ExpressVPN Beoordeling (2020)

expressvpn logo vierkant


Er is veel hype rond ExpressVPN. Als je naar de meeste VPN-beoordelingen kijkt, ExpressVPN geldt vaak als een van de beste VPN-services van vandaag, in Canada en wereldwijd. Maar hoe goed onderbouwd zijn deze beweringen?

Een aantal recensies gaat over hoe snel ExpressVPN is, anderen zeggen dat het een trefzekere manier is om geo-beperkte streaming-inhoud te omzeilen, en je hoort constant over hoe goed werk ze doen om de privacy van hun klanten te beschermen.

We wilden alle hype doorbreken en de service zelf op de proef stellen. We hebben ons op vier dingen geconcentreerd:

 1. Server locatie
 2. Serversnelheid
 3. Logging-beleid
 4. Prijzen

Overzicht van ExpressVPN

Kenmerken Informatie
Bruikbaarheid:Makkelijk te gebruiken
Logboekbeleid:Geen logboekenbeleid
Servergrootte:3000+ servers
Server distributie:94 landen
Ondersteuning:24/7 live chat-ondersteuning
Torrenting:Toegestaan
Streaming:Toegestaan
VPN-protocol en codering:256-bits AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Hoofdkwartier:Britse Maagdeneilanden
Prijs:$ 8,32 / maand
Officiële website:https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden. Door hun service, hun snelheid en hun klantenservice onderscheiden ze zich van de concurrentie.

ExpressVPN kan leveren meer functies dan zo ongeveer alle andere VPN’s die we hebben beoordeeld. Een van de belangrijkste hoogtepunten van deze VPN is dat ze een aantal platforms ondersteunen, waaronder Mac, Android, iOS, Linux, Windows en andere. ExpressVPN biedt ondersteuning voor routers, Apple TV, PlayStation, Kindle Fire en Fire TV.

Met één abonnement kun je tot drie verschillende apparaten verbinden. Hoewel dit niet opgewassen is tegen wat anderen zoals NordVPN toestaan, is een van de belangrijkste pluspunten van ExpressVPN dat je het op je router kunt gebruiken. Zo installeer je de VPN op je router en zijn alle apparaten in je huis beveiligd. ExpressVPN biedt een aantal technische extra’s.

Ze hebben bijvoorbeeld hun eigen DNS-servers om u een extra niveau van internetbescherming te bieden. Hun geavanceerde encryptietechnologieën maken het zelfs voor de meest ervaren hackers en aanvallers vrijwel onmogelijk om uw activiteiten te volgen.

Iets wat we niet hebben gezien in andere VPN’s is een functie die bekend staat als “split tunneling”. Dit betekent dat als u de VPN op uw router installeert, u kunt selecteren welke apparaten verbinding maken via de VPN en welke via uw normale verbinding gaan. U kunt ook bepalen welke apps door de VPN gaan en welke een normale verbinding gebruiken.

Voordelen:
 • Snelle downloadsnelheid
 • Deblokkeert Netflix
 • Meer dan 2000 servers
 • Makkelijk te gebruiken app
 • Veilige codering en VPN-protocollen
 • Staat torrents toe
 • Een strikt geen logboekenbeleid
Nadelen:
 • Iets duurder, vooral voor gebruikers van maand tot maand
Kenmerken:
 • Ontgrendelt inhoud van over de hele wereld
 • 148 serverlocaties
 • Ingebouwde snelheidstestfunctie
 • Toepassingen voor elk apparaat
 • 256 bit AES-codering
 • Geen activiteitenlogboeken of verbindingslogboeken
 • IP-adres maskeren
 • Anoniem browsen
 • OpenVPN en andere protocollen
 • DNS zonder kennis

Waar bevinden de servers zich?

Serverlocaties is een ander gebied waar ExpressVPN echt zijn waarde laat zien. Dankzij het grote aantal servers kunt u gemakkelijk uw IP wijzigen en verbergen.

