ExpressVPN Review (2020)

expressvpn logotorg


Det finns mycket hype kring ExpressVPN. När du tittar på de flesta VPN-recensioner, ExpressVPN rankas ofta som en av de bästa VPN-tjänsterna idag, i Kanada och globalt. Men hur väl underbyggda är dessa påståenden?

Ett antal recensioner talar om hur snabbt ExpressVPN är, andra säger att det är ett säkert sätt att ta sig runt geobegränsat strömningsinnehåll, och du hör ständigt om hur bra jobb de gör för att skydda sina klienters integritet.

Vi ville skära igenom all hype och sätta testen själv. Vi fokuserade på fyra saker:

 1. Serverplats
 2. Serverhastighet
 3. Loggningspolicy
 4. Prissättning

Översikt av ExpressVPN

FeaturesInformation
användbarhet: Lätt att använda
Loggningspolicy: Ingen loggpolicy
Serverstorlek: 3000+ servrar
Serverdistribution: 94 länder
Stöd: 24/7 livechatsupport
torrenta: Tillåten
Strömning: Tillåten
VPN-protokoll och kryptering: 256-bitars AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Huvudkontor: Brittiska Jungfruöarna
Pris: $ 8.32 / month
Officiell hemsida: https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN är baserat på Brittiska Jungfruöarna. Deras service, deras snabbhet och deras kundtjänst gör att de skiljer sig från konkurrensen.

ExpressVPN kan leverera fler funktioner än nästan alla andra VPN som vi har granskat. En av de viktigaste höjdpunkterna med denna VPN är att de stöder ett antal plattformar, inklusive Mac, Android, iOS, Linux, Windows och andra. ExpressVPN erbjuder support för routrar, Apple TV, PlayStation, Kindle Fire och Fire TV.

Med ett prenumeration kan du ansluta till tre olika enheter. Även om detta inte klarar vad andra som NordVPN tillåter, är ett av de stora fördelarna med ExpressVPN att du kan använda det på din router. Så du installerar VPN på din router och alla enheter i ditt hem är skyddade. ExpressVPN erbjuder ett antal tekniska extrafunktioner.

Som ett exempel har de sina egna DNS-servrar för att ge dig en extra nivå av Internet-skydd. Deras avancerade krypteringsteknologi gör allt utom omöjligt för även de mest erfarna hackarna och angriparna att övervaka dina aktiviteter.

Något som vi inte har sett i andra VPN: er är en funktion som kallas “split tunneling”. Detta innebär att om du installerar VPN på din router kan du välja vilka enheter som ansluter via VPN och vilka som går igenom din normala anslutning. Du kan också bestämma vilka appar som ska gå via VPN och vilka som använder en normal anslutning.

Fördelar:
 • Snabb nedladdningshastighet
 • Avblockerar Netflix
 • Mer än 2 000 servrar
 • Enkel att använda app
 • Säker kryptering och VPN-protokoll
 • Tillåter strömmar
 • En strikt policy utan loggar
Nackdelar:
 • Något dyrare, särskilt för användare från månad till månad
Funktioner:
 • Avblockerar innehåll från hela världen
 • 148 serverplatser
 • Inbyggd hastighetstestfunktion
 • Program för varje enhet
 • 256 bitars AES-kryptering
 • Inga aktivitetsloggar eller anslutningsloggar
 • IP-adressmaskering
 • Anonym surfning
 • OpenVPN och andra protokoll
 • Nollkännedom DNS

Var ligger servrarna?

Serverplatser är ett annat område där ExpressVPN verkligen visar sitt värde. Deras stora antal servrar innebär att det är lätt för dig att ändra och dölja din IP.

Från skrivandet av denna recension, ExpressVPN har servrar i mer än 94 länder. De har mer än 3 000 olika servrar i över 148 städer. Detta sätter dem högst upp när det gäller de flesta servrar som erbjuds av en VPN. Express VPN-länder Om det finns en server som du behöver i en viss stad är chansen stor att du kommer att hitta den med ExpressVPN. Och om du har några frågor om servrar upp eller ner eller inte, kan du kontrollera deras servrar i realtid.

På samma sida kan du kontrollera din IP-adress samt kontrollera hastigheten på din anslutning. Alternativet kill switch är perfekt för personer som utför platsspecifika aktiviteter. Till exempel kräver vissa arbeten från hemsidor att du är i ett visst land. Kill-omkopplaren dödar automatiskt alla webbplatser eller programvara du använder om din nätverksanslutning går vilse.

Även om du inte har någon anslutning, du har fortfarande skydd.

Hur säker är ExpressVPN?

