ExpressVPN gjennomgang (2020)

expressvpn logo firkant


Det er mye hype rundt ExpressVPN. Når du ser på de fleste VPN-anmeldelser, ExpressVPN rangerer ofte som en av de beste VPN-tjenestene i dag, i Canada og globalt. Men hvor godt underbygget er disse påstandene?

Flere anmeldelser snakker om hvor raskt ExpressVPN er, andre sier at det er en sikker måte å komme seg rundt geobegrenset streaminginnhold, og du hører stadig om hvor bra de gjør for å beskytte personvernet til kundene sine..

Vi ønsket å kutte gjennom all hypen og sette tjenesten på prøve selv. Vi fokuserte på fire ting:

 1. Serverplassering
 2. Serverhastighet
 3. Innloggingsprinsipper
 4. Priser

Oversikt over ExpressVPN

FeaturesInformation
brukervennlighet:Lett å bruke
Loggpolicy:Ingen logger politikk
Serverstørrelse:3000+ servere
Serverdistribusjon:94 land
Brukerstøtte:24/7 live chat support
torren:Tillatt
streaming:Tillatt
VPN-protokoll og kryptering:256-bit AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Hovedkvarter:De britiske jomfruøyene
Pris:$ 8.32 / måned
Offesiell nettside:https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN er basert på De britiske jomfruøyene. Tjenesten deres, hastigheten og kundeservicen deres gjør at de skiller seg ut fra konkurransen.

ExpressVPN er i stand til å levere flere funksjoner enn omtrent noen av de andre VPN-ene vi har vurdert. Et av de viktigste høydepunktene ved denne VPN er at de støtter en rekke plattformer, inkludert Mac, Android, iOS, Linux, Windows og andre. ExpressVPN tilbyr støtte for rutere, Apple TV, PlayStation, Kindle Fire og Fire TV.

Med ett abonnement kan du koble opp til tre forskjellige enheter. Selv om dette ikke er i tråd med hva andre som NordVPN tillater, er et av de største plussene for ExpressVPN at du kan bruke den på ruteren din. Så du installerer VPN på ruteren din, og alle enhetene i hjemmet ditt er beskyttet. ExpressVPN tilbyr en rekke tekniske ekstrautstyr.

Som et eksempel har de sine egne DNS-servere som gir deg et ekstra nivå på Internett-beskyttelse. Deres avanserte krypteringsteknologier gjør alt annet enn umulig for selv de mest erfarne hackere og angripere å overvåke aktivitetene dine.

Noe som vi ikke har sett i andre VPN-er, er en funksjon kjent som “split tunneling”. Dette betyr at hvis du installerer VPN på ruteren din, kan du velge hvilke enheter som kobles gjennom VPN og hvilke som går gjennom din normale tilkobling. Du kan også bestemme hvilke apper som skal gå gjennom VPN, og hvilke som vil bruke en normal tilkobling.

Pros:
 • Rask nedlastningshastighet
 • Fjern blokkering av Netflix
 • Mer enn 2000 servere
 • Enkel å bruke app
 • Sikker kryptering og VPN-protokoller
 • Tillater torrents
 • En streng policy for ingen logger
Ulemper:
 • Litt dyrere, spesielt for brukere fra måned til måned
Funksjoner:
 • Fjern blokkering av innhold fra hele verden
 • 148 serverplasser
 • Innebygd hastighetstestfunksjon
 • Programmer for hver enhet
 • 256 bit AES-kryptering
 • Ingen aktivitetslogger eller tilkoblingslogger
 • IP-adresse maskering
 • Anonym surfing
 • OpenVPN og andre protokoller
 • Null kunnskap DNS

Hvor ligger serverne?

Serverlokasjoner er et annet område der ExpressVPN virkelig viser sin verdi. Deres store antall servere betyr at det er enkelt for deg å endre og skjule IP-en din.

Fra skriving av denne anmeldelsen, ExpressVPN har servere i mer enn 94 land. De har mer enn 3000 forskjellige servere i over 148 byer. Dette setter dem helt øverst når det kommer til flest servere som tilbys av en VPN. Express VPN-land Hvis det er en server du trenger i en bestemt by, er sjansen stor for at du finner den med ExpressVPN. Hvis du har spørsmål om servere opp eller ned eller ikke, kan du sjekke serverne deres i sanntid.

På samme side kan du sjekke IP-adressen din, samt sjekke hastigheten på tilkoblingen din. Kill switch-alternativet er perfekt for enkeltpersoner som utfører stedsspesifikke aktiviteter. Noen arbeid hjemmefra krever for eksempel at du er i et visst land. Drepsbryteren vil automatisk drepe nettsteder eller programvare du bruker hvis nettverkstilkoblingen går tapt.

Selv om du ikke har en forbindelse, du har fortsatt beskyttelse.

Hvor sikker er ExpressVPN?

