Cum să ocoliți accelerația ISP cu viteză rapidă


Încă de la renunțarea la neutralitatea netă, ISP-urile erau responsabile pentru acționarea internetului de către FCC. Modificarea regulilor a permis ISP-urilor să accelereze conexiunea utilizatorului fără a avea un motiv legitim.

Mai mult, ISP-urile au dezvoltat în mod special filtre de software pe care le folosesc pentru a accelera conexiunile de internet ale utilizatorilor săi care au o lățime de bandă mare. Nu numai asta, dar sunt dezvoltate filtre speciale pentru a ține evidența activităților utilizatorilor pe internet.

Bilet net de neutralitate

Cum să verificați dacă sunteți încurajat de ISP?

 1. Execută un test de viteză și notează rezultatele. Încercați speedtest.net
 2. Acum, instalați un serviciu VPN.
 3. Faceți din nou un test de viteză și comparați-l cu rezultatele anterioare.

Notă: Dacă observați un semn pozitiv în rezultatele cele mai recente ale vitezei dvs., trebuie să utilizați în continuare un VPN pentru a evita accelerația.

Cel mai bun VPN pentru a opri accelerația

Din fericire, nu m-am confruntat niciodată cu accelerația ISP, deoarece țara în care locuiesc (Australia) are legi împotriva ISP-ului care încurajează internetul. Cu toate acestea, un prieten de-al meu, care a fost utilizatorul Comcast, se confruntă cu problema emoționantă.

Drept urmare, el a început să experimenteze cu VPN-urile pentru a afla dacă merită de fapt? Și pot ocoli cu ușurință accelerația ISP în același timp atingând viteze rapide?

El a folosit NordVPN din acest motiv și a găsit rezultate bune. Este ca o reducere de la 5% la 6% la viteza noastră de internet obișnuită, care este perfectă și se presupune că se datorează criptării grele.

Are sens?

Da, odată conectați-vă la un VPN sigur, ISP-ul dvs. nu poate ști în ce activități sunteți implicat și este din cauza criptării. Asta înseamnă că filtrele ISP sunt limitate.

Recunoașteți și ocoliți ISP Throttling

De cele mai multe ori, atunci când te confrunți cu acces la internet, aceștia sunt vinovații din spatele acestuia.

Puteți identifica problema de accelerare a datelor și implementați soluția specială.

 • Întârzierea facturilor – Dacă un furnizor de servicii Internet detectează un model regulat de întârziere a plăților de factură, poate participa la accelerarea internetului.
 • Torrenting / Streaming – Majoritatea utilizatorilor de internet se plâng că se confruntă cu internet lent atunci când încep torrenting sau streaming Netflix în calitate HD sau chiar mai rău, 4K. Acest lucru este adevărat, deoarece ISP-urile tind să accelereze o conexiune dacă prind un sistem care se ocupă cu sarcini grele, cum ar fi torrenting sau consum video.
 • Jocuri online – Jocurile online au parcurs foarte mult în aceste zile, iar cantitatea de lățime de bandă pe care o folosesc este foarte mare. Acest lucru poate pune o sarcină suplimentară în rețea și poate fi un motiv pentru a vă accelera viteza.
 • Prea mulți utilizatori – Acest punct este auto-explicativ, deoarece pe măsură ce utilizatorii, conectați la o singură rețea, crește, internetul dvs. este obligat să fie accelerat. Acest lucru poate fi valabil mai ales la orele de vârf între orele 18.00 și 23.00, când toată lumea acasă transmite Netflix.

Torrenting / Streaming video HD și jocurile online sunt principalele cauze ale accelerației internetului pe o rețea. După multe cercetări și analize în comunitățile online, am descoperit o VPN legitim să fie cea mai eficientă metodă de ocolire a accelerației ISP în acest scenariu.

Notă: Dacă ceva nu vă este încă clar despre intensificarea lățimii de bandă, puteți continua să citiți până când veți înțelege complet.

Ce este Internet Throttling?

Un Vise prind în jos un cablu EthernetFurnizorul de servicii Internet (ISP) poate fi definit ca fiind interferența intenționată în conexiunea dvs. în bandă largă..

Cum intervin? Răspunsul este simplu.

