Examinare ExpressVPN (2020)

logo-ul expresvpn pătrat


Există o mulțime de hype în jurul ExpressVPN. Când te uiți la majoritatea recenziilor VPN, ExpressVPN ocupă adesea unul dintre cele mai bune servicii VPN de astăzi, în Canada și la nivel global. Dar cât de bine sunt aceste afirmații?

O serie de recenzii vorbesc despre cât de rapid este ExpressVPN, alții spun că este o modalitate sigură de a vă deplasa prin conținutul de streaminguri geo-restricționate și veți auzi în permanență despre cât de bine sunt un loc de muncă pe care îl protejează confidențialitatea clienților lor.

Am vrut să rezolvăm tot hype-ul și să punem serviciul la încercare noi înșine. Ne-am concentrat pe patru lucruri:

 1. Locația serverului
 2. Viteza serverului
 3. Politicile de logare
 4. Prețuri

Prezentare generală a ExpressVPN

FeaturesInformation
Usability:Ușor de folosit
Politica de logare:Fără politica Jurnalelor
Dimensiunea serverului:3000+ servere
Distribuție server:94 de țări
A sustine:Suport pentru chat live 24/7
torrenting:Permis
Streaming:Permis
Protocolul VPN și criptarea:256 biți AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Sediu:Insulele Virgine Britanice
Preț:$ 8,32 / lună
Site oficial:https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice. Serviciul, viteza și serviciul clienților îi fac să iasă în evidență de concurență.

ExpressVPN este capabil să livreze mai multe caracteristici decât oricare dintre celelalte VPN-uri pe care le-am revizuit. Unul dintre punctele principale ale acestui VPN este faptul că acceptă o serie de platforme, inclusiv Mac, Android, iOS, Linux, Windows și altele. ExpressVPN oferă suport pentru routere, Apple TV, PlayStation, Kindle Fire și Fire TV.

Cu un abonament, puteți conecta până la trei dispozitive diferite. Deși acest lucru nu rezistă la ceea ce permit alții, cum ar fi NordVPN, unul dintre avantajele majore pentru ExpressVPN este că îl puteți folosi pe router. Așadar, instalați VPN-ul pe router și toate dispozitivele din casa dvs. sunt protejate. ExpressVPN oferă o serie de accesorii tehnice.

Ca exemplu, au propriile servere DNS pentru a vă oferi un nivel suplimentar de protecție la Internet. Tehnologiile lor de criptare de înaltă performanță fac totul, dar imposibil chiar și pentru cei mai experimentați hackeri și atacatori să vă monitorizeze activitățile.

Ceva pe care nu l-am văzut în alte VPN-uri este o caracteristică cunoscută sub denumirea de „split tunneling”. Acest lucru înseamnă că, dacă instalați VPN-ul pe router, puteți selecta dispozitivele care se conectează prin VPN și care dintre ele trec prin conexiunea dvs. normală. De asemenea, puteți determina ce aplicații vor trece prin VPN și care vor utiliza o conexiune normală.

Pro:
 • Viteza de descărcare rapidă
 • Deblochează Netflix
 • Peste 2.000 de servere
 • Aplicație ușor de utilizat
 • Protocole sigure de criptare și VPN
 • Permite torentele
 • O politică strictă fără jurnale
Contra:
 • Puțin mai scump, în special pentru utilizatorii lunar
Caracteristici:
 • Deblochează conținutul de pe tot globul
 • 148 locații server
 • Funcție de testare a vitezei încorporată
 • Aplicații pentru fiecare dispozitiv
 • Criptare AES de 256 biți
 • Nu există jurnalele de activitate sau jurnalele de conexiune
 • Mascare adresă IP
 • Navigare anonimă
 • OpenVPN și alte protocoale
 • DNS de cunoaștere zero

Unde sunt amplasate serverele?

