ExpressVPN-gennemgang (2020)

expressvpn logo firkant


Der er en masse hype omkring ExpressVPN. Når du ser på de fleste VPN-anmeldelser, ExpressVPN rangerer ofte som en af ​​de bedste VPN-tjenester i dag, i Canada og globalt. Men hvor velbegrundede disse påstande er?

En række anmeldelser taler om, hvor hurtig ExpressVPN er, andre siger, at det er en sikker måde at komme omkring geo-begrænset streamingindhold på, og du hører konstant om, hvor godt et job de gør med at beskytte deres kunders privatliv.

Vi ønskede at gennemskære al hype og sætte tjenesten på prøve selv. Vi fokuserede på fire ting:

 1. Server placering
 2. Serverhastighed
 3. Logningspolitikker
 4. Prisfastsættelse

Oversigt over ExpressVPN

FeaturesInformation
Anvendelighed:Let at bruge
Logningspolitik:Ingen logfiler politik
Serverstørrelse:3000+ servere
Serverdistribution:94 lande
Support:24/7 live chat support
torrenting:Tilladt
Streaming:Tilladt
VPN-protokol og kryptering:256-bit AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Hovedkvarter:De Britiske Jomfruøer
Pris:$ 8,32 / måned
Officiel hjemmeside:https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN er baseret på De Britiske Jomfruøer. Deres service, deres hurtighed og deres kundeservice får dem til at skille sig ud fra konkurrencen.

ExpressVPN er i stand til at levere flere funktioner end næsten nogen af ​​de andre VPN’er, vi har gennemgået. Et af de vigtigste højdepunkter ved denne VPN er, at de understøtter en række platforme, herunder Mac, Android, iOS, Linux, Windows og andre. ExpressVPN tilbyder support til routere, Apple TV, PlayStation, Kindle Fire og Fire TV.

Med et abonnement er du i stand til at oprette forbindelse til tre forskellige enheder. Selvom dette ikke klarer det, som andre som NordVPN tillader, er et af de største pluspunkter for ExpressVPN, at du kan bruge det på din router. Så du installerer VPN på din router, og alle enheder i dit hjem er beskyttet. ExpressVPN tilbyder en række tekniske ekstraudstyr.

Som et eksempel har de deres egne DNS-servere, der giver dig et ekstra niveau af internetbeskyttelse. Deres avancerede krypteringsteknologi gør det hele men umuligt for selv de mest erfarne hackere og angribere at overvåge dine aktiviteter.

Noget, som vi ikke har set i andre VPN’er, er en funktion kaldet “split tunneling”. Dette betyder, at hvis du installerer VPN på din router, kan du vælge, hvilke enheder der forbinder via VPN, og hvilke der gennemgår din normale forbindelse. Du er også i stand til at bestemme, hvilke apps der skal gå gennem VPN, og hvilke der bruger en normal forbindelse.

Fordele:
 • Hurtig downloadhastighed
 • Fjern blokering af Netflix
 • Mere end 2.000 servere
 • Brugervenlig app
 • Sikker kryptering og VPN-protokoller
 • Tillader torrents
 • En streng politik uden logfiler
Ulemper:
 • Lidt dyrere, især for brugere fra måned til måned
Funktioner:
 • Fjernelse af indhold fra hele verden
 • 148 serverplaceringer
 • Indbygget hastighedstestfunktion
 • Ansøgninger til hver enhed
 • 256 bit AES-kryptering
 • Ingen aktivitetslogfiler eller forbindelseslogfiler
 • IP-adresse maskering
 • Anonym browsing
 • OpenVPN og andre protokoller
 • Nul-viden DNS

Hvor er serverne placeret?

Serverplaceringer er et andet område, hvor ExpressVPN virkelig viser dets værdi. Deres store antal servere betyder, at det er let for dig at ændre og skjule din IP.

Fra skrivningen af ​​denne anmeldelse, ExpressVPN har servere i mere end 94 lande. De har mere end 3.000 forskellige servere i over 148 byer. Dette sætter dem helt øverst, når det kommer til de fleste servere, der tilbydes af en VPN. Express VPN-lande Hvis der er en server, du har brug for i en bestemt by, er chancerne for, at du vil finde den med ExpressVPN. Og hvis du har spørgsmål til, om servere er op eller ned eller ikke, kan du kontrollere deres servere i realtid.

På samme side kan du kontrollere din IP-adresse samt kontrollere hastigheden på din forbindelse. Indstillingen kill-switch er perfekt til personer, der udfører lokationsspecifikke aktiviteter. For eksempel kræver nogle arbejde fra hjemmesider, at du er i et bestemt land. Dræbskontakten dræber automatisk de websteder eller software, du bruger, hvis din netværksforbindelse går tabt.

Selvom du ikke har en forbindelse, du har stadig beskyttelse.

Hvor sikker er ExpressVPN?

