Cele mai bune motoare de căutare private pentru a rămâne anonime


Motoarele de căutare sunt una dintre cele mai mari inovații din lumea internetului. Acestea vă oferă informațiile de care aveți nevoie în câteva secunde. Sunt programe codificate care le fac o ușă deschisă pentru atacuri cibernetice. Dacă vă păstrați confidențialitatea, trebuie să utilizați un motor de căutare anonim.

Motoarele de căutare intitulate la fel de populare în această epocă nu sunt prietenoase cu viața privată. Motivul care stă la baza acestui fapt este că păstrează jurnalele cu istoricul utilizatorului, preferințele, metadatele și timpul petrecut. Cu siguranță, o persoană conștientă de anonimat nu ar dori ca nimeni să dețină această autoritate.

Cele mai bune motoare de căutare private au fost introduse pentru a furniza o platformă prin care un utilizator poate avea informațiile în siguranță. Un utilizator de internet intră în interogare peste bara de căutare anonimă, fără să aibă teamă să fie urmărit. Aceste motoare de căutare nu mențin istoricul utilizatorilor și nici nu păstrează jurnalele.

De ce este nevoie de motoare de căutare private?

Motoarele de căutare știu multe despre utilizatorii lor, care include cookie-uri, istoricul și rezultatele predictive sunt câteva exemple despre cât de mult știe un motor de căutare despre utilizatorii săi. Cunoscând preferințele dvs., nu este o muncă grea pentru un motor de căutare care să vă deducă personalitatea și să vă cunoască gusturile și neplăcerile.

De ce ai vrea ca cineva să-ți afle întrebările de căutare? În această epocă, secretul are propria sa valoare. Pentru a vă oferi un mediu anonim, un motor de căutare privat vă va veni în ajutor. Cu ajutorul său, metadatele, locația și preferințele dvs. nu sunt niciodată dezvăluite pe web.

Cele mai bune 12 motoare de căutare private care nu vă urmăresc

Aceste motoare de căutare fac ca datele să fie sigure de scurgerea de la terți și nu intrați în radarul hackerilor și a celor care dovedesc informații. Am enumerat cele mai bune motoare de căutare private pentru acei utilizatori care sunt puțin paranoici cu privire la prezența lor online.

1. DuckDuckGo

DuckDuckGo este un aparat de asamblare printre motoarele de căutare private care implementează izolarea de la vărsarea datelor sau hacking-ul. Este utilizat pe scară largă pentru a furniza o navigare anonimă. Un utilizator de internet poate obține ușor rezultatele fără a fi deranjat de reclame. Serverele DuckDuckGo au câteva caracteristici uimitoare, care pot fi mai atractive pentru utilizatorii de internet.

DuckDuckGo asigură confidențialitate de top în istoricul internetului. Oferă spațiu gratuit pentru stocarea datelor în cloud și funcționalitatea pe diverse mașini. De asemenea, permite utilizatorilor să modifice „setările” locației care dezactivează urmărirea conexiunii la internet.

2. BitClave

Bitclave este o altă completare în categoria motorului de căutare anonim dezvoltat cu blockchain cu un singur scop, pe care îl știți deja! Pentru a vă proteja activitatea online. Acesta este un motor de căutare descentralizat care oferă utilizatorilor disponibilitatea de a alege ce informații pot oferi agenților de publicitate.

Atacurile omului în mijloc sunt imposibile din moment ce comunicați direct cu agentul de publicitate. Pe scurt, anonimatul dvs. este prețios pentru ei și vă oferă o interfață de utilizator prietenoasă. Sigur, sigur și prietenos, Bitclave până la capăt!

3. StartPage

StartPage nu este simplu precum numele său, este considerat cel mai bun motor de căutare privat, care indexează rezultatele anonime. StartPage afișează o interfață care preia intrarea și arată rezultatele. Acum, care este coerența din backend pentru a vă asigura sau datele dvs. în siguranță?

StartPage funcționează prin introducerea intrării, dar nu utilizează adresa dvs. IP reală pentru colectarea datelor. Schimbă adresa în timpul căutării, deoarece nimeni nu poate aborda utilizatorul pentru istoricul de navigare.

4. Wolfram | Alfa

Wolfram Alpha este un pionier în categoria motoarelor de căutare private, care facilitează utilizatorului rezultate autentice. Include câteva categorii legate de calcule, algoritmi, tehnici. Este nevoie de introducerea corespunzătoare, caută rezultatul acestor categorii și face satisfacția utilizatorului prin furnizarea de informații autentice.

Deși, Wolfram Alpha încredințează utilizatorilor de internet păstrându-și statisticile în siguranță de către a treia forță, care se luptă pentru a rezulta rezultatele sistematice. Pentru a evita această încălcare, Wolfram Alpha este utilizat deoarece blochează accesul neautorizat.

5. Hulbee

Hulbee este un motor de căutare anonim care, împreună cu păstrarea urmelor, nu afectează locația unui utilizator. Este eficient și nu ține analiza activității vizitatorului lor. În plus, chiar și după păstrarea niciunei piese, acesta permite utilizatorului să își șteargă activitatea online.

În plus, chiar și după păstrarea niciunei piese, acesta permite utilizatorului să își șteargă activitățile de pe internet. Acest lucru ajută la păstrarea nicio urmă a rezultatului căutării. Această caracteristică este cel mai bine să o căutați într-un motor de căutare în comparație cu celelalte. Un plus la caracterul său extraordinar este faptul că utilizatorii pot selecta locația preferată pentru căutările online.

