Pregled IPVanish (2020)

IPVanish, tako kot mnogi drugi VPN, pravi, da so “najboljša svetovna VPN storitev.” Vendar v svetu, kjer obstajajo številni vrhunski VPN-ji po zelo ugodnih cenah, to je zelo visoka trditev


Kar bi radi storili, je, da zavese povlečemo, presežemo hipe v marketingu in se spustimo do bistva storitve. Da bi to naredili, bomo preučili štiri stvari:

 • Lokacija strežnika
 • Hitrost strežnika
 • Politika zasebnosti
 • Cenitev

Pregled

ipvanish logotip

IPVanish je virtualno zasebno omrežje osredotočen na to, da bi svetovni splet postal varnejše in varnejše mesto za svoje stranke. Pri tem IPVanish omogoča tako P2P kot tudi bit torrent prometa. Njihovi strežniki ponujajo najsodobnejše funkcije, tudi avtomatsko kolesarjenje z IP.

IPVanish ima sedež v ZDA. Vendar imajo na stotine strežnikov, razporejenih v 60 različnih državah. IPVanish vodi ponudnik spletnih storitev StackPath. Z velikim ponosom oglašujejo dejstvo, da delujejo na lastni strojni opremi.

Imajo tudi svojo infrastrukturo, kable, stojala itd. To je nekaj, kar vidite samo pri storitvi VPN najvišjega nivoja. IPVanish s popolnim razkritjem izkorišča nekatere ponudnike storitev v oblaku na različnih lokacijah za dopolnitev njihovega lastniškega omrežja.

IPVanish ni podjetje, ki postavlja bliskovito vsebino. To boste opazili takoj, ko naložite njihovo stranko. Videli boste, da imajo preprosto nadzorno ploščo, ki je organizirana, vendar nima veliko utripov.

Na sredini zaslona boste videli, ali ste povezani ali ne. Spodaj boste videli posodobitve stanja, strežnik, s katerim ste povezani, itd. Vmesnik, podobno kot sama storitev, je preprost, vendar omogoča uporabnikom, da opravijo naloge, ki jih želijo opraviti..

ipvanish povezava armaturna plošča-min

ZnačilnostiInformacije
Uporabnost:Slab uporabniški vmesnik
Politika beleženja:Brez beleženja
Velikost strežnika:1300 ++ strežnikov
Porazdelitev strežnika:60+ držav
Podpora:24-urni klepet v živo, prvi, prvi
Torrenting:Dovoljeno
Pretakanje:Omejeno
VPN protokol in šifriranje:OpenVPN, SOCKS5 in drugi; Šifriranje AES-256
Sedež:ZDA
Cena:4,87 USD / mesec
Uradna spletna stran:https://www.ipvanish.com
Prednosti:
 • Nad povprečno hitrostjo prenosa
 • Torrenting je dovoljen
 • Močne politike preprečevanja beleženja
 • Močno šifriranje
Slabosti:
 • S sedežem v ZDA
 • Draga
 • Manjka poglobljena podpora strankam
Lastnosti:
 • Enostavna aplikacija
 • AES – 256 šifriranje
 • Povežite do pet naprav na naročnino
 • Neomejen P2P promet
 • Neomejena pasovna širina
 • Varnost z več ploščami
 • Neomejeno preklapljanje strežnika
 • Več protokolov VPN

Kje so njihovi strežniki?

IPVanish strežniki map-min

IPVanish ima eno najbolj obsežnih skupin strežnikov za VPN na planetu. Imajo več kot 1000 strežnikov v več kot 60 državah. Svojim strankam ponujajo več kot 40.000 IPS. V Evropi imajo 426 strežnikov, 523 v Severni Ameriki, 20 v Srednji in Južni Ameriki, 47 v Aziji, 14 v Afriki in na Bližnjem vzhodu ter 65 v Oceaniji.

Veliko število strežnikov, ki jih ponuja IPVanish, pomeni, da lahko izberete strežnik, ki ga potrebujete, glede na to, kar želite doseči. Na primer, če želite dostopati do vsebine, ki je na vaši fizični lokaciji geografsko omejena, lahko izberete strežnik v drugi državi. Če preprosto iščete strežnik, ki bi prikril vaš IP naslov, lahko izberete strežnik, ki vam je blizu. Lahko boste prikrili svoj IP naslov in še vedno uživali v hitri storitvi.

