Hoe ISP-beperking met hoge snelheid te omzeilen


Sinds het ontslag van netneutraliteit werden ISP’s door de FCC verantwoordelijk gehouden voor internetbeperking. Door de wijziging van de regels konden ISP’s de verbinding van de gebruiker beperken zonder een legitieme reden.

Bovendien hebben ISP’s specifiek softwarefilters ontwikkeld die ze gebruiken om internetverbindingen van gebruikers met een hoog bandbreedtegebruik te vertragen. Niet alleen dat, maar er zijn ook speciale filters ontwikkeld om gebruikersactiviteiten op internet bij te houden.

Net Neutrality Bilboard

Controleren of je wordt beperkt door je internetprovider?

 1. Voer een snelheidstest uit en noteer de resultaten. Probeer speedtest.net
 2. Nu, installeer een VPN-service.
 3. Voer opnieuw een snelheidstest uit en vergelijk deze met eerdere resultaten.

Notitie: Als u een positief teken ziet in uw laatste snelheidsresultaten, moet u een VPN blijven gebruiken om beperking te voorkomen.

Beste VPN om throttling te stoppen

Gelukkig had ik nog nooit te maken gehad met ISP-beperking omdat het land waar ik woon (Australië) wetten heeft tegen ISP’s beperking van internet. Een vriend van mij, die de gebruiker van Comcast was, wordt echter geconfronteerd met het beperkingsprobleem.

Als gevolg hiervan begon hij te experimenteren met VPN’s om erachter te komen of ze het echt waard zijn? En kunnen ze de ISP-beperking gemakkelijk omzeilen terwijl ze hoge snelheden behalen?

Hij gebruikte NordVPN om die reden en vond goede resultaten. Het is een vermindering van 5% tot 6% van onze normale internetsnelheid, die perfect is en zogenaamd optreedt als gevolg van zware versleuteling.

Slaat dat ergens op?

Ja, zodra je maak verbinding met een veilige VPN, Je internetprovider kan niet weten bij welke activiteiten je betrokken bent, en dit komt door versleuteling. Dat betekent dat de filters van ISP beperkt blijven.

Herken en omzeil ISP-beperking

Meestal wanneer u internetbeperking tegenkomt, zijn dit de boosdoeners erachter.

U kunt het probleem van de gegevensbeperking identificeren en de specifieke oplossing implementeren.

 • Vertragen van rekeningen – Als een ISP een regelmatig patroon van vertraagde factuurbetalingen detecteert, kunnen ze deelnemen aan internetbeperking.
 • Torrenting / streaming – De meeste internetgebruikers klagen dat ze langzaam internet ervaren wanneer ze beginnen met het streamen of streamen van Netflix in HD-kwaliteit of erger nog, 4K. Dit is waar omdat ISP’s de neiging hebben om een ​​verbinding te vertragen als ze een systeem tegenkomen dat zich overgeeft aan zware taken zoals torrenting of videoverbruik.
 • Online gaming – Online gamen heeft tegenwoordig een lange weg afgelegd en de hoeveelheid bandbreedte die ze gebruiken is erg groot. Dit kan het netwerk extra belasten en een reden zijn om je snelheid te vertragen.
 • Te veel gebruikers – Dit punt spreekt voor zich, want naarmate gebruikers, verbonden met een enkel netwerk, toenemen, zal uw internet ongetwijfeld worden beperkt. Dit kan met name het geval zijn tijdens piekuren tussen 18.00 uur en 23.00 uur, wanneer iedereen Netflix thuis streamt.

Torrenting / Streaming HD-video en het spelen van online games zijn de belangrijkste oorzaken van internetbeperking via een netwerk. Na veel onderzoek en analyse in online gemeenschappen, heb ik een legitieme VPN de meest effectieve methode om ISP-beperking in dit scenario te omzeilen.

Notitie: Als er nog iets niet duidelijk voor je is over de beperking van je bandbreedte, kun je doorgaan met lezen totdat je er een volledig begrip van hebt.

Wat is internetbeperking?

Een bankschroef die een Ethernet-kabel vastklemtInternetbeperking kan worden gedefinieerd als opzettelijke interferentie in uw breedbandverbinding door de internetprovider (ISP).

Hoe interfereren ze? Het antwoord is simpel.