ISP-urile încetinesc intenționat conexiunea dvs. la internet. Poate apărea în timpul oricărei sarcini pe care o efectuați pe internet și când sunt prinși, ISP-urile oferă scuza de a preveni congestionarea rețelei din cauza unui număr mare de consum de lățime de bandă și de solicitări ale consumatorilor..

A fost foarte târziu până când aglomerația a devenit bine cunoscută în rândul utilizatorilor de internet, iar ISP-urile au recunoscut că a avut loc de ceva vreme. Accelerația ISP este dificil de identificat, deoarece diferiți algoritmi funcționează în scopul reglementării datelor de pe internet cu privire la activități specifice.

Probleme din cauza ISP Throttling?

Internet throttling vă perturbă experiența online într-o măsură extremă. Câteva simptome că ISP-ul dvs. vă încurajează conexiunea poate fi:

 • Timpuri lungi de încărcare sau buffing în timp ce transmiteți videoclipuri HD pe YouTube, Netflix etc.
 • Vârfuri de lag, probleme de latență ridicată în jocuri.
 • Timp estimat mai mare de sosire (ETA) a fișierelor în timp ce se torrentează.

Acestea sunt efectele negative pe care le poate impune accesul la internet asupra experienței tale online.

Cu toate acestea, puteți ocoli accelerația ISP configurarea unui VPN pe dispozitivul dvs. deoarece formează o bandă criptată separată. Mai mult, adaugă un strat de anonimat împreună cu viteza rapidă.

Cum să ocoliți accelerarea ISP cu un VPN?

Cel mai bun-vpn-service

Persoanele care se confruntă cu această problemă folosesc un serviciu VPN pentru a evita accelerația, deoarece criptează toate pachetele de date trimitându-l printr-o conductă securizată.

Atunci când datele parcurg acest proces devin nedetectabile, ISP-urile nu pot decripta informațiile respective și pot vedea ce activități efectuează un utilizator. Nu pot vedea dacă jucați, transmiteți sau descărcați fișiere.

Cele mai bune VPN-uri pentru a opri accelerarea ISP

Atunci când căutați cel mai bun VPN pentru a opri accelerația, ar trebui să căutați o varietate de factori.

 • Trebuie să consultați protocoalele de securitate care vă vor asigura prezența online. (Vrei OpenVPN)
 • VPN trebuie să aibă Kill Switch. Nu vă va scurge DNS-ul atunci când conexiunea dvs. va scădea.
 • Aveți nevoie de un VPN cu servere rapide, astfel încât să reduceți la minimum tamponarea.
 • Politica fără jurnaluri, astfel încât nimic nu vă poate fi urmărit. (Gândește-te torenting)
 • Un fel de garanție, astfel încât să puteți recupera banii dacă nu funcționează.
 • Permite Torrents.

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN este un VPN conștient de confidențialitate și se află în Panama. Este considerat unul dintre cele mai sigure și rapide VPN-uri pentru a evita conexiunile accelerate pe care le poate folosi un profan sau un expert IT.

Utilizează funcții extraordinare, cum ar fi Kill Switch, firewall-uri NAT și protocoale puternice de protecție pentru a vă asigura conexiunea pe web.

Beneficii de valoare:

 • Aplică o VPN dublă pentru siguranța tranzacției.
 • Deduce malware și blochează aspectul anunțurilor.
 • Ușor de configurat pe mai multe dispozitive.
 • Politică strictă fără jurnaluri.
 • Garanție de returnare de 30 de zile.
 • Viteze super rapide.
 • Opțiune mai ieftină.

2. ExpressVPN

ExpressVPN

Ești plin de o conexiune accelerată și căutați soluția perfectă pentru a o ocoli? ExpressVPN ar trebui să fie soluția ta. Îți asigură conexiunea WiFi și protejează informațiile personale.

Nu există întârzieri atunci când transmiteți orice serviciu și vă puteți bucura de comutarea serverului fără limite.

Beneficii de valoare:

 • Servere dedicate pentru rețea P2P și Streaming.
 • Acces gratuit la lumea internetului.
 • Serviciu de asistență 24/7.
 • Politica zero-jurnalelor.

Bypass ISP Throttling pe Android

Protejați dispozitivul AndroidUtilizatorii Android se confruntă frecvent cu probleme de scădere a vitezei, în special atunci când transmit sau descarcă. Acest lucru este extrem de frustrant pentru utilizatorii săi și îi direcționează către un software VPN pentru a rezolva problema.

