Legjobb hirdetési blokkolók 2020-ban

idegesítő hirdetés a böngészőbenA felbukkanó ablakok, szalaghirdetések és automatikus lejátszású videoreklámok manapság egyre gyakoribb bombákat bombáznak.


Valójában az gyakorlatilag lehetetlen böngészhet az interneten anélkül, hogy a hirdetéseket folyamatosan idegesítenék.

Előfordulhat, hogy meg kell nézni egy videohirdetést, mielőtt olyan videót nézne, amelyet valójában meg szeretne látni a YouTube-on.

Úgy tűnik, hogy a felbukkanó hirdetések bárhová is követnek, és a szalaghirdetések hihetetlenül bosszantóak lehetnek, mivel lefedhetik a megtekinteni kívánt tartalmat. Valójában:

Az emberek számos ok miatt bosszantónak találják az online hirdetéseketnekünk digitális hirdetések felmérése

Elég frusztráló lehet ahhoz, hogy örökre el akarja adni az internetet. Mivel ez nem különösebben reális megoldás, ésszerűbb kompromisszumot kell találni. Ez a kompromisszum egy hirdetésgátló.

Egyes böngészők most már tartalmaznak hirdetésgátlót, de ezek nem mindig elég erősek a legtöbb online hirdetés kiküszöbölésére. Ez azt jelenti, hogy meg kell találnia egy plugint vagy másat alkalmazás, amely elvégzi a munkát az Ön számára. A legjobb hirdetési blokkolók az online környezetektől függően változnak, amelyeket leggyakrabban használnak. Például egyes hirdetésgátlók hatékonyabbak a YouTube-on, mint a Facebook-ban.

Ezért meg kell határozni a Google számára a legjobb hirdetési blokkolókat a szkriptek nem zavarják valamint a YouTube legjobb hirdetésgátlóit, így békésen nézheti kedvenc videóit.

Vizsgáljuk meg közelebbről, mi a hirdetésgátló és hogyan működik.

Mik azok a blokkolók??

hirdetés blokkoló vektorMint egy jó hírű VPN-hez, a legjobb hirdetés-blokkolókat úgy tervezték, hogy segítsenek az anonimitás megőrzése online. A hirdetésgátló lényegében olyan szoftver, amely megakadályozza a hirdetések megjelenését vagy automatikus lejátszását a böngészőjében. Egyes hirdetésgátlók független programok, míg mások egy böngésző vagy operációs rendszer kiterjesztése.

Az összes blokkolót úgy tervezték, hogy korlátozza az online figyelmet elvontató hirdetések számát. Egyesek azonban ebben sikeresebbek, mint mások. Hasonlóképpen hasznos lehet tudni, hogy egyes hirdetésgátló szoftverek csak bizonyos operációs rendszerekben érhetők el. A Windows számára megfelelő hirdetés-blokkolók nem feltétlenül kompatibilisek a Mac-kel, ugyanez mondható el az iOS és az Android esetén is. Ez azt jelenti, hogy meg kell óvatosan válassza ki a hirdetésgátlót.

Hogyan működnek a hirdetésblokkolók??

Hasonlóan ahhoz, ahogyan egy jó VPN képes kiszűrni az Ön IP-címét úgy, hogy az nem lenne látható a kíváncsiságú szemnek, a hirdetés-blokkoló az egyes szűrési szabályok alapján kikapcsol bizonyos webhely-tartalmakat. Ennek a hirdetést blokkoló szoftvernek egy része lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját szabályaikat elkészítsék egyes hirdetések kiszűrésére, mások engedélyezése mellett. Például a felhasználók képesek lehetnek bizonyos hirdetések vagy hirdetők engedélyezésére.

hogyan működik a hirdetésblokkolás

A hirdetési blokkolók általában kétféle tartalmat szűrnek. Kommunikáció blokkolása tiltja a kommunikációt a hirdetési szerverekkel. Amikor HTTP kérést készítenek, akkor hozzá kell igazítani a hirdetésblokk szűrő listájához. Ha a kérés egy eleme megegyezik a szűrőlistával, akkor blokkolva van.

Hirdetést blokkoló szoftver az elem elrejtését is használhatja, amelyben bizonyos tartalmak el vannak rejtve a nézetből, bár valószínűleg meg vannak töltve a többi tartalommal.

Most, hogy egyre több kanadai tudomást szerez adatvédelmi jogaikról, egyre több a legjobb VPN-eket használja magánéletének online védelmére. Ideje, hogy ez az online élmény kevésbé legyen rendetlen és zavaró. Mielőtt elkezdené a következő maratoni böngészést vagy streaming-munkamenetet, szánjon időt arra, hogy felfedezzék néhány népszerű weboldal legjobb hirdetési blokkolóit..