ISP’s vertragen opzettelijk uw internetverbinding. Het kan optreden tijdens elke taak die u op internet uitvoert en wanneer ze worden betrapt, bieden ISP’s het excuus om congestie van het netwerk te voorkomen als gevolg van een groot aantal bandbreedteverbruik en verzoeken van de consumenten.

Het was erg laat totdat de beperking bekend werd bij internetgebruikers en ISP’s gaven toe dat dit al een tijdje aan de gang was. ISP-beperking is moeilijk te identificeren omdat er verschillende algoritmen worden uitgevoerd om internetgegevens over specifieke activiteiten te reguleren.

Problemen vanwege ISP-beperking?

Internetbeperking verstoort uw online ervaring in extreme mate. Enkele symptomen die uw ISP uw verbinding belemmert, kunnen zijn:

 • Lange laadtijden of buffing tijdens het streamen van HD-video op YouTube, Netflix enz.
 • Lag pieken, hoge latentieproblemen bij gamen.
 • Hogere geschatte aankomsttijd (ETA) van bestanden tijdens torrenting.

Dit zijn de negatieve effecten die internetbeperking kunnen hebben op uw online ervaring.

U kunt ISP-beperking echter omzeilen een VPN configureren op uw apparaat omdat het een afzonderlijke gecodeerde rijstrook vormt. Bovendien voegt het een laag anonimiteit toe samen met hoge snelheid.

Hoe ISP-beperking te omzeilen met een VPN?

beste-vpn-service

Mensen die met dit probleem worden geconfronteerd, gebruiken een VPN-service om beperking te omzeilen omdat het alle datapakketten versleutelt door het via een beveiligde pijplijn te verzenden.

Wanneer de gegevens door dit proces gaan, worden ze niet meer detecteerbaar, ISP’s kunnen die informatie niet decoderen en zien welke activiteiten een gebruiker uitvoert. Ze kunnen niet zien of je aan het gamen, streamen of downloaden bent.

Beste VPN’s om ISP-beperking te stoppen

Wanneer u op zoek bent naar de beste VPN om te stoppen met beperken, moet u op verschillende factoren letten.

 • U moet de beveiligingsprotocollen bekijken die uw online aanwezigheid garanderen. (U wilt OpenVPN)
 • De VPN moet Kill Switch hebben. Het zal uw DNS niet lekken wanneer uw verbinding wegvalt.
 • Je hebt een VPN met snelle servers nodig, zodat je buffering minimaliseert.
 • Beleid zonder logboeken, zodat niets naar u kan worden herleid. (Denk aan torrenting)
 • Een soort garantie, zodat u uw geld terugkrijgt als het niet werkt.
 • Staat Torrents toe.

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN is een privacybewuste VPN en bevindt zich in Panama. Het wordt beschouwd als een van de veiligste en snelste VPN’s om smalende verbindingen te vermijden die een leek of IT-expert kan gebruiken.

Het maakt gebruik van buitengewone functies zoals Kill Switch, NAT-firewalls en sterke beschermingsprotocollen om uw verbinding op het web te beveiligen.

Waarde voordelen:

 • Past een dubbele VPN toe voor de veiligheid van de transactie.
 • Trek de malware af en blokkeert de weergave van advertenties.
 • Eenvoudig in te stellen op meerdere apparaten.
 • Strikt beleid zonder logboeken.
 • 30-dagen geld terug garantie.
 • Supersnelle snelheden.
 • Goedkopere optie.

2. ExpressVPN

ExpressVPN

Ben je het zat met een smoorpunt en op zoek naar de perfecte oplossing om die te omzeilen?? ExpressVPN zou uw oplossing moeten zijn. Het beveiligt uw WiFi-verbinding en beschermt uw persoonlijke gegevens.

Er zijn geen vertragingen wanneer u een dienst streamt en u kunt onbeperkt van serverwisseling genieten.

Waarde voordelen:

 • Dedicated servers voor P2P-netwerk en streaming.
 • Gratis toegang tot de wereld van internet.
 • 24/7 klantenondersteuning.
 • Zero-logs-beleid.

Bypass ISP Throttling op Android

Bescherm Android-apparaatAndroid-gebruikers worden vaak geconfronteerd met problemen met het verlagen van de snelheid, vooral wanneer ze streamen of downloaden. Dit is buitengewoon frustrerend voor zijn gebruikers en verandert hen in een VPN-software om het probleem op te lossen.

