Pregled ExpressVPN (2020)

expressvpn logotip kvadrat


Obstaja veliko hype okolice ExpressVPN. Ko si ogledate večino pregledov VPN, ExpressVPN se pogosto uvršča med najboljše storitve VPN danes, v Kanadi in po vsem svetu. Toda kako utemeljene so te trditve?

Številni pregledi govorijo o tem, kako hiter je ExpressVPN, drugi pa pravijo, da je to zanesljiv način, kako obiti geo vsebino z omejenim pretokom in nenehno slišite, kako dobro delo opravljajo pri varovanju zasebnosti svojih strank..

Želeli smo preseči ves hype in storitev sami preizkusiti. Osredotočili smo se na štiri stvari:

 1. Lokacija strežnika
 2. Hitrost strežnika
 3. Politike beleženja
 4. Cenitev

Pregled ExpressVPN

ZnačilnostiInformacije
Uporabnost:Enostaven za uporabo
Politika beleženja:Brez pravilnikov o dnevnikih
Velikost strežnika:3000+ strežnikov
Porazdelitev strežnika:94 držav
Podpora:24/7 podpora za klepet v živo
Torrenting:Dovoljeno
Pretakanje:Dovoljeno
VPN protokol in šifriranje:256-bitni AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Sedež:britanski Deviški otoki
Cena:8,32 USD / mesec
Uradna spletna stran:https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN ima sedež na Britanskih Deviških otokih. Njihova storitev, njihova hitrost in storitev za stranke jih izstopajo od konkurence.

ExpressVPN lahko dostavi več funkcij kot pri vseh drugih VPN-jih, ki smo jih pregledali. Eden glavnih poudarkov tega VPN je, da podpirajo številne platforme, vključno z Mac, Android, iOS, Linux, Windows in drugimi. ExpressVPN ponuja podporo za usmerjevalnike, Apple TV, PlayStation, Kindle Fire in Fire TV.

Z eno naročnino lahko povežete do tri različne naprave. Čeprav to ne ustreza temu, kar drugi, kot je NordVPN, dovoljujejo, je eden od glavnih prednosti za ExpressVPN ta, da ga lahko uporabljate na svojem usmerjevalniku. Torej namestite VPN na usmerjevalnik in vse naprave v vašem domu so zaščitene. ExpressVPN ponuja številne tehnične dodatke.

Kot primer, imajo svoje DNS strežnike, ki vam omogočajo dodatno raven internetne zaščite. Njihove vrhunske tehnologije šifriranja onemogočajo spremljanje vaših dejavnosti tudi najbolj izkušenim hekerjem in napadalcem.

Nekaj, česar v drugih VPN-jih še nismo videli, je funkcija, imenovana “razdeljena tunelacija”. To pomeni, da če na usmerjevalnik namestite VPN, lahko izberete, katere naprave se povežejo prek VPN in katere gredo skozi običajno povezavo. Prav tako lahko določite, katere aplikacije bodo šle skozi VPN in katere bodo uporabljale običajno povezavo.

Prednosti:
 • Hitrost prenosa
 • Odblokira Netflix
 • Več kot 2000 strežnikov
 • Enostaven za uporabo app
 • Varno protokol šifriranja in VPN
 • Dovoli hudournike
 • Stroga politika brez zapisov
Slabosti:
 • Nekoliko dražje, zlasti za mesečne uporabnike
Lastnosti:
 • Odblokira vsebino po vsem svetu
 • 148 lokacij strežnika
 • Vgrajena funkcija hitrostnega preizkusa
 • Prijave za vsako napravo
 • 256 bitna AES enkripcija
 • Brez dnevnikov dejavnosti ali dnevnikov povezav
 • Zakrivanje naslova IP
 • Anonimno brskanje
 • OpenVPN in drugi protokoli
 • DNS brez znanja

Kje so strežniki nameščeni?

