Αναθεώρηση ExpressVPN (2020)

πλατεία λογότυπου expressvpn


Υπάρχει πολλή διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το ExpressVPN. Όταν εξετάζετε τις περισσότερες κριτικές VPN, Το ExpressVPN κατατάσσεται συχνά ως μία από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN σήμερα, στον Καναδά και παγκοσμίως. Αλλά πόσο καλά τεκμηριωμένοι είναι αυτοί οι ισχυρισμοί?

Ορισμένες αξιολογήσεις μιλούν για το πόσο γρήγορα είναι το ExpressVPN, άλλοι λένε ότι είναι ένας σίγουρος τρόπος για να περιηγηθείτε σε περιεχόμενο περιορισμένης ροής, και ακούτε συνεχώς πόσο καλή δουλειά κάνουν για την προστασία του απορρήτου των πελατών τους.

Θέλαμε να κόψουμε όλη τη διαφημιστική εκστρατεία και να δοκιμάσουμε την υπηρεσία. Εστιάσαμε σε τέσσερα πράγματα:

 1. Τοποθεσία διακομιστή
 2. Ταχύτητα διακομιστή
 3. Πολιτικές καταγραφής
 4. Τιμολόγηση

Επισκόπηση του ExpressVPN

Πληροφορίες
Ευχρηστία:Εύχρηστος
Πολιτική καταγραφής:Πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή:3000+ διακομιστές
Διανομή διακομιστή:94 χώρες
Υποστήριξη:24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
Torrenting:Επιτρέπεται
Ροή:Επιτρέπεται
Πρωτόκολλο και κρυπτογράφηση VPN:256-bit AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Αρχηγείο:Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι
Τιμή:8,32 $ / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα:https://www.expressvpn.com/

Το ExpressVPN εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Η εξυπηρέτησή τους, η ταχύτητά τους και η εξυπηρέτηση πελατών τους κάνουν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Το ExpressVPN είναι σε θέση να παραδώσει περισσότερες λειτουργίες από σχεδόν οποιοδήποτε από τα άλλα VPN που έχουμε ελέγξει. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία αυτού του VPN είναι ότι υποστηρίζουν πολλές πλατφόρμες, όπως Mac, Android, iOS, Linux, Windows και άλλες. Το ExpressVPN προσφέρει υποστήριξη για δρομολογητές, Apple TV, PlayStation, Kindle Fire και Fire TV.

Με μία συνδρομή, μπορείτε να συνδέσετε έως και τρεις διαφορετικές συσκευές. Αν και αυτό δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που επιτρέπουν άλλοι, όπως το NordVPN, ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα για το ExpressVPN είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο δρομολογητή σας. Έτσι εγκαθιστάτε το VPN στο δρομολογητή σας και προστατεύονται όλες οι συσκευές στο σπίτι σας. Το ExpressVPN προσφέρει μια σειρά από τεχνικά πρόσθετα.

Για παράδειγμα, έχουν τους δικούς τους διακομιστές DNS για να σας προσφέρουν ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στο Διαδίκτυο. Οι τεχνολογίες κρυπτογράφησης υψηλού επιπέδου καθιστούν όλα αδύνατα για τους πιο έμπειρους χάκερ και εισβολείς να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας.

Κάτι που δεν έχουμε δει σε άλλα VPN είναι ένα χαρακτηριστικό γνωστό ως “split tunneling”. Αυτό σημαίνει ότι εάν εγκαταστήσετε το VPN στο δρομολογητή σας, μπορείτε να επιλέξετε ποιες συσκευές θα συνδεθούν μέσω του VPN και ποιες θα περάσουν από την κανονική σας σύνδεση. Μπορείτε επίσης να προσδιορίσετε ποιες εφαρμογές θα περάσουν μέσω του VPN και ποιες θα χρησιμοποιούν μια κανονική σύνδεση.