Un VPN dezactivează restricția de accelerare a ISP și stabilizează viteza rețelei. Nu ocolește numai accelerația pe dispozitivele Android, ci protejează și împărțirea datelor pe servere externe.

Pentru a evita o conexiune atât de accentuată, urmați procedura de mai jos și scăpați de internetul lent.

 • Obtine o serviciu VPN fiabil.
 • Accesați „Site-ul oficial” al VPN și „Înregistrați-vă” contul.
 • Descărcați și instalați clientul VPN pe telefonul dvs. Android.
 • Introduceți ID-ul de conectare și parola.
 • Selectați cea mai apropiată locație „Server VPN”.
 • Faceți clic pe opțiunea „Conectați-vă”.

ISP-urile alocă o limită specifică de lățime de bandă pentru toți utilizatorii, depășind limita de utilizare pot iniția consumul de lățime de bandă. Există aplicații disponibile pentru utilizatorii de Android care ajută la consumul mai puțin de date, care include Onavo Extend și OperaMax.

Mai mult decât atât, există o caracteristică în telefoanele Android numită „Compresie de date”, aceasta este utilizată pentru a reduce utilizarea lățimii de bandă care poate preveni depășirea limitelor capacului de date, care, la rândul său, reduce șansa de a fi îngroșat de ISP-uri..

Pentru a activa opțiunea de comprimare a datelor încorporată pentru telefonul Android care susține lățimea de bandă, utilizați pașii menționați:

 • Mergi la > „Setări“.
 • Tab > „Managementul lățimii de bandă”.
 • Selectați „Reduceți utilizarea datelor” pentru a activa compresia.

Bypass ISP Throttling pe iPhone

iPhone a câștigat o popularitate copleșitoare în rândul utilizatorilor de telefonie mobilă din întreaga lume. Acest lucru se datorează faptului că funcțiile incluse în iPhone sunt unice și diferite de alte smartphone-uri. De asemenea, iPhone-ul este considerat cel mai bun dispozitiv pentru menținerea calității acestor funcții.

Din păcate, acest bling a umbrit unele dintre defectele iPhone-ului, în principal viteza. Utilizatorii trebuie să ocolească limitările de viteză în timp ce transmit fluxul pentru a menține o experiență decentă a utilizatorului.

Utilizatorii de Internet aplică diferite metode pentru a ocoli accelerația ISP pe iPhone. Un VPN este o opțiune excelentă care îmbunătățește securitatea rețelei, ceea ce face ca streamingul dvs. să fie securizat fără a scădea viteza.

Puteți urma acești pași pentru a ocoli accelerația pe iPhone în timp ce transmiteți videoclipuri.

 • Pentru a alege un Serviciu VPN pentru iPhone.
 • Accesați site-ul VPN și creați-vă contul VPN.
 • Descărcați și instalați aplicația VPN pe iPhone.
 • După finalizarea procesului de instalare, activați-vă clientul VPN.
 • Alegeți „VPN Server” și faceți clic pe „conectați”.

Evitați accelerarea ISP pe Windows

Utilizatorii se confruntă nu numai cu căderea conexiunii pe smartphone-uri și tablete, dar și pe laptopuri și PC-uri. Mulți utilizatori s-au plâns de accelerarea lățimii de bandă atunci când navigau pe internet. De obicei, aplicații precum Skype și managerul de descărcare folosesc date de internet. Prin închiderea acestor aplicații, navigarea va avea în vedere o schimbare masivă a vitezei.

De asemenea, puteți evita ocolirea ISP și experimenta calitatea navigării pe internet, aplicând câteva trucuri. Utilizatorii Safari și Opera pot evita accelerarea activând „modul de economisire a datelor”. Aceasta va reduce compresia generală a datelor într-un timp rapid.

Iată pașii pentru a activa modul de compresie a datelor pe Windows:

 • Mergi la > „Setări browser”.
 • Fixați „Managementul lățimii de bandă”.
 • Acum faceți clic pe „Reduceți utilizarea datelor”.
 • Verificați „Activați compresia”.

