Com obtenir la prohibició de Omegle


Omegleu un dels llocs web de xat de comunitat més importants del món, permetent als usuaris iniciar una conversa amb qualsevol persona del món. Sobretot, és gratuït.

En aquesta guia, veurem com es pot desmarcar d’Omegle si us ha sortit expulsat del lloc. Per descomptat, tothom té un aspecte peculiar, però cal tenir en compte que no feu res del que es prohibeixi al lloc.

En aquesta nota, ens agradaria esmentar a la primera part que els administradors d’Omegle han sabut que van desterrar els usuaris de la plataforma de forma aleatòria. Com a tal, és possible que no sàpigues el motiu pel qual et van prohibir.

I què heu de fer quan esbrineu que Omegle us ha prohibit? Segons la nostra experiència, la millor manera de desconnectar d’Omegle (i de qualsevol de les seves sales de xat) és fer servir una VPN o una xarxa privada virtual.

imatge de la moda

Si teniu aquesta part a la baixa, podeu aprendre a obtenir la prohibició de l’Omeagle.

El que fa a Omegle que prohibeix a les persones és que necessiten les seves adreces IP. Sense fer el seguiment de la vostra adreça IP, Omegle no té forma de saber qui sou.

No us poden eliminar si feu servir un servei VPN per canviar la vostra adreça IP.

És per això que la manera més senzilla i òptima de desvincular-se d’Omegle és utilitzar una VPN i canviar l’adreça IP del vostre ordinador. Si no sabeu com fer-ho, no us preocupeu: tenim molts detalls sobre com bloquejar l’accés a la vostra adreça IP.

Ara per ara, heu de saber que una xarxa privada virtual és un servei que s’ocupa de tot el que cal fer per canviar la vostra adreça IP.

Tot el que realment heu de fer és registrar-vos en un servei VPN, descarregar / instal·lar l’aplicació VPN, llançar-la i, després, connectar-vos a un servidor VPN que escolliu..

La majoria de bons proveïdors de serveis VPN disposen d’una política de garantia de devolució de 30 dies.

D’aquesta manera, no haureu d’assumir cap risc mentre us registreu a una VPN perquè el servei us retornarà els diners si no us agrada.

Per què Omegle prohibeix els usuaris

Omegle és conegut pels usuaris de la llista negra del lloc amb regularitat. Aquestes són les raons per les quals es prohibeix a Omegle la gent:

Heu infringit un o més Termes i condicions de Omegle

El fet que Omegle sigui un servei de xat en línia gratuït no significa que no pugueu fer el que vulgueu. Hi ha un equip darrere d’Omegle que manté les coses sota control. Desempaquetem una mica.

En general, pot utilitzar un servei com Omegle sense cap problema. Tot i això, algunes accions poden obligar Omegle a fer la llista negra des del lloc. Algunes d’aquestes accions abusen d’altres usuaris, fan brossa a diverses sales de xat i publiquen contingut que no és adequat per als nens.

Els usuaris Omegle tampoc poden reproduir cap música amb drets d’autor als seus vídeos.

Els administradors omegle poden fer i fer fora la gent de la plataforma en funció del que diuen altres usuaris sobre ells.

logotip prohibit

Si la gent comença a queixar-se d’un usuari Omegle específic, aquest usuari pot ser prohibit. Omegle en si mateix no ha de ser cap enllaçar-vos violant els termes i les condicions de la plataforma.

Fins i tot si un altre usuari us atrapa i els informa als moderadors del lloc, podeu eliminar la vostra prohibició. Obviouslybviament, això significa que molt dependrà del judici del moderador al vostre cas.

L’altra cosa que heu de tenir en compte aquí és que no podeu iniciar una conversa temàtica per a adults amb ningú de la plataforma.

Si voleu fer-ho, Omegle té una secció especial al lloc web. Si els administradors creuen que no seguiu la regla 18+ de la seva plataforma, definitivament us prohibiran.

