Slik unngår du forbud mot omegle


Omegle et av verdens største nettsteder for chatter på lokalsamfunnet, slik at brukere kan starte en samtale med hvem som helst i hele verden. Mest av alt er det gratis.

I denne guiden vil vi se på hvordan du kan fjerne deg fra Omegle hvis du tilfeldigvis ble sparket av nettstedet. Selvfølgelig har alle en fin side, men du må passe på at du ikke gjør noe som får deg utestengt på nettstedet.

På den lappen vil vi nevne helt på forhånd at Omegles administratorer har vært kjent for å forvise brukere fra plattformen tilfeldig. Som sådan vet du kanskje ikke grunnen til at du ble utestengt.

Så hva bør du gjøre når du finner ut at Omegle har forbudt deg? Etter vår erfaring er den beste måten å få utestengt fra Omegle (og noen av dets chatterom) å bruke et VPN eller Virtual Private Network.

omegle image

Hvis du har den delen nede, er du klar til å lære å bli uforbudt fra Omeagle.

Saken med Omegle å forby folk er at de trenger IP-adressene sine. Uten å spore IP-adressen din, har Omegle ingen måte å vite hvem du er.

De kan ikke fjerne deg hvis du bruker en VPN-tjeneste for å endre IP-adressen din.

Det er grunnen til at den enkleste og beste måten å få utestengt fra Omegle er å bruke en VPN og endre datamaskinens IP-adresse. Hvis du ikke vet hvordan du gjør det, ikke bekymre deg – vi har mange detaljer om hvordan du kan blokkere tilgang til IP-adressen din.

Foreløpig bør du vite at et virtuelt privat nettverk er en tjeneste som tar seg av alt du trenger å gjøre for å endre IP-adressen din.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg på en VPN-tjeneste, laste ned / installere VPN-appen, starte den og deretter koble til en VPN-server du ønsker.

De fleste gode VPN-tjenesteleverandører har en 30-dagers pengene-tilbake-garantipolicy.

På denne måten trenger du ikke ta noen risiko mens du registrerer deg for en VPN fordi tjenesten vil gi pengene dine tilbake hvis du ikke liker det.

Hvorfor Omegle forby brukere

Omegle er kjent for svartelistebrukere fra nettstedet regelmessig. Dette er grunnene til at folk blir utestengt fra Omegle:

Du har brutt en eller flere vilkår og betingelser for Omegle

Bare fordi Omegle er en gratis online chat-tjeneste, betyr ikke det at du er fri til å gjøre som du vil. Det er et team bak Omegle som holder ting i sjakk. La oss pakke ut det litt.

I det store og hele kan du bruke en tjeneste som Omegle uten problemer. Noen handlinger kan imidlertid tvinge Omegle til å svarteliste deg fra nettstedet. Noen av disse handlingene misbruker andre brukere, spammer forskjellige chatterom og legger ut innhold som er upassende for barn.

Omegle-brukere kan heller ikke spille noen copyright-beskyttet musikk i videoene sine.

Omegle-administratorer kan og sparke folk av plattformen basert på hva andre brukere sier om dem.

utestengt logo

Hvis folk begynner å klage på en spesifikk Omegle-bruker, kan brukeren bli utestengt. Omegle selv trenger ikke å fange deg som bryter plattformens vilkår og betingelser.

Selv om en annen bruker fanger deg og rapporterer det til moderatorene på nettstedet, kan du fjerne forbudet ditt. Det betyr åpenbart at mye vil avhenge av dommen fra moderatoren saken din går til.

Den andre tingen du bør huske på her er at du ikke bare kan starte en samtale med voksen-tema med noen på plattformen.

Hvis du vil gjøre det, har Omegle en spesiell seksjon på hjemmesiden deres. Hvis administratorene opplever at du ikke overholder 18+ regelen på plattformen deres, vil de definitivt forby deg.