6. Qwant

Qwant este un motor de căutare privat premium situat în Franța. A început operațiunile în 2013 și, întrucât se află la granița Europei, respectă prevederile stricte ale GDPR. Motorul de căutare precizează pe pagina respectivă că nu are niciun interes să vizeze utilizatorii cu anunțuri conform căutărilor lor.

Jură să protejeze confidențialitatea utilizatorilor săi. Qwant oferă un adăpost de jurisdicția a cinci și nouă alianțe oculare și a celor necesare. Nu vă compromiteți confidențialitatea prin supravegherea în masă. Prin urmare, dacă sunteți pe punctul de a începe căutarea online în mod privat de la ochii induriști, instalați Qwant și bucurați-vă!

7. Criptați căutarea

La fel ca majoritatea motoarelor de căutare anonime descrise, Search Encrypt nu urmărește întrebările efectuate de un utilizator. Acest motor de căutare folosește criptarea SSL și îndeplinește criteriile de eligibilitate de top în scopuri de securitate.

Când finalizați o sesiune, sesiunile anterioare sunt șterse automat, astfel nu se lasă urme. Nici măcar dispozitivul dvs. nu poate intercepta cu căutările pe care le faceți. Funcția unică a funcției Search Encrypt care o face ca cel mai bun motor de căutare este modul în care oferă o platformă sigură.

Păstrează confidențialitatea ca principală sarcină și nu creează un profil al tău. Această caracteristică este indispensabilă în această epocă digitală, deoarece este rară ca un motor de căutare să realizeze un profil imaginabil în care sunt plasate informațiile tale. Pentru a vă menține complet anonim pentru căutările online, este motivul pentru care există Encrypt Search.

8. Oscobo

Oscobo a fost dezvoltat cu scopul unic de a proteja anonimatul utilizatorului în timpul căutării. Oscobo are dreptul să fie cel mai bun motor de căutare privat datorită capacității sale de a nu urmări informațiile utilizatorului, spre deosebire de motoarele de căutare populare. Așa cum am menționat anterior, acesta nu urmărește și nici nu stochează jurnalele de informații.

Un alt bun folos pentru solicitanții de confidențialitate este că Oscobo nu permite unui terț să preia controlul sau să folosească în mod greșit datele clientului. Acest motor de căutare criptează în întregime întrebările de căutare și nimeni nu le poate intercepta. Niciun terț, fără urmăritori, ce aștepți?

9. Yippy

Acest cel mai bun motor de căutare anonim păstrează confidențialitatea utilizatorului în fruntea priorității sale. O specialitate a unui motor de căutare Yippy este aruncarea rezultatelor considerate inadecvate. Pe Yippy, puteți modifica conținutul în funcție de dorințele dvs. sub numele de știri, trending etc..

Yippy vine la îndemână atunci când căutați să evadați ISP și monitorizarea guvernului. Astfel, dacă căutați înregistrări care nu sunt preluate de motoarele de căutare obișnuite, încercați Yippy. Pentru a căuta conținut restricționat pe World Wide Web, Yippy este pe măsură!

10. Gigablast

Gigablast are mai mult de miliarde de site-uri / pagini web și vă facilitează informații imediate. Nu vă urmărește prezența online și este recunoscut drept cel mai bun motor de căutare privat în rândul marilor jucători.

Acest motor de căutare oferă funcții suplimentare și personalizare. Acestea ajută un utilizator să caute fraze, diferențierea dintre extensiile de fișiere și rezultatele în diferite limbi. Gigablast vă oferă o căutare totală anonimă de la agenții de publicitate și aruncătorii de spam.

11. Deconectați Căutarea

Deconectarea este un motor de căutare privat care vă ajută să vă dezabonați de acele site-uri sau interfețe care au dreptul să vă urmăriți urmele. Practic, urmărește acele site-uri ale căutătorilor de informații care pot fi dăunătoare pentru cei care se sperie să-și comunice informațiile personale.

Deconectați mai întâi face interogarea și vă arată rezultatele dorite și vă afișează simultan mesajele laterale. Descrierea este afișată a acelor pagini web care sunt destinate să păstreze înregistrările dvs. și, în anumite cazuri, vă separă de aceste site-uri care prezintă riscul de a stoca înregistrări.

12. MetaGer

MetaGer vă permite să efectuați căutări private fără jurnalele de interogări efectuate. Nu se lasă nicio urmă și se alătură și cu un server proxy, astfel puteți deschide legături în mod privat. Acest motor de căutare anonim vă ajută să vă păstrați adresa IP ascunsă de site-urile web pe care vă conectați. Nici cuvintele cheie nu sunt urmărite.

Agenții de publicitate și afiliații terți nu vă deranjează prezența online. Anunțurile nu interferează cu experiența dvs. de navigare și sunteți protejat de atacuri cibernetice. Există doar un dezavantaj, care este faptul că limba implicită este germana.

Cuvinte finale

Este nevoie de cele mai bune motoare de căutare private în epoca în care respirăm. Aproape fiecare motor de căutare popular păstrează o evidență a prezenței tale online și nu ai dori acest lucru. Agenții de publicitate, spammers, în mijlocul tuturor atacurilor cibernetice care se petrec pe internet, ar trebui să scapi de ele.

Funcțiile unice ale motoarelor de căutare anonime v-au fost deschise. Testați fiecare motor de căutare și nu veți avea nicio îndoială că activitatea dvs. online ar putea interfera. Întrebările dvs. online nu vor fi urmărite și stocate astfel, redefinind căutarea privată pentru dvs. Privat fericit căutând pe toată lumea!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me