Πλεονεκτήματα:
 • Γρήγορη ταχύτητα λήψης
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix
 • Περισσότεροι από 2.000 διακομιστές
 • Εύκολη στη χρήση εφαρμογή
 • Ασφαλής κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα VPN
 • Επιτρέπει torrents
 • Μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
Μειονεκτήματα:
 • Λίγο πιο ακριβό, ειδικά για χρήστες από μήνα σε μήνα
Χαρακτηριστικά:
 • Κατάργηση αποκλεισμού περιεχομένου από όλο τον κόσμο
 • 148 τοποθεσίες διακομιστή
 • Ενσωματωμένη λειτουργία δοκιμής ταχύτητας
 • Εφαρμογές για κάθε συσκευή
 • Κρυπτογράφηση 256 bit AES
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής δραστηριότητας ή αρχεία καταγραφής σύνδεσης
 • Απόκρυψη διεύθυνσης IP
 • Ανώνυμη περιήγηση
 • OpenVPN και άλλα πρωτόκολλα
 • Μηδενική γνώση DNS

Πού βρίσκονται οι διακομιστές?

Οι τοποθεσίες διακομιστή είναι μια άλλη περιοχή όπου το ExpressVPN δείχνει πραγματικά την αξία του. Ο μεγάλος αριθμός διακομιστών τους σημαίνει ότι είναι εύκολο για εσάς να αλλάξετε και να αποκρύψετε την IP σας.

Από τη σύνταξη αυτής της κριτικής, Το ExpressVPN διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 94 χώρες. Έχουν περισσότερα από 3.000 διαφορετικοί διακομιστές στο τέλος 148 πόλεις. Αυτό τους βάζει στην κορυφή όταν πρόκειται για τους περισσότερους διακομιστές που προσφέρονται από ένα VPN. Express VPN χώρες Εάν υπάρχει ένας διακομιστής που χρειάζεστε σε μια συγκεκριμένη πόλη, είναι πιθανό να τον βρείτε με το ExpressVPN. Και, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το αν οι διακομιστές ανεβαίνουν ή όχι, μπορείτε να ελέγξετε τους διακομιστές τους σε πραγματικό χρόνο.

Στην ίδια σελίδα, μπορείτε να ελέγξετε τη διεύθυνση IP σας, καθώς και να ελέγξετε την ταχύτητα της σύνδεσής σας. Η επιλογή kill switch είναι ιδανική για άτομα που εκτελούν συγκεκριμένες δραστηριότητες τοποθεσίας. Για παράδειγμα, κάποια εργασία από οικιακούς ιστότοπους απαιτεί να βρίσκεστε σε μια συγκεκριμένη χώρα. Ο διακόπτης θανάτωσης θα σκοτώσει αυτόματα ό, τι ιστότοπους ή λογισμικό χρησιμοποιείτε εάν η σύνδεση δικτύου σας χαθεί.

Ακόμα κι αν δεν έχετε σύνδεση, έχετε ακόμα προστασία.

Πόσο ασφαλές είναι το ExpressVPN?

Πριν μπείτε στα πραγματικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, πρέπει να αναφέρουμε ελέγχους τρίτων. Το ExpressVPN δεν περιμένει από εσάς να εμπιστεύεστε το λόγο τους μόνο όταν πρόκειται για τους ισχυρισμούς αξιοπιστίας τους. Η PwC έχει ελέγξει τη συμμόρφωση της ExpressVPN με την πολιτική απορρήτου της.

Επιπλέον, η ExpressVPN προσλαμβάνει τακτικά ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες για να ελέγξει τα όρια της ασφάλειάς τους. Σε μια βιομηχανία όπου οι ψεύτικες υποσχέσεις που συνορεύουν με την απάτη επηρεάζουν πολλούς πιθανούς αγοραστές, οι αυτοεπιβαλλόμενοι έλεγχοι αποτελούν εξαιρετική απόδειξη εμπιστοσύνης.

Το ExpressVPN χρησιμοποιεί AES με πλήκτρα 256-bit. Αυτό είναι το ίδιο επίπεδο κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι το ίδιο επίπεδο κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες ασφαλείας σε όλο τον κόσμο.

Το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες ασφαλείας το χρησιμοποιούν μπορεί να φαίνεται λίγο αφηρημένο. Αλλά σκεφτείτε το έτσι – το ExpressVPN χρησιμοποιεί ένα κλειδί κρυπτογράφησης που έχει 115.792.089.237.316.195.423.570.985.008.687.907.853.269.984.665.640.560 × 10 (e24) πιθανοί συνδυασμοί. προστασία expressvpnΑκόμα κι αν όλοι οι πιο ισχυροί υπερυπολογιστές στον πλανήτη αφιερώσουν όλο το χρόνο τους στην προσπάθεια αποκρυπτογράφησης των πληροφοριών που στέλνετε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το ExpressVPN, θα τους χρειαστούν δισεκατομμύρια χρόνια.