Een VPN schakelt de beperking van de ISP-beperking uit en stabiliseert de netwerksnelheid. Het omzeilt niet alleen de beperking op Android-apparaten, maar beschermt ook het delen van gegevens via externe servers.

Om een ​​dergelijke beperkte verbinding te voorkomen, volgt u de onderstaande procedure en verwijdert u het trage internet.

 • Krijg een betrouwbare VPN-service.
 • Ga naar de ‘Official Site’ van VPN en ‘Sign’ je account.
 • Download en installeer de VPN-client op uw Android-telefoon.
 • Voer uw inlog-ID en wachtwoord in.
 • Selecteer de dichtstbijzijnde ‘VPN-server’ locatie.
 • Klik op de optie ‘Verbinden’.

ISP’s kennen een specifieke bandbreedtelimiet toe aan alle gebruikers, overschrijding van de gebruikslimiet kan het bandbreedteverbruik in gang zetten. Er zijn apps beschikbaar voor Android-gebruikers die helpen bij het verbruiken van minder gegevens, waaronder Onavo Extend en OperaMax.

Bovendien is er een functie in Android-telefoons genaamd “Data Compression”, het wordt gebruikt om het bandbreedtegebruik te verminderen dat kan voorkomen dat de limieten voor datacap worden overschreden, wat op zijn beurt de kans verkleint dat de ISP’s worden beperkt.

Gebruik de volgende stappen om de ingebouwde datacompressie-optie van Android-telefoon in te schakelen die de bandbreedte ondersteunt:

 • Ga naar > ‘Instellingen’.
 • Tab > ‘Bandbreedtebeheer’.
 • Selecteer ‘Gegevensgebruik verminderen’ om compressie in te schakelen.

Bypass ISP Throttling op iPhone

iPhone is overweldigend populair geworden bij mobiele gebruikers over de hele wereld. Dit komt omdat de functies van de iPhone uniek en anders zijn dan andere smartphones. Ook wordt de iPhone beschouwd als het beste apparaat om de kwaliteit van die functies te behouden.

Helaas heeft deze bling enkele van de gebreken van de iPhone overschaduwd, voornamelijk snelheid. Gebruikers moeten de snelheidsbeperkingen tijdens het streamen omzeilen om een ​​fatsoenlijke gebruikerservaring te behouden.

Internetgebruikers passen verschillende methoden toe om ISP-beperking op de iPhone te omzeilen. Een VPN is een uitstekende optie die de netwerkbeveiliging verbetert, waardoor je streaming veilig is zonder de snelheid te verlagen.

Je kunt deze stappen volgen om de beperking op de iPhone te omzeilen terwijl je de video’s streamt.

 • Om een ​​te kiezen VPN-service voor iPhone.
 • Bezoek de VPN-website en maak uw VPN-account aan.
 • Download en installeer de VPN-app op je iPhone.
 • Activeer uw VPN-client zodra het installatieproces is voltooid.
 • Kies ‘VPN-server’ en klik op ‘verbinden’.

Vermijd ISP-beperking op Windows

Gebruikers ervaren niet alleen het wegvallen van de verbinding op smartphones en tablets, maar ook op laptops en pc’s. Veel gebruikers hebben geklaagd over bandbreedtebeperking tijdens het surfen op internet. Meestal gebruiken apps zoals Skype en downloadmanager internetgegevens. Door deze apps te sluiten, zal het browsen een enorme verandering in snelheid overwegen.

Ook kunt u ISP-beperking omzeilen en de kwaliteit van surfen op internet ervaren door enkele trucs toe te passen. De gebruikers van Safari en Opera kunnen de beperking omzeilen door de ‘gegevensbesparende modus’ in te schakelen. Dit zal de algehele datacompressie in een korte tijd verminderen.

Dit zijn de stappen om de gegevenscompressiemodus op Windows in te schakelen:

 • Ga naar > ‘Browser instellingen’.
 • Tik op ‘Bandbreedtebeheer’.
 • Klik nu op ‘Gegevensgebruik verminderen’.
 • Vink het vakje ‘Compressie inschakelen’ aan.

ISP’s die berucht zijn vanwege beperking

Onderzoek dat door Bloomberg is onthuld, onthulde een bepaalde trend waarbij ISP het internet beperkt. Het onderzoek kan worden bevestigd door de voorwaarden van abonnementen van ISP’s te doorlopen.