Inden vi går ind på de faktiske sikkerhedsfunktioner, skal vi nævne tredjepartsrevisioner. ExpressVPN forventer ikke, at du stoler på deres ord alene, når det gælder deres påstande om pålidelighed. PwC har revideret ExpressVPN’s overholdelse af dets privatlivspolitik.

Desuden ansætter ExpressVPN regelmæssigt uafhængige eksperter til at teste grænserne for deres sikkerhed. I en branche, hvor falske løfter, der grænser op til svindel, påvirker mange potentielle købere, er selvpålagte kontroller et usædvanligt bevis på tillid.

ExpressVPN bruger AES med 256-bit nøgler. Dette er det samme niveau af kryptering, som den amerikanske regering bruger. Det er det samme krypteringsniveau, som flertallet af sikkerhedseksperter overalt i verden bruger.

Det faktum, at regeringer og sikkerhedsfirmaer bruger det, kan virke lidt abstrakt. Men tænk på det som dette – ExpressVPN bruger en krypteringsnøgle, der har 115.792.089.237.316.195.423.570.985.008.687.907.853.269.984.665.640.560 × 10 (e24) mulige kombinationer. expressvpn-beskyttelseSelvom alle de mest magtfulde supercomputere på planeten dedikerede al deres tid til at forsøge at dekryptere de oplysninger, du sender online ved hjælp af ExpressVPN, ville det tage dem milliarder af år.

Det er omtrent så sikkert, som du kan få i dag. For at holde din online trafik sikker skjuler ExpressVPN din IP-adresse og blander derefter din trafik med andres trafik.

Dette gør det hele men umuligt for tredjepart at læse dine oplysninger. Dette inkluderer din internetudbyder og din lokale Wi-Fi-operatør. ExpressVPN giver dig muligheden for at vælge fra en række VPN-protokoller. Dette tilføjer et andet lag af sikkerhed mellem din computer og den VPN-server, du bruger.

De fleste, der bruger en VPN, kender ikke forskellen mellem de leverede VPN-protokollindstillinger. Af denne grund har ExpressVPN muligheden for automatisk at vælge den protokol, der vil være bedst for det netværk, du bruger. vpn-protokolindstillinger

Hvad er deres logningspolitik?

Når man ser ExpressVPN som en virksomhed, bliver det meget tydeligt, at privatlivets fred er navnet på spillet for dem. Virksomheden er baseret på De Britiske Jomfruøer. Som sådan er de ikke forpligtet til at frigive oplysninger om deres klienter til regeringernes efterretningsbureauer.

Når du undersøger ledere af virksomheden, kan du muligvis finde lidt information om vicepræsidenten og deres kommunikationschef såvel som et par andre teammedlemmer. Imidlertid arbejder størstedelen af ​​teamet anonymt. Virksomheden afslører ikke ejernes personlige identitet af sikkerhedsmæssige årsager.

De mener, at det at drive deres virksomhed uden at have ejerne offentligt kendt giver et ekstra niveau af sikkerhed og beskyttelse til dem, der bruger ExpressVPN. Uanset om du køber forklaringen eller ej, skal du acceptere, at en gruppe mennesker, der ønsker at bevare deres anonymitet, går ud af deres måde at sikre, at deres kundes privatliv er beskyttet.

Og det er præcis, hvad du ser, du ser på deres privatlivspolitik. Mange VPN’er lover at beskytte deres kunders privatliv og anonymitet først for senere at få det ud, at de indsamler klientens oplysninger og sælger dem til tredjepart. ExpressVPN gør ikke det. Deres motto er, at de aldrig kan tvinges til at levere kundedata, fordi de ikke har nogen.

Hvilke data vil ExpressVPN indsamle?

Der er nogle ting, som ExpressVPN indsamler. Ingen af ​​disse oplysninger tillader imidlertid ExpressVPN eller nogen anden at matche en person til et netværk, en aktivitet eller en opførsel. expressvpn privatlivspolitik ExpressVPN har ikke opbygget deres system omkring at vide, hvordan deres kunder bruger deres service. Hvis de nogensinde blev spurgt, ville de ikke have nogen idé om, hvilke brugere der var forbundet til en bestemt IP-adresse på et bestemt tidspunkt.

De har ingen idé om, hvilke brugere der har adgang til et websted eller andre følsomme data. Vi kan ærligt sige, at vi var tilfredse med det, vi så, da vi kiggede bag gardinet på ExpressVPNs privatlivspolitik. Deres gennemsigtighed, når det kommer til hvilke oplysninger de gør og ikke indsamler, skabte os med tillid.

Arbejder ExpressVPN med Netflix?

Når du opretter forbindelse til deres tjeneste, kan du vælge en server i USA. Når du gør det, vil ExpressVPN automatisk forbinde dig til den bedste VPN-server til din placering. Dette er, hvad vi gjorde.

