ИПВанисх преглед (2020)

ИПВанисх, као и многи други ВПН-ови, каже да су „најбоља светска ВПН услуга“. Међутим, у свету у којем постоје бројне врхунске ВПН мреже по сјајним ценама, то је веома висока тврдња


Оно што бисмо желели је да повучемо завесе, надиђемо хипере у маркетингу и спустимо се до сржи услуге. Да бисмо то урадили, погледаћемо четири ствари:

 • Локација сервера
 • Брзина сервера
 • Правила о приватности
 • Цене

Преглед

ипванисх лого

ИПВанисх је виртуелна приватна мрежа који је фокусиран на то да Ворлд Виде Веб учини сигурнијим и сигурнијим местом за своје клијенте. При томе ИПВанисх омогућава П2П као и мало торрент саобраћај. Њихови сервери нуде врхунске функције, укључујући аутоматско ИП бициклизам.

ИПВанисх има седиште у Сједињеним Државама. Међутим, они имају стотине сервера распоређених у 60 различитих земаља. ИПВанисх води добављач веб услуга СтацкПатх. Изузетно су поносни што то рекламирају раде на сопственом хардверу.

Такође имају сопствену инфраструктуру, каблове, сталак итд. То је нешто што видите само код врхунског ВПН сервиса. Уз потпуно откривање, ИПВанисх користи неке пружатеље услуга облака на разним локацијама како би допунио њихову власничку мрежу.

ИПВанисх није компанија која поставља блиц над супстанцом. Ово ћете приметити одмах када преузмете њихов клијент. Видећете да имају организовану једноставну контролну таблу, али нема много трептаја.

У средини екрана видећете да ли сте повезани или не. Испод тога видећете ажурирања статуса, сервер на који сте повезани итд. Интерфејс, попут самог сервиса, је једноставан, али омогућава корисницима да извршавају задатке које желе да изврше..

ипванисх веза са контролном табли-мин

ЗначајкеИнформације
Употребљивост:Лош кориснички интерфејс
Политика евидентирања:Нема евидентирања
Величина сервера:1.300 ++ сервера
Дистрибуција сервера:60+ земаља
Подршка:Први долазак, прва служба 24/7 ливе цхат
Торрентинг:Дозвољен
Стреаминг:Ограничен
ВПН протокол и шифровање:ОпенВПН, СОЦКС5 и други; АЕС-256 енкрипција
Сједиште:сад
Цена:4,87 УСД / месец
Званични сајт:хттпс://ввв.ипванисх.цом
Прос:
 • Изнад просечне брзине преузимања
 • Торрентинг је дозвољен
 • Јаке политике против евидентирања
 • Јака енкрипција
Против:
 • Сједиште у САД-у
 • Скупо
 • Недостаје детаљна корисничка подршка
Карактеристике:
 • Једноставна апликација
 • АЕС – 256 енкрипција
 • Повежите до пет уређаја по претплати
 • Неограничен П2П саобраћај
 • Неограничена пропусност
 • Сигурност на више платформи
 • Неограничено пребацивање сервера
 • Више ВПН протокола

Где су њихови сервери?

ИПВанисх сервери мапа-мин

ИПВанисх има једну од најопсежнијих група сервера за ВПН на планети. Имају више од 1.000 сервера у више од 60 земаља. Својим купцима нуде више од 40.000 ИПС-а. Имају 426 сервера у Европи, 523 у Северној Америци, 20 у Централној и Јужној Америци, 47 у Азији, 14 у Африци и на Блиском Истоку, а 65 у Океанији..

Велики број сервера које нуди ИПВанисх значи да сте у могућности да одаберете сервер који вам је потребан на основу онога што желите да постигнете. На пример, ако желите да приступите садржају који је на вашој физичкој локацији географски ограничен, можете одабрати сервер у другој земљи. Ако једноставно тражите сервер како би маскирао вашу ИП адресу, можете одабрати сервер који вам је близу. Моћи ћете да маскирате своју ИП адресу и даље уживате у брзој услузи.

ИПВанисх је стратешки изабрао локације за своје светске сервере. Поставили су сервере који омогућавају анонимну бујицу. Ово је плус јер многи ВПН-ови кажу да подржавају П2П дељење, али заиста не. На ИПВанисх серверима, можете приступити било којој веб страници која се бави бујицом било где на планети.

Да ли ИПВанисх ради са Нетфликом?

ИПВанисх има тачан снимак када је у питању превазилажење географских ограничења, попут оних које имају људи који покушавају да користе Нетфлик када су ван Сједињених Држава. Када погледате њихову страницу, видите да ИПВанисх не говори да ће радити са Нетфликом. То је типично за оно што смо видели од великог броја ВПН провајдера.

Нетфлик је урадио врло добар посао откривања и спречавања приступа гео-ограниченом садржају путем ВПН-а. Само ВПН-ови врхунског нивоа, као што су ЕкпрессВПН и НордВПН, могу омогућити својим клијентима да несметано стримују садржај на стриминг сервисима.

Нетфлик статс-мин

Одлучили смо да тестирамо своје богатство које се повезује на Нетфлик изван Сједињених Држава користећи ИПВанисх ВПН. Првих неколико сервера које смо испробали није радило.

Међутим, око четвртог или петог пута рачунар је коначно могао да се повеже на Нетфлик и заобиђе детекцију. Иако је била победа, приметили смо и велико заостајање, што је умањило искуство.

Која је њихова политика пријављивања?

На површини, чини се да ИПВанисх има врло строгу политику записивања података. Када погледате њихову политику приватности, они јасно наводе да не воде евиденцију о промету везе или активне податке. Више пута ћете их видјети како говоре како им је стало до ваших права на приватност.