IPVanish je strateško izbral lokacije za svoje svetovne strežnike. Postavili so strežnike, ki omogočajo anonimno hudourništvo. To je plus, ker veliko VPN-jev pravi, da podpirajo skupno rabo P2P, vendar res ne. Na strežnikih IPVanish, lahko dostopate do katerega koli spletnega mesta o hudourništvu kjer koli na planetu.

Ali IPVanish deluje z Netflixom?

IPVanish ima piko na i, ko gre za omejitev geo omejitev, kot so na primer osebe, ki poskušajo uporabljati Netflix zunaj Združenih držav. Ko pogledate njihovo spletno mesto, vidite, da IPVanish ne pravi, da bodo sodelovali z Netflixom. To je značilno za to, kar smo videli pri številnih ponudnikih VPN.

Netflix je opravil zelo dobro delo pri odkrivanju in preprečevanju dostopa do geografsko omejenih vsebin prek VPN-jev. Samo VPN-ji najvišjega nivoja, kot sta ExpressVPN in NordVPN, lahko svojim strankam omogočijo neoviran pretok vsebine v storitvah pretakanja.

Netflix statistika-min

Odločili smo se, da bomo preizkusili svojo srečo, povezano z Netflixom izven Združenih držav Amerike z uporabo IPVanish VPN. Prvih nekaj strežnikov, ki smo jih preizkusili, ni delovalo.

Toda približno četrti ali petič se je računalnik končno uspel povezati z Netflixom in odpravil zaznavo. Čeprav je bila zmaga, smo opazili tudi močno zaostajanje, kar je zmanjšalo izkušnjo.

Kakšna je njihova politika beleženja?

Zdi se, da IPVanish nima zelo stroge politike brez beleženja. Ko pogledate njihovo politiko zasebnosti, jasno navajajo, da ne vodijo evidence o prometu povezav ali aktivnih podatkov. Večkrat jih boste videli, kako zelo skrbijo za vaše pravice do zasebnosti.

ipvanish politika zasebnosti

Na žalost, kot smo videli pri številnih VPN-jih, tisto, kar obljubljajo in kaj dejansko zagotavlja, je narazen svet. Pred kratkim se je pokazalo, da IPVanish v nasprotju z vsemi njihovimi trditvami vodi dnevnike. Dejansko obstaja škandal, v katerem se zdi, da je IPVanish predal uporabniške dnevnike organom, ki so preiskovali kazenski primer.

Očitno se nihče ne brani kriminalcev, ki se ukvarjajo s kriminalno dejavnostjo. Ko pa VPN obljubi, da bo vodil ničelne dnevnike in potem ne bo podprl tega pravilnika, gre za kršitev njihove odgovornosti do svojih strank in javnosti.

Nekaj ​​si je treba zapomniti o IPVanish-u Storitev VPN s sedežem v ZDA. To pomeni, da se morajo pri vlogah za informacije držati ministrstva za domovinsko varnost in drugih vladnih organizacij ZDA.

domovinska varnostna dokumentacija

V primeru, da se je leta 2016 zgodilo, je IPVanish ali natančneje njihova matična družba Highwinds Network Group Inc., Ministrstvu za domovinsko varnost posredovala informacije o eni od njihovih strank. Po navedbah pritrdilne izjave se je stranka ukvarjala z obsodilno dejavnostjo in za to ni obrambe.

Vendar, kot vidite, je Ministrstvo za domovinsko varnost je vročilo “poziv k zapisnikom.” Highwinds Network Group Inc. so se sprva odzvali na poziv, rekoč, da nimajo na voljo nobenih uporabniških podatkov ker ne beležijo nobenih informacij o svojih strankah. Vendar je preiskovalec na prvo zahtevo sledil in poslal drugi poziv, v katerem je zahteval posebne informacije o stranki IPVanish.

Posebej so prosili za informacije, povezane z določenim IP in pristaniščem. Dvanajst dni po vložitvi te druge zahteve je IPVanish odgovoril z naslednjim:

ipvanish odgovor poziv

Pripoved vsebuje grafične opise kriminalne dejavnosti. Ustrezna vsebina je na straneh 22 in 23. Iz nje je razvidno, da je IPVanish oblastem navedel izvorni IP naslov osumljenca, ki so ga iskali, ter datume in čas, ko je bil osumljenec povezan z omrežjem in prekinjen z njim..