Noen rapporterer deg av andre grunner

Bortsett fra vilkårene og betingelsene, hvis du ser noe som en annen bruker synes støtende og brukeren rapporterer deg, har Omegle-administrasjonen rett til å bli involvert og svarteliste deg.

Slike rapporter fører til et veldig raskt forbud, så vær på vakt for å unngå å si hva som kommer inn i hodet ditt til enhver tid.

Moderatorer på denne plattformen er kjent for å bruke mye tid på å se på rapporter og verifisere dårlig oppførsel fra nettstedets brukere..

Noen mener selvfølgelig at Omegle-moderatorer er litt for rause når det gjelder å forby folk på nettstedet.

Vi har lest om saker som administrasjonen ikke undersøkte grundig nok før de utestengte en gitt bruker.

Men det spiller ingen rolle hva du snakker om.

Hvis personen du snakker med forstår at du sa noe for å skade dem og de rapporterer deg, kan Omegle svarteliste deg selv om du aldri kom i nærheten av å bryte noen vilkår og betingelser på plattformen.

Så hva er de upassende tingene du bør unngå å snakke om på Omegle?

Vel, vi har allerede nevnt at du bør lese vilkårene og siden for å vite plattformens offisielle stilling til typen innhold den vanligvis tillater på nettstedet..

Det meste av tiden vil du finne at uansett hva administratorene anser som upassende er subjektivt. Hva bør du gjøre da? Den beste handlingen er å sørge for at du respekterer alle på plattformen.

Omegle-brukere vil ikke snakke med deg

Jo flere Omegle-brukere slipper deg ut av skjermene sine, jo mer vil Omegle legge merke til det. Hvis moderatorene sier at for mange Omegle-brukere har kansellert en chatteøkt med deg, vil de ta det som et tegn på at du kanskje ikke hører hjemme i nettverket. Det vi også har funnet er at du ikke trenger å bli droppet mye for å bli utestengt.

Til slutt handler det om moderatorene som er til stede i et gitt øyeblikk, men hvis antall mennesker som slipper deg er større enn antallet mennesker som godtar forbindelsen din, så er det et problem.

Moderatorer er ikke de eneste som jakter Omegle-brukere som prøver å skape problemer på plattformen. Noen algoritmer har blitt opplært til å forstå hvilken bruker som kan forårsake problemer. Hvis du er et troll, kommer algoritmer til å fange deg og deretter svarteliste deg.

Merk:

For de som ikke vet hva et troll er: Enkelt sagt, et “troll” er en bruker hvis eneste motiv er å irritere andre mennesker på en gitt plattform.

Det er liten tvil om at moderatorer av nettstedet har en vanskelig oppgave med å prøve å sørge for at Omegle forblir en trygg plattform for folk som vil starte samtaler med komplette fremmede fra hele verden..

Vi er ikke sikre på om dette er slik ting skal kjøres, da det ikke er noen måte å garantere at Omegle-brukere ikke blir utsatt for usømmelig materiale på plattformen. Men kanskje spiller det ingen rolle.

Omegle er en online sosial plattform, og hvis du ikke er flink til å sosialisere deg på internett, vil du kanskje ikke bruke sosiale medier-plattformer som Omegle.

På den lappen skal vi også nevne her at regelen om “for mange dråper” fungerer også den andre veien. Hvis plattformmoderatorene og algoritmene ser at du slipper for mange brukere altfor ofte og altfor raskt, vil de forstå at du ikke ønsker å kommunisere eller gi til plattformen.

Slik handling gir også Omegle inntrykk av at du nettopp er der for å spionere på menneskene som virkelig ønsker å snakke med fremmede.

Omegle-forbud: Hvor lenge varer de?

tastatur forbudtDet er ingen fast periode. Det meste avhenger av hvorfor moderatorer følte behov for å forby deg. Generelt sett kan forbudene variere fra en uke til et kvart år.