Spectrumbeperking (Time Warner-kabel)

Op de officiële website van Spectrum staat dat ze gemeenschappelijk netwerkbeheerbeleid hanteren dat in overeenstemming is met industriestandaarden. Nou, het is geen goed nieuws voor de consumenten van Spectrum.

Door in te stemmen met hun Acceptable Use Policy (AUP) geeft u hen uw toestemming voor het beperken van uw internet. Niemand doorloopt beleid, daarom kunt u niet standhouden in de rechtszaal.

Het interessante is dat ze toegeven dat ze te maken zullen krijgen met netwerkcongestie door gebruikers met een hoog bandbreedtegebruik te straffen.

Volgens Spectrum zullen gebruikers, zodra ze beginnen te smoren, te maken krijgen met hogere download- en uploadtijden, hogere latenties tijdens het gamen en nog veel meer problemen. Je ervaring volledig verpesten door te beperken.

Dit soort ISP-beperking is te voorkomen door een VPN te gebruiken. De functie van de VPN beheert het gebrek aan snelheid via zijn eigen servers.

Comcast-beperking

In 2007 werd Comcast betrapt tijdens het beperken van het BitTorrent-verkeer. Snel vooruit naar 2008, heeft de FCC een bevel aangenomen dat Comcast ertoe dwong zijn illegale netwerkpraktijken te stoppen.

Een rechtbank heeft die beslissing van de FCC, de dienst die verantwoordelijk is voor netneutraliteit, echter nietig verklaard. Hierna besloot Comcast dat het het juiste moment was om een ​​’protocolonafhankelijke’ benadering van internetbeperking te introduceren. Het betekende dat alleen de gebruikers die een hoge bandbreedte gebruiken, zullen worden gestraft met beperking.

Volgens een aankondiging van Comcast hebben ze een beperkingssysteem uit hun netwerk verwijderd dat in 2008 was geïmplementeerd, om internetgebruikers te beperken die meestal een grotere bandbreedte per dag verbruiken.
Het data-cap-beleid is hetzelfde, gebruikers moeten nog steeds $ 10 extra betalen voor 50 GB bandbreedte zodra ze de huidige datalimiet van 1 TB overschrijden.

BIJ&T Beperking

In 2014 beweerde de FTC dat AT&T misleidde meer dan 3 miljoen consumenten met hun legacy onbeperkte abonnementen. Ze hebben hun beleid met betrekking tot de voorwaarden en diensten van hun plannen en hun netwerkbeperkingsbeleid niet bekendgemaakt.

FCC onthulde dat AT&T was sinds 2011 betrokken bij internetbeperkingspraktijken en vertraagde soms de internetsnelheden met 90%. Waarop AT&T reageerde en beweerde dat de klanten sinds 2011 op de hoogte waren van hun internetbeperkingsbeleid en -voorwaarden en dat ze daar volledig transparant over waren.

BIJ&T stemde ermee in de zaak niet bij het Hooggerechtshof te behandelen, maar in plaats daarvan met de FCC te onderhandelen. De throttling-zaak eindigde zonder dat er informatie werd bekendgemaakt over de voorwaarden die zij in het schikkingsaanbod waren overeengekomen.

Verizon Throttling

In 2018 bedreigde Verizon de openbare veiligheid door het onbeperkte plan van de brandweer van Santa Clara te vertragen. OES 5262 is een noodvoertuig dat internetdiensten nodig heeft om middelen te volgen, beheren en verzenden, maar aangezien Verizon de internetverbinding zodanig heeft beperkt dat deze onbruikbaar is geworden.

Om deze situatie aan te pakken, moesten de vertegenwoordigers van de openbare veiligheid overstappen op andere netwerkexploitanten en hun eigen gegevensplannen gebruiken met behulp van hun persoonlijke apparaten om te voldoen aan de vereisten met betrekking tot internetdiensten voor het voertuig.

Gebruikers klagen over internetbeperking met snelheden van niet meer dan 50 kilobytes bij een onbeperkt abonnement. Het maakt niet uit of ze de maandlimiet hebben overschreden of dat ze geen deel van het plan hebben gebruikt. Verizon beperkt ze hoe dan ook.

Hier is nog een geval waarin ze niet alleen de verbinding beperken, maar ook een datakap opleggen nadat ze een bepaalde drempel hebben overschreden.