Locațiile serverului este un alt domeniu în care ExpressVPN își arată cu adevărat valoarea. Numărul lor mare de servere înseamnă că vă este ușor să schimbați și să ascundeți IP-ul.

În urma redactării acestei recenzii, ExpressVPN are servere în mai mult de 94 de țări. Au mai mult decât 3.000 de servere diferite în peste 148 orașe. Acest lucru le pune chiar în partea de sus atunci când vine vorba de cele mai multe servere oferite de un VPN. Țări VPN Express Dacă există un server de care aveți nevoie într-un anumit oraș, este posibil să îl găsiți cu ExpressVPN. Și, dacă aveți întrebări despre dacă serverele sunt sau nu în sus, le puteți verifica serverele în timp real.

În aceeași pagină, puteți verifica adresa dvs. IP precum și verifica viteza de conectare. Opțiunea switch switch este perfectă pentru persoanele care desfășoară activități specifice locației. De exemplu, unele lucrări de pe site-urile de acasă necesită să fiți într-o anumită țară. Comutatorul de ucidere va ucide automat orice site-uri web sau software pe care le utilizați dacă conexiunea de rețea se pierde.

Chiar dacă nu aveți o conexiune, mai ai protectie.

Cât de securizat este ExpressVPN?

Înainte de a intra în caracteristicile reale de securitate, trebuie să menționăm audituri ale terților. ExpressVPN nu se așteaptă să ai încredere în cuvântul lor doar atunci când vine vorba de pretențiile lor de fiabilitate. PwC a verificat conformitatea ExpressVPN cu politica sa de confidențialitate.

Mai mult, ExpressVPN angajează în mod regulat experți independenți pentru a testa limitele securității lor. Într-o industrie în care promisiunile false care se limitează la fraudă influențează mulți cumpărători potențiali, cecurile auto-impuse sunt o dovadă excepțională de încredere.

ExpressVPN folosește AES cu taste de 256 biți. Acesta este același nivel de criptare pe care îl folosește guvernul Statelor Unite. Este același nivel de criptare pe care îl utilizează majoritatea experților în securitate din întreaga lume.

Faptul că guvernele și firmele de securitate îl folosesc poate părea puțin abstract. Dar gândiți-vă astfel: ExpressVPN folosește o cheie de criptare care are 115.792.089.237.316.195.423.570.985.008.687.907.853.269.984.665.640.560 × 10 (e24) combinații posibile. protecție expresvpnChiar dacă toți cei mai puternici supercomputere de pe planetă și-au dedicat tot timpul lor să încerce să decripteze informațiile pe care le trimiteți online folosind ExpressVPN, ar fi nevoie de miliarde de ani.

Este la fel de sigur pe cât poți obține astăzi. Pentru a vă păstra traficul online în siguranță, ExpressVPN îți ascunde adresa IP și apoi amestecă traficul cu traficul altora.

Acest lucru face ca totul este imposibil pentru terți să vă citească informațiile. Aceasta include furnizorul de servicii Internet și operatorul dvs. Wi-Fi local. ExpressVPN vă oferă opțiunea de a selecta dintr-o varietate de protocoale VPN. Aceasta adaugă un alt nivel de securitate între computerul dvs. și serverul VPN pe care îl utilizați.

Majoritatea persoanelor care folosesc un VPN nu cunosc diferența dintre opțiunile de protocol VPN oferite. Din acest motiv, ExpressVPN are opțiunea de a alege automat protocolul care va fi cel mai bun pentru rețeaua pe care o utilizați. Setările protocolului vpn

Care este politica lor de logare?

Când privești ExpressVPN ca o afacere, devine foarte clar că confidențialitatea este numele jocului pentru ei. Compania are sediul în Insulele Virgine Britanice. Ca atare, aceștia nu au obligația de a elibera informații despre clienții lor agențiilor de informații ale guvernelor.