Før vi kommer inn på de faktiske sikkerhetsfunksjonene, må vi nevne tredjepartsrevisjoner. ExpressVPN forventer ikke at du stoler på deres ord alene når det gjelder påstandene deres om pålitelighet. PwC har revidert ExpressVPNs overholdelse av personvernreglene.

Videre ansetter ExpressVPN regelmessig uavhengige eksperter for å teste grensene for deres sikkerhet. I en bransje der falske løfter som grenser til svindel påvirker mange potensielle kjøpere, er selvpålagte sjekker et eksepsjonelt bevis på tillit.

ExpressVPN bruker AES med 256-bits nøkler. Dette er det samme krypteringsnivået som USAs regjering bruker. Det er det samme krypteringsnivået som flertallet av sikkerhetseksperter over hele verden bruker.

At myndigheter og sikkerhetsselskaper bruker det, kan virke litt abstrakt. Men tenk på det som dette – ExpressVPN bruker en krypteringsnøkkel som har 115,792,089,237,316,195,423,570,985,008,687,907,853,269,984,665,640,560 × 10 (e24) mulige kombinasjoner. expressvpn beskyttelseSelv om alle de kraftigste superdatamaskiner på planeten dedikerte all sin tid til å prøve å dekryptere informasjonen du sender online ved hjelp av ExpressVPN, vil det ta dem milliarder av år.

Det er omtrent så sikkert som du kan bli i dag. For å holde din online trafikk trygg, skjuler ExpressVPN IP-adressen din og blander deretter trafikken din med andres trafikk.

Dette gjør alt annet enn umulig for tredjepart å lese informasjonen din. Dette inkluderer Internett-leverandøren din og din lokale Wi-Fi-operatør. ExpressVPN gir deg muligheten til å velge fra en rekke VPN-protokoller. Dette tilfører et nytt lag med sikkerhet mellom datamaskinen og VPN-serveren du bruker.

De fleste som bruker et VPN vet ikke forskjellen mellom VPN-protokollalternativene som er gitt. Av denne grunn har ExpressVPN muligheten til automatisk å velge protokollen som kommer til å være best for nettverket du bruker. vpn-protokollinnstillinger

Hva er deres loggpolitikk?

Når du ser på ExpressVPN som en virksomhet, blir det veldig tydelig at personvern er navnet på spillet for dem. Selskapet er basert på De britiske jomfruøyene. Som sådan er de ikke forpliktet til å gi ut informasjon om sine klienter til etterretningsorganene i myndighetene.

Når du forsker på ledere i selskapet, kan du finne litt informasjon om visepresidenten og deres kommunikasjonssjef, så vel som noen få andre gruppemedlemmer. Flertallet av teamet jobber imidlertid anonymt. Selskapet avgir ikke personlige identiteter til eierne av sikkerhetsmessige årsaker.

De mener at å drive sitt selskap uten å ha eierne offentlig kjent, gir et ekstra nivå av sikkerhet og beskyttelse til de som bruker ExpressVPN. Enten du kjøper forklaringen eller ikke, må du være enig i at en gruppe mennesker som ønsker å opprettholde sin anonymitet vil gå ut av deres måte å sikre at kundens personvern beskyttes.

Og det er akkurat det du ser du ser på personvernreglene deres. Mange VPN-er lover å beskytte personvernet og anonymiteten til kundene sine, bare for senere å komme frem at de samler inn klientens informasjon og selger den til tredjepart.. ExpressVPN gjør ikke det. Mottoet deres er at de aldri kan tvinges til å levere kundedata fordi de ikke har noen.

Hvilke data vil ExpressVPN samle inn?

Det er noen ting ExpressVPN samler inn. Ingen av denne informasjonen tillater imidlertid ExpressVPN eller noen andre å matche en person til et nettverk, en aktivitet eller en oppførsel. expressvpn personvernregler ExpressVPN har ikke bygget systemet rundt å vite hvordan kundene deres bruker tjenesten deres. Hvis de noen gang ble spurt, hadde de ingen anelse om hvilke brukere som var koblet til en bestemt IP-adresse på et bestemt tidspunkt.

De har ingen anelse om hvilke brukere som får tilgang til et nettsted eller andre sensitive data. Vi kan ærlig si at vi var glade for det vi så da vi så bak gardinen på ExpressVPNs personvernregler. Deres gjennomsiktighet når det gjelder hvilken informasjon de gjør og ikke samler, ga oss selvtillit.

Jobber ExpressVPN med Netflix?

Når du kobler deg til tjenesten deres, kan du velge en server i USA. Når du gjør det, vil ExpressVPN automatisk koble deg til den beste VPN-serveren for din beliggenhet. Dette er hva vi gjorde.

