Sådan får du forbud mod omegle


Omegle en af ​​verdens største communitychatwebsteder, så brugerne kan starte en samtale med alle over hele kloden. Mest af alt er det gratis.

I denne guide vil vi se på, hvordan du kan fjerne dig selv fra Omegle, hvis du tilfældigvis blev sparket fra stedet. Selvfølgelig har alle en fin side, men der skal udvises omhu, at du ikke gør noget, der får dig forbudt på webstedet.

På den note vil vi gerne nævne lige foran, at Omegles administratorer har været kendt for at forvise brugere fra platformen tilfældigt. Som sådan ved du måske ikke grunden til, at du blev forbudt.

Så hvad skal du gøre, når du finder ud af, at Omegle har forbudt dig? Det er vores erfaring, at den bedste måde at få ubannet fra Omegle (og ethvert af dens chatrum) er at gøre brug af et VPN eller Virtual Private Network.

omegle-billede

Hvis du har den del nede, er du klar til at lære at komme uforbudt fra Omeagle.

Sagen ved Omegle-forbud mod mennesker er, at de har brug for deres IP-adresser. Uden at spore din IP-adresse, har Omegle ingen måde at vide, hvem du er.

De kan ikke fjerne dig, hvis du bruger en VPN-tjeneste til at ændre din IP-adresse.

Derfor er den nemmeste og bedste måde at få ubannet fra Omegle at bruge en VPN og ændre din computers IP-adresse. Hvis du ikke ved, hvordan du gør det, skal du ikke bekymre dig – vi har masser af detaljer, der kommer frem til, hvordan du blokerer adgang til din IP-adresse.

For nu skal du vide, at et virtuelt privat netværk er en service, der tager sig af alt, hvad du skal gøre for at ændre din IP-adresse.

Alt hvad du virkelig skal gøre er at tilmelde dig en VPN-service, downloade / installere VPN-appen, starte den og derefter oprette forbindelse til en VPN-server efter eget valg.

De fleste gode VPN-tjenesteudbydere leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garantipolitik.

På denne måde behøver du ikke tage nogen risici, mens du tilmelder dig en VPN, fordi tjenesten giver dine penge tilbage, hvis du ikke kan lide det.

Hvorfor Omegle forbyder brugere

Omegle er regelmæssigt kendt for sortliste-brugere fra webstedet. Dette er grundene til, at folk bliver forbudt fra Omegle:

Du har overtrådt en eller flere vilkår og betingelser for Omegle

Bare fordi Omegle er en gratis online chat-service, betyder det ikke, at du er fri til at gøre, som du vil. Der er et team bag Omegle, der holder tingene i skak. Lad os pakke det lidt ud.

I det store og hele kan du bruge en tjeneste som Omegle uden problemer. Nogle handlinger kan imidlertid tvinge Omegle til at sortliste dig fra webstedet. Nogle af disse handlinger misbruger andre brugere, spammer forskellige chatrum og lægger indhold, der er upassende for børn.

Omegle-brugere kan heller ikke afspille nogen copyrightbeskyttet musik i deres videoer.

Omegle-administratorer kan og sparke folk væk fra platformen baseret på hvad andre brugere siger om dem.

forbudt logo

Hvis folk begynder at klage over en bestemt Omegle-bruger, kan den bruger være forbudt. Omegle selv behøver ikke at fange dig i strid med platformens vilkår og betingelser.

Selv hvis en anden bruger fanger dig og rapporterer det til moderatorerne på webstedet, kan du fjerne dit forbud. Det betyder åbenlyst, at meget afhænger af den bedømmelse af den moderator, din sag går til.

Den anden ting, du skal huske her, er, at du ikke bare kan starte en samtale med voksen-tema med nogen på platformen.

Hvis du vil gøre det, har Omegle et specielt afsnit på deres websted. Hvis administratorerne finder ud af, at du ikke overholder 18+ -reglen på deres platform, vil de bestemt forby dig.