Când cercetați directori ai companiei, puteți găsi informații despre vicepreședinte și managerul lor de comunicare, precum și câțiva alți membri ai echipei. Cu toate acestea, majoritatea echipei lucrează anonim. Compania nu dezvăluie identitățile personale ale proprietarilor din motive de securitate.

Aceștia consideră că administrarea companiei lor fără ca proprietarii să fie cunoscuți public oferă un nivel suplimentar de securitate și protecție celor care utilizează ExpressVPN. Indiferent dacă cumpărați această explicație sau nu, trebuie să fiți de acord că un grup de persoane care doresc să își păstreze anonimatul vor ieși din calea lor pentru a se asigura că confidențialitatea clientului lor este protejată.

Și asta este exact ceea ce vezi că te uiți la politica lor de confidențialitate. Multe VPN-uri promit să protejeze confidențialitatea și anonimatul clienților lor doar pentru ca ulterior să apară că colectează informațiile clientului și le vând terților. ExpressVPN nu face asta. Deviza lor este că nu pot fi niciodată obligați să furnizeze date despre clienți, deoarece nu au niciunul.

Ce date vor colecta ExpressVPN?

Există câteva lucruri pe care ExpressVPN le colectează. Cu toate acestea, niciuna dintre aceste informații nu permite ExpressVPN sau altcuiva să se potrivească cu o persoană la o rețea, o activitate sau un comportament. politica de confidențialitate expresvpn ExpressVPN nu și-a construit sistemul în jurul valorii de a ști cum utilizatorii își folosesc serviciul. Dacă li s-ar solicita vreodată, nu ar avea nici o idee despre utilizatorii conectați la o anumită adresă IP la un moment dat.

Ei habar nu aveau ce utilizatori accesează un site web sau alte date sensibile. Putem spune cu sinceritate că am fost mulțumiți de ceea ce am văzut când am privit în spatele cortinei la politica de confidențialitate a ExpressVPN. Transparența lor atunci când vine vorba despre informațiile pe care le fac și nu le colectează ne-a generat cu încredere.

ExpressVPN funcționează cu Netflix?

Când vă conectați la serviciul lor, puteți alege un server în Statele Unite. Când faceți asta, ExpressVPN vă va conecta automat la cel mai bun server VPN pentru locația dvs. Asta am făcut.

Apoi am sperat pe Netflix să fim întâmpinați doar de temuta eroare NetNix VPN. Ne-am gândit că am găsit primul chink în blindajul ExpressVPN. Am contactat asistența clienților prin chat-ul lor live și i-am întrebat de ce nu ne putem conecta la Netflix. Au explicat asta ExpressVPN are servere speciale pentru streaming. expresvpn netflix Evident, nu difuzează unde sunt serverele către lume, dar își vor spune cu bucurie clienții. Ne-au spus la ce server să ne conectăm și am putut transmite fluxuri Netflix, Amazon Prime, videoclipuri YouTube și Hulu fără restricții..

Cât de repede este serviciul lor?

ExpressVPN se referă constant la ei înșiși ca la viteză ultrarapidă și de mare viteză. Dar la fel și toate celelalte VPN de acolo, așa că este ușor să ne întrebăm dacă au supraevaluat puțin cererea. Mai multe teste de viteză mai târziu și a devenit clar că acesta este un alt domeniu în care ExpressVPN își păstrează reputația. Au viteze de descărcare și încărcare rapide. Și la fiecare test, am văzut că viteza rămâne consecventă. viteza expressvpn rezultate

Prețuri ExpressVPN: Merită costul suplimentar?

După cum am menționat de la început, de la o lună la alta, ExpressVPN va fi mai scump decât unele dintre celelalte opțiuni VPN disponibile. prețuri expresvpn-min Un plan lunar va costa 12,95 USD. Un abonament de șase luni vă va costa 9,99 USD pe lună. Un abonament de 12 luni vă va costa 8,32 USD pe lună. După cum puteți vedea, cu cât vă angajați mai mult la un abonament, cu atât taxa va fi mai mică.