Det er ikke engang klart hvor mange dager du trenger å ikke gå til nettstedet for å fjerne forbudet. Det viktigste du kan gjøre i et slikt tilfelle, er å ta hensyn til den type oppførsel som nettstedet eksplisitt fraråder. Ikke spam, ikke bruk rasistiske slurver og ikke legg ut NSFW-innhold.

Advarsel:

Hvis du ikke holder deg unna denne typen oppførsel, kan Omegle forby deg permanent.

Men nok om det dårlige som Omegle kan gjøre med nettpratopplevelsen din. La oss snakke om løsningene du kan bruke akkurat nå for å fjerne omegle-forbudet ditt.

Topp måter å fjerne forbudet fra omegle

Bare vent på det

Selv om det kan være upraktisk og frustrerende, er det noen ganger alt du trenger å gjøre vent noen dager å se at forbudet ditt blir kansellert.

Varigheten av forbudet kan avhenge av alvorlighetsgraden av lovbruddet ditt. Noen ganger blir du automatisk utestengt i løpet av en uke, mens andre ganger kan du til og med måtte vente i seks måneder eller for alltid.

Det enkleste er å gjøre fortsett å sjekke Omegles nettsted.

Hvis du i det hele tatt har tilgang til nettstedet, kan forbudet ditt ha blitt opphevet. Hvis ikke, fortsett å lese.

Det er et par ting som kan forlenge varigheten av forbudet betydelig. For en, hvis Omegles moderatorer ser at de har utestengt deg mer enn en gang, eller de har utestengt deg for noe som plattformen synes er helt støtende, kan de forlenge perioden for Omegle-forbudet ditt (til potensielt ubegrenset tid).

Noen ganger vil du oppdage at du har blitt utestengt fra Omegle uten noen åpenbar grunn.

Dette er viktig:

Som foreslått ovenfor, er det alltid en god idé å sjekke vilkårene på Omegles nettsted for å sikre at du ikke ved en tilfeldighet ender med å gjøre noe i strid med plattformens regler.

Gå til det offisielle nettstedet, www.omegle.com, og bla deretter ned til bunnen av siden. Det er her du vil kunne lese mer informasjon om vilkårene for tjenesten.

Prøv å endre nettverket

Noen ganger hvis du bare endrer nettverket, kan du bli kvitt forbudet. Omegle forbyr sannsynligvis mennesker ved å forby IP-adressen til sine WiFi-nettverk i hjemmet, så alt du trenger å gjøre for å bli uforbudt er å koble til et annet WiFi-nettverk og bruker deres nye IP-adresse for å få tilgang til Omegle.

Dette er selvfølgelig ikke mulig hvis du ikke har noe annet WiFi-nettverk innen rekkevidde.

telefon med kjeder

Du kan alltid prøve å flytte datamaskinen nærmere en annen WiFi-tilkobling. Noen praktiske eksempler inkluderer å gå til et bibliotek, en venns hus eller til og med en lokal kaffebar (du må kanskje betale for kaffe for å få tilgang til WiFi-en). Avhengig av hvor du bor, kan du til og med ha tilgang til spillkafeer som tilbyr gratis WiFi-nettverkstilkobling.

Når det er sagt, vil vi anbefale deg å avstå fra videochatter mens du er på et offentlig sted.

Det er alltid en bedre tilnærming at når du får tilgang til Omegle fra et annet nettverk, må du sørge for at du er i et privat område eller i det minste sørge for at ingen andre kan kikke på skjermen din. I tillegg kan det være lurt å unngå å bruke offentlige WiFi-nettverk, ettersom mange ikke er ordentlig sikret.

Endre IP-adressen din

Du kan ha et kabelmodem eller en DSL-tilkobling. Internett-leverandøren din vil sannsynligvis automatisk tildele deg en dynamisk IP-adresse.

Dette betyr at modemets IP-adresse automatisk endres når det har gått en bestemt tid. Dette er hva ISP-er kaller forfriskende (brukere får tildelt en ny IP-adresse).