Nogen rapporterer dig af andre grunde

Bortset fra vilkårene og betingelserne, hvis du ser noget, som en anden bruger finder stødende, og brugeren rapporterer dig, har Omegle-administrationen ret til at blive involveret og sortliste dig.

Sådanne rapporter fører til et meget hurtigt forbud, så vær på vagt for at undgå at sige, hvad der kommer ind i dit hoved på ethvert givet tidspunkt.

Moderatorer på denne platform er kendt for at bruge en masse tid på at se på rapporter og verificere dårlig opførsel fra webstedets brugere..

Nogle mener selvfølgelig, at Omegle-moderatorer er en smule for generøse, når det gælder at forbyde folk på webstedet.

Vi har læst om sager, som administrationen ikke undersøgte grundigt nok, før de forbød en given bruger.

Men det betyder ikke rigtig, hvad du taler om.

Hvis den person, du taler med, forstår, at du sagde noget for at skade dem, og de rapporterer dig, kan Omegle sortliste dig, selvom du aldrig kom tæt på at overtræde vilkår og betingelser på platformen.

Så hvad er de upassende ting, du skal undgå at tale om på Omegle?

Nå, vi har allerede nævnt, at du skal læse siden med vilkår og betingelser for at kende platformens officielle holdning til den type indhold, den generelt tillader på webstedet.

Det meste af tiden vil du opdage, at uanset hvad administratorerne finder upassende er subjektivt. Hvad skal du gøre så? Det bedste handlingsforløb er at sikre dig, at du respekterer alle på platformen.

Omegle-brugere vil ikke tale med dig

Jo flere Omegle-brugere slipper dig ud af deres skærme, jo mere vil Omegle tage varsel. Hvis moderatorerne siger, at for mange Omegle-brugere har aflyst en chat-session med dig, vil de tage det som et tegn på, at du måske ikke hører hjemme på netværket. Det, vi også har fundet, er, at du ikke behøver at blive tabt meget for at blive forbudt.

I sidste ende handler det om moderatorer, der er til stede på et givet øjeblik, men hvis antallet af mennesker, der taber dig, er større end antallet af mennesker, der accepterer din forbindelse, så er det et problem.

Moderatorer er ikke de eneste, der jager Omegle-brugere, der prøver at skabe problemer på platformen. Nogle algoritmer er blevet trænet til at fornemme, hvilken bruger der kan forårsage problemer. Hvis du er et trold, kommer algoritmer til at fange dig og derefter sortliste dig.

Bemærk:

For dem, der ikke ved, hvad et trold er: Kort sagt, et “troll” er en bruger, hvis eneste motiv er at irritere andre mennesker på en given platform.

Der er ingen tvivl om, at moderatorer af webstedet har en vanskelig opgave med at forsøge at sikre, at Omegle forbliver en sikker platform for mennesker, der ønsker at starte samtaler med komplette fremmede fra hele verden..

Vi er ikke sikre på, om det er sådan, tingene skal køres, da der ikke er nogen måde at garantere, at Omegle-brugere ikke bliver udsat for uanstændigt materiale på platformen. Men måske betyder det ikke noget.

Omegle er en online social platform, og hvis du ikke er dygtig til at socialisere på internettet, så foretrækker du måske ikke at bruge sociale medieplatforme som Omegle.

På den note skal vi også nævne her, at reglen om “for mange dråber” fungerer også den anden måde. Hvis platformmoderatorerne og algoritmerne ser, at du taber for mange brugere alt for ofte og alt for hurtigt, vil de forstå, at du ikke ønsker at kommunikere eller give til platformen.

En sådan handling giver også Omegle indtryk af, at du bare er der for at spionere på de mennesker, der virkelig ønsker at tale med fremmede.

Omegle-forbud: Hvor længe varer de?

tastatur forbudtDer er ingen fast periode. Det meste afhænger af, hvorfor moderatorer følte behov for at forbyde dig. Generelt set kan forbud imidlertid variere fra en enkelt uge til et kvart år.