Lokacije strežnikov so še eno področje, kjer ExpressVPN resnično kaže svojo vrednost. Njihovo veliko število strežnikov pomeni, da lahko preprosto spremenite in skrijete svoj IP.

Ob pisanju tega pregleda, ExpressVPN ima strežnike v več kot 94 državah. Imajo jih več kot 3.000 različnih strežnikov v čez 148 mest. To jih postavlja ravno na vrh, ko gre za večino strežnikov, ki jih ponuja VPN. Izrazite države VPN Če v določenem mestu obstaja strežnik, ki ga potrebujete, obstaja velika verjetnost, da ga boste našli pri ExpressVPN. Če imate kakršna koli vprašanja o tem, ali strežniki gor ali dol, lahko preverite njihove strežnike v realnem času.

Na isti strani lahko preverite svoj IP naslov in hitrost povezave. Možnost stikala kill je popolna za posameznike, ki izvajajo specifične lokacije. Na primer, za delo na domačih spletnih mestih morate biti v določeni državi. Stikalo kill bo samodejno uničilo ne glede na spletna mesta ali programsko opremo, ki jo uporabljate, če se omrežna povezava izgubi.

Tudi če nimate povezave, še vedno imate zaščito.

Kako varna je ExpressVPN?

Preden se lotimo dejanskih varnostnih značilnosti, moramo omeniti revizije tretjih oseb. ExpressVPN ne pričakuje, da boste samo zaupali njihovo besedo, ko gre za njihove trditve o zanesljivosti. PwC je revidiral skladnost ExpressVPN-a s svojo politiko zasebnosti.

Poleg tega ExpressVPN redno najema neodvisne strokovnjake, ki preverjajo meje njihove varnosti. V industriji, kjer lažne obljube, ki mejijo na goljufije, vplivajo na številne potencialne kupce, so samoiniciativni pregledi izjemni dokaz zaupanja.

ExpressVPN uporablja AES s 256-bitnimi tipkami. To je enaka raven šifriranja, kot jo uporablja vlada ZDA. Gre za isto stopnjo šifriranja, kot jo uporablja večina varnostnih strokovnjakov po vsem svetu.

Dejstvo, da ga vlade in varnostna podjetja uporabljajo, se morda zdi malo abstraktno. Vendar si omislite tako: ExpressVPN uporablja šifrirni ključ, ki ima 115,792,089,237,316,195,423,570,985,008,687,907,853,269,984,665,640,560 × 10 (e24) možne kombinacije. expressvpn zaščitaTudi če bi vsi najmočnejši superračunalniki na planetu ves svoj čas namenili poskusu dešifriranja informacij, ki jih pošiljate po spletu s pomočjo ExpressVPN, bi potrebovali več milijard let.

To je približno tako varno kot danes. Da bi vaš spletni promet ostal varen, ExpressVPN skrije vaš IP naslov in nato zmeša vaš promet s prometom drugih.

Zaradi tega je vse prej kot to tretjim osebam nemogoče prebrati vaše podatke. To vključuje vašega ponudnika internetnih storitev in lokalnega operaterja Wi-Fi. ExpressVPN vam omogoča izbiro iz različnih protokolov VPN. To doda še eno raven varnosti med računalnikom in strežnikom VPN, ki ga uporabljate.

Večina ljudi, ki uporabljajo VPN, ne pozna razlike med ponujenimi možnostmi protokola VPN. Zaradi tega ima ExpressVPN možnost samodejne izbire protokola, ki bo najboljši za omrežje, ki ga uporabljate. nastavitve protokola vpn

Kakšna je njihova politika beleženja?

Ko na ExpressVPN gledate kot na podjetje, postane zelo jasno, da je zasebnost ime igre zanje. Podjetje ima sedež na Britanskih Deviških otokih. Zato niso obveščeni dajati nobenih informacij o svojih strankah obveščevalnim agencijam vlad.

