Rishikimi ExpressVPN (2020)

shesh logo logo Expressvpn


Ka shumë hype që rrethojnë ExpressVPN. Kur shikoni në shumicën e vlerësimeve të VPN, ExpressVPN shpesh renditet si një nga shërbimet më të mira VPN sot, në Kanada dhe globalisht. Por sa të vërtetuara janë këto pretendime?

Një numër i shqyrtimeve flasin për atë se sa shpejt është ExpressVPN, të tjerë thonë se është një mënyrë e sigurt për të marrë rreth përmbajtjes së kufizuar gjeografike, dhe ju vazhdimisht dëgjoni se sa mirë ata bëjnë një punë në mbrojtjen e intimitetit të klientëve të tyre.

Ne donim të shkurtonim të gjitha shkuljet dhe të vendosim shërbimin në provë vetë. Ne u përqëndruam në katër gjëra:

 1. Vendndodhja e serverit
 2. Shpejtësia e serverit
 3. Politikat e prerjeve
 4. Çmimeve

Pasqyrë e ExpressVPN

FeaturesInformation
Usability:Lehtë për t’u përdorur
Politika e prerjeve:Asnjë politikë e Shkrimeve
Madhësia e serverit:3000+ serverë
Shpërndarja e serverit:94 Vende
mbështetur:24/7 mbështetje chat live
torrenting:i lejuar
streaming:i lejuar
Protokolli dhe enkriptimi VPN:256-bit AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Shtabi:Ishujt e Virgjër Britanik
Çmimi:$ 8.32 / month
Uebfaqja Zyrtare:https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN është i vendosur në Ishujt e Virgjër Britanikë. Shërbimi i tyre, shpejtësia e tyre dhe shërbimi i tyre ndaj klientit i bëjnë ata të dalin jashtë konkurrencës.

ExpressVPN është në gjendje të japë më shumë veçori sesa për ndonjë nga VPN-të e tjera që ne kemi shqyrtuar. Një nga pikat kryesore të këtij VPN është se ato mbështesin një numër platformash, duke përfshirë Mac, Android, iOS, Linux, Windows, dhe të tjerët. ExpressVPN ofron mbështetje për ruterat, Apple TV, PlayStation, Kindle Fire dhe Fire TV.

Me një pajtim, ju jeni në gjendje të lidhni deri në tre pajisje të ndryshme. Ndërsa kjo nuk qëndron në atë që lejojnë të tjerët, siç është NordVPN, një nga prizmet kryesore për ExpressVPN është që ju mund ta përdorni atë në ruterin tuaj. Kështu që ju instaloni VPN në ruterin tuaj dhe të gjitha pajisjet në shtëpinë tuaj janë të mbrojtura. ExpressVPN ofron një numër shtesash teknike.

Si shembull, ata kanë serverët e tyre DNS për t’ju dhënë një nivel shtesë të mbrojtjes së Internetit. Teknologjitë e tyre të nivelit të lartë të enkriptimit i bëjnë të gjitha, por të pamundura që edhe hakerat dhe sulmuesit më me përvojë të monitorojnë aktivitetet tuaja.

Diçka që ne nuk kemi parë në VPN të tjera është një veçori e njohur si “tunizim i ndarë”. Kjo do të thotë që nëse instaloni VPN në ruterin tuaj, jeni në gjendje të zgjidhni cilat pajisje lidhen përmes VPN dhe cilat prej tyre kalojnë në lidhjen tuaj normale. Ju jeni gjithashtu në gjendje të përcaktoni se cilat aplikacione do të kalojnë përmes VPN dhe cilat do të përdorin një lidhje normale.

Pros:
 • Shpejtësia e shpejtë e shkarkimit
 • Zhbllokon Netflix
 • Më shumë se 2,000 serverë
 • Aplikim i lehtë për t’u përdorur
 • Protokollet e sigurt të kriptimit dhe VPN
 • Lejon përralla
 • Një politikë e rreptë pa shkrime
Cons:
 • Pak më e shtrenjtë, veçanërisht për përdoruesit muaj pas muaji
Features:
 • Zhbllokon përmbajtjen nga e gjithë bota
 • 148 vendndodhjet e serverit
 • Karakteristikë e testit të shpejtësisë së integruar
 • Aplikime për çdo pajisje
 • 256 bit encryption AES
 • Asnjë regjistër veprimtarie ose shkrime lidhjeje
 • Masifikimi i adresës IP
 • Shfletimi anonim
 • OpenVPN dhe protokolle të tjera
 • Zero-njohuri DNS

Ku janë të vendosur serverat?

