Hur man blir obemannad från Omegle


Omegla en av världens främsta chattwebbplatser för gemenskapen, så att användare kan starta en konversation med vem som helst runt om i världen. Framför allt är det gratis.

I den här guiden tar vi en titt på hur du kan rensa bort dig från Omegle om du råkar bli sparkad från webbplatsen. Naturligtvis har alla en knäppa sida, men man måste vara försiktig så att du inte gör någonting som får dig att förbjudas på webbplatsen.

På den anmärkningen vill vi nämna rätt fram att Omegles administratörer har varit kända för att fördriva användare från plattformen slumpmässigt. Som sådan kanske du inte känner till orsaken till att du blev förbjuden.

Så vad ska du göra när du får reda på att Omegle har förbjudit dig? Enligt vår erfarenhet är det bästa sättet att bli obannad från Omegle (och något av dess chattrum) att använda ett VPN eller Virtual Private Network.

omegle bild

Om du har den delen nere, är du redo att lära dig hur du blir obannad från Omeagle.

Saken med Omegle som förbjuder människor är att de behöver sina IP-adresser. Utan att spåra din IP-adress har Omegle inget sätt att veta vem du är.

De kan inte ta bort dig om du använder en VPN-tjänst för att ändra din IP-adress.

Det är därför det enklaste och bästa sättet att få obanvänd från Omegle är att använda ett VPN och ändra din dators IP-adress. Om du inte vet hur du gör det, oroa dig inte – vi har massor av detaljer som kommer om hur du blockerar åtkomst till din IP-adress.

För tillfället bör du veta att ett virtuellt privat nätverk är en tjänst som tar hand om allt du behöver göra för att ändra din IP-adress.

Allt du verkligen behöver göra är att registrera dig för en VPN-tjänst, ladda ner / installera VPN-appen, starta den och sedan ansluta till en VPN-server du väljer.

De flesta bra VPN-tjänsteleverantörer har en 30-dagars återbetalningsgarantipolicy.

På detta sätt behöver du inte ta några risker när du registrerar dig för ett VPN eftersom tjänsten ger dina pengar tillbaka om du inte gillar det.

Varför Omegle förbjuder användare

Omegle är känt för svartlista användare från webbplatsen regelbundet. Det här är orsakerna till att människor blir förbjudna från Omegle:

Du har åsidosatt en eller flera villkor för Omegle

Bara för att Omegle är en gratis onlinechattjänst betyder det inte att du är fri att göra som du vill. Det finns ett team bakom Omegle som håller saker och ting i schack. Låt oss packa upp det lite.

I stort kan du använda en tjänst som Omegle utan problem. Vissa åtgärder kan emellertid tvinga Omegle att svartlista dig från webbplatsen. Några av dessa åtgärder missbrukar andra användare, skräppost olika chattrum och publicerar innehåll som är olämpligt för barn.

Omegle-användare kan inte heller spela någon upphovsrättsskyddad musik i sina videor.

Omegle-administratörer kan och sparka människor från plattformen baserat på vad andra användare säger om dem.

förbjuden logotyp

Om folk börjar klaga på en specifik Omegle-användare kan den användaren bli förbjuden. Omegle själv behöver inte fånga dig som bryter mot plattformens villkor.

Även om en annan användare fångar dig och rapporterar det till moderatorerna på webbplatsen kan du ta bort ditt förbud. Det betyder uppenbarligen att mycket kommer att bero på bedömningen av den moderator som ditt ärende går till.

Det andra du bör tänka på här är att du inte bara kan starta en samtal med vuxen-tema med någon på plattformen.

Om du vill göra det har Omegle ett speciellt avsnitt på deras webbplats. Om administratörerna upptäcker att du inte följer 18+ regeln för deras plattform kommer de definitivt att förbjuda dig.

Någon rapporterar dig av andra skäl

Förutom villkoren, om du ser något som en annan användare tycker är kränkande och användaren rapporterar dig, har Omegle-administrationen rätt att engagera sig och svartlista dig.

Sådana rapporter leder till ett väldigt snabbt förbud, så var på vakt för att undvika att säga vad som helst kommer in i ditt huvud när som helst.

Moderatorer på denna plattform är kända för att spendera mycket tid på att titta på rapporter och verifiera dåligt beteende hos webbplatsens användare.

Vissa tror naturligtvis att Omegle-moderatorer är lite för generösa när det gäller att förbjuda människor på webbplatsen.

Vi har läst om fall som administrationen inte undersökte noggrant innan de förbjöd en viss användare.

Men det spelar ingen roll vad du pratar om.

Om personen du pratar med förstår att du sa något för att skada dem och de rapporterar dig, kan Omegle svartlista dig även om du aldrig kom nära att bryta mot några villkor på plattformen.

Så vad är de olämpliga saker du bör undvika att prata om på Omegle?

Nåväl, vi har redan nämnt att du bör läsa sidan med villkor för att veta plattformens officiella ställning för den typ av innehåll som det generellt tillåter på webbplatsen.