Αυτό είναι τόσο ασφαλές όσο μπορείτε σήμερα. Προκειμένου να διατηρηθεί η διαδικτυακή κυκλοφορία σας ασφαλής, το ExpressVPN αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας και στη συνέχεια συνδυάζει την κυκλοφορία σας με την κίνηση άλλων.

Αυτό τα κάνει όλα εκτός αδύνατο για τρίτους να διαβάσουν τις πληροφορίες σας. Αυτό περιλαμβάνει τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου και τον τοπικό σας φορέα Wi-Fi. Το ExpressVPN σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια ποικιλία πρωτοκόλλων VPN. Αυτό προσθέτει ένα άλλο επίπεδο ασφάλειας μεταξύ του υπολογιστή σας και του διακομιστή VPN που χρησιμοποιείτε.

Τα περισσότερα άτομα που χρησιμοποιούν VPN δεν γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ των παρεχόμενων επιλογών πρωτοκόλλου VPN. Για αυτόν τον λόγο, το ExpressVPN έχει την επιλογή να επιλέξει αυτόματα το πρωτόκολλο που θα είναι το καλύτερο για το δίκτυο που χρησιμοποιείτε. ρυθμίσεις πρωτοκόλλου vpn

Ποια είναι η πολιτική καταγραφής τους?

Όταν βλέπετε το ExpressVPN ως επιχείρηση, γίνεται πολύ σαφές ότι η ιδιωτικότητα είναι το όνομα του παιχνιδιού για αυτούς. Η εταιρεία εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους. Ως εκ τούτου, δεν έχουν καμία υποχρέωση να κοινοποιούν πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες τους στις υπηρεσίες πληροφοριών των κυβερνήσεων.

Όταν ερευνάτε στελέχη της εταιρείας, ενδέχεται να βρείτε λίγες πληροφορίες σχετικά με τον αντιπρόεδρο και τον υπεύθυνο επικοινωνίας τους, καθώς και μερικά άλλα μέλη της ομάδας. Ωστόσο, η πλειοψηφία της ομάδας εργάζεται ανώνυμα. Η εταιρεία δεν αποκαλύπτει τις προσωπικές ταυτότητες των κατόχων για λόγους ασφαλείας.

Πιστεύουν ότι η διοίκηση της εταιρείας τους χωρίς να είναι γνωστοί στους ιδιοκτήτες δίνει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και προστασίας σε όσους χρησιμοποιούν το ExpressVPN. Είτε αγοράζετε αυτήν την εξήγηση είτε όχι, πρέπει να συμφωνήσετε ότι μια ομάδα ατόμων που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους θα βγουν έξω από το δρόμο τους για να διασφαλίσουν ότι προστατεύεται το απόρρητο των πελατών τους.

Και αυτό ακριβώς βλέπεις που βλέπεις την πολιτική απορρήτου τους. Πολλά VPN υπόσχονται να προστατεύσουν το απόρρητο και την ανωνυμία των πελατών τους μόνο αφού αργότερα βγει ότι συλλέγουν τις πληροφορίες του πελάτη και τις πωλούν σε τρίτους. Το ExpressVPN δεν το κάνει αυτό. Το σύνθημά τους είναι ότι δεν μπορούν ποτέ να υποχρεωθούν να παρέχουν δεδομένα πελατών, επειδή δεν έχουν.

Τι δεδομένα θα συλλέξει το ExpressVPN?

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που συλλέγει το ExpressVPN. Ωστόσο, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν επιτρέπει στο ExpressVPN ή σε οποιονδήποτε άλλο να αντιστοιχίσει ένα άτομο σε ένα δίκτυο, μια δραστηριότητα ή μια συμπεριφορά. πολιτική απορρήτου expressvpn Το ExpressVPN δεν έχει δημιουργήσει το σύστημά του γνωρίζοντας πώς χρησιμοποιούν οι πελάτες τους την υπηρεσία τους. Εάν ρωτήθηκαν ποτέ, δεν θα είχαν ιδέα για το ποιοι χρήστες ήταν συνδεδεμένοι σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Δεν θα είχαν ιδέα ποιοι χρήστες έχουν πρόσβαση σε έναν ιστότοπο ή σε άλλα ευαίσθητα δεδομένα. Μπορούμε ειλικρινά να πούμε ότι ήμασταν ικανοποιημένοι από αυτό που είδαμε όταν κοιτάξαμε πίσω από την κουρτίνα στην πολιτική απορρήτου του ExpressVPN. Η διαφάνεια τους όσον αφορά τις πληροφορίες που κάνουν και δεν συλλέγουν μας εμπιστεύτηκαν με αυτοπεποίθηση.