Vanaf het schrijven van deze recensie, ExpressVPN heeft servers in meer dan 94 landen. Ze hebben er meer dan 3.000 verschillende servers in meer dan 148 steden. Dit plaatst ze bovenaan als het gaat om de meeste servers die door een VPN worden aangeboden. Express VPN-landen Als er een server is die je nodig hebt in een bepaalde stad, is de kans groot dat je die gaat vinden met ExpressVPN. En als u vragen heeft over het al dan niet op- of afnemen van servers, kunt u hun servers in realtime controleren.

Op dezelfde pagina kunt u uw IP-adres controleren en ook de snelheid van uw verbinding. De kill-switchoptie is perfect voor personen die locatiespecifieke activiteiten uitvoeren. Voor sommige werkzaamheden vanuit thuissites moet u zich bijvoorbeeld in een bepaald land bevinden. De kill-schakelaar doodt automatisch alle websites of software die u gebruikt als uw netwerkverbinding wegvalt.

Zelfs als je geen verbinding hebt, je hebt nog steeds bescherming.

Hoe veilig is ExpressVPN?

Voordat we ingaan op de daadwerkelijke beveiligingsfuncties, moeten we audits van derden vermelden. ExpressVPN verwacht niet dat u hun woord alleen vertrouwt als het gaat om hun beweringen over betrouwbaarheid. PwC heeft de naleving door ExpressVPN van zijn privacybeleid gecontroleerd.

Bovendien huurt ExpressVPN regelmatig onafhankelijke experts in om de grenzen van hun beveiliging te testen. In een branche waar valse beloften die grenzen aan fraude, veel potentiële kopers beïnvloeden, zijn zelfopgelegde cheques een uitzonderlijk bewijs van vertrouwen.

ExpressVPN gebruikt AES met 256-bits sleutels. Dit is hetzelfde niveau van codering dat de Amerikaanse regering gebruikt. Het is hetzelfde coderingsniveau dat de meeste beveiligingsexperts over de hele wereld gebruiken.

Het feit dat overheden en beveiligingsbedrijven het gebruiken, lijkt misschien een beetje abstract. Maar zie het als volgt: ExpressVPN gebruikt een coderingssleutel die dat wel heeft 115,792,089,237,316,195,423,570,985,008,687,907,853,269,984,665,640,560 × 10 (e24) mogelijke combinaties. expressvpn beschermingZelfs al zouden de krachtigste supercomputers ter wereld al hun tijd besteden aan het proberen de informatie te ontsleutelen die u online verzendt met ExpressVPN, het zou hen miljarden jaren kosten.

Dat is ongeveer zo veilig als je vandaag kunt krijgen. Om uw online verkeer veilig te houden, verbergt ExpressVPN uw IP-adres en mengt uw verkeer vervolgens met het verkeer van anderen.

Dit maakt het allesbehalve onmogelijk voor derden om uw informatie te lezen. Dit omvat uw internetprovider en uw lokale wifi-provider. ExpressVPN biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende VPN-protocollen. Dit voegt een extra beveiligingslaag toe tussen uw computer en de VPN-server die u gebruikt.

De meeste mensen die een VPN gebruiken, kennen het verschil niet tussen de geboden VPN-protocolopties. Om deze reden heeft ExpressVPN de mogelijkheid om automatisch het protocol te kiezen dat het beste zal zijn voor het netwerk dat u gebruikt. vpn-protocolinstellingen

Wat is hun logboekbeleid?

Als je naar ExpressVPN als bedrijf kijkt, wordt het heel duidelijk dat privacy voor hen de naam van het spel is. Het bedrijf is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden. Als zodanig zijn ze niet verplicht om informatie over hun klanten door te geven aan de inlichtingendiensten van regeringen.