Algú us informa per altres motius

A banda dels termes i condicions, si veieu que un altre usuari troba ofensiu i que l’usuari us informi, l’administració Omegle té dret a implicar-vos i a la llista negra.

Aquests informes condueixen a una prohibició molt ràpida, així que guardeu-vos per evitar que digueu el que us passi pel cap en un moment donat.

Se sap que els moderadors d’aquesta plataforma dediquen molt de temps a examinar els informes i a verificar el mal comportament dels usuaris del lloc..

Per descomptat, alguns creuen que els moderadors Omegle són una mica massa generosos a l’hora de prohibir la gent al lloc.

Hem llegit sobre casos que l’administració no va investigar prou abans de prohibir un determinat usuari.

Però no importa de què parleu.

Si la persona que parleu entén que heu dit alguna cosa perjudicar-los i us informen, Omegle us pot fer una llista negra fins i tot si no us heu acostat mai a violar els termes i les condicions de la plataforma..

Llavors, quines són les coses inadequades de les que hauríeu d’evitar parlar a Omegle?

Bé, ja hem esmentat que heu de llegir la pàgina de termes i condicions per conèixer la posició oficial de la plataforma sobre el tipus de contingut que permet generalment al lloc..

La majoria de les vegades, trobareu que qualsevol cosa que els administradors considerin inapropiada és subjectiva. Què heu de fer llavors? El millor curs és per assegurar-vos que respecteu tots els usuaris de la plataforma.

Els usuaris que feu una omega no us volen parlar

Com més usuaris d’Omegle us abandonin de les seves pantalles, més Omegle prendrà compte. Si els moderadors diuen que molts usuaris d’Omegle han cancel·lat una sessió de xat amb vosaltres, ho prendran com a senyal que potser no pertanyeu a la xarxa. El que també hem trobat és que no us haureu de deixar caure gaire per obtenir prohibició.

Al final, tot tracta sobre els moderadors presents en un moment determinat, però si el nombre de persones que us deixen caure és superior al nombre de persones que accepten la vostra connexió, aquest és un problema.

Els moderadors no són els únics que busquen usuaris Omegle que intenten crear problemes a la plataforma. Alguns algoritmes han estat formats per intuir quins usuaris poden causar problemes. Si sou un troll, els algoritmes us atraparan i us llistaran els llocs negres.

Nota:

Per a aquells que no saben què és un troll: En poques paraules, un “troll” és un usuari que té com a únic motiu molestar altres persones en una plataforma determinada..

No hi ha dubte que els moderadors del lloc tenen una difícil tasca d’intentar assegurar-se que Omegle sigui una plataforma segura per a persones que vulguin iniciar converses amb desconeguts complets d’arreu del món..

No estem segurs si és així com s’han de funcionar les coses, ja que no hi ha manera de garantir que els usuaris d’Omegle no s’exposaran a materials indecents de la plataforma. Però potser no importa.

Omegle és una plataforma social en línia i, si no és un amic de socialitzar-se a Internet, potser preferiria no utilitzar plataformes de xarxes socials com Omegle.

En aquesta nota, també hauríem d’esmentar aquí que la regla de “massa gotes” també funciona d’una altra manera. Si els moderadors i els algoritmes de la plataforma veuen que deixeu massa usuaris massa sovint i de forma massa ràpida, entendran que no voleu comunicar-vos ni donar-los a la plataforma..

Aquesta acció també dóna a Omegle la impressió que només hi esteu per espiar la gent que realment vol parlar amb estranys.

Projeccions d’omegle: Quant duren?

teclat prohibitNo hi ha un període fixat. La majoria depèn de per què els moderadors van sentir la necessitat de prohibir-lo. En general, però, les prohibicions poden variar entre una setmana i un quart d’any.

Ni tan sols se sap quants dies heu d’anar al lloc per eliminar la vostra prohibició. El més important que podeu fer en aquest cas és parar atenció al tipus de comportament que el lloc desaconsella explícitament. No feu correu brossa, no feu servir racistes racistes i no publiqueu contingut NSFW.

