçori të dobishme.

Rezultatet e tyre të testit të shpejtësisë janë problematike, kështu që kjo mund të nënkuptojë që do të dëshironi t’i provoni ato për një periudhë të shkurtër para se të bëni një angazhim afatgjatë. për fat të keq, CyberGhost nuk ju lejon të provoni shërbimin e tyre falas. &# X1f615;

tabela e çmimeve të Cyberghost

Nëse dëshironi të paguani çdo muaj në muaj, atëherë kostoja do të jetë 11,99 dollarë në muaj. Kjo është pak e pjerrët, veçanërisht kur merren parasysh normat e ngadalta të transferimit të të dhënave që duket se janë një problem në të gjithë tabelën.

Ju mund të kurseni para duke shkuar me një paketë një ose dy-vjeçare. Kjo sjell çmimin në vetëm 4,99 dollarë ose 3,79 dollarë në muaj. Ekziston edhe një paketë tre-vjeçare për afërsisht 2,75 dollarë në muaj. pa dyshim, kjo është më e përballueshme, po sikur të zbuloni që thjesht nuk po merrni performancën për të cilën keni shpresuar? Atëherë ju jeni mbërthyer me një shërbim inferior për atë që do të ndjeheni si një kohë me të vërtetë të gjatë.

CyberGhost ofron një garanci 30-ditore të kthimit të parave. Një muaj është ndoshta një kohë e mjaftueshme që ju të vendosni nëse funksionon apo jo ky shërbim për ju. Përveç pranimit të kartave të kreditit, kartave të debitit dhe PayPal, CyberGhost gjithashtu pranon Bitcoin. Sidoqoftë, ata nuk pranojnë kartat e shitjes me pakicë të rastit për pagesa siç bëjnë ofruesit e tjerë të VPN.

Rekomandohet CyberGhost VPN?

Konsumatorët e mundshëm mund të gjejnë shumë për të pëlqyer në lidhje me CyberGhost. Një nga pikat kryesore në favor të tyre është ajo ata kanë një ndërfaqe jashtëzakonisht miqësore, që është një avantazh ndaj shërbimeve të tjera VPN që kanë pulte mjaft të rrepta dhe utilitare.

aplikacioni i desktopit Cyberghost

Edhe dikush që është fillestar i përgjithshëm kur bëhet fjalë për VPN duhet të ketë pak probleme të kuptojë se si ta instalojë dhe fillojë CyberGhost për herë të parë. Pasi të jetë në pult, gjithçka është hedhur qartë, dhe nisja me një klik është në dispozicion në cilësimet.

Përveç kësaj, CyberGhost ka disa veçori të duhura sigurie dhe kriptimi. Përdoruesit e sofistikuar do të vlerësojnë aftësinë për të zgjedhur protokollin VPN që është i duhuri për qëllimet e tyre ndërsa fillestarët mund të besojnë se OpenVPN do t’u sigurojë atyre të gjithë mbrojtjen në internet që u nevojitet.

Kombinuar me kriptimin e AES 256-bit, ka pak arsye shqetësuese gjatë shfletimit. Ndihmon gjithashtu që kriptimi i dyfishtë dhe përputhshmëria TOR janë të disponueshme për ata që kanë shqetësime kritike për sigurinë.

Gjithashtu në favor të saj është fakti që CyberGhost është me seli në Rumani dhe ndjek një politikë e rreptë e shkrimeve zero. Nëse jeni serioz në lidhje me anonimitetin dhe mbajtjen private të kohës tuaj, atëherë CyberGhost është një zgjedhje e mirë.

Sidoqoftë, është mirë të mbani në mend se CyberGhost nuk ka performuar mirë në testet e shkallës së transferimit të të dhënave. Për një ofrues relativisht të madh, ata vendosin disa numra mjaft të çuditshëm. Imagjinoni të përpiqeni të hyni në internet çdo ditë dhe duke iu nënshtruar atyre llojeve të numrave të shkarkimit dhe ngarkimit. Do të ishte tepër zhgënjyese.

Grshtë e njohur, përvoja juaj me CyberGhost mund të ndryshojë, por kompanisë nuk mund t’i jepet një rekomandim me gjithë zemër, kur ka ofrues të tjerë VPN që ofrojnë shpejtësi kaq shumë më të mirë. Një shembull i mirë i një ofruesi të tillë është NordVPN. Shikoni vlerësimin tonë për të parë rezultatet e testit vetë.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map