Wanneer u leidinggevenden van het bedrijf onderzoekt, vindt u mogelijk wat informatie over de vice-president en hun communicatiemanager, evenals over enkele andere teamleden. Het merendeel van het team werkt echter anoniem. Het bedrijf maakt om veiligheidsredenen de persoonlijke identiteit van de eigenaren niet bekend.

Ze zijn van mening dat het runnen van hun bedrijf zonder dat de eigenaren openbaar bekend zijn, een extra niveau van beveiliging en bescherming biedt aan degenen die ExpressVPN gebruiken. Of je die uitleg nu koopt of niet, je moet het ermee eens zijn dat een groep mensen die hun anonimiteit willen behouden, hun uiterste best zullen doen om ervoor te zorgen dat de privacy van hun klanten wordt beschermd.

En dit is precies wat u ziet als u naar hun privacybeleid kijkt. Veel VPN’s beloven de privacy en anonimiteit van hun klanten te beschermen, zodat later blijkt dat ze de informatie van de klant verzamelen en deze aan derden verkopen. ExpressVPN doet dat niet. Hun motto is dat ze nooit kunnen worden gedwongen om klantgegevens te verstrekken omdat ze die niet hebben.

Welke gegevens zal ExpressVPN verzamelen?

Er zijn enkele dingen die ExpressVPN wel verzamelt. Met geen van deze informatie kan ExpressVPN of iemand anders echter een individu koppelen aan een netwerk, een activiteit of een gedrag. expressvpn privacybeleid ExpressVPN heeft hun systeem niet opgebouwd rond het weten hoe hun klanten hun service gebruiken. Als ze ooit zouden worden gevraagd, zouden ze geen idee hebben welke gebruikers op een bepaald moment met een bepaald IP-adres waren verbonden.

Ze zouden geen idee hebben welke gebruikers toegang krijgen tot een website of andere gevoelige gegevens. We kunnen eerlijk zeggen dat we tevreden waren met wat we zagen toen we achter het gordijn keken naar het privacybeleid van ExpressVPN. Hun transparantie als het gaat om welke informatie ze wel en niet verzamelen, heeft ons met vertrouwen opgewekt.

Werkt ExpressVPN met Netflix?

Wanneer u verbinding maakt met hun service, kunt u een server in de Verenigde Staten kiezen. Wanneer u dat doet, verbindt ExpressVPN u automatisch met de beste VPN-server voor uw locatie. Dit is wat we hebben gedaan.

Vervolgens hinkten we alleen op Netflix om begroet te worden door de gevreesde Netflix VPN-fout. We dachten dat we de eerste kloof in het ExpressVPN-pantser hadden gevonden. We hebben contact opgenomen met de klantenondersteuning via hun livechat en vroegen hen waarom we geen verbinding konden maken met Netflix. Ze hebben dat uitgelegd ExpressVPN heeft speciale servers voor streaming. expressvpn netflix Het is duidelijk dat ze niet uitzenden waar hun servers zich ter wereld bevinden, maar zij vertellen het graag aan hun klanten. Ze vertelden ons met welke server we verbinding moesten maken en we konden Netflix, Amazon Prime, YouTube-video’s en Hulu zonder enige beperking streamen.

Hoe snel is hun service?

ExpressVPN noemt zichzelf constant supersnel en snel. Maar dat geldt ook voor elke andere VPN die er is, dus het is gemakkelijk om je af te vragen of ze de claim een ​​beetje overdreven. Meerdere snelheidstests later en het werd duidelijk dat dit een ander gebied is waar ExpressVPN hun reputatie waarmaakt. Ze hebben hoge download- en uploadsnelheden. En bij elke test zagen we dat de snelheid constant bleef. expressvpn snelheidsresultaten

ExpressVPN-prijzen: is het de extra kosten waard??

Zoals we aan het begin al zeiden, zal ExpressVPN van maand tot maand duurder zijn dan sommige van de andere beschikbare VPN-opties. expressvpn prijzen-min Een maandelijks abonnement kost u $ 12,95. Een abonnement van zes maanden kost u $ 9,99 per maand. Een abonnement van 12 maanden kost u $ 8,32 per maand. Zoals je kunt zien, hoe langer u zich committeert aan een abonnement, hoe lager uw maandbedrag zal zijn.