För det mesta kommer du att upptäcka att allt vad administratörerna anser olämpligt är subjektivt. Vad ska du göra då? Den bästa handlingen är att se till att du respekterar alla på plattformen.

Omegle-användare vill inte prata med dig

Ju fler Omegle-användare släpper dig från sina skärmar, desto mer kommer Omegle att lägga märke till det. Om moderatorerna säger att för många Omegle-användare har avbrutit en chatsession med dig, kommer de att ta det som ett tecken på att du kanske inte hör hemma i nätverket. Vad vi också har funnit är att du inte behöver släppas mycket för att bli förbjuden.

I slutändan handlar det om moderatorerna som är närvarande vid en viss tidpunkt, men om antalet personer som släpper dig är större än antalet personer som accepterar din anslutning är det ett problem.

Moderatorer är inte de enda som jagar Omegle-användare som försöker skapa problem på plattformen. Vissa algoritmer har utbildats för att känna till vilken användare som kan orsaka problem. Om du är ett troll kommer algoritmer att fånga dig och sedan svartlista dig.

Notera:

För dem som inte vet vad ett troll är: Enkelt uttryckt är ett “troll” en användare vars enda motiv är att irritera andra på en given plattform.

Det råder ingen tvekan om att moderatorerna på webbplatsen har en svår uppgift att försöka se till att Omegle förblir en säker plattform för människor som vill starta samtal med kompletta främlingar från hela världen.

Vi är inte säkra på om det är så saker som bör köras eftersom det inte finns något sätt att garantera att Omegle-användare inte blir utsatta för otydligt material på plattformen. Men det spelar kanske ingen roll.

Omegle är en online social plattform, och om du inte är skicklig på att umgås på internet, kanske du föredrar att inte använda sociala medieplattformar som Omegle.

På den anmärkningen bör vi också nämna här att regeln om ”för många droppar” fungerar på andra sätt. Om plattformsmoderatorerna och algoritmerna ser att du tappar för många användare alltför ofta och alldeles för snabbt kommer de att förstå att du inte vill kommunicera eller ge till plattformen.

En sådan åtgärd ger också Omegle intrycket att du bara är där för att spionera på de människor som verkligen vill prata med främlingar.

Omegle-förbud: Hur länge håller de?

tangentbordet förbjudetDet finns ingen fast period. Det mesta beror på varför moderatorer kände behovet av att förbjuda dig. Generellt sett kan förbud dock variera från en vecka till ett kvartal.

Det är inte ens klart hur många dagar du behöver för att inte gå till webbplatsen för att ta bort ditt förbud. Det viktigaste du kan göra i ett sådant fall är att uppmärksamma den typ av beteende som webbplatsen uttryckligen avskräcker. Skicka inte skräppost, använd inte rasistiska slurar och lägg inte upp NSFW-innehåll.

Varning:

Om du inte håller dig borta från dessa typer av beteenden kan Omegle förbjuda dig permanent.

Men tillräckligt med det dåliga som Omegle kan göra för din chattupplevelse online. Låt oss prata om de lösningar du kan använda just nu för att ta bort ditt Omegle-förbud.

De bästa sätten att ta bort ditt förbud från Omegle

Vänta bara på det

Även om det kan vara obekvämt och frustrerande, behöver du ibland bara göra det vänta några dagar att se ditt förbud avbryts.

Förbudets varaktighet kan bero på hur allvarligt ditt brott är. Ibland kommer du automatiskt att förbjudas inom en vecka medan andra gånger du kanske till och med måste vänta i sex månader eller för evigt.

Det enklaste är att göra fortsätt kolla Omegles webbplats.

Om du alls har tillgång till webbplatsen kan ditt förbud ha upphört. Om inte, fortsätt läsa.

Det finns ett par saker som kan förlänga varaktigheten på ditt förbud betydligt. För det första, om Omegles moderatorer ser att de har förbjudit dig mer än en gång eller om de har förbjudit dig för något som plattformen finner helt stötande, kan de förlänga perioden för ditt Omegle-förbud (till en potentiellt obegränsad tid).

Ibland kommer du att upptäcka att du har blivit förbjuden från Omegle utan någon uppenbar anledning.

Det här är viktigt:

Som föreslagits ovan är det alltid en bra idé att kolla avsnittet om villkor på Omegles webbplats för att se till att du inte av misstag hamnar något mot plattformens regler.

Gå till den officiella webbplatsen, www.omegle.com, och bläddra sedan ner till botten av sidan. Här kan du läsa mer information om villkoren för tjänsten.

Försök byta nätverk

Ibland om du bara byter nätverk kan du bli av med ditt förbud. Omegle förmodar förmodligen att förbjuda människor genom att förbjuda IP-adressen för sina WiFi-nätverk i hemmet, så allt du behöver göra för att bli obannad ansluta till ett annat WiFi-nätverk och använda deras nya IP-adress för att komma åt Omegle.