Avís:

Si no us allotgeu d’aquest tipus de conductes, Omegle us pot prohibir de manera permanent.

Però n’hi ha prou amb el mal que Omegle pot fer a la vostra experiència de xat en línia. Parlem de les solucions que podeu utilitzar ara per suprimir la prohibició d’omegle.

Principals maneres d’eliminar la prohibició d’omegle

Només espereu-ho

Tot i que pot ser incòmode i frustrant, de vegades només cal fer-ho espereu uns dies Per veure la cancel·lació es cancel·la.

La durada de la prohibició pot dependre de la gravetat del delicte. De vegades obtindreu la prohibició automàtica d’aquí a una setmana, mentre que d’altres vegades fins i tot haureu d’esperar sis mesos o per sempre.

El més fàcil és fer-ho segueix comprovant el lloc web d’Omegle.

Si no podeu accedir al lloc, és possible que s’hagi suprimit la vostra prohibició. Si no, continua llegint.

Hi ha un parell de coses que poden allargar significativament la durada de la vostra prohibició. Per un, si els moderadors d’Omegle veuen que t’han prohibit més d’una vegada o t’ho han prohibit per una cosa que la plataforma troba completament ofensiva, pot ser que allarguin el període de la seva prohibició d’Omegle (fins a una quantitat potencialment il·limitada de temps).

De vegades, trobareu que se us ha prohibit Omegle sense cap motiu aparent.

Això és important:

Tal com s’ha suggerit anteriorment, sempre és bona idea revisar la secció de termes i condicions del lloc web d’Omegle per assegurar-se que no accidentalment acabaràs fent alguna cosa contra les regles de la plataforma..

Vés al lloc web oficial, www.omegle.com i, a continuació, desplaceu-vos cap a la part inferior de la pàgina. És aquí on podreu llegir més informació sobre els termes i les condicions del servei.

Proveu de canviar la vostra xarxa

De vegades, si només canvieu la vostra xarxa, podeu alliberar-vos de la vostra prohibició. L’omegle probablement prohibeix a les persones prohibint l’adreça IP de les seves xarxes WiFi domèstiques, de manera que tot el que heu de fer per obtenir una prohibició és connecteu-vos a una xarxa WiFi diferent i utilitzeu la seva nova adreça IP per accedir a Omegle.

Per descomptat, això no és possible si no teniu cap altra xarxa WiFi a l’abast.

telèfon amb cadenes

Sempre podeu intentar apropar l’ordinador a una altra connexió WiFi. Alguns exemples pràctics inclouen anar a una biblioteca, a la casa d’un amic o fins i tot a una cafeteria local (potser haureu de pagar el cafè per accedir al WiFi). Segons el lloc on viviu, fins i tot podeu tenir accés a cafeteries de jocs que ofereixen connectivitat de xarxa WiFi gratuïta.

Amb això, us aconsellem que us abstingueu de les xerrades de vídeo mentre esteu en un lloc públic.

Sempre és millor que quan accedeix a Omegle des d’una xarxa diferent, assegureu-vos que esteu a una àrea privada o, si més no, que ningú més no pugui mirar la pantalla. A més, és possible que vulgueu evitar l’ús de xarxes WiFi públiques, ja que moltes no estan correctament protegides.

Canvieu la vostra adreça IP

És possible que tingueu un mòdem per cable o una connexió DSL. El més probable és que el proveïdor de serveis d’Internet us assigni automàticament una adreça IP dinàmica.

Això vol dir que l’adreça IP del vostre mòdem canviarà automàticament quan hagi passat un temps específic. Això és el que els ISP es diuen refrescants (els usuaris tenen assignada una nova adreça IP).

De vegades, aquesta acció us pot permetre la cancel·lació sense omissió de Omegle. Tu pots reinicieu el mòdem un parell de vegades per accelerar el procés canviant.