ISP-uri care sunt infame pentru accelerare

Cercetările dezvăluite de Bloomberg au relevat o anumită tendință a ISP-ului care accelerează internetul. Cercetarea poate fi confirmată parcurgând termenii și condițiile planurilor de abonament furnizate de ISP-uri.

Spectrum Throttling (Time Warner Cable)

Site-ul oficial al Spectrum precizează că folosesc politici comune de gestionare a rețelei, care sunt în concordanță cu standardele industriei. Ei bine, nu este o veste bună pentru consumatorii Spectrum.

Acceptând Politica de utilizare acceptabilă (AUP), le acordați consimțământul dvs. pentru a vă acoperi internetul. Nimeni nu trece prin politici, motiv pentru care nu puteți să vă puneți în fața instanței.

Partea interesantă este aceea că recunosc că vor face față congestionării rețelei penalizând utilizatorii cu lățime de bandă mare.

Potrivit Spectrum, odată ce încep să se accelereze, utilizatorii se vor confrunta cu timpi mai mari de descărcare și încărcare, latențe mai mari în timp ce jocurile și multe alte probleme. Distrugerea completă a experienței dvs. prin accelerație.

Acest tip de accelerare ISP poate fi evitată folosind un VPN. Funcția VPN gestionează lipsa de viteză prin serverele proprii.

Comcast Throttling

În 2007, Comcast a fost prins în timp ce agita traficul BitTorrent. Rapid înainte către 2008, FCC a adoptat un ordin care a obligat Comcast să oprească practicile sale ilegale de rețea.

Cu toate acestea, o instanță a anulat această decizie luată de FCC, agenția responsabilă de neutralitatea netă. După aceasta, Comcast a decis că este momentul potrivit pentru a introduce o abordare „protocol-agnostică” pentru accelerarea internetului. Înseamnă că numai utilizatorii care utilizează o lățime de bandă mare vor fi penalizați cu accelerație.

Conform unui anunț făcut de Comcast, aceștia au eliminat un sistem de accelerație din rețeaua lor, care a fost dislocată în 2008, pentru a accelera utilizatorii de internet care consumă lățime de bandă mai mare de cele mai multe ori într-o zi.
Politica privind capacul de date este aceeași, utilizatorii trebuie să plătească încă 10 USD pentru lățimea de bandă de 50 GB, odată ce depășesc limita de date actuală care este de 1 TB.

LA&T Accelerare

În 2014, FTC a susținut că AT&T a înșelat mai mult de 3 milioane de consumatori cu planurile lor nelimitate de moștenire. Nu au reușit să își dezvăluie politica cu privire la termenii și serviciile planurilor și la politicile lor de accelerare a rețelei.

FCC a dezvăluit în instanță că AT&T a fost implicat în practici de accelerare a internetului din 2011 și uneori a încetinit viteza internetului cu 90%. La care AT&T a răspuns și a susținut că clienții sunt conștienți de politicile și termenii și serviciile lor de acces la internet încă din 2011 și că sunt complet transparente în acest sens.

LA&T au convenit să nu urmărească cazul în Curtea Supremă, dar, în schimb, au căutat să negocieze cu FCC. Cazul înfiorător a luat sfârșit, fără a fi dezvăluite informații cu privire la condițiile pe care le-au convenit în oferta de soluționare.

Verizon Throttling

În 2018, Verizon a amenințat siguranța publică prin accelerarea planului nelimitat al pompierului Santa Clara. OES 5262 este un vehicul de urgență care necesită un serviciu de internet pentru urmărirea, gestionarea și transmiterea resurselor, dar din moment ce Verizon a accelerat conexiunea la internet într-o asemenea măsură încât a devenit inutilă.

Pentru a rezolva această situație, reprezentanții siguranței publice au fost nevoiți să apeleze la alți operatori de rețea și să folosească propriile planuri de date utilizând dispozitivele personale pentru a completa cerințele legate de serviciul de internet pentru vehicul..

Utilizatorii sunt văzuți plângându-se de accesul la internet cu viteze care nu depășesc 50 Kilobytes pe un plan nelimitat. Nu contează dacă au depășit limita lunară sau nu au folosit un pic din plan. Verizon îi agită oricum.

Iată un alt caz în care nu numai că accelerează conexiunea, dar impun și o capacitate de date după ce au depășit un anumit prag.