Det er ikke engang klart, hvor mange dage du ikke skal gå til webstedet for at fjerne dit forbud. Den vigtigste ting, du kan gøre i et sådant tilfælde, er at være opmærksom på den type adfærd, som webstedet udtrykkeligt fraråder. Spam ikke, brug ikke racistiske slurver og indsæt ikke NSFW-indhold.

Advarsel:

Hvis du ikke holder dig væk fra denne type adfærd, kan Omegle forbyde dig permanent.

Men nok om det dårlige, som Omegle kan gøre for din online chatoplevelse. Lad os tale om de løsninger, du kan bruge lige nu til at fjerne dit Omegle-forbud.

De bedste måder at fjerne dit forbud fra Omegle

Bare vent det ud

Selvom det kan være ubelejligt og frustrerende, er det somme tider alt, hvad du skal gøre vent et par dage at se dit forbud bliver annulleret.

Forholdets varighed kan afhænge af alvorligheden af ​​din lovovertrædelse. Nogle gange bliver du automatisk forbudt inden for en uge, mens andre gange måske endda bliver du nødt til at vente i seks måneder eller for evigt.

Den nemmeste ting at gøre er at gøre Bliv ved med at kontrollere Omegles websted.

Hvis du overhovedet har adgang til webstedet, er dit forbud muligvis blevet ophævet. Hvis ikke, fortsæt med at læse.

Der er et par ting, der kan forlænge dit forbuds varighed markant. For det første, hvis Omegles moderatorer ser, at de har forbudt dig mere end én gang, eller de har forbudt dig for noget, som platformen finder fuldstændig stødende, kan de muligvis forlænge perioden for dit Omegle-forbud (til en potentielt ubegrænset tid).

Nogle gange vil du opdage, at du er blevet forbudt fra Omegle uden nogen åbenbar grund.

Dette er vigtigt:

Som antydet ovenfor er det altid en god ide at tjekke afsnittet med vilkår og betingelser på Omegles websted for at sikre dig, at du ikke ved en fejltagelse ender med at gøre noget imod platformens regler.

Gå til det officielle websted, www.omegle.com, og rul derefter ned til bunden af ​​siden. Det er her du kan læse mere information om vilkårene og betingelserne for tjenesten.

Prøv at ændre dit netværk

Nogle gange, hvis du bare ændrer dit netværk, kan du slippe af med dit forbud. Omegle forbyder sandsynligvis mennesker ved at forbyde IP-adressen på deres hjemlige WiFi-netværk, så alt hvad du skal gøre for at blive ubannet er at oprette forbindelse til et andet WiFi-netværk og bruge deres nye IP-adresse til at få adgang til Omegle.

Dette er naturligvis ikke muligt, hvis du ikke har noget andet WiFi-netværk inden for rækkevidde.

telefon med kæder

Du kan altid prøve at flytte din computer tættere på en anden WiFi-forbindelse. Nogle praktiske eksempler inkluderer at gå til et bibliotek, en vens hus eller endda en lokal kaffebar (du er muligvis nødt til at betale for kaffe for at få adgang til WiFi). Afhængig af hvor du bor, har du muligvis endda adgang til spilcaféer, der tilbyder gratis WiFi-netværksforbindelse.

Når det er sagt, vil vi anbefale dig at afholde dig fra videochats, mens du er på et offentligt sted.

Det er altid en bedre tilgang, at når du åbner Omegle fra et andet netværk, skal du sørge for, at du er i et privat område eller i det mindste sørge for, at ingen andre kan kigge på din skærm. Derudover vil du måske undgå at bruge offentlige WiFi-netværk, da mange ikke er ordentligt sikret.

Skift din IP-adresse

Du har muligvis et kabelmodem eller en DSL-forbindelse. Mest sandsynligt tildeler din internetudbyder automatisk dig en dynamisk IP-adresse.

Dette betyder, at dit modems IP-adresse automatisk ændres, når der er gået en bestemt tidsperiode. Dette er, hvad ISP’er kalder forfriskende (brugere får tildelt en ny IP-adresse).