A YouTube legjobb hirdetésgátlói

A YouTube egyik Google leányvállalata, a népesség széles köre széles körben népszerű. Becslések szerint havonta mintegy 1,8 milliárd ember használja a YouTube-ot.

A legtöbb ember a YouTube-on keresi oktatóvideókat, áttekintéseket vagy szórakoztatást. A televíziós műsorok egész epizódja megtalálható ott, és az emberek létrehozhatják saját YouTube-csatornájukat, hogy megmutassák saját képességeiket és nézőpontjukat..

Férfiak elsősorban a YouTube-ot használja a játékkal, mivel ez a táblázat mutatja:

férfi dominált youtube kategóriák

Nők, másrészt jobban érdekli az egészség és szépség, a zene és a kutyák:

női dominált youtube kategóriák

A YouTube használatának hátránya a hirdetések. Lehet, hogy nem kell minden videót megnéznie, de úgy tűnik nagyon túlzott. Szerencsére a YouTube legjobb hirdetésgátlói lehetővé teszik, hogy órákig nézzen videókat nary reklámmal, hogy lassítson.

AdBlock

adblock logó

Az AdBlock egy olyan böngészőbővítmény, amely az utóbbi években valóban nevet adott neki. A Chrome, Firefox, Opera és Safari kompatibilis, az AdBlock könnyen konfigurálható, és előre beállított szűrőlistáival rendelkezik. Ezek a listák teszik hihetetlenül könnyű blokkolni az online hirdetések nagy részét.

A felhasználók is értékelni fogják a kényelmet szociális média gombok és a malware szűrő. Ezenkívül lehetősége van engedélyezni bizonyos webhelyek vagy hirdetők listáját, hogy segítsék őket működésük jövedelmezőségében.

Az AdBlock egyike azon kevés blokkoló kiterjesztésnek, amely sikeresen blokkolja a YouTube hirdetéseit, valamint számos streaming szolgáltatást. Ha szereti a tartalmakat online nézni, akkor ez lehet ideális megoldás az Ön számára. A feljegyzés szerint személyesen van az AdBlock.

AdLock

adlock logó

Az AdLock abban különbözik az AdBlock-tól, hogy nem böngésző-kiterjesztés. Ehelyett az független szoftver, amelyet az egyes eszközökre történő telepítésre terveztek. Ez azt jelenti, hogy az AdLock nemcsak megakadályozza a hirdetéseket, hogy zavarja Önt a YouTube-on és más webhelyeken, hanem a hirdetéseit is megjeleníti minden olyan alkalmazásban, amelyet használ az internethez..

Ennek megfelelően elbúcsúzhat a Skype, a BitTorrent, a több tucat online játék és a különféle egyéb mobilalkalmazások hirdetéseiről. Az AdLock kicsit több, mint 20 dollárba kerül évente, és egy 14 napos ingyenes próbaverzió lehetővé teszi, hogy kiderítse, hogy az Ön számára megfelelő.

A legjobb hirdetési blokkolók a Facebook számára

A kaliforniai Facebook egy óriás a közösségi média világában. A bolygó szerte az emberek ezt a közösségi hálózati webhelyet használják, hogy kapcsolatba lépjenek családjával, barátaival, munkatársaival és teljes idegenekkel. A legtöbb ember legalább hallott a Facebookról, és feljebb is milliárd ember használja rendszeresen.

Valójában a Pew Research megállapította, hogy sok ember naponta többször használja a Facebookot:

facebook használat

Mivel oly sok fogyasztó folyamatosan használja a Facebook-ot, úgy jön nem meglepő, hogy a vállalkozások szívesen hirdetnek ott. Ez válhat hihetetlen kellemetlenség a rendszeres felhasználók számára, ezért meg kell találni a legjobb hirdetési blokkolókat a Facebook számára.

Ghostery

szellem logó

Kiegészítő olyan böngészőkhöz, mint az Opera, Safari, Chrome és Firefox, a Ghostery blokkolja hirdetések és közösségi médiakövetők. Természetesen számos kiterjesztés és beépülő modul is képes erre, de a Ghosterynek különösen a robusztus adatbázis.

Ezenkívül a Ghostery összekapcsolja a felhasználókat az egyes webhelyek adatvédelmi irányelveivel, és a rendelkezésre álló opt-out lehetőségek felé mutat. Ez még könnyebbé teszi a felhasználók számára annak biztosítását, hogy soha ne aggódjanak azok a hirdetések, amelyeket nem akarnak látni.