Naturligtvis är detta inte möjligt om du inte har något annat WiFi-nätverk inom räckvidden.

telefon med kedjor

Du kan alltid försöka flytta din dator närmare en annan WiFi-anslutning. Några praktiska exempel inkluderar att gå till ett bibliotek, en väns hus eller till och med ett lokalt kafé (du kanske måste betala för kaffe för att få tillgång till WiFi men). Beroende på var du bor kan du till och med ha tillgång till spelkaféer som erbjuder gratis WiFi-nätverksanslutning.

Med det sagt rekommenderar vi att du avstår från videochattar medan du är på en offentlig plats.

Det är alltid ett bättre tillvägagångssätt att när du går till Omegle från ett annat nätverk, se till att du är i ett privat område eller åtminstone se till att ingen annan kan kika på din skärm. Dessutom kanske du vill undvika att använda offentliga WiFi-nät, eftersom många inte är ordentligt säkrade.

Ändra din IP-adress

Du kan ha ett kabelmodem eller en DSL-anslutning. Troligtvis tilldelar din internetleverantör automatiskt dig en dynamisk IP-adress.

Detta innebär att ditt modems IP-adress automatiskt kommer att ändras när en viss tid har gått. Det här är vad ISP: er uppdaterar (användare tilldelas en ny IP-adress).

Den här åtgärden kan ibland få dig att inte förbjudas från Omegle. Du kan starta om ditt modem ett par gånger för att påskynda förändringsprocessen.

Ett annat sätt att ändra din IP-adress är att använda ett VPN – vi täcker det mer ingående senare i den här guiden.

Stig av Omegle: Hitta en annan onlinechattplattform

Du kan alltid prova en annan chatttjänst om du har blivit förbjuden från Omegle. Några av de mest kända Omegle-alternativen är:

  1. Tinychat
  2. Chatrandom
  3. Chat

Använd en proxyservice

Det finns massor av gratis proxy-tjänster som kan ge dig tillgång till Omegle. Sök bara efter en online.

Tänk dock på att majoriteten av proxy-tjänsterna redan skulle ha förbjudits av Omegle. Testa en gratis proxy-tjänst innan du registrerar dig för en premiumtjänst.

Här är några alternativ:

  1. Megaproxy
  2. FilterBypass
  3. VPNBook

# 1 sätt att bli förbjuden på Omegle: Använd en VPN

Men inte bara någon VPN (Virtual Private Network). Vi vill att du ska registrera dig för en VPN-tjänst som är tillförlitlig (avslöjar inte dina data) och snabbt (du vill inte koppla bort och buffra hela tiden när du chattar).

VPN-tjänster gör ett fantastiskt jobb med att maskera en användares IP-adress.

De gör det genom att omdirigera användarens internettrafik via sin egen VPN-server som finns i det land som användaren väljer. När du har anslutit till en VPN-server ser Omegle dig bara som kund från ett nytt land.

De skulle inte ha något sätt att veta att du använder samma hemnätverk som tidigare.

En anledning till att vi föreslår att du registrerar dig för en snabb VPN-tjänst är att de flesta VPN-bromsar din anslutning på grund av hur de fungerar. Så om du registrerar dig för en långsam VPN, kan du bli frustrerad när din videochatt inte fungerar.

NordVPN är en av de bästa leverantörerna av VPN-tjänster på marknaden idag. Det finns några andra bra VPN-er också tillgängliga, till exempel ExpressVPN och CyberGhost.

Premium VPN-tjänster debiterar dig en liten summa pengar på månads- eller årsbasis.

Du kan alltid prova tjänsten gratis för att se om du gillar den. NordVPN, ExpressVPN och CyberGhost erbjuder alla gratis provperioder för nya kunder. Om du registrerar dig med en VPN-tjänst tillräckligt länge kan du faktiskt få några ganska anständiga rabatter också.

Notera:

Testa din virtuella privata nätverkstjänst med Omegle den dagen du registrerar dig för den. Om din VPN inte fungerar med Omegle, dra fördel av återbetalningsgarantin och be om återbetalning.

Steg-för-steg-guide: Hur man använder ett VPN för att bli obestämd på Omegle

  1. Registrera dig för en bra VPN. Klicka här för en lista över de bästa VPN-tjänsterna.
  2. Installera VPN-appen från webbplatsen för VPN som du registrerade dig för och starta appen.
  3. Anslut till en avstånds VPN-server för att ändra din IP-adress till en ny IP-adress.
  4. Gå till omegle.com med din nya IP-adress.

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det att bli oförändrad från Omegle?

Överallt från ett par dagar till evigt. Eller använd ett VPN för att få omöjligt omedelbart.

Hur länge håller Omegle-förbud på?

Beroende på hur allvarliga dina brott är, från en vecka till sex månader. Detta är vad vi vet från och med 2020.

Hur blir jag obannad från OmeTV?

Genom att använda en VPN eller proxy-tjänst för att ändra din IP-adress till en ny IP-adress.

Rapporterar Omegle till polisen?

Om du gör något olagligt, ja. Läs Omegles sekretesspolicy här.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me