Derefter hoppede vi kun på Netflix for at blive mødt af den frygtede Netflix VPN-fejl. Vi troede, at vi havde fundet den første chink i ExpressVPN-rustningen. Vi kontaktede kundesupport via deres live chat og spurgte dem, hvorfor vi ikke kunne oprette forbindelse til Netflix. De forklarede det ExpressVPN har specielle servere til streaming. expressvpn netflix Det er klart, de sender ikke, hvor deres servere er til verden, men de vil med glæde fortælle det til deres klienter. De fortalte os, hvilken server vi skal oprette forbindelse til, og vi var i stand til at streame Netflix, Amazon Prime, YouTube-videoer og Hulu uden nogen som helst begrænsning.

Hvor hurtig er deres service?

ExpressVPN refererer konstant til sig selv som ultrahurtig og høj hastighed. Men det gør enhver anden VPN derude, så det er let at spekulere på, om de overdrev kravet lidt. Flere hastighedstest senere, og det blev klart, at dette er et andet område, hvor ExpressVPN lever op til deres omdømme. De har hurtig download og upload hastigheder. Og i hver test så vi hastigheden forblive konsekvent. expressvpn-hastighedsresultater

ExpressVPN-priser: Er det værd at de ekstra omkostninger?

Som vi nævnte indledningsvis, ExpressVPN vil være dyrere end nogle af de andre tilgængelige VPN-muligheder fra måned til måned. expressvpn-pris-min En måned-til-måned plan koster dig $ 12,95. Et seks måneders abonnement koster $ 9,99 pr. Måned. Et 12-måneders abonnement koster $ 8,32 om måneden. Som du kan se, jo længere du forpligter dig til et abonnement, desto lavere er dit månedlige gebyr.

ExpressVPN opkræver mere for deres service, fordi de fokuserer på at give deres kunder en beskyttelse af topklasse. ExpressVPN er ikke interesseret i at konkurrere med billige eller gratis ingen VPN’er. Det er ikke deres marked. expressvpn 30 dages pengene tilbage-garantiExpressVPN tilbyder dog måder for klienter at tjene gratis VPN-service.

For eksempel kan du henvise venner og familie til ExpressVPN. Alle, der tilmelder sig, får 30 dages gratis service, og det vil du også. ExpressVPN accepterer alle større kreditkort og PayPal.

Bitcoin accepteres også for personer, der ønsker at tilføje et ekstra niveau af anonymitet til deres service. ExpressVPN har en af ​​de mest gennemsigtige 30-dages pengene-tilbage-garantier, vi har set til dags dato. Hvis der er nogen grund til, at du ikke er tilfreds med din service, giver de dig en fuld refusion inden for de første 30 dage.

Kunde support

Vi ville være undergivet, hvis vi ikke talte om kundesupport, der tilbydes af ExpressVPN. Med ExpressVPN er der tre måder at få støtte. Der er vejledninger til fejlfinding, instruktioner og chat i realtid. ExpressVPN Supportindstillingerexpressvpn-chatVi brugte døgnet rundt live chat til at stille spørgsmål om at oprette forbindelse til Netflix og om installation af ExpressVPN på en router. Hver gang fik vi øjeblikkelige svar.

Supporttech fulgte op med os, indtil vores problem var løst. Der er også nogle fantastiske instruktionsvideoer, der viser dig trin for trin, hvordan du installerer APN på en række enheder.

Vi ønskede at installere ExpressVPN på vores Amazon Fire Stick. Der var en up-to-date video, der ledte os gennem processen og gjorde det utroligt let. Indtil videre har vi ikke set en anden VPN med det samme niveau af kundeservice som hvad ExpressVPN tilbyder.

Kan vi anbefale tjenesten?

Absolut. Af alle de bedste VPN-tjenester, der er gennemgået i Privacy Canada, sidder Express nær toppen (hvis ikke nr. 1). De eneste VPN’er, vi så, der kom nogen steder tæt på det, ExpressVPN tilbyder, er Sufshark og NordVPN.

NordVPN er ekstremt sikker og omtrent lige så hurtig ExpressVPN, når vi sammenlignede de to tjenester head to head, mens Surfshark tilbyder mange af de samme funktioner til en brøkdel af prisen. Begge mobilklienter er meget godt designet. Der er ikke meget rod. Selv en VPN-novice vil forstå, hvordan man bruger den, og hvordan man opretter forbindelse til den server, de vælger.

expressvpn logo firkant

Hvis du leder efter en VPN til at omgå geo-begrænsninger med Netflix og Prime Video, har du fundet den rigtige service. ExpressVPN tager kundernes privatliv meget alvorligt. Selv personer i Kina og Tyrkiet er i stand til at omgå censur ved hjælp af denne fænomenale service.

Da ExpressVPN ikke opbevarer nogen logfiler, og da de ikke er i et land, der kræver dem at vende kundedata til regeringen, ved du, at din forbindelse er privat. Dette er tilfældet, selvom du bruger torrenter eller downloader.

ExpressVPN er ikke den billigste VPN derude, men du får så meget mere end hvad du betaler for. Dette inkluderer en hurtig og pålidelig forbindelse uanset hvor du befinder dig på planeten. Prøv dem ud, og du vil ikke fortryde det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map