Consumatorii sunt supărați că li s-a promis prioritizarea datelor care nu sunt aglomeratoare până la punctul în care serviciul este inutil și Verizon nu a furnizat satisfacția consumatorilor lor.

T-Mobile Throttling

A existat o tendință în accelerarea internetului, care a fost făcută pentru a preveni congestionarea în rețele. Dar este într-adevăr cazul? T-Mobile susține că planurile sale de internet sunt de fapt nelimitate așa cum au promis.

Recent, utilizatorii au început să se confrunte cu agitație pe T-Mobile în timp ce consumau conținut video pe platformele populare, Netflix și YouTube. Acest lucru a fost pus la lumină pe Reddit când conținutul video transmis în flux a fost limitat la o calitate de 480p.

Un alt lucru de remarcat este faptul că accelerarea ar putea apărea la conexiunea dvs. dacă depășiți limita de 50 GB a plafonului de date impuse. T-Mobile este confirmat de ei înșiși dacă locuiți într-o zonă cu congestionare în rețea și ați depășit limita, vă veți confrunta cu viteze mai scăzute în comparație cu alți abonați.

Cu toate acestea, planurile de date nu sunt nelimitate. Așteptați ca o companie de acest calibru să ofere date nelimitate, dar nu este cazul. Există o limită de 5 GB care, atunci când este depășit, te trimite înapoi la vechimea de 2G.

Bypass T-Mobile Throttling

Pentru a experimenta viteza regulată a internetului, parcurgeți următorii pași pentru a ocoli accelerarea datelor T-Mobile în cel mai rapid mod.

 • Mergi la Setari.”
 • Selectați: „Wireless & Reţea”, > Rețea mobilă.
 • Atingeți: pe „Nume puncte de acces” > T-Mobile APN și derulați la tipul APN.
 • Atingeți: pe „Tip APN” și editați-l adăugând „dun” la final.
 • Reporniți dispozitivul.

Sunt înfundat? Rulați testul de viteză de știut.

Trebuie să vă asigurați că problema cu care ne confruntăm este, într-adevăr, accesul la internet. Pentru a stabili dacă internetul nostru este aglomerat, trebuie să vă bazați pe câteva instrumente diferite. Aceste instrumente pot oferi rezultate clare despre conexiunea dvs..

Test de sănătate pe Internet

Pentru a stabili dacă sunteți aglomerat aici este un  Instrument de testare a sănătății pe Internet. Instrumentul a fost dezvoltat de oameni care au crezut în libertatea Internetului. Acest instrument compară diferitele variații ale vitezei.

Dacă există o diferență mai mică între teste, există mai puține șanse ca un consumator să fie accelerat. Ar trebui să verificați instrumentul dacă sunteți îngrijorat de accelerare.

ISP-ul este ilegal?

Nu, accelerarea efectuată de ISP-uri nu poate fi considerată ilegală. Când neutralitatea netă a fost în ordine, ISP-urile au fost responsabile pentru actele lor de malpractice de către FCC. De atunci Legile de neutralitate netă au fost trimise în scurgere. ISP-urile au puterea de a face orice vor la conexiunea dvs..

Indiferent dacă este vorba de prioritizarea conținutului specific, de accelerarea conexiunii dvs. la internet, de orice. Fără un organism de monitorizare a ISP-urilor, aceștia se pot deduce de practicile incorecte și pot distruge experiența utilizatorului fără ca cineva să-i răspundă.

ISP Throttling în timp ce se torrentează?

Torrenting este cea mai utilizată arhitectură pentru descărcarea de conținut, la nivel global. Statisticile relevă că numărul de persoane care au vizitat site-urile piraterie este în miliarde.

Acest lucru nu înseamnă neapărat că torrenting-ul este folosit doar pentru a descărca ilegal conținut protejat de drepturi de autor. Arhitectura Peer-to-Peer este utilizată pentru a descărca fișiere legitime, cum ar fi sisteme de operare open-source, de exemplu Ubuntu.

Deoarece numărul de persoane implicate în torrenting este mare, ISP-urile accesează internetul pentru a vă opri descărcarea prin arhitectura P2P.

Comcast, Verizon și Cox sunt cunoscute pentru conexiunile de accelerație care sunt implicate în torrenting. Potrivit ZDNet, Comcast acționează 12% din conexiunile de internet, în timp ce Cox și Verizon interferează cu 13% și, respectiv, 9% conexiuni.