A Ghostery egyik legújabb innovációja a mobilbarát Ghostery adatvédelmi böngésző. Ez Android és iOS eszközökre is elérhető, így az embereket nem kell zavarniuk a közösségi média nyomkövetőitől nem számít, milyen eszközt használnak.

StopAd

stopad logó

A StopAd a Facebook egyik legjobb blokkolója, mert egy rendszerszintű program, amely fej-lábujj elleni védelmet biztosít minden webhelyen és alkalmazásban. Ez a szoftver nem böngésző kiterjesztés. Ennek megfelelően kompatibilis az összes böngészővel és rendszerrel, beleértve a Linuxot is. A StopAd valójában tökéletes választás azok számára, akik csak blokkolni akarják az összes hirdetést, mindig.

A dobozból a felhasználók rájönnek, hogy minden felesleges blokkolódik a rendszeréből, beleértve az automatikus lejátszás hirdetéseket, videohirdetéseket, előugró ablakokat és szalaghirdetéseket. A StopAdhoz egy robusztus menü tartozik az online biztonság és védelem érdekében, ami elengedhetetlen minden olyan gyermek számára, aki online időt tölt.

Ez a védelem magában foglalja a rosszindulatú programok blokkolását és az adatkövetés megállításának intézkedéseit. Ön is kap lefedettség a kriptozakkolás és a rejtjelezés ellen. A 24 órás ügyfélszolgálat révén ez egy kiváló biztonsági csomag, amely szintén blokkolja a hirdetéseket.

Legjobb hirdetési blokkolók a Google számára

A kaliforniai Mountain View székhelyű kevés olyan ember létezik a 21. században, akik nem ismerik a Google-t. Természetesen ez valószínűleg a legismertebb keresőmotor a bolygón, de az is van egy technológiai vállalat, amelynek ujjai vannak sok tortán.

google birodalom

Az e-mailtől a navigálásig a Google mindenütt jelen van a modern életben. Természetesen az összes ilyen népszerűség nagy mennyiségű hirdetési bevételt eredményez. A jó hír az, hogy a Google számára a legjobb hirdetési blokkolók lehetővé teszik ennek a technológiai óriásnak az összes szolgáltatásának kihasználását anélkül, hogy az állandó hirdetésekkel kellene bosszantania őket.

Stand Fair AdBlocker

Stand Fair AdBlocker logó

A Stands nevű cég által készített Fair AdBlocker korlátozott abban a tekintetben, hogy csak a Chrome számára érhető el. Tekintettel arra, hogy manapság hány ember használja a Chrome-ot, ez nem lehet túl durva korlátozás.

A Fair AdBlocker mögött álló fejlesztők nem szándékoznak minden hirdetést blokkolni, bár ezt konfigurálhatja. Ehelyett úgy érzik, hogy bizonyos hirdetéseket engedélyezni kell, de csak azokat, amelyeket az egyes felhasználók határoztak meg.

standfair beállítás

Mint láthatja, akkor a keresési hirdetéseket kizárhatja az online tapasztalatokból a Fair AdBlocker és a Facebook hirdetések mellett, ha úgy dönt. A Fair AdBlocker tovább jó választás, mivel számos biztonsági és adatvédelmi fenyegetés mellett megvédi böngészőjét a rosszindulatú programoktól is. Ez lehetővé teszi a gyorsabb adatátvitelt a VPN használata közben, ezzel biztosítva a biztonságos működést.

Ad Muncher

Ad Muncher logó

Függetlenül attól, hogy a Chrome-ot, a Firefox-ot, az Intézőt, a Safari-ot vagy az Operát használja, az Ad Muncher segíthet abban, hogy élvezze a hirdetések nélküli online élményt. Ez a program az az egyik legrégebbi a piacon, miután először indítottunk letöltésre a 1999. Az összes böngészőt egyetlen egyszerű letöltéssel megvédheti, és sikeresen blokkolja a hirdetéseket és a felbukkanó ablakokat a Google-on és azon kívül.

Az Ad Muncher nem teljesít olyan jól a YouTube-on. Ennek megfelelően csak akkor ajánlott, ha nem rajongója vagy rendszeres felhasználói e platformon. Ha a Google az Ön legfontosabb aggodalma, akkor az ez a letöltés úgy működik, mint egy bajnok. Ha technológiailag hozzáértő, akkor valószínűleg módosíthatja a beállításait, amíg az Ad Muncher nem működik a YouTube-on sem.

Valójában az Ad Muncher elég szilárd választás a tech-hozzáértésű egyén számára, aki rengeteg testreszabási lehetőséget szeret. Megelőzési kapcsolókat talál, amikor új webhelyet szeretne újratölteni, és a családok értékelhetik a program azon képességét, hogy cenzúrázza a felnőtt tartalmakat..

admuncher konfiguráció

A hirdető- és rosszindulatú programokat az Ad Muncher is hatékonyan beillesztheti a rügybe, ezáltal intelligens választás a mindennapi adatvédelem és biztonság szempontjából, és az egyik legjobb hirdetési blokkoló..