Po pridobitvi teh informacij so oblasti lahko uporabile posameznikov IP-naslov Comcast za identifikacijo njegove lokacije in nato posameznika aretirale.. Na koncu dneva je bil prijeten zločinec in se na to ne morete pritoževati. Vendar vas vseeno sprašuje IPVanish in njihovo politiko brez beleženja.

Za primerjavo je eden najboljših VPN-jev, ko gre za politike beleženja, ExpressVPN. Leta 2017 so oblasti zasegle njihov turški strežnik. Ker se držijo stroge politike brez dnevnikov, turške oblasti na strežnikih ExpressVPN niso mogle najti nobenih informacij o strankah..

Kakšna je njihova cena?

IPVanish ponuja njihovo storitev VPN kot en paket, ki ima več različnih načrtov.

ipvanish tabela cen

Če se naročite mesečno, boste plačevali 10 dolarjev na mesec. Tromesečna naročnina znaša 8,99 USD na mesec. Enoletna naročnina, najboljša vrednost, je 6,49 USD na mesec.

ipvanish način plačilaIPVanish sprejema več načinov plačila. Kot večina VPN-jev bodo sprejemali glavne kreditne kartice, vključno z American Express, Visa, MasterCard in Discover. Plačate lahko tudi s PayPal, BitCoin in drugimi mednarodnimi plačilnimi storitvami.

IPVanish je eden izmed nekaj VPN-jev, ki so svojim strankam ponujajo sedemdnevno garancijo za vračilo denarja. To pomeni, da lahko preizkusite storitev in preverite, ali vam je všeč. Če tega ne storite, lahko v sedmih dneh prekličete in dobite celotno povračilo.

IPVanish priporoča, da se v tem sedemdnevnem preskusu obrnete na njihovo tehnično podporo. Če storitve ne prekinete do konca sedmih dni, vam bomo zaračunali celotno storitev.

Ali priporočamo storitev?

IPVanish ima veliko stvari. Svojim strankam nudijo podporo 24 ur na dan 7 dni v tednu. Z eno naročnino lahko hkrati povežete do 10 naprav.

Torrentujete lahko anonimno in imate dostop do neomejenega prometa P2P. IPVanish ima več kot 1000 strežnikov v več kot 60 državah. Stranke imajo dostop do neomejene pasovne širine in njihove promet je šifriran z 256 bitno AES enkripcijo. IPVanish ponuja sedemdnevno garancijo za vračilo denarja.

ipvanish logotip

Ob vsem povedanem, menimo, da IPVanish ni vreden denarja. V VPN-ju ljudje iščejo dve stvari. Želijo si zasebnosti in želijo dobiti dostop do vsebin z omejenim geografskim dostopom. Ko gre za vsebino z omejitvami, je IPVanish hit in miss. In ko je hit, je storitev tako počasna, da gledanje vaše najljubše storitve pretakanja moti.

Kar zadeva zasebnost, kljub vsem njihovim obljubam preprosto ne menimo, da je IPVanish VPN vreden zaupanja. Medtem ko pozdravljamo vlogo, ki so jo pomagali organom pregona pri prijetju posameznika, ki je obtožen grozovitega kaznivega dejanja, razočaranje je vedeti, da je bil razlog, zakaj jim je to uspelo, v tem, da so ves čas lagali o vodenju prometnih dnevnikov. V svetu VPN-jev, to je neizprosno.

Če potrebujete premor pri iskanju in potrebujete hitra priporočila, si oglejte NordVPN in Surfshark. Surfshark je ena izmed najbolj varnih storitev VPN, ki jo lahko denar kupi. Ko rečejo, da ne vodijo dnevnikov, to pomenijo. In obstaja veliko dokazov v podporo temu zahtevku.

Za naš denar je najboljši VPN, ki smo ga preizkusili – in tisti, ki ga najpogosteje priporočamo prijateljem, sodelavcem in celo družini – NordVPN. So varni, hitri so, ne vodijo dnevnikov in imajo 100-odstotni uspeh, ki obkroža geografske omejitve na spletnih mestih, kot je Netflix. Ne sprijaznite se z ničemer, ker vam je zasebnost vredna.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map