ExpressVPN brengt meer in rekening voor hun service omdat ze zich richten op het bieden van eersteklas bescherming aan hun klanten. ExpressVPN is niet geïnteresseerd in het concurreren met goedkope of gratis VPN’s zonder naam. Dat is hun markt niet. expressvpn 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantieExpressVPN biedt echter manieren voor klanten om een ​​gratis VPN-service te verdienen.

U kunt bijvoorbeeld vrienden en familie doorverwijzen naar ExpressVPN. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt 30 dagen gratis service, en jij ook. ExpressVPN accepteert alle gangbare creditcards en PayPal.

Bitcoin wordt ook geaccepteerd voor individuen die een extra niveau van anonimiteit aan hun service willen toevoegen. ExpressVPN heeft een van de meest transparante 30 dagen geld-terug-garanties die we tot nu toe hebben gezien. Als er een reden is waarom u niet tevreden bent met uw service, zullen zij u binnen de eerste 30 dagen een volledige terugbetaling geven.

Klantenservice

We zouden nalaten als we het niet hadden over de klantenondersteuning die ExpressVPN biedt. Met ExpressVPN zijn er drie manieren om ondersteuning te krijgen. Er zijn handleidingen voor probleemoplossing, instructies en realtime chat. ExpressVPN-ondersteuningsoptiesexpressvpn chatWe gebruikten de 24/7 live chat-optie om vragen te stellen over het verbinden met Netflix en over het installeren van ExpressVPN op een router. Elke keer kregen we onmiddellijke antwoorden.

De ondersteuningstechnicus volgde ons totdat ons probleem was opgelost. Er zijn ook een aantal geweldige instructievideo’s die u stap voor stap laten zien hoe u APN op een aantal apparaten installeert.

We wilden ExpressVPN installeren op onze Amazon Fire Stick. Er was een up-to-date video die ons door het proces leidde en het ongelooflijk gemakkelijk maakte. Tot op heden hebben we geen andere VPN gezien met hetzelfde niveau van klantenservice als wat ExpressVPN biedt.

We raden de service aan?

Absoluut. Van alle beste VPN-services die zijn beoordeeld op Privacy Canada, zit Express bovenaan de lijst (zo niet # 1). De enige VPN’s die we zagen en die in de buurt kwamen van wat ExpressVPN biedt, zijn Sufshark en NordVPN.

NordVPN is extreem veilig, en ongeveer net zo snel als ExpressVPN wanneer we de twee services onderling vergeleken, terwijl Surfshark veel van dezelfde functies biedt voor een fractie van de prijs. Beide mobiele clients zijn erg goed ontworpen. Er is niet veel rommel. Zelfs een VPN-beginner zal begrijpen hoe hij het moet gebruiken en hoe hij verbinding kan maken met de server van zijn keuze.

expressvpn logo vierkant

Als je op zoek bent naar een VPN om geografische beperkingen te omzeilen met Netflix en Prime Video, dan heb je de juiste service gevonden. ExpressVPN neemt de privacy van klanten zeer serieus. Zelfs individuen in China en Turkije kunnen censuur omzeilen met deze fenomenale service.

Aangezien ExpressVPN geen logboeken bijhoudt en omdat ze zich niet in een land bevinden waar ze klantgegevens aan de overheid moeten doorgeven, weet u dat uw verbinding privé is. Dit geldt zelfs als je torrents gebruikt of downloadt.

ExpressVPN is niet de goedkoopste VPN die er is, maar je krijgt zoveel meer dan waar je voor betaalt. Dit omvat een snelle en betrouwbare verbinding, ongeacht waar u zich op de planeet bevindt. Probeer ze uit en u zult er geen spijt van krijgen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map