Denne handlingen kan noen ganger få deg utestengt fra Omegle. Du kan start modemet på nytt et par ganger for å fremskynde endringsprosessen.

En annen måte å endre IP-adressen din er å bruke en VPN – vi vil dekke det mer inngående senere i denne guiden.

Gå av Omegle: Finn en annen online chat-plattform

Du kan alltid prøv en annen chattetjeneste hvis du har fått forbud mot Omegle. Noen av de mest kjente Omegle-alternativene er:

 1. Tinychat
 2. Chatrandom
 3. Chatroulette

Bruk en proxy-tjeneste

Det er mange gratis proxy-tjenester som kan gi deg tilgang til Omegle. Bare søk etter en online.

Husk imidlertid at flertallet av proxy-tjenester allerede hadde blitt utestengt av Omegle. Prøv en gratis proxy-tjeneste før du registrerer deg for en premium-tjeneste.

Her er noen alternativer:

 1. Megaproxy
 2. FilterBypass
 3. VPNBook

En måte å bli forbudt på Omegle: Bruk en VPN

Men ikke bare noen VPN (Virtual Private Network). Vi vil at du skal registrere deg for en VPN-tjeneste som er pålitelig (eksponerer ikke dataene dine) og raskt (du vil ikke koble fra og buffere hele tiden når du chatter).

VPN-tjenester gjør en fantastisk jobb med å maskere en brukers IP-adresse.

De gjør det ved å omdirigere brukerens internettrafikk gjennom sin egen VPN-server som ligger i det landet brukeren velger. Når du har koblet til en VPN-server, vil Omegle bare se deg som en kunde fra et nytt land.

De ville ikke ha noen måte å vite at du bruker det samme hjemmenettverket som før.

En grunn til at vi foreslår at du registrerer deg for en rask VPN-tjeneste, er at de fleste VPN-er bremser forbindelsen din på grunn av måten de fungerer på. Så hvis du registrerer deg for en treg VPN, kan du bli frustrert når videopatten din ikke fungerer.

NordVPN er en av de beste VPN-tjenesteleverandørene på markedet i dag. Det er noen andre gode VPN-er også tilgjengelig, for eksempel ExpressVPN og CyberGhost.

Premium VPN-tjenester vil belaste deg en liten sum penger på månedlig eller årlig basis.

Du kan alltid prøve tjenesten gratis for å se om du liker den. NordVPN, ExpressVPN og CyberGhost tilbyr alle gratis prøveperioder for nye kunder. Hvis du registrerer deg med en VPN-tjeneste lenge nok, kan du faktisk få noen ganske anstendige rabatter også.

Merk:

Sørg for å teste din virtuelle private nettverkstjeneste med Omegle dagen du registrerer deg for den. Hvis VPN-et ikke fungerer med Omegle, kan du dra nytte av pengene-tilbake-garantien og be om refusjon.

Trinn-for-trinn-guide: Hvordan bruke en VPN til å bli utestengt på Omegle

 1. Registrer deg for en god VPN. Klikk her for en liste over topp VPN-tjenester.
 2. Installer VPN-appen fra nettstedet til VPN du registrerte deg på, og start appen.
 3. Koble til en VPN-server for avstand for å endre din IP-adresse til en ny IP-adresse.
 4. Få tilgang til omegle.com med din nye IP-adresse.

Spørsmål og svar

Hvor lang tid tar det å bli uforbudt fra Omegle?

Uansett fra et par dager til for alltid. Eller bruk en VPN for å få ubannet øyeblikkelig.

Hvor lenge varer Omegle-forbud?

Avhengig av alvorlighetsgraden av lovbruddene dine, fra en uke til seks måneder. Dette er hva vi vet fra 2020.

Hvordan blir jeg utestengt fra OmeTV?

Ved å bruke en VPN eller proxy-tjeneste for å endre din IP-adresse til en ny IP-adresse.

Melder Omegle til politiet?

Hvis du gjør noe ulovlig, så ja. Les Omegles personvernregler her.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map