Så hoppet vi på Netflix bare for å bli møtt av den fryktede Netflix VPN-feilen. Vi trodde vi hadde funnet den første chinken i ExpressVPN-rustningen. Vi kontaktet kundesupport via deres live chat og spurte dem hvorfor vi ikke kunne koble til Netflix. De forklarte det ExpressVPN har spesielle servere for streaming. expressvpn netflix Det er klart, de sender ikke hvor serverne deres er til verden, men de vil gjerne fortelle sine kunder. De fortalte oss hvilken server vi skal koble til, og vi klarte å streame Netflix, Amazon Prime, YouTube-videoer og Hulu uten noen som helst begrensning.

Hvor rask er tjenesten deres?

ExpressVPN omtaler seg stadig som ultrahurtig og høyhastighets. Men det gjør alle andre VPN der ute, så det er lett å lure på om de overdrev påstanden litt. Flere hastighetstester senere, og det ble klart at dette er et annet område der ExpressVPN lever opp til sitt rykte. De har rask nedlastings- og opplastningshastighet. Og i hver test så vi hastigheten forbli konsekvent. expressvpn hastighetsresultater

ExpressVPN-priser: Er det verdt den ekstra kostnaden??

Som vi nevnte innledningsvis, ExpressVPN på en månedlig basis vil bli dyrere enn noen av de andre tilgjengelige VPN-alternativene. expressvpn prising-min En månedlig plan vil koste deg $ 12,95. Et seks måneders abonnement vil koste deg $ 9,99 per måned. Et 12-måneders abonnement vil koste deg 8,32 dollar i måneden. Som du kan se, jo lenger du forplikter deg til et abonnement, jo lavere blir den månedlige avgiften.

ExpressVPN betaler mer for tjenesten sin fordi de fokuserer på å gi kundene topp beskyttelse. ExpressVPN er ikke interessert i å konkurrere med billige eller gratis ingen VPN-er. Det er ikke deres marked. expressvpn 30 dagers pengene tilbake-garantiExpressVPN tilbyr imidlertid måter for klienter å tjene gratis VPN-tjenester.

Du kan for eksempel henvise venner og familie til ExpressVPN. Alle som melder seg på vil få 30 dager gratis service, og det vil du også. ExpressVPN godtar alle større kredittkort og PayPal.

Bitcoin er også akseptert for enkeltpersoner som ønsker å legge til et ekstra nivå av anonymitet til tjenesten deres. ExpressVPN har en av de mest transparente 30-dagers pengene-tilbake-garantiene vi har sett til dags dato. Hvis det er noen grunn til at du ikke er fornøyd med tjenesten din, vil de gi deg full refusjon i løpet av de første 30 dagene.

Kundeservice

Vi ville være forferdige hvis vi ikke snakket om kundestøtten som tilbys av ExpressVPN. Med ExpressVPN er det det tre måter å få støtte. Det finnes feilsøkingsveiledninger, instruksjoner og sanntidsprat. ExpressVPN støttealternativerexpressvpn chatVi brukte 24/7 live chat-alternativet for å stille spørsmål om tilkobling til Netflix og om installering av ExpressVPN på en ruter. Hver gang fikk vi umiddelbare svar.

Support tech fulgte opp med oss ​​til problemet vårt var løst. Det er også noen fantastiske instruksjonsvideoer som viser deg trinn for trinn hvordan du installerer APN på en rekke enheter.

Vi ønsket å installere ExpressVPN på vår Amazon Fire Stick. Det var en oppdatert video som gikk oss gjennom prosessen og gjorde det utrolig enkelt. Til dags dato har vi ikke sett en annen VPN med samme nivå av kundeservice som det ExpressVPN tilbyr.

Anbefaler vi tjenesten?

Absolutt. Av alle de beste VPN-tjenestene som er vurdert på Privacy Canada, sitter Express nær toppen (hvis ikke nr. 1). De eneste VPN-ene vi så som kom hvor som helst i nærheten av det ExpressVPN tilbyr er Sufshark og NordVPN.

NordVPN er ekstremt sikker, og omtrent like rask ExpressVPN når vi sammenlignet de to tjenestene head to head, mens Surfshark tilbyr mange av de samme funksjonene for en brøkdel av prisen. Begge mobilklienter er veldig godt designet. Det er ikke mye rot. Selv en VPN-novise vil forstå hvordan du bruker den og hvordan du kobler til serveren du ønsker.

expressvpn logo firkant

Hvis du leter etter en VPN for å omgå geobegrensninger med Netflix og Prime Video, har du funnet riktig tjeneste. ExpressVPN tar kundenes personvern veldig alvorlig. Selv individer i Kina og Tyrkia klarer å omgå sensur ved hjelp av denne fenomenale tjenesten.

Siden ExpressVPN ikke fører noen logger og siden de ikke er i et land som krever at de overfører kundedata til myndighetene, vet du at forbindelsen din er privat. Dette gjelder selv om du bruker torrenter eller laster ned.

ExpressVPN er ikke den billigste VPN-en der ute, men du får så mye mer enn det du betaler for. Dette inkluderer en rask og pålitelig forbindelse uansett hvor du befinner deg på planeten. Prøv dem ut, så angrer du ikke.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me