Bypass Throttling pentru accelerarea torentelor

Pentru a evita ocolirea accelerației în timpul procesului de torrenting, aveți nevoie de un abonament VPN care să nu interzică torentarea pe serverele lor.

 1. Trebuie să aibă „servere P2P dedicate”.
 2. Confirmați că VPN are criptare de înaltă calitate.
 3. „Kill-Switch” face ca identitatea dvs. să rămână anonimă pe toată perioada de descărcare.
 4. „Politica fără jurnaluri”, astfel încât să nu existe „istoricul” activităților tale.

Netflix Throttling

Netflix are peste 167 de milioane de consumatori (abonați) începând cu acest an și este de așteptat să crească datorită conținutului de înaltă calitate pentru care sunt cunoscuți și coronavirusului care îi face pe toți să rămână acasă. Utilizatorii care transmit streaming pe Netflix consumă mai multă lățime de bandă decât în ​​mod obișnuit, ceea ce crește șansele de a fi accelerat de ISP-uri..

LA&T și Verizon sunt cei doi transportatori principali care sunt de notorietate pentru utilizatorii îndrăgostiți care sunt implicați în streamingul de conținut Netflix.

Pentru a vă bucura de filme de înaltă calitate și emisiuni T.V, care este soluția de accelerare Netflix? Cum se poate evita complet accelerarea? Răspunsul se află în înțelegerea ta.

Stop Stop Throttling pe Netflix

Pentru a opri acționarea Netflix, alegeți un VPN compatibil cu Netflix. Vă puteți aștepta la următoarele caracteristici într-un VPN compatibil Netflix.

 • Trebuie să existe „servere dedicate” pentru Netflix-Streaming.
 • VPN-urile pot fi utilizate pentru a transmite conținut geo-blocat.

Viteze fulgere rapide și au capacitatea de a vă proteja împotriva accelerației nedorite a ISP.

ISP Throttling pe YouTube

YouTube este o platformă de streaming video folosită de miliarde de oameni în fiecare zi, din mai multe motive. Unii îl folosesc pentru învățare, alții îl folosesc pentru divertisment.

Un lucru care rămâne comun în toată lumea este aglomerația. ISP-urile accelerează YouTube, deoarece are capacitatea de a utiliza toată lățimea de bandă disponibilă și de a crește încărcarea pe servere.

Recent, LA&T a fost surprinsă pe platforma populară plină de emoții, YouTube. Raportul a dezvăluit că compania de telecomunicații a încurajat YouTube cu 74% din timp.

Persoanele care au asistat la agitație pe YouTube?

Ați vizionat vreodată YouTube și, dintr-o dată, veți observa o scădere a calității videoclipurilor? S-ar putea să fii victima acțiunilor de ISP. Cum veți determina atunci accelerarea internetului?

Folosind instrumentul furnizat de Google însuși, puteți folosi raportul de calitate a videoclipurilor Google. Vă arată tipul de viteză pe care îl obțineți pe YouTube.

Bypass ISP accelerare pe YouTube?

Pentru a evita bypassul ISP pe YouTube, ai nevoie de un VPN cu următoarele caracteristici:

 • Criptarea
 • Viteze mari
 • Kill Switch
 • O gamă largă de servere

Aceste caracteristici sunt necesare din diferite motive. Cu toate acestea, nu trebuie să pierdeți timpul căutând o VPN care să satisfacă criteriile de mai sus. Sunteți deja conștienți de acele VPN-uri care pot opri acționarea ISP o dată pentru totdeauna.

Concluzie

ISP-urile își abuzează puterile de când a fost eliminată neutralitatea netă. Făcând pretenții false la fiecare moment în timp, pentru a-și crește conversiile, dar fără a furniza ceea ce au comercializat în primul rând.

Verizon și AT&Sunt două mari exemple de putere abuzivă. ISP-urile au fost implicate în acțiunile de internet din 2011, când nimeni nu a avut idee că este chiar posibil.

Pentru a vă primi înapoi dreptul de a utiliza internetul gratuit, fără probleme cu restricții și accelerație. Trebuie să urmați procesul de mai sus de ocolire a accelerației ISP. Singurul mod eficient de a scăpa de această problemă este să folosești un VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me