Λειτουργεί το ExpressVPN με το Netflix?

Όταν συνδέεστε στην υπηρεσία τους, μπορείτε να επιλέξετε έναν διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όταν το κάνετε αυτό, το ExpressVPN θα σας συνδέσει αυτόματα με τον καλύτερο διακομιστή VPN για την τοποθεσία σας. Αυτό κάναμε.

Στη συνέχεια, πήδηξαμε στο Netflix μόνο για να υποδεχτούμε το φοβερό σφάλμα Netflix VPN. Νομίζαμε ότι βρήκαμε το πρώτο chink στην πανοπλία ExpressVPN. Επικοινωνήσαμε με την υποστήριξη πελατών μέσω της ζωντανής συνομιλίας τους και τους ρωτήσαμε γιατί δεν μπορούσαμε να συνδεθούμε στο Netflix. Το εξήγησαν αυτό Το ExpressVPN διαθέτει ειδικούς διακομιστές για ροή. expressvpn netflix Προφανώς, δεν μεταδίδουν πού βρίσκονται οι διακομιστές τους στον κόσμο, αλλά θα πουν ευχαρίστως στους πελάτες τους. Μας είπαν σε ποιον διακομιστή θα συνδεθούμε και καταφέραμε να κάνουμε streaming Netflix, Amazon Prime, βίντεο YouTube και Hulu χωρίς κανέναν περιορισμό.

Πόσο γρήγορη είναι η υπηρεσία τους?

Το ExpressVPN αναφέρεται συνεχώς στον εαυτό του ως εξαιρετικά γρήγορο και υψηλής ταχύτητας. Αλλά και κάθε άλλο VPN εκεί έξω, οπότε είναι εύκολο να αναρωτηθούμε αν υπερεκτιμούσαν λίγο τον ισχυρισμό. Πολλές δοκιμές ταχύτητας αργότερα και κατέστη σαφές ότι πρόκειται για έναν άλλο τομέα όπου το ExpressVPN ανταποκρίνεται στη φήμη τους. Έχουν γρήγορες ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης. Και σε κάθε δοκιμή, είδαμε ότι η ταχύτητα παραμένει σταθερή. αποτελέσματα ταχύτητας expressvpn

Τιμολόγηση ExpressVPN: Αξίζει το επιπλέον κόστος?

Όπως αναφέραμε στην αρχή, από μήνα σε μήνα, το ExpressVPN θα είναι πιο ακριβό από μερικές από τις άλλες διαθέσιμες επιλογές VPN. expressvpn τιμολόγηση-ελάχ Ένα πρόγραμμα από μήνα σε μήνα θα σας κοστίσει 12,95 $. Μια εξάμηνη συνδρομή θα σας κοστίσει 9,99 $ ανά μήνα. Μια συνδρομή 12 μηνών θα σας κοστίζει 8,32 $ το μήνα. Οπως βλέπεις, όσο περισσότερο δεσμευτείτε για μια συνδρομή, τόσο χαμηλότερη θα είναι η μηνιαία χρέωση.

Το ExpressVPN χρεώνει περισσότερα για την υπηρεσία τους, επειδή εστιάζουν στην παροχή στους πελάτες τους κορυφαίας προστασίας. Το ExpressVPN δεν ενδιαφέρεται να ανταγωνιστεί με φθηνά ή δωρεάν ονόματα VPN. Δεν είναι η αγορά τους. expressvpn Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερώνΩστόσο, το ExpressVPN προσφέρει τρόπους στους πελάτες να κερδίζουν δωρεάν υπηρεσία VPN.

Για παράδειγμα, μπορείτε να παραπέμψετε φίλους και συγγενείς στο ExpressVPN. Όλοι όσοι εγγραφούν θα λάβουν 30 ημέρες δωρεάν υπηρεσία, όπως και εσείς. Το ExpressVPN δέχεται όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες και το PayPal.