ипванисх политика приватности

Нажалост, као што смо видели код великог броја ВПН-ова, оно што обећавају и што заправо пружају су раздвојени светови. Недавно је открило да ИПВанисх, супротно свим њиховим тврдњама, води евиденције. У ствари, у току је скандал где се чини да је ИПВанисх предао корисничке дневнике властима које су истраживале кривични случај.

Очигледно да нико не брани криминалце који се баве криминалним активностима. Међутим, када ВПН обећа да ће задржати нулте записе и тада не успе да одржи ову политику, то је кршење њихове одговорности према клијентима и јавности.

Ево нечега за памћење о ИПВанисх-у, они су ВПН услуга са седиштем у САД. То значи да се приликом подношења захтева за информације морају придржавати Министарства за унутрашњу безбедност и других владиних организација САД-а.

документација о домовинској сигурности

У случају да се догодио 2016. године, ИПВанисх, тачније њихова матична компанија Хигхвиндс Нетворк Гроуп Инц., је Министарству за унутрашњу безбедност предала информације о једном од својих клијената. Према тврђивању, клијент се бавио упорном активношћу и за то нема одбране.

Међутим, као што видите, Одељење за унутрашњу безбедност уручило је „позив за евиденцију“. Хигхвиндс Нетворк Гроуп Инц. испрва су одговорили на позив рекавши да немају доступне корисничке податке јер не бележе никакве податке о својим клијентима. Међутим, истражитељ је уследио по првом захтеву и послао други позив у коме тражи посебне информације о ИПВанисх клијенту.

Посебно су тражили информације повезане са одређеним ИП и портом. Дванаест дана након што је упућен други захтев, ИПВанисх је одговорио пружајући следеће:

ипванисх одговор позвати

У прилогу се налазе графички описи криминалних активности. Релевантан садржај се налази на страницама 22 и 23. То показује да је ИПВанисх властима дао изворну ИП адресу осумњиченог кога су тражили и датуме и времена када је осумњичени био повезан и искључен из њихове мреже..

Након што су добили ове информације, власти су могле да користе ИП адресу појединца да идентификују његову локацију и потом су је ухапсили.. На крају дана је ухапшен злочинац и на то се не можете жалити. Међутим, то вас доводи у питање ИПВанисх и њихову политику бележења.

За поређење, један од најбољих ВПН-а када је реч о правилима евидентирања је ЕкпрессВПН. Власти су током 2017. године заплениле њихов турски сервер. Пошто се придржавају строге политике без евиденције, турске власти нису могле да пронађу никакве информације о клијентима на серверима ЕкпрессВПН-а.

Која је њихова цена?

ИПВанисх нуди њихову ВПН услугу као један пакет који има више различитих планова.

ипванисх табела са ценама

Ако се претплаћујете из месеца у месец, плаћаћете 10 долара месечно. Тромесечна претплата је 8,99 УСД месечно. Једногодишња претплата, најбоља вредност, износи 6,49 УСД месечно.

ипванисх начин плаћањаИПВанисх прихвата више начина плаћања. Као и већина ВПН-ова, прихватаће главне кредитне картице, укључујући Америцан Екпресс, Виса, МастерЦард и Дисцовер. Такође можете да плаћате користећи ПаиПал, БитЦоин и друге међународне услуге плаћања.

ИПВанисх је један од неколико ВПН-а који то користе нуде својим клијентима седмодневну гаранцију поврата новца. То значи да можете испробати услугу и видети да ли вам се свиђа. Ако не, можете отказати у року од седам дана и добити цео поврат новца.

ИПВанисх препоручује да се обратите њиховој техничкој подршци ако имате питања током тог седмодневног суђења. Ако не прекинете услугу до краја седам дана, наплатит ће вам се комплетна услуга.

Да ли препоручујемо услугу?

ИПВанисх има пуно ствари за то. Својим купцима нуде подршку 24 сата дневно 7 дана у недељи. Помоћу једне претплате можете истовремено повезати до 10 уређаја.

Торрентинг можете обављати анонимно и имате приступ неограниченом П2П саобраћају. ИПВанисх има више од 1.000 сервера у преко 60 земаља. Купци имају приступ неограниченом опсегу и њиховој широкој пропусности саобраћај је шифрован 256-битном АЕС енкрипцијом. ИПВанисх нуди седмодневну гаранцију поврата новца.

ипванисх лого

Уз све то речено, не мислимо да ИПВанисх вреди новац. Постоје две ствари које људи траже у ВПН-у. Желе приватност и желе да добију приступ садржају ограниченом геолошком. Када је у питању гео-ограничени садржај, ИПВанисх је хит и промашај. А када вам погоди, услуга је толико спора да гледање вашег омиљеног сервиса за стриминг чини фрустрирајућим.

Када је у питању приватност, упркос свим њиховим обећањима, једноставно не сматрамо да је ИПВанисх ВПН поуздан. Док поздрављамо улогу коју су играли помажући полицији да ухвати појединца који је оптужен за страшан злочин, разочаравајуће је знати да је разлог зашто су то могли учинити јер су све време лагали о вођењу евиденције о саобраћају. У свету ВПН-ова, ово је неопростиво.

Ако вам је потребна пауза од претраге и требате брзе препоруке, погледајте НордВПН и Сурфсхарк. Сурфсхарк је једна од најсигурнијих ВПН услуга коју новац може купити. Кад кажу да не воде записнике, то и мисле. И постоји пуно доказа који то поткрепљују.

За наш новац најбољи је ВПН који смо тестирали – и онај који најчешће препоручујемо пријатељима, колегама, па чак и породици НордВПН. Сигурни су, брзи су, не воде евиденције и имају 100-постотни успјех заобилазећи гео ограничења на веб локацијама попут Нетфлика. Немојте се слагати ни са оном мањом од ваше приватности.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map