Els millors motors de cerca privada per mantenir-se en l’anonimat


Els motors de cerca són una de les majors novetats del món d’internet. Et proporcionen la informació que necessites en qüestió de segons. Són programes codificats que els converteixen en una porta oberta per als atacs cibernètics. Si manteniu la vostra privadesa necessita utilitzar un motor de cerca anònim.

Els motors de cerca anomenats tan populars en aquesta època no són pràcticament propers a la vostra privadesa. La raó d’aquest motiu és que mantenen els registres de la història, de les preferències, dels metadats i del temps dels usuaris. Segurament, una persona conscient de l’anonimat no voldria que ningú ostentés aquesta autoritat.

Es van introduir els millors motors de cerca privats per proporcionar una plataforma a través de la qual un usuari pot disposar de la informació de forma segura. Un usuari d’Internet entra a la consulta a la barra de cerca anònima sense tenir por de ser rastrejat. Aquests motors de cerca no mantenen l’historial d’usuaris i tampoc no mantenen els registres.

Per què cal motor de cerca privats??

Els motors de cerca coneixen molt sobre els seus usuaris, que inclou galetes, història i resultats predictius són alguns exemples del que un motor de cerca sap sobre els seus usuaris. En conèixer les vostres preferències, no és una feina difícil per a un motor de cerca deduir la vostra personalitat i conèixer els vostres gustos i els no agrada.

Per què voldríeu que algú us col·loqués les consultes de cerca? En aquesta època, el secretisme té la seva pròpia vàlua. Per proporcionar-vos un entorn anònim, un motor de cerca privat us ajudarà. Amb la seva ajuda, els vostres metadades, ubicació i preferències no es divulgaran mai al web.

12 millors motors de cerca privada que no us fan un seguiment

Aquests motors de cerca permeten que les dades es filtrin a tercers i no entri dins del radar de pirates informàtics i de programadors de dades. Hem enumerat els millors motors de cerca privats per a aquells usuaris una mica paranoics sobre la seva presència en línia.

1. DuckDuckGo

DuckDuckGo és un proveïdor d’avantatges dels motors de cerca privats que implementen l’aïllament de la vessament o pirateria de dades. S’utilitza àmpliament per proporcionar una navegació anònima. Un usuari d’Internet pot obtenir els resultats fàcilment sense que els anuncis els molestin. Els servidors DuckDuckGo presenten algunes funcions que poden resultar més atractives per als usuaris d’Internet.

DuckDuckGo garanteix la privadesa de gamma alta a l’historial d’internet. Proporciona espai gratuït per emmagatzemar dades al núvol i funcionalitat en diverses màquines. A més, permet als usuaris canviar la “configuració” de la ubicació que inhabilita el seguiment de la connexió a Internet.

2. BitClave

Bitclave és una altra addició a la categoria del motor de cerca anònim desenvolupat amb blockchain amb un únic propòsit, que ja coneixeu! Per salvaguardar la vostra activitat en línia. Es tracta d’un motor de cerca descentralitzat que permet als usuaris triar quina informació poden donar als seus anunciants.

Els atacs intermitents són impossibles ja que us comuniqueu directament amb l’anunciant. En definitiva, el seu anonimat és preciós i proporcionen una interfície d’usuari amable. Bitclave segura, segura i amable!

3. StartPage

StartPage no és senzill com el seu nom, es considera el millor motor de cerca privada, que indexa resultats anònims. A StartPage es mostra una interfície que pren l’entrada i mostra els resultats. Ara, quina és la coherència del backend per aconseguir que les vostres dades o les vostres dades siguin segures?

StartPage funciona mitjançant l’entrada, però no utilitza la vostra adreça IP real per recopilar les dades. Canvia l’adreça mentre es busca perquè ningú pot acostar-se a l’usuari per l’historial de navegació.

4. Wolfram | Alfa

Wolfram Alpha és pioner en la categoria de cercadors privats que facilita a l’usuari resultats autèntics. Inclou algunes categories relacionades amb càlculs, algoritmes, tècniques. Agafa l’entrada adequada, busca el resultat d’aquestes categories i fa que la satisfacció de l’usuari proporcioni informació autèntica.

Tot i que, el Wolfram Alpha confia als usuaris d’internet mantenint les seves estadístiques segures per la tercera força, que lluiten per conseqüència dels resultats sistemàtics. Per evitar aquesta violació, s’està utilitzant Wolfram Alpha ja que bloqueja l’accés no autoritzat.

5. Hulbee

Hulbee és un motor de cerca anònim que, a més de no guardar pistes, no molesta amb la ubicació d’un usuari. És eficaç i no manté l’anàlisi de l’activitat del seu visitant. A més, fins i tot després de no guardar pistes, permet a l’usuari eliminar la seva activitat en línia.

A més, fins i tot després de no guardar pistes, permet a l’usuari eliminar les seves activitats a Internet. Això ajuda a mantenir cap rastre de resultats de cerca. Aquesta funció és millor buscar-la en un motor de cerca en comparació amb les altres. A més del seu aspecte extraordinari, els usuaris poden seleccionar la ubicació que prefereixen per a cerques en línia.