Consumenten zijn boos dat hun is beloofd dat gegevensprioritering niet zo snel gaat dat de service onbruikbaar wordt en Verizon er niet in slaagt hun consumenten tevreden te stellen.

T-Mobile Throttling

Er is een trend in internetbeperking die wordt gedaan om congestie op netwerken te voorkomen. Maar is dat wel zo? T-Mobile beweert dat haar internetplannen in feite onbeperkt zijn, zoals beloofd.

Onlangs werden gebruikers geconfronteerd met beperking op T-Mobile terwijl ze videocontent consumeerden op de populaire platforms, Netflix en YouTube. Dit werd aan het licht gebracht op Reddit toen video-inhoud die werd gestreamd, beperkt was tot 480p-kwaliteit.

Een ander ding om op te merken is dat er beperking kan optreden op uw verbinding als u de opgelegde datalimiet van 50 GB overschrijdt. Het wordt door T-Mobile zelf bevestigd als je in een gebied woont waar het netwerk overbelast is en je de limiet hebt overschreden, je zult te maken krijgen met lagere snelheden in vergelijking met andere abonnees.

Dataplannen zijn echter niet onbeperkt. Je zou verwachten dat een bedrijf van een dergelijk kaliber onbeperkte gegevens aanbiedt, maar dat is niet het geval. Er is een limiet van 5 GB, die bij overschrijding je terugbrengt naar de ouderdom van 2G-snelheden.

Bypass T-Mobile Throttling

Om de normale snelheid van internet te ervaren, voert u de volgende stappen uit om T-Mobile-gegevensbeperking op de snelste manier te omzeilen.

 • Ga naar Instellingen.”
 • Selecteer: “Draadloos & Netwerk”, > Mobiele netwerk.
 • Tik op: op “Namen toegangspunten” > T-Mobile APN en ga naar APN-type.
 • Tik op: op “APN Type” en bewerk het door aan het einde “dun” toe te voegen.
 • Start je apparaat opnieuw op.

Word ik beperkt? Voer een snelheidstest uit om te weten.

U moet ervoor zorgen dat het probleem waarmee we worden geconfronteerd inderdaad internetbeperking is. En om te bepalen of ons internet wordt beperkt, moet u op een paar verschillende tools vertrouwen. Deze tools kunnen duidelijke resultaten opleveren over uw verbinding.

Internet Health Test

Om te bepalen of u hier wordt beperkt, is een  Internet Health Test-tool. De tool is ontwikkeld door mensen die geloofden in de vrijheid van internet. Deze tool vergelijkt de verschillende snelheidsvariaties.

Als er minder verschil is tussen de tests, is de kans kleiner dat een consument wordt beperkt. U moet de tool bekijken als u zich zorgen maakt over beperking.

Is ISP-beperking illegaal?

Nee, beperking door ISP’s kan niet als illegaal worden beschouwd. Toen Netneutraliteit in orde was, werden ISP’s door de FCC verantwoordelijk gehouden voor hun wanpraktijken. Sindsdien Wetten op het gebied van netneutraliteit werden door de put gestuurd. ISP’s kunnen alles doen wat ze willen met uw verbinding.

Of het nu gaat om prioriteit geven aan specifieke inhoud, het beperken van uw internetverbinding, wat dan ook. Zonder toezichthoudende instantie over de ISP’s kunnen ze zich overgeven aan wanpraktijken en de gebruikerservaring verpesten zonder dat iemand hen verantwoordelijk houdt.

ISP-beperking tijdens torrenting?

Torrenting is wereldwijd de meest gebruikte architectuur voor het downloaden van inhoud. Statistieken onthullen dat het aantal mensen dat websites over piraterij heeft bezocht in miljarden is.

Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat torrenting wordt gebruikt om te illegaal auteursrechtelijk beschermde inhoud te downloaden. Peer-to-Peer-architectuur wordt gebruikt om legitieme bestanden te downloaden, zoals open-source besturingssystemen, bijvoorbeeld Ubuntu.

Aangezien het aantal mensen dat bij torrenting betrokken is hoog is, beperken ISP’s het internet om te voorkomen dat u downloadt via de P2P-architectuur.

Van Comcast, Verizon en Cox is bekend dat ze verbindingen die bij torrenting betrokken zijn, vertragen. Volgens ZDNet, Comcast beperkt 12% van de internetverbindingen, terwijl Cox en Verizon respectievelijk 13% en 9% verbindingen verstoren.