Denne handling kan undertiden få dig ubannet fra Omegle. Du kan genstart dit modem et par gange for at fremskynde ændringsprocessen.

En anden måde at ændre din IP-adresse er at bruge en VPN – vi vil dække det mere detaljeret senere i denne vejledning.

Gå af Omegle: Find en anden online chatplatform

Du kan altid prøv en anden chat-tjeneste hvis du er blevet forbudt fra Omegle. Nogle af de mest kendte Omegle-alternativer er:

  1. tinychat
  2. Chatrandom
  3. Chatroulette

Brug en proxyservice

Der er masser af gratis proxy-tjenester, der kan give dig adgang til Omegle. Bare søg efter en online.

Husk dog, at flertallet af proxytjenester allerede er blevet forbudt af Omegle. Prøv en gratis proxy-service, før du tilmelder dig en premium-tjeneste.

Her er nogle muligheder:

  1. Megaproxy
  2. FilterBypass
  3. VPNBook

# 1 Måde til at blive forbudt på Omegle: Brug en VPN

Men ikke bare enhver VPN (Virtual Private Network). Vi ønsker, at du tilmelder dig en VPN-service, der er pålidelig (afslører ikke dine data) og hurtig (du vil ikke have forbindelse og buffering hele tiden, når du chatter).

VPN-tjenester gør et fantastisk stykke arbejde med at maskere en brugers IP-adresse.

De gør det ved at omdirigere brugerens internettrafik gennem deres egen VPN-server, der er placeret i det land, som brugeren vælger. Når du har oprettet forbindelse til en VPN-server, vil Omegle kun se dig som en kunde fra et nyt land.

De ville ikke have nogen måde at vide, at du bruger det samme hjemmenetværk som før.

En af grundene til, at vi foreslår, at du tilmelder dig en hurtig VPN-tjeneste, er, at de fleste VPN’er bremser din forbindelse på grund af den måde, de fungerer på. Så hvis du tilmelder dig en langsom VPN, kan du blive frustreret, når din videochat ikke fungerer.

NordVPN er en af ​​de bedste VPN-tjenesteudbydere på markedet i dag. Der er også nogle andre gode VPN’er tilgængelige, såsom ExpressVPN og CyberGhost.

Premium VPN-tjenester debiterer dig en lille sum penge hver måned eller årlig basis.

Du kan altid prøve tjenesten gratis for at se, om du kan lide den. NordVPN, ExpressVPN og CyberGhost tilbyder alle gratis prøveperioder for nye kunder. Hvis du tilmelder dig en VPN-tjeneste længe nok, kan du faktisk også få nogle ret anstændige rabatter.

Bemærk:

Sørg for at teste din virtuelle private netværkstjeneste med Omegle den dag, du tilmelder dig den. Hvis din VPN ikke fungerer med Omegle, skal du drage fordel af tilbagebetalingsgarantien og bede om refusion.

Trin-for-trin-vejledning: Sådan bruges en VPN til at blive forbudt på Omegle

  1. Tilmeld dig en god VPN. Klik her for en liste over de bedste VPN-tjenester.
  2. Installer VPN-appen fra webstedet for VPN, som du tilmeldte dig, og start appen.
  3. Opret forbindelse til en afstand VPN-server for at ændre din IP-adresse til en ny IP-adresse.
  4. Få adgang til omegle.com med din nye IP-adresse.

FAQ

Hvor lang tid tager det at blive ubannet fra Omegle?

Overalt fra et par dage til evigt. Eller brug en VPN for at få ubannet øjeblikkeligt.

Hvor længe varer Omegle-forbud?

Afhængig af sværhedsgraden af ​​dine lovovertrædelser, fra en uge til seks måneder. Dette ved vi fra 2020.

Hvordan bliver jeg ubannet fra OmeTV?

Ved at bruge en VPN eller proxy-tjeneste til at ændre din IP-adresse til en ny IP-adresse.

Rapporterer Omegle til politiet?

Hvis du gør noget ulovligt, så ja. Læs Omegles privatlivspolitik her.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me