Vendndodhjet e serverëve janë një zonë tjetër ku ExpressVPN vërtet tregon vlerën e saj. Numri i madh i serverëve të tyre do të thotë që është e lehtë për ju të ndryshoni dhe fshehni IP tuaj.

Sa i përket shkrimit të këtij përmbledhje, ExpressVPN ka serverë në më shumë se 94 vende. Ata kanë më shumë se 3,000 servera të ndryshëm në mbi 148 qytete. Kjo i vë ata në krye kur bëhet fjalë për serverat më të ofruar nga një VPN. Vende Express VPN Nëse ka një server që ju nevojitet në një qytet të caktuar, shanset janë që ju të gjeni atë me ExpressVPN. Dhe, nëse keni ndonjë pyetje nëse janë apo jo serverët lart ose poshtë, ju mund të kontrolloni serverët e tyre në kohë reale.

Në të njëjtën faqe, ju mund të kontrolloni adresën tuaj IP, si dhe të kontrolloni shpejtësinë e lidhjes tuaj. Mundësia e ndërrimit të vrasjeve është e përsosur për individët që kryejnë veprimtari specifike për vendndodhjen. Për shembull, disa punë nga vendet e shtëpisë kërkojnë që të jeni në një vend të caktuar. Ndërprerësi i vrasjes automatikisht do të vrasë çfarëdo uebfaqe ose softuer që po përdorni nëse lidhja juaj në rrjet humbet.

Edhe nëse nuk keni lidhje, ju akoma keni mbrojtje.

Sa e Sigurt është ExpressVPN?

Para se të futemi në tiparet aktuale të sigurisë, duhet të përmendim auditimet e palëve të treta. ExpressVPN nuk pret që t’i besoni vetëm fjalës së tyre kur bëhet fjalë për pretendimet e tyre të besueshmërisë. PwC ka audituar pajtueshmërinë e ExpressVPN me politikën e saj të intimitetit.

Për më tepër, ExpressVPN rregullisht punëson ekspertë të pavarur për të provuar kufijtë e sigurisë së tyre. Në një industri ku premtimet e rreme që kufizojnë mashtrimin ndikojnë në shumë blerës të mundshëm, kontrollet e vetë-imponuara janë një provë e jashtëzakonshme e besimit.

ExpressVPN përdor AES me çelësa 256-bit. Ky është i njëjti nivel i kriptimit që përdor qeveria e Shteteve të Bashkuara. Shtë i njëjti nivel i kriptimit që përdorin shumica e ekspertëve të sigurisë në të gjithë botën.

Fakti që qeveritë dhe firmat e sigurisë e përdorin atë mund të duket pak abstrakte. Por mendoni si kjo- ExpressVPN po përdor një çelës encryption që ka Kombinime të mundshme 115,792,089,237,316,195,423,570,985,008,687,907,853,269,984,665,640,560 × 10 (e24). mbrojtje të shprehurEdhe nëse të gjithë superkompjuterët më të fuqishëm në planet i kushtuan tërë kohën e tyre përpjekjes për të deshifruar informacionin që po dërgoni në internet duke përdorur ExpressVPN, do t’ju duheshin miliarda vjet.

’Shtë gati aq e sigurt sa mund të merrni sot. Në mënyrë që të mbani të sigurt trafikun tuaj në internet, ExpressVPN fsheh adresën tuaj IP dhe më pas përzihet trafikun tuaj me trafikun e të tjerëve.

Kjo i bën të gjitha por e pamundur që palët e treta të lexojnë informacionin tuaj. Kjo përfshin ofruesin e shërbimit tuaj të Internetit dhe operatorin tuaj lokal Wi-Fi. ExpressVPN ju jep mundësinë e zgjedhjes nga një larmi protokolesh VPN. Kjo shton një shtresë tjetër të sigurisë midis kompjuterit tuaj dhe serverit VPN që po përdorni.

Shumica e njerëzve që përdorin një VPN nuk e dinë ndryshimin midis opsioneve të protokollit VPN të dhëna. Për këtë arsye, ExpressVPN ka mundësinë e zgjedhjes automatikisht të protokollit që do të jetë më i miri për rrjetin që po përdorni. parametrat e protokollit vpn

Cila është politika e tyre e prerjeve?

Kur e shikoni ExpressVPN si një biznes, bëhet shumë e qartë se privatësia është emri i lojës për ta. Kompania është e bazuar në Ishujt e Virgjër Britanik. Si i tillë, ata nuk kanë asnjë detyrim të lëshojnë ndonjë informacion në lidhje me klientët e tyre pranë agjencive të inteligjencës së qeverive.