Innan vi går in på de faktiska säkerhetsfunktionerna måste vi nämna tredjepartsrevisioner. ExpressVPN förväntar sig inte att du litar på deras ord ensam när det gäller deras påståenden om tillförlitlighet. PwC har granskat ExpressVPN: s efterlevnad av sin integritetspolicy.

Dessutom anställer ExpressVPN regelbundet oberoende experter för att testa gränserna för deras säkerhet. I en bransch där falska löften som gränsar till bedrägeri påverkar många potentiella köpare är självpålagda kontroller ett exceptionellt bevis på förtroende.

ExpressVPN använder AES med 256-bitars nycklar. Detta är samma krypteringsnivå som USA: s regering använder. Det är samma krypteringsnivå som majoriteten av säkerhetsexperter runt om i världen använder.

Det faktum att regeringar och säkerhetsföretag använder det kan verka lite abstrakt. Men tänk på det så här – ExpressVPN använder en krypteringsnyckel som har 115,792,089,237,316,195,423,570,985,008,687,907,853,269,984,665,640,560 × 10 (e24) möjliga kombinationer. expressvpn-skyddÄven om alla de mest kraftfulla superdatorerna på planeten ägnade all sin tid åt att försöka dekryptera informationen du skickar online med ExpressVPN, skulle det ta dem miljarder år.

Det är ungefär så säkert som du kan få idag. För att skydda din onlinetrafik döljer ExpressVPN din IP-adress och blandar sedan din trafik med andras trafik.

Detta gör allt utom omöjligt för tredje parter att läsa din information. Detta inkluderar din Internetleverantör och din lokala Wi-Fi-operatör. ExpressVPN ger dig möjligheten att välja mellan olika VPN-protokoll. Detta lägger till ytterligare ett lager av säkerhet mellan din dator och VPN-servern du använder.

De flesta som använder ett VPN vet inte skillnaden mellan de tillhandahållna VPN-protokollalternativen. Av denna anledning har ExpressVPN möjlighet att automatiskt välja det protokoll som kommer att vara bäst för det nätverk du använder. vpn-protokollinställningar

Vad är deras loggningspolicy?

När du ser ExpressVPN som ett företag blir det mycket tydligt att sekretess är namnet på spelet för dem. Företaget är baserat på Brittiska Jungfruöarna. Som sådan är de inte skyldiga att släppa information om sina klienter till myndigheternas underrättelsetjänster.

När du undersöker företagets chefer kan du hitta lite information om vice ordföranden och deras kommunikationschef samt några andra gruppmedlemmar. Emellertid arbetar majoriteten av teamet anonymt. Företaget avslöjar inte ägarnas personliga identitet av säkerhetsskäl.

De tror att att driva sitt företag utan att ha ägarna offentligt kända ger en extra nivå av säkerhet och skydd för dem som använder ExpressVPN. Oavsett om du köper den förklaringen eller inte, måste du gå med på att en grupp människor som vill behålla sin anonymitet kommer att gå ur deras sätt att se till att deras kunders integritet skyddas.

Och det är exakt vad du ser att du tittar på deras integritetspolicy. Många VPN: n lovar att skydda sina klienters integritet och anonymitet först för att senare ha visat att de samlar in klientens information och säljer den till tredje part. ExpressVPN gör inte det. Deras motto är att de aldrig kan tvingas tillhandahålla kundinformation eftersom de inte har någon.

Vilka data kommer ExpressVPN att samla in?

Det finns några saker som ExpressVPN samlar in. Ingen av den här informationen tillåter emellertid ExpressVPN eller någon annan att matcha en individ till ett nätverk, en aktivitet eller ett beteende. expressvpn sekretesspolicy ExpressVPN har inte byggt sitt system kring att veta hur deras kunder använder sin tjänst. Om de någonsin ställdes skulle de inte ha någon aning om vilka användare som var anslutna till en viss IP-adress vid en viss tidpunkt.

De har ingen aning om vilka användare som har tillgång till en webbplats eller annan känslig information. Vi kan ärligt säga att vi var nöjda med det vi såg när vi tittade bakom gardinen på ExpressVPNs sekretesspolicy. Deras transparens när det gäller vilken information de gör och inte samlar skapade oss med förtroende.

Fungerar ExpressVPN med Netflix?

När du ansluter till deras tjänst kan du välja en server i USA. När du gör det kommer ExpressVPN automatiskt att ansluta dig till den bästa VPN-servern för din plats. Det här är vad vi gjorde.

Sedan hoppade vi på Netflix bara för att hälsas av det fruktade Netflix VPN-felet. Vi trodde att vi hade hittat den första biten i ExpressVPN-rustningen. Vi kontaktade kundsupport via deras livechatt och frågade dem varför vi inte kunde ansluta till Netflix. De förklarade det ExpressVPN har speciella servrar för streaming. expressvpn netflix Uppenbarligen sänder de inte vart deras servrar är till världen, men de kommer gärna berätta för sina kunder. De berättade vilken server vi skulle ansluta till och vi kunde strömma Netflix, Amazon Prime, YouTube-videor och Hulu utan några begränsningar.