ExpressVPN plătește mai mult pentru serviciul lor, deoarece se concentrează pe oferirea clienților lor de protecție de top. ExpressVPN nu este interesat să concureze cu VPN-uri ieftine sau gratuite fără nume. Aceasta nu este piața lor. Expressvpn 30 zile garanție înapoiCu toate acestea, ExpressVPN oferă modalități prin care clienții pot câștiga servicii VPN gratuite.

De exemplu, puteți trimite prietenii și familia la ExpressVPN. Toți cei care se înscriu vor primi 30 de zile de serviciu gratuit, la fel și voi. ExpressVPN acceptă toate cardurile majore de credit și PayPal.

Bitcoin este, de asemenea, acceptat pentru persoanele care doresc să adauge un nivel suplimentar de anonimat serviciului lor. ExpressVPN are una dintre cele mai transparente garanții de returnare a banilor de 30 de zile pe care le-am văzut până în prezent. Dacă există vreun motiv pentru care nu sunteți nemulțumit de serviciul dvs., vă vor oferi o rambursare completă în primele 30 de zile.

Relații Clienți

Am fi remis dacă nu am vorbi despre asistența pentru clienți oferită de ExpressVPN. Cu ExpressVPN, există trei moduri de a obține sprijin. Există ghiduri de depanare, instrucțiuni și chat în timp real. Opțiuni de asistență ExpressVPNchat expresvpnAm folosit opțiunea de chat live 24/7 pentru a pune întrebări despre conectarea la Netflix și despre instalarea ExpressVPN pe un router. De fiecare dată ni s-au dat răspunsuri imediate.

Tehnologia de asistență a urmat cu noi până la rezolvarea problemei noastre. Există, de asemenea, câteva videoclipuri de instrucțiune uimitoare care vă arată pas cu pas cum să instalați APN pe o serie de dispozitive.

Am vrut să instalăm ExpressVPN pe Amazon Fire Stick. A existat un videoclip actualizat care ne-a parcurs prin proces și l-a făcut ușor incredibil. Până în prezent, nu am văzut o altă VPN cu același nivel de servicii pentru clienți ca cea oferită de ExpressVPN.

Recomandăm serviciul?

Absolut. Dintre toate cele mai bune servicii VPN revizuite pe Privacy Canada, Express se află în partea de sus (dacă nu # 1). Singurele VPN-uri pe care le-am văzut care s-au apropiat de ceea ce oferă ExpressVPN sunt Sufshark și NordVPN.

NordVPN este extrem de sigur și la fel de rapid ExpressVPN atunci când am comparat cele două servicii cap la cap, în timp ce Surfshark oferă multe dintre aceleași caracteristici pentru o fracțiune din preț. Ambii clienți mobili sunt foarte bine proiectați. Nu există prea multe dezordini. Chiar și un novice VPN va înțelege cum să-l folosească și cum să vă conectați la serverul ales.

logo-ul expresvpn pătrat

Dacă sunteți în căutarea unui VPN pentru a evita georestricțiile cu Netflix și Prime Video, ați găsit serviciul potrivit. ExpressVPN ia în serios confidențialitatea clienților. Chiar și persoanele din China și Turcia sunt capabile să se apropie de cenzură folosind acest serviciu fenomenal.

Deoarece ExpressVPN nu păstrează niciun jurnal și din moment ce nu se află într-o țară care le solicită să transmită guvernului datele clienților, știți că conexiunea dvs. este privată. Acest lucru este valabil chiar și dacă utilizați torrente sau descărcați.

ExpressVPN nu este cel mai ieftin VPN de acolo, dar obții mult mai mult decât ceea ce plătești. Aceasta include o conexiune rapidă și fiabilă indiferent de locul în care vă aflați pe planetă. Încercați-le și nu veți regreta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me