Una altra manera de canviar la vostra adreça IP és fer servir una VPN, que recollirem més a fons en aquesta guia.

Baixeu de Omegle: cerqueu una altra plataforma de xat en línia

Sempre pots proveu un altre servei de xerrada si se us ha prohibit Omegle. Algunes de les alternatives més conegudes d’Omegle són:

  1. Tinychat
  2. Chatrandom
  3. Xat

Utilitzeu un servei de proxy

Hi ha tones de serveis de proxy gratuïts que us poden proporcionar accés a Omegle. Només cal buscar-ne una en línia.

Tingueu en compte que Omegle ja hauria prohibit la majoria dels serveis de proxy. Proveu un servei de proxy gratuït abans d’inscriure’t a un de primera.

Aquí teniu algunes opcions:

  1. Megaproxi
  2. FilterBypass
  3. VPNBook

# 1 Manera de prohibir la prohibició de Omegle: utilitzeu una VPN

Però no només qualsevol VPN (Xarxa privada virtual). Volem que us registreu a un servei VPN que sigui fiable (no exposi les vostres dades) i ràpid (no voleu estar desconnectant-vos i tampoc afusellant-vos tot el temps quan converseu).

Els serveis VPN fan una tasca fantàstica per emmascarar l’adreça IP d’un usuari.

Ho fan revertint el trànsit d’internet de l’usuari a través del seu propi servidor VPN situat al país que ha triat l’usuari. Un cop hàgiu connectat a un servidor VPN, Omegle només us mostrarà com a client d’un país nou.

No tindrien cap manera de saber que utilitzeu la mateixa xarxa domèstica que fins ara.

Una de les raons per les quals us suggerim registrar-vos per un servei VPN ràpid és que la majoria de VPN alenteixen la vostra connexió a causa del seu funcionament. Per tant, si us registreu per una VPN lenta, podeu frustrar-vos quan el vostre xat de vídeo no funciona.

NordVPN és avui un dels millors proveïdors de serveis VPN del mercat. Hi ha altres VPN bones també disponibles, com ExpressVPN i CyberGhost.

Els serveis VPN Premium et cobraran una petita quantitat de diners mensualment o anualment.

Sempre podeu provar el servei gratuïtament per veure si us agrada. NordVPN, ExpressVPN i CyberGhost ofereixen períodes de prova gratuïts per als nous clients. Si us registreu amb un servei VPN prou temps, també podreu obtenir alguns descomptes força decents.

Nota:

Assegureu-vos de provar el servei de xarxa privada privada amb Omegle el dia que us registreu. Si la vostra VPN no funciona amb Omegle, aprofiteu la garantia de devolució de diners i demaneu un reemborsament.

Guia pas a pas: Com utilitzar una VPN per obtenir una prohibició de les egmpreses

  1. Inscriviu-vos a una bona VPN. Feu clic aquí per obtenir una llista dels serveis VPN més importants.
  2. Instal·leu l’aplicació VPN des del lloc web de la VPN a la qual us vau registrar i engegueu l’aplicació.
  3. Connecteu-vos a un servidor VPN a distància per canviar la vostra adreça IP a una nova adreça IP.
  4. Accediu a omegle.com amb la vostra nova adreça IP.

Preguntes freqüents

Quant triguen a desvincular-se d’Omegle?

En qualsevol lloc, des d’un parell de dies fins a sempre. O utilitzeu una VPN per obtenir la prohibició de l’instant.

Quant de temps duren les prohibicions d’Omegle?

Segons la gravetat dels vostres delictes, d’una setmana a sis mesos. Això és el que coneixem a partir del 2020.

Com puc obtenir una prohibició de l’OmeTV?

Si feu servir un servei VPN o proxy per canviar la vostra adreça IP a una nova adreça IP.

Omegle informa a la policia?

Si fas alguna cosa il·legal, llavors sí. Llegiu la política de privadesa d’Omegle aquí.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me