Hur snabb är deras tjänst?

ExpressVPN hänvisar ständigt till sig själva som ultra snabbt och snabbt. Men det gör alla andra VPN där ute, så det är lätt att undra om de överskattade påståendet lite. Flera hastighetstester senare och det blev tydligt att detta är ett annat område där ExpressVPN lever upp till deras rykte. De har snabb nedladdning och uppladdningshastigheter. Och i varje test såg vi hastigheten förbli konsekvent. expressvpn hastighetsresultat

ExpressVPN-prissättning: Är det värt den extra kostnaden??

Som vi nämnde från början, ExpressVPN kommer att bli dyrare än några av de andra tillgängliga VPN-alternativen från månad till månad.. expressvpn prissättning-min En plan från månad till månad kostar dig $ 12,95. Ett sexmånadersabonnemang kostar dig $ 9,99 per månad. En 12-månaders prenumeration kostar dig 8,32 dollar per månad. Som du kan se, ju längre du åtar dig att teckna, desto lägre blir din månadsavgift.

ExpressVPN tar ut mer för sin tjänst eftersom de fokuserar på att ge sina kunder toppskydd. ExpressVPN är inte intresserad av att konkurrera med billiga eller gratis inga VPN-namn. Det är inte deras marknad. expressvpn 30 dagars pengarna tillbaka-garantiExpressVPN erbjuder dock sätt för kunder att tjäna gratis VPN-tjänster.

Till exempel kan du hänvisa vänner och familj till ExpressVPN. Alla som registrerar sig kommer att få 30 dagars gratis service, och du kommer också att göra det. ExpressVPN accepterar alla större kreditkort och PayPal.

Bitcoin accepteras också för personer som vill lägga till en extra nivå av anonymitet i sin tjänst. ExpressVPN har en av de mest transparenta 30-dagars återbetalningsgarantier som vi hittills har sett. Om det finns någon anledning till att du inte är nöjd med din tjänst kommer de att ge dig full återbetalning inom de första 30 dagarna.

Kundsupport

Vi skulle vara förlorade om vi inte pratade om kundsupporten som ExpressVPN erbjuder. Med ExpressVPN finns det tre sätt att få stöd. Det finns felsökningsguider, instruktioner och chatt i realtid. ExpressVPN-supportalternativexpressvpn chattVi använde alternativet 24/7 livechatt för att ställa frågor om anslutning till Netflix och om installation av ExpressVPN på en router. Varje gång fick vi omedelbara svar.

Supporttekniken följde upp med oss ​​tills vårt problem var löst. Det finns också några fantastiska instruktionsvideor som visar dig steg för steg hur du installerar APN på ett antal enheter.

Vi ville installera ExpressVPN på vår Amazon Fire Stick. Det var en aktuell video som gick oss igenom processen och gjorde det otroligt enkelt. Hittills har vi inte sett en annan VPN med samma kundtjänstnivå som ExpressVPN erbjuder.

Rekommenderar vi tjänsten?

Absolut. Av alla de bästa VPN-tjänsterna som granskats på Privacy Canada, sitter Express nära toppen (om inte nr 1). De enda VPN som vi såg som kom någonstans nära det ExpressVPN erbjuder är Sufshark och NordVPN.

NordVPN är extremt säker och ungefär lika snabb ExpressVPN när vi jämförde de två tjänsterna head to head, medan Surfshark erbjuder många av samma funktioner för en bråkdel av priset. Båda mobilklienterna är mycket väl utformade. Det finns inte mycket röran. Till och med en VPN-novis kommer att förstå hur man använder den och hur man ansluter till servern efter eget val.

expressvpn logotorg

Om du letar efter ett VPN för att komma runt geobegränsningar med Netflix och Prime Video har du hittat rätt tjänst. ExpressVPN tar kundens integritet mycket på allvar. Till och med individer i Kina och Turkiet kan komma runt censur med hjälp av denna fenomenala tjänst.

Eftersom ExpressVPN inte har några loggar och eftersom de inte är i ett land som kräver att de överlåter kundinformation till regeringen vet du att din anslutning är privat. Detta gäller även om du använder torrenter eller laddar ner.

ExpressVPN är inte den billigaste VPN där ute, men du får så mycket mer än vad du betalar för. Detta inkluderar en snabb och pålitlig anslutning oavsett var du befinner dig på planeten. Testa dem, så kommer du inte ångra det.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me