Преглед на IPVanish (2020)

IPVanish, подобно на много други VPN, казва, че те са „Най-добрата VPN услуга в света“. Въпреки това, в свят, в който съществуват множество VPN-та от най-високо ниво на страхотни цени, това е твърде голямо твърдение


Това, което бихме искали да направим, е да дръпнем завесите, да надхвърлим шума в маркетинга и да стигнем до сърцевината на услугата. За да направим това, ще разгледаме четири неща:

 • Местоположение на сървъра
 • Скорост на сървъра
 • Политика за поверителност
 • Ценообразуване

Преглед

ipvanish лого

IPVanish е виртуална частна мрежа това е фокусирано върху превръщането на World Wide Web в по-безопасно и по-сигурно място за своите клиенти. Правейки това, IPVanish позволява P2P, както и битов торент трафик. Техните сървъри предлагат най-съвременни функции, включително автоматично IP колоездене.

IPVanish е базиран в САЩ. Те обаче имат стотици сървъри, разпространени в 60 различни страни. IPVanish се управлява от доставчика на уеб услуги StackPath. Те са много горди да рекламират факта, че те работят на собствен хардуер.

Те също имат собствена инфраструктура, кабели, стелажи и т.н.. Това е нещо, което виждате само при високопоставена VPN услуга. С пълно разкриване IPVanish използва някои доставчици на облачни услуги на различни места, за да допълни тяхната собствена мрежа.

IPVanish не е компания, която поставя флаш над веществото. Това ще забележите веднага, когато изтеглите техния клиент. Ще видите, че те имат организирано табло за управление, но няма много светкавици.

В центъра на екрана ще видите дали сте свързани или не. По-долу ще видите актуализации на състоянието, сървъра, към който сте свързани и т.н. Интерфейсът, подобно на самата услуга, е прост, но позволява на потребителите да изпълняват задачите, които искат да изпълнят..

ipvanish връзка табло за управление-мин

FeaturesInformation
ползваемост:Лош потребителски интерфейс
Политика на регистрация:Без регистрация
Размер на сървъра:1300 ++ сървъри
Разпределение на сървъра:60+ държави
Поддържа:Чат на първо място, първи сервиз 24/7 на живо
Torrenting:Позволен
Streaming:ограничен
VPN протокол и криптиране:OpenVPN, SOCKS5 и други; AES-256 криптиране
Централно управление:САЩ
Цена:$ 4.87 / месец
Официален уебсайт:https://www.ipvanish.com
Професионалисти:
 • Над средната скорост на изтегляне
 • Позволението на торент е разрешено
 • Силни политики за борба с вписването
 • Силно криптиране
Недостатъци:
 • Базиран в САЩ
 • скъп
 • Липсва задълбочена поддръжка на клиенти
Характеристика:
 • Лесно за използване приложение
 • AES – 256 криптиране
 • Свържете до пет устройства на абонамент
 • Неограничен P2P трафик
 • Неограничена честотна лента
 • Мултиплатформена сигурност
 • Неограничена смяна на сървъра
 • Множество VPN протоколи

Къде са разположени техните сървъри?

IPVanish сървъри карта-мин

IPVanish има една от най-обширните групи сървъри за VPN на планетата. Те имат над 1000 сървъра в повече от 60 страни. Те предлагат на своите клиенти над 40 000 IPS. Те имат 426 сървъра в Европа, 523 в Северна Америка, 20 в Централна и Южна Америка, 47 в Азия, 14 в Африка и Близкия изток и 65 в Океания.

Голям брой сървъри, предлагани от IPVanish, означават, че можете да изберете сървъра, от който се нуждаете, въз основа на това, което искате да постигнете. Например, ако търсите достъп до съдържание, което е географски ограничено във физическото ви местоположение, можете да изберете сървър в друга държава. Ако просто търсите сървър, който да маскира вашия IP адрес, можете да изберете сървър, който е близо до вас. Ще можете да маскирате вашия IP адрес и все пак да се наслаждавате на бързо обслужване.

IPVanish стратегически е избрал локациите за техните световни сървъри. Те са създали сървъри, които позволяват анонимни торенти. Това е плюс, защото много VPN казват, че поддържат P2P споделяне, но всъщност не го правят. На сървъри IPVanish, можете да получите достъп до всеки уебсайт за порой, където и да е на планетата.

IPVanish работи ли с Netflix?

IPVanish има забележими записи, когато става въпрос за заобикаляне на географски ограничения, като тези, с които се сблъскват лица, които се опитват да използват Netflix, когато са извън Съединените щати. Когато погледнете техния сайт, виждате, че IPVanish не казва, че ще работят с Netflix. Това е типично за това, което видяхме от редица доставчици на VPN.

Netflix свърши много добра работа по откриването и предотвратяването на достъп до гео-ограничено съдържание чрез VPN мрежи. Само VPN-та от най-високо ниво, като ExpressVPN и NordVPN, са в състояние да позволят на своите клиенти безпроблемно да предават съдържание в стрийминг услугите.

Netflix статистика-мин

Решихме да тестваме богатството си, свързващо се с Netflix извън страни, използвайки IPVanish VPN. Първите няколко сървъра, които опитахме, не работеха.

Обаче, около четвърти или пети път, компютърът най-накрая успя да се свърже с Netflix и да заобиколи откриването. И така, докато беше победа, забелязахме и силно изоставане, което намали опита.

Каква е тяхната политика за сеч?