A megfelelő hirdetés-blokkoló kiválasztása

Az összes itt említett hirdetésgátló hatékony és jó hírű. Mint megjegyeztük, néhányuk jobban teljesít bizonyos platformon, mint mások.

Még mindig, sokan szilárd, sokoldalú előadóművészek amelyek jól működnek a különféle alkalmazásokban. Nem csak azt, hogy a felbukkanó hirdetések ne zavarják Önt, hanem ők is megbízható védelmet nyújt a rosszindulatú programok ellen valamint különféle biztonsági és adatvédelmi fenyegetések.

Amikor a legtöbb ember fontolóra veszi a hirdetés-blokkoló beszerzését, akkor ezt a kényelem érdekében teszi meg. A legjobb hirdetésgátlók azonban számos robusztus védelemmel rendelkeznek.

Lehet, hogy megakadályozzák, hogy a közösségi média platformjai nyomon kövessék minden online mozgását, vagy megvédhetnek tőlük szándékozó rosszindulatú szoftverekkel szemben károsíthatja a rendszert, vagy ellophatja az adatait. Ebből a fényből világossá válik, hogy a legjobb hirdetésgátlók szinte ugyanolyan alapvető fontosságúak, mint egy jól megfontolt VPN, mint például Surfshark vagy NordVPN.

A család online biztonságának biztosítása érdekében feltétlenül szükséges a hirdetésgátló. Válassza ki a fenti lehetőségek egyikét a saját és adatainak védelme érdekében.

GYIK

A hirdetésgátlók illegálisak??

A hirdetésgátlók nem illegálisak, és nem is illegális keresni a hirdetések blokkolásának módját. A törvény szerint a számítógép az egyéné tartozik, és ennek a személynek joga van korlátozni, hogy mely szkriptek vagy más tartalmak jelenjenek meg, és hozzáférjenek a rendszerhez.

A hirdetés blokkolók lelassítják a böngészőket??

Néhányan, akik hirdetésgátlókat használnak, észrevesznek egy kis lassulást a böngésző sebessége szempontjából. Ennek oka elsősorban az, hogy a szoftvernek összehasonlítania kell a HTTP kéréseket a blokkolt listával, amely kis memóriát igényel.

Ennek ellenére a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb hirdetési blokkolók nem lassítják le egy rendszert. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a sebességgel kapcsolatos problémákat a rendszer kiegyenlítheti, ha nem kell időbe terelnie az apró, sávszélességet akadályozó hirdetéseket..

Az AdRemover jogszerű?

A médiában 2018-ban egy nagy történet terjedt el a csaló hirdetést blokkoló szoftverekről, amelyek a Google Chrome-on elérhetővé váltak. A Newsweekben a cikk rövid ismertetését olvashatja el.

Az AdRemover határozottan az egyik ilyen gyanús alkalmazás, amely több kárt okozhat, mint ha jót tesz, ha kiszivárogtatja a személyes adatait. Kerülje az AdRemover alkalmazását, ha meg akar védeni magát. Ha a rendszerben már van AdRemover, törölje azt azonnal, és keressen egy másik hirdetést blokkoló szoftvert.

Van-e blokk Androidra?

Az Android felhasználóknak számos lehetőségük van a hirdetések blokkolására. Ide tartoznak a Ghostery, az AdBlock Plus, az AdAway és az AdGuard.

Hogyan működnek a hirdetés blokkolók??

A hirdetésblokkolók úgy működnek, hogy kiszűrnek egy adott tartalmat a program vagy a felhasználó által meghatározott szabályok szerint. Példaként azt mondhatjuk, hogy a szoftver megakadályozza a Flash animációk betöltődését, vagy utasíthatják a audio- és videofájlok blokkolására a Microsoft Word programból. Néhány hirdetést blokkoló bővítmény az alapértelmezett böngészőcsomagokban található, de önálló szoftver is elérhető.

A hirdetés-blokkoló szoftver legfejlettebb verziója manapság tartalmaz a blokkolt tételek feketelistáit és az engedélyezett tételek engedélyezési listáit. Lehet, hogy vannak szűrők a reguláris kifejezésekhez is, amelyek blokkolnak bármit, amit „hirdetés” feliratúnak neveznek. Ez azt jelenti, hogy a felbukkanó ablakokat, a reklámcsíkokat és az automatikus lejátszási hirdetéseket a felhasználó nem látja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map