6. Qwant

Qwant és un motor de cerca privada premium situat a França. Va començar a operar el 2013 i com que es troba al límit d’Europa, segueix estrictes normes GDPR. El motor de cerca afirma a la pàgina que no té interès en orientar els usuaris amb anuncis segons les cerques.

Es compromet a protegir la privadesa dels seus usuaris. Qwant ofereix un refugi de la jurisdicció de cinc i nou aliances oculars i les seves necessàries. No comprometreu la vostra privadesa per la vigilància massiva. Per tant, si esteu a punt de començar la vostra cerca en línia de forma indiscutible, instal·leu Qwant i gaudiu-ne!

7. Encriptació de cerca

Com la majoria dels motors de cerca anònims descrits, Search Encrypt no fa el seguiment de les consultes que fa un usuari. Aquest motor de cerca utilitza xifratge SSL i compleix els principals criteris d’elegibilitat per a propòsits de seguretat.

Quan finalitzeu una sessió, les sessions anteriors s’eliminaran de manera automàtica i no queda cap rastre. Fins i tot el dispositiu no pot interceptar amb les cerques que feu. La característica única de Search Encrypt que la converteix en el millor motor de cerca és com proporciona una plataforma segura.

Manté la privadesa com a tasca principal i no crea un perfil vostre. Aquesta característica és imprescindible en aquesta era digital, ja que és rar que un motor de cerca faci un perfil imaginable en el qual es trobi la informació. Per mantenir-te completament anònim per a les cerques en línia, és per això que existeix Search Encrypt.

8. Oscobo

Oscobo es va desenvolupar amb l’únic propòsit de protegir l’anonimat d’un usuari durant la seva cerca. Oscobo té el dret a ser el millor motor de cerca privada per la seva capacitat de no rastrejar la informació d’un usuari, a diferència dels motors de cerca populars. Com s’ha dit anteriorment, no fa el seguiment i tampoc emmagatzema els registres d’informació.

Un altre bon ús per als sol·licitants de privacitat és que Oscobo no permet que un tercer es faci el control ni utilitzi malament les dades del client. Aquest motor de cerca xifra completament les consultes de cerca i ningú no pot interceptar-les. Cap tercer, cap rastrejador, què espereu??

9. Yippy

Aquest millor motor de cerca anònim manté la privadesa d’un usuari en la seva prioritat. Una de les especialitats d’un motor de cerca Yippy és descartar els resultats que es consideren inapropiats. A Yippy, podeu modificar el contingut segons els vostres desitjos amb el nom de notícies, tendències, etc..

Yippy és útil quan voleu evadir l’ISP i la vigilància del govern. Així, si cerqueu registres que no recuperen els cercadors habituals, proveu Yippy. Yippy us permetrà fer cerques de contingut restringit al World Wide Web!

10. Gigablast

Gigablast compta amb més de milers de milions de llocs web / pàgines web i us facilita informació immediata. No rastreja la vostra presència en línia i es reconeix com el millor motor de cerca privada entre els grans jugadors.

Aquest motor de cerca ofereix funcions i personalització addicionals. Ajuden a un usuari a cercar frases, a diferenciar entre extensions de fitxers i resultats en diversos idiomes. Gigablast us ofereix una cerca totalment anònima dels anunciants i dels llançadors de correu brossa.

11. Desconnecteu la cerca

La desconnexió és un motor de cerca privat que us ajuda a desvincular-vos dels llocs web o interfícies que tenen dret a fer el seguiment de les petjades. Bàsicament, fa un seguiment dels llocs que busquen informació que poden ser perjudicials per als que tenen por de compartir la seva informació personal.

Desconnecta primer, feu la consulta i us mostra els resultats que voleu i us mostra simultàniament els missatges laterals. A la descripció es mostren les pàgines web amb la intenció de mantenir els vostres registres i, en un cas particular, us separa de les pàgines web que tenen risc de guardar registres.

12. MetaGer

MetaGer us permet fer cerques privades sense registrar les consultes. No en queda cap rastre i, a més, s’uneix amb un servidor intermediari, per tant, podeu obrir enllaços de forma privada. Aquest motor de cerca anònim us ajuda a mantenir la vostra adreça IP oculta als llocs web on inicieu la sessió. Tampoc es fa el seguiment de les vostres paraules clau.

Els anunciants i afiliats de tercers no molesten en la vostra presència en línia. Els anuncis no interfereixen amb la vostra experiència de navegació i estan protegits de ciberatacs. Només hi ha un inconvenient, que és que l’idioma predeterminat és l’alemany.

Paraules finals

Hi ha necessitat de millors motors de cerca privats en l’època que respirem. Gairebé tots els motors de cerca populars fan un seguiment de la vostra presència en línia i no ho voldríeu. Els anunciants, els spammers, enmig de tots els ciberatacs que hi ha a Internet, hauríeu de desfer-vos.

Les funcions úniques dels motors de cerca anònims us han obert. Proveu cada motor de cerca i no tindreu cap dubte que la vostra activitat en línia podria interferir. Les vostres consultes en línia no es podran fer el seguiment ni emmagatzemar-la, redefinint la cerca privada per a tu. Feliç privat buscant a tothom!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map