Ko raziskujete vodje podjetja, boste morda našli nekaj informacij o podpredsedniku in njihovem vodji za komunikacije ter o nekaterih drugih članih skupine. Vendar pa večina ekipe deluje anonimno. Družba osebnih identitet lastnikov iz varnostnih razlogov ne razkriva.

Menijo, da vodenje njihovega podjetja, ne da bi bili lastniki javno znani, nudi dodatno raven varnosti in zaščite tistim, ki uporabljajo ExpressVPN. Ne glede na to, ali kupite to razlago ali ne, se morate strinjati, da bo skupina ljudi, ki želi ohraniti anonimnost, šla s poti in zagotovila, da je zasebnost njihovih strank zaščitena.

In ravno to vidite, če pogledate njihovo politiko zasebnosti. Številni VPN-ji obljubljajo, da bodo varovali zasebnost in anonimnost svojih strank, šele da bi pozneje ugotovili, da zbirajo strankine podatke in jih prodajo tretjim osebam. ExpressVPN tega ne počne. Njihov moto je, da jih nikdar ne sme prisiliti v zagotavljanje podatkov o strankah, ker jih nimajo.

Kateri podatki bodo ExpressVPN zbrali?

Nekaj ​​stvari, ki jih ExpressVPN zbira. Vendar nobena od teh informacij ne omogoča, da ExpressVPN ali kdo drug posameznika primerja z omrežjem, dejavnostjo ali vedenjem. expressvpn politika zasebnosti ExpressVPN svojega sistema ni razvil tako, da bi vedel, kako stranke uporabljajo njihovo storitev. Če bi jih kdaj vprašali, ne bi imeli pojma, kateri uporabniki so v določenem času povezani z določenim naslovom IP.

Ne bi imeli pojma, kateri uporabniki dostopajo do spletnega mesta ali drugih občutljivih podatkov. Iskreno lahko rečemo, da nas je razveselilo to, kar smo videli, ko smo v zapestni politiki ExpressVPN pogledali za zaveso. Njihova preglednost, ko gre za informacije, ki jih delajo in ne zbirajo, nam je vlila zaupanje.

Ali ExpressVPN deluje z Netflixom?

Ko se povežete z njihovo storitvijo, lahko izberete strežnik v Združenih državah Amerike. Ko to storite, vas bo ExpressVPN samodejno povezal z najboljšim strežnikom VPN za vašo lokacijo. To smo storili.

Nato smo skočili na Netflix le, da nas bo pozdravila grozljiva napaka Netflix VPN. Mislili smo, da smo v oklopu ExpressVPN našli prvo kletko. Povezali smo se s podporo strankam prek njihovega klepeta v živo in jih vprašali, zakaj se ne moremo povezati z Netflixom. To so pojasnili ExpressVPN ima posebne strežnike za pretakanje. expressvpn netflix Očitno ne oddajajo, kje so njihovi strežniki po svetu, vendar bodo z veseljem povedali svojim strankam. Povedali so nam, s katerim strežnikom naj se povežemo in lahko smo brez nobenih omejitev pretakali Netflix, Amazon Prime, YouTube video posnetke in Hulu..

Kako hitra je njihova služba?

ExpressVPN nenehno sebe označuje kot izjemno hiter in hiter. Toda tako je tudi pri vsakem drugem VPN-ju, zato se je enostavno vprašati, ali so malce pretiravali s trditvijo Kasneje je bilo večkratnih hitrostnih preizkusov in postalo je jasno, da je to drugo področje, kjer ExpressVPN živi do svojega ugleda. Imajo hitro hitrost prenosa in nalaganja. In pri vsakem testu smo videli, da hitrost ostane dosledna. hitrostni rezultati expressvpn

Cene ExpressVPN: ali je vredno dodatnih stroškov?

Kot smo že omenili, bo ExpressVPN vsak mesec na mesec dražji od nekaterih drugih možnosti VPN. expressvpn cene-min Mesečni načrt vas bo stal 12,95 USD. Šestmesečna naročnina vas bo stala 9,99 USD na mesec. 12-mesečna naročnina vas bo stala 8,32 USD na mesec. Kot lahko vidite, dlje ko se boste zavezali za naročnino, nižja bo mesečna naročnina.