Bypass Throttling om Torrents te versnellen

Om beperking tijdens torrenting te omzeilen, heb je een VPN-abonnement nodig dat torrenting op hun servers niet verbiedt.

 1. Ze moeten ‘speciale P2P-servers’ hebben.
 2. Bevestig dat de VPN hoogwaardige codering heeft.
 3. ‘Kill-Switch’ zorgt ervoor dat uw identiteit gedurende de downloadperiode anoniem blijft.
 4. ‘Geen logboekbeleid’, zodat er ‘geen geschiedenis’ van uw activiteiten is.

Netflix-beperking

Netflix heeft vanaf dit jaar meer dan 167 miljoen consumenten (abonnees) en zal naar verwachting toenemen vanwege de hoogwaardige inhoud waar ze bekend om staan ​​en het coronavirus waardoor iedereen thuis blijft. Gebruikers die op Netflix streamen, verbruiken meer bandbreedte dan normaal, wat de kans vergroot dat je wordt beperkt door ISP’s.

BIJ&T en Verizon zijn de twee belangrijkste vervoerders die berucht zijn vanwege het beperken van gebruikers die betrokken zijn bij het streamen van Netflix-inhoud.

Wat is de oplossing van Netflix-beperking om te genieten van films van hoge kwaliteit en tv-programma’s? Hoe kan men throttling volledig vermijden? Het antwoord ligt binnen handbereik.

Stop Throttling op Netflix

Kies een VPN die compatibel is met Netflix om Netflix-beperking te stoppen. Je kunt de volgende functies verwachten in een Netflix-compatibele VPN.

 • Er moeten ‘dedicated servers’ zijn voor Netflix-streaming.
 • VPN’s kunnen worden gebruikt om geografisch vergrendelde inhoud te streamen.

Razendsnelle snelheden en hebben de mogelijkheid om u te beschermen tegen ongewenste ISP-beperking.

ISP Throttling op YouTube

YouTube is een videostreamingplatform dat dagelijks door miljarden mensen wordt gebruikt om verschillende redenen. Sommigen gebruiken het om te leren, anderen gebruiken het voor amusement.

Een ding dat over de hele wereld gebruikelijk blijft, is beperking. ISP’s beperken YouTube omdat het de mogelijkheid heeft om alle beschikbare bandbreedte te benutten en de belasting van servers te verhogen.

Kort geleden, BIJ&T werd betrapt op het beperken van het populaire platform YouTube. Het rapport onthulde dat het telecommunicatiebedrijf 74% van de tijd YouTube beperkte.

Mensen die getuige zijn van beperking op YouTube?

Heb je ooit naar YouTube gekeken en ervaar je ineens een daling van de videokwaliteit? Mogelijk bent u het slachtoffer van ISP-beperking. Hoe bepaal je dan de internetbeperking??

Door gebruik te maken van de tool die Google zelf aanbiedt, kunt u hiervan gebruik maken google videokwaliteitsrapport. Het laat zien wat voor snelheid je krijgt op YouTube.

Omzeil ISP-beperking op YouTube?

Om ISP-beperking op YouTube te omzeilen, hebt u een VPN nodig met de volgende functies:

 • Versleuteling
 • Hoge snelheden
 • Dodemansknop
 • Een breed scala aan servers

Deze functies zijn om verschillende redenen nodig. U hoeft echter geen tijd te verspillen aan het zoeken naar een VPN die aan de bovenstaande criteria voldoet. U bent al op de hoogte van die VPN’s die ISP-beperking voor eens en voor altijd kunnen stoppen.

Conclusie

ISP’s maken misbruik van hun bevoegdheden sinds het opheffen van netneutraliteit. Op elk moment valse beweringen doen om hun conversies te verhogen, maar niet te bieden wat ze in de eerste plaats op de markt hebben gebracht.

Verizon en AT&T zijn twee grote voorbeelden van misbruik. ISP’s waren betrokken bij internetbeperking sinds 2011 toen niemand een idee had dat het zelfs mogelijk was.

Om uw recht om het gratis internet te gebruiken zonder problemen met beperkingen en beperking terug te krijgen. U moet het bovenstaande proces volgen om de ISP-beperking te omzeilen. De enige effectieve manier om van dit probleem af te komen, is door een VPN te gebruiken.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me