На пръв поглед изглежда, че IPVanish има много строга политика без регистрация. Когато погледнете политиката им за поверителност, те ясно заявяват, че не водят записи за трафик на връзки или активни данни. Няколко пъти ще ги видите как казват колко дълбоко се грижат за вашите права на поверителност.

ipvanish политика за поверителност

За съжаление, както видяхме с редица VPN мрежи, това, което обещават и това, което всъщност предоставят, са отделни светове. Наскоро излезе наяве, че IPVanish, противно на всичките им твърдения, поддържа регистрационни файлове. Всъщност съществува продължаващ скандал, при който изглежда, че IPVanish е предал потребителски регистрационни файлове на органи, които разследват наказателно дело.

Очевидно никой не защитава престъпници, ангажирани с престъпна дейност. Когато обаче VPN обещае да поддържа нулеви регистрационни файлове и след това не успее да поддържа тази политика, това е нарушение на тяхната отговорност към своите клиенти и пред обществеността.

Ето нещо, което да запомните за IPVanish, те са VPN услуга, базирана в САЩ. Това означава, че те трябва да се съобразяват с Министерството на вътрешната сигурност и други правителствени организации на САЩ, когато правят искания за информация.

документация за сигурност на родината

В случай, че през 2016 г. се проведе, IPVanish, или по-точно тяхната компания майка Highwinds Network Group Inc., предаде информация на Министерството на вътрешната сигурност относно един от техните клиенти. Според декларацията клиентът е участвал в укорителна дейност и няма защита за това.

Както можете да видите обаче Министерството на вътрешната сигурност отправи „призовка за записи“. Highwinds Network Group Inc. отначало отговориха на призоваването, като казаха, че нямат налични потребителски данни защото те не регистрират никаква информация за своите клиенти. Въпреки това, следователят последва първото искане и изпрати втора призовка с искане на конкретна информация за IPVanish клиент.

Те специално поискаха информация, свързана с определен IP и порт. Дванадесет дни след отправяне на второто искане, IPVanish отговори, като предостави следното:

ipvanish отговор призовавам

Потвърждението съдържа графични описания на престъпната дейност. Съответното съдържание е на страници 22 и 23. То показва, че IPVanish е дал на властите изходния IP адрес на заподозрения, който търсят, както и датите и часовете, през които заподозреният е бил свързан и прекъснат от тяхната мрежа.

След като получи тази информация, властите успяха да използват IP адреса на Comcast за да идентифицират местоположението му и впоследствие арестуваха. В края на деня беше задържан престъпник и не можете да се оплаквате от това. Въпреки това, това ви кара да поставите под въпрос IPVanish и тяхната политика без регистрация.

За сравнение, един от най-добрите VPN, когато става дума за политики за регистриране, е ExpressVPN. През 2017 г. техният турски сървър е иззет от властите. Тъй като се придържат към стриктна политика без регистрация, турските власти не можаха да намерят информация за клиентите на сървърите на ExpressVPN.

Каква е тяхната цена?

IPVanish предлага тяхната VPN услуга като един пакет, който има редица различни планове.

ipvanish ценова таблица

Ако се абонирате месечно, ще плащате 10 долара на месец. Тримесечен абонамент е 8,99 долара на месец. Едногодишен абонамент, най-добрата стойност, е 6,49 долара на месец.

ipvanish метод на плащанеIPVanish приема множество форми на плащане. Подобно на повечето VPN, те ще приемат основни кредитни карти, включително American Express, Visa, MasterCard и Discover. Можете също да плащате, като използвате PayPal, BitCoin и други международни платежни услуги.

IPVanish е един от няколкото VPN, които предлагат на своите клиенти седемдневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да изпробвате услугата и да видите дали ви харесва. Ако не го направите, можете да се откажете в рамките на седем дни и да получите пълно възстановяване.

IPVanish препоръчва да се свържете с техническата им поддръжка, ако имате някакви въпроси по време на седемдневния пробен период. Ако не прекратите услугата си до края на седемте дни, ще бъдете таксувани за цялата услуга.

Препоръчваме ли услугата?

IPVanish има много неща за това. Те предлагат на своите клиенти 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата поддръжка. С един абонамент можете да свържете до 10 устройства едновременно.

Можете да правите торенти анонимно и имате достъп до неограничен P2P трафик. IPVanish има повече от 1000 сървъра в над 60 страни. Клиентите имат достъп до неограничена честотна лента и тяхната трафикът се криптира с 256-битово AES криптиране. IPVanish предлага седемдневна гаранция за връщане на парите.

ipvanish лого

С всичко казано, не смятаме, че IPVanish си заслужава парите. Има две неща, които хората търсят в VPN. Те искат поверителност и искат да получат достъп до гео ограничено съдържание. Когато става въпрос за гео-ограничено съдържание, IPVanish е ударен и пропуснат. А когато се удари, услугата е толкова бавна, че прави гледането на любимата ви поточна услуга смущаващо.

Що се отнася до поверителността, въпреки всичките им обещания, ние просто не смятаме, че IPVanish VPN е надежден. Докато ние аплодираме ролята, която изиграха за подпомагане на органите на реда да задържат лице, което е обвинено в гнусно престъпление, разочароващо е да знаете, че причината, поради която те успяха да направят това, е, че през цялото време са лъгали за запазването на дневници за трафика. В света на VPN, това е необяснимо.

Ако се нуждаете от почивка от търсенето и се нуждаете от бързи препоръки, прегледайте NordVPN и Surfshark. Surfshark е една от най-сигурните VPN услуги, които парите могат да купят. Когато казват, че не водят дневници, те го означават. И има много доказателства в подкрепа на това искане.

За нашите пари е най-добрият VPN, който тествахме – и този, който препоръчваме най-често на приятели, колеги и дори семейство NordVPN. Те са сигурни, бързи са, не водят регистрационни файлове и имат 100-процентен успех, заобикалящ гео ограниченията на сайтове като Netflix. Не се примирявайте с по-малко, че вашата поверителност ви струва.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map