Kur hulumtoni drejtuesit e kompanisë, mund të gjeni pak informacione për nënkryetarin dhe menaxherin e tyre të komunikimit, si dhe disa anëtarë të tjerë të ekipit. Megjithatë, shumica e ekipit punon në mënyrë anonime. Kompania nuk zbulon identitetin personal të pronarëve për arsye sigurie.

Ata besojnë se drejtimi i kompanisë së tyre pa i njohur pronarët publikisht, jep një nivel shtesë sigurie dhe mbrojtjeje për ata që përdorin ExpressVPN. Pavarësisht nëse e blini këtë shpjegim apo jo, duhet të pajtoheni që një grup njerëzish që duan të ruajnë anonimitetin e tyre do të ikin nga rruga e tyre për të siguruar që privacia e klientit të tyre mbrohet.

Dhe kjo është pikërisht ajo që shihni kur shikoni politikën e tyre të intimitetit. Shumë VPN premtojnë të mbrojnë privatësinë dhe anonimitetin e klientëve të tyre vetëm që më vonë të dalë se ata po mbledhin informacionin e klientit dhe ia shesin atë palëve të treta. ExpressVPN nuk e bën këtë. Motoja e tyre është se ata kurrë nuk mund të detyrohen të japin të dhëna për klientët sepse nuk kanë asnjë të tillë.

Datafarë të dhëna do të mbledhin ExpressVPN?

Ka disa gjëra që ExpressVPN i mbledh. Sidoqoftë, asnjë nga këto informacione nuk lejon ExpressVPN ose ndonjë tjetër që të përputhet me një individ me një rrjet, një aktivitet ose një sjellje. politika e privatësisë së shprehur ExpressVPN nuk e ka ndërtuar sistemin e tyre për të ditur sesi klientët e tyre përdorin shërbimin e tyre. Nëse do të pyeteshin ndonjëherë, ata nuk do të kishin ide se me cilët përdorues ishin lidhur një adresë IP e veçantë në një kohë të caktuar.

Ata nuk do të kishin asnjë ide që përdoruesit të hyjnë në një faqe në internet ose të dhëna të tjera të ndjeshme. Sinqerisht mund të themi se ishim të kënaqur nga ajo që pamë kur shikuam prapa perdes në politikën e privatësisë së ExpressVPN. Transparenca e tyre kur bëhet fjalë për atë informacion që ata bëjnë dhe nuk mbledhin na indigjen me besim.

A funksionon ExpressVPN me Netflix?

Kur lidheni me shërbimin e tyre, mund të zgjidhni një server në Shtetet e Bashkuara. Kur ta bëni këtë, ExpressVPN do t’ju lidhë automatikisht me serverin më të mirë VPN për vendndodhjen tuaj. Kjo është ajo që bëmë.

Atëherë ne u ngritëm në Netflix vetëm për tu përshëndetur nga gabimi i tmerrshëm i Netflix VPN. Ne menduam se kishim gjetur çunin e parë në armaturën ExpressVPN. Ne kontaktuam mbështetjen e klientëve përmes bisedës së tyre të drejtpërdrejtë dhe i pyetëm pse nuk mund të lidheshim me Netflix. Ata e shpjeguan atë ExpressVPN ka serverë të veçantë për transmetim. expressvpn netflix Natyrisht, ata nuk transmetojnë atje ku janë serverët e tyre në botë, por ata me kënaqësi do t’u tregojnë klientëve të tyre. Ata na thanë se me çfarë serveri të lidheshim dhe ne ishim në gjendje të transmetojmë Netflix, Amazon Prime, videot në YouTube dhe Hulu pa asnjë kufizim.

Sa i shpejtë është shërbimi i tyre?

ExpressVPN i referohet vazhdimisht vetes si ultrafast dhe me shpejtësi të lartë. Por kështu vepron çdo VPN tjetër atje, kështu që është e lehtë të pyesësh veten nëse ata po e tepruan paksa kërkesën. Teste të shpejtësisë së shumëfishtë më vonë dhe u bë e qartë se kjo është një zonë tjetër ku ExpressVPN jeton deri në reputacionin e tyre. Ata kanë shpejtësi të shpejtë të shkarkimit dhe ngarkimit. Dhe në çdo provë, ne pamë që shpejtësia të qëndronte e qëndrueshme. rezultate të shpejtësisë Expressvpn

Vmimi ExpressVPN: A është me vlerë kosto shtesë?