ExpressVPN za njihovo storitev zaračuna več, ker se osredotočajo na zagotavljanje vrhunske zaščite svojim strankam. ExpressVPN ne zanima tekmovanja s poceni ali brezplačnimi VPN-ji brez imena. To ni njihov trg. expressvpn 30-dnevna garancija za vračilo denarjaVendar ExpressVPN strankam ponuja načine, kako zaslužiti brezplačno storitev VPN.

Na primer, prijatelje in družino lahko napotite na ExpressVPN. Vsi, ki se prijavite, boste dobili 30 dni brezplačne storitve, prav tako tudi vi. ExpressVPN sprejema vse glavne kreditne kartice in PayPal.

Bitcoin je sprejet tudi za posameznike, ki želijo svoji storitvi dodati dodatno raven anonimnosti. ExpressVPN ima eno najbolj preglednih 30-dnevnih garancij za vračilo denarja, kar smo jih videli doslej. Če imate kakšen razlog, da niste zadovoljni s svojo storitvijo, vam v prvih 30 dneh povrnejo celotno povračilo.

Pomoč strankam

Če ne bi spregovorili o podpori strankam, ki jih ponuja ExpressVPN, bi nas lahko zavrnili. Z ExpressVPN obstajajo trije načini za podporo. Obstajajo navodila za odpravljanje težav, navodila in klepet v realnem času. Možnosti podpore za ExpressVPNexpressvpn klepetMožnost 24/7 klepetanja v živo smo uporabili vprašanja o povezavi z Netflixom in namestitvi ExpressVPN-a na usmerjevalnik. Vsakič smo dobili takojšnje odgovore.

Tehnologija za podporo nam je sledila, dokler naše težave nismo rešili. Na voljo je tudi nekaj neverjetnih učnih videoposnetkov, ki vam po korakih prikazujejo, kako namestiti APN na več naprav.

Želeli smo namestiti ExpressVPN na naš Amazon Fire Stick. Obstajal je posodobljen video, ki nas je sprehodil skozi postopek in naredil neverjetno enostavno. Do danes še nismo videli drugega VPN-ja z enakim nivojem storitve za stranke, kot ga ponuja ExpressVPN.

Ali priporočamo storitev?

Vsekakor. Od vseh najboljših VPN storitev, ki so jih pregledali na zasebnosti Canada, Express stoji blizu vrha (če ne št. 1). Edini VPN-ji, ki smo jih videli, so prišli povsod blizu ponudb ExpressVPN, Sufshark in NordVPN.

NordVPN je izredno varen in približno tako hiter ExpressVPN, ko primerjamo obe storitvi, kadar Surfshark ponuja veliko enakih funkcij za del cene. Oba mobilna odjemalca sta zelo dobro zasnovana. Ni veliko nereda Celo novinec VPN bo razumel, kako ga uporabljati in kako se povezati s strežnikom po lastni izbiri.

expressvpn logotip kvadrat

Če iščete VPN, s katerim boste obkrožili geo-omejitve z Netflixom in Prime Video, ste našli pravo storitev. ExpressVPN jemlje zasebnost strank zelo resno. Celo posamezniki na Kitajskem in v Turčiji lahko s to fenomenalno storitvijo obidejo cenzuro.

Ker ExpressVPN ne vodi nobenih dnevnikov in ker niso v državi, ki od njih zahteva, da podatke o strankah predložijo vladi, veste, da je vaša povezava zasebna. To velja tudi, če uporabljate hudournike ali prenašate.

ExpressVPN ni najcenejši VPN tam, vendar dobiš toliko več, kot plačaš. To vključuje hitro in zanesljivo povezavo, ne glede na to, kje se nahajate na planetu. Preizkusite jih in ne bo vam žal.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me