Το Bitcoin είναι επίσης αποδεκτό για άτομα που θέλουν να προσθέσουν ένα επιπλέον επίπεδο ανωνυμίας στην υπηρεσία τους. Το ExpressVPN έχει μία από τις πιο διαφανείς εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Εάν υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία σας, θα σας δώσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός των πρώτων 30 ημερών.

Υποστήριξη πελατών

Θα είμαστε λάθος εάν δεν μιλήσαμε για την υποστήριξη πελατών που προσφέρει η ExpressVPN. Με το ExpressVPN, υπάρχουν τρεις τρόποι για να λάβετε υποστήριξη. Υπάρχουν οδηγοί αντιμετώπισης προβλημάτων, οδηγίες και συνομιλία σε πραγματικό χρόνο. Επιλογές υποστήριξης ExpressVPNσυνομιλία expressvpnΧρησιμοποιήσαμε την επιλογή ζωντανής συνομιλίας 24/7 για να θέσουμε ερωτήσεις σχετικά με τη σύνδεση στο Netflix και για την εγκατάσταση του ExpressVPN σε έναν δρομολογητή. Κάθε φορά που μας δόθηκαν άμεσες απαντήσεις.

Η τεχνολογία υποστήριξης ακολούθησε μαζί μας μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημά μας. Υπάρχουν επίσης μερικά καταπληκτικά εκπαιδευτικά βίντεο που σας δείχνουν βήμα προς βήμα πώς να εγκαταστήσετε το APN σε πολλές συσκευές.

Θέλαμε να εγκαταστήσουμε το ExpressVPN στο Amazon Fire Stick. Υπήρχε ένα ενημερωμένο βίντεο που μας οδήγησε στη διαδικασία και το έκανε απίστευτα εύκολο. Μέχρι σήμερα, δεν έχουμε δει άλλο VPN με το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών με αυτό που προσφέρει το ExpressVPN.

Συνιστούμε την Υπηρεσία?

Απολύτως. Από όλες τις καλύτερες υπηρεσίες VPN που ελέγχονται στο Privacy Canada, η Express βρίσκεται κοντά στην κορυφή (αν όχι # 1). Τα μόνα VPN που είδαμε ότι ήρθαν οπουδήποτε κοντά σε αυτό που προσφέρει το ExpressVPN είναι το Sufshark και το NordVPN.

Το NordVPN είναι εξαιρετικά ασφαλές και το ίδιο γρήγορο ExpressVPN όταν συγκρίναμε τις δύο υπηρεσίες με το κεφάλι, ενώ το Surfshark προσφέρει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά για ένα κλάσμα της τιμής. Και οι δύο φορητοί πελάτες είναι πολύ καλά σχεδιασμένοι. Δεν υπάρχει μεγάλη ακαταστασία. Ακόμα και ένας αρχάριος VPN θα καταλάβει πώς να το χρησιμοποιήσει και πώς να συνδεθεί με τον διακομιστή της επιλογής του.

πλατεία λογότυπου expressvpn

Εάν αναζητάτε ένα VPN για να ξεφύγετε από γεωγραφικούς περιορισμούς με το Netflix και το Prime Video, έχετε βρει τη σωστή υπηρεσία. Το ExpressVPN λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο των πελατών. Ακόμη και άτομα στην Κίνα και την Τουρκία έχουν τη δυνατότητα να κάνουν λογοκρισία χρησιμοποιώντας αυτήν την εκπληκτική υπηρεσία.

Δεδομένου ότι το ExpressVPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και επειδή δεν βρίσκονται σε χώρα που απαιτεί από αυτούς να παραδώσουν τα δεδομένα πελατών στην κυβέρνηση, γνωρίζετε ότι η σύνδεσή σας είναι ιδιωτική. Αυτό ισχύει ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε torrents ή κατεβάζετε.

Το ExpressVPN δεν είναι το φθηνότερο VPN εκεί έξω, αλλά έχετε πολύ περισσότερα από αυτά που πληρώνετε. Αυτό περιλαμβάνει μια γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον πλανήτη. Δοκιμάστε τα και δεν θα το μετανιώσετε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map