Siç e përmendëm në fillim, mbi baza muaj-pas-muaj, ExpressVPN do të jetë më e kushtueshme se disa nga opsionet e tjera VPN në dispozicion. çmimi Expressvpn-min Një plan muaj-pas-muaj do t’ju kushtojë 12,95 $. Një pajtim gjashtë-mujor do t’ju kushtojë 9,99 dollarë në muaj. Një abonim 12-mujor do t’ju kushtojë 8,32 dollarë në muaj. Siç mund ta shihni, sa më gjatë të angazhoheni për një pajtim, aq më i ulët do të jetë pagesa mujore.

ExpressVPN tarifon më shumë për shërbimin e tyre sepse ata përqendrohen në sigurimin e klientëve të tyre me mbrojtje të nivelit të lartë. ExpressVPN nuk është e interesuar të konkurrojë me VPN të lirë ose pa emër. Ky nuk është tregu i tyre. Expressvpn 30 ditë garanci për kthimin e paraveSidoqoftë, ExpressVPN ofron mënyra për klientët për të fituar shërbim falas VPN.

Për shembull, ju mund t’i referoheni miqve dhe familjes në ExpressVPN. Të gjithë ata që regjistroheni do të marrin 30 ditë shërbim falas, dhe kështu do ju. ExpressVPN pranon të gjitha kartat e kreditit kryesore dhe PayPal.

Bitcoin pranohet gjithashtu për individët që duan të shtojnë një nivel shtesë të anonimitetit në shërbimin e tyre. ExpressVPN ka një nga garancitë më transparente të kthimit të parave 30-ditore që kemi parë deri më tani. Nëse ka ndonjë arsye pse nuk jeni të kënaqur me shërbimin tuaj, ata do t’ju japin një rimbursim të plotë brenda 30 ditëve të para.

Ndihma për klientët

Do të ishim të penduar nëse nuk do të flisnim për mbështetjen e klientit të ofruar nga ExpressVPN. Me ExpressVPN, ka tre mënyra për të marrë mbështetje. Ka udhëzues për zgjidhjen e problemeve, udhëzime dhe biseda në kohë reale. Opsionet e Mbështetjes ExpressVPNbiseda ExpressvpnNe kemi përdorur opsionin e bisedës live 24/7 për të bërë pyetje në lidhje me lidhjen në Netflix dhe rreth instalimit të ExpressVPN në një ruter. Sa herë që na jepeshin përgjigje të menjëhershme.

Teknologjia e mbështetjes u përcoll me ne derisa të zgjidhej problemi ynë. Ekzistojnë gjithashtu disa video mësimore të mahnitshme që ju tregojnë hap pas hapi se si të instaloni APN në një numër pajisjesh.

Ne kemi dashur të instalojmë ExpressVPN në Amazon Fire Stick. Ishte një video e azhurnuar që na përshkoi procesin dhe e bëri atë pa dyshim të lehtë. Deri më tani, ne nuk kemi parë një VPN tjetër me të njëjtin nivel shërbimi ndaj klientit si ajo që ofron ExpressVPN.

A e Rekomandojmë Shërbimin?

absolutisht. Nga të gjitha shërbimet më të mira VPN të rishikuara në Intimitet Kanada, Express ndodhet afër majës (nëse jo # 1). VPN-të e vetme që pamë që afroheshin kudo afër asaj që ofron ExpressVPN janë Sufshark dhe NordVPN.

NordVPN është jashtëzakonisht i sigurt dhe po aq i shpejtë sa ExpressVPN kur kemi krahasuar dy shërbime kokë më kokë, ndërsa Surfshark ofron shumë nga të njëjtat karakteristika për një pjesë të çmimit. Të dy klientët mobil janë të dizajnuar shumë mirë. Nuk ka shumë rrëmujë. Edhe një fillestar VPN do të kuptojë se si ta përdorë atë dhe si të lidhet me serverin e zgjedhur të tyre.

shesh logo logo Expressvpn

Nëse jeni duke kërkuar për një VPN për të marrë rreth gjeo-kufizimeve me Netflix dhe Prime Video, ju keni gjetur shërbimin e duhur. ExpressVPN e merr intimitetin e klientit shumë seriozisht. Edhe individë në Kinë dhe Turqi janë në gjendje të rrethojnë censurimin duke përdorur këtë shërbim fenomenal.

Meqenëse ExpressVPN nuk mban ndonjë regjistër dhe pasi ato nuk janë në një vend që kërkon që ata të kthejnë të dhënat e klientëve në qeveri, ju e dini që lidhja juaj është private. Kjo është e vërtetë edhe nëse jeni duke përdorur përrua ose shkarkuar.

ExpressVPN nuk është VPN më e lirë atje, por ju merrni shumë më tepër se sa paguani. Kjo përfshin një lidhje të shpejtë dhe të besueshme, pavarësisht se ku jeni vendosur në planet. Provojini ato dhe nuk do të pendoheni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map