Melyik a legjobb ingyenes VPN a torrentinghoz – 2019

Minden kérdés
Megválaszolt kérdések
Megválaszolatlan kérdések


Minden kategória VPN WordPress

>

«Vissza az előző oldalra

Csipog


194

0

Az idő múlásával észrevettem, hogy az internetes hatóságok elsősorban a szerzői jogok megsértésének beillesztése után szereztek hatalmat. Ez megváltoztatta a forgatókönyvet, mivel az internetszolgáltatók most már büntetést szabhatnak ki a felhasználókra az internetes forgalom vizsgálatával.

Ezeknek a korlátozásoknak a leküzdésére ingyenes torrent VPN-t helyeznek el az interneten, de az emberek megmutatták fenntartásaikat a teljesítmény alapján. Megzavarodom, hogy vagy ezt a VPN szolgáltatást használja, vagy más lehetőségeket keres. Kérjük, ossza meg egy világos véleményt tapasztalatainak fényében, amely segít nekem a továbblépésben.

Spamként van megjelölve

Mitchell Root (kérdések: 1, válaszok: 1)

Kérdezett: 2019. február 8, 11:38

6346 megtekintés

 • Kövesse
 • unfollow
 • Legújabb
 • Legmagasabb értékelés


0

&# 10004;

Privát válasz

Ingyenes VPN a torrentinghez? Nincs ilyen dolog, még a fizetett VPN is veszélyezteti az adatokat, ahogy a PureVPN néhány hónappal ezelőtt tette..

Különösen a Torrentingről! Nincs szüksége VPN-re; ehelyett a leggyorsabb VPN-re van szüksége. Mint talán tudod, vannak olyan fizetett verziók is, akik a titkosítás miatt lelassítják az internet-kapcsolatot, ahogy kellett volna.

Rendben? A leggyorsabb és erősebb titkosítással el kell mennie, hogy letöltés közben ne kerülhessen bele.

Kutattam egy olyan VPN megtalálását, amely jó a torrent számára. Szóval, tudtam róla ExpressVPN (a felhasználói élmény alapján).

Az ExpressVPN névtelenség szempontjából meglehetősen megbízható, de kissé drága. Ugyanakkor az elmúlt két évben ezt a VPN-t használtam a P2P hálózatra, de soha nem volt egyetlen probléma a teljes teljesítményével kapcsolatban.

Spamként van megjelölve

Jordan Bell (Kérdések: 0, válaszok: 33)

Válaszolva: 2019. február 25, 13:05


  0

  &# 10004;

  Privát válasz

  Ha a megközelítés az, hogy a legjobb ingyenes VPN-t integrálja az eszköz anonimitása érdekében a torrentinghez, mint sokkal megfelelőbb ítélet, NordVPN. Ennek a VPN-nek P2P-kiszolgálói vannak, amelyek elősegítik a hálózat gyors megszakítás nélküli működését. Ez azt jelenti, hogy a böngésző tevékenységei rejtettek maradnak az internetszolgáltatóktól.

  Az ingyenes torrent VPN-k olcsóbbak más VPN szolgáltatásokhoz képest. A PIA VPN emellett az ingyenes P2P VPN-t is tekintette, amely a VPN-kiszolgálók kényelme segít az egész világ lefedésében. Nagy sebességű kapcsolatot hoz létre alacsony költséggel, ami a VPN-t egyedülálló opcióvá teszi a felhasználók számára.

  SNO

  szolgáltatók

  Ár

  Kedvezményes ajánlat

  1

  NordVPN

  2,75 USD – havonta

  77% kedvezmény

  2

  ExpressVPN

  8,33 USD – Hónap

  35% kedvezmény

  3

  PureVPN

  2,95 USD – Hónap

  65% kedvezmény

  4

  PIA VPN

  3,33 USD – Hónap

  12% kedvezmény

  Spamként van megjelölve

  David Thomson (kérdések: 0, válaszok: 33)

  Válaszolva: 2019. február 11, 7:11


   0

   &# 10004;

   Privát válasz

   A folyamat akkor kezdődik, amikor telepíti a torrent alkalmazást, például a Bittorrent, és csatlakoztatja a számítógépet a P2P fájlmegosztáshoz. Az eljárás sok kockázatot hordoz magában, mivel a torrentok gyakran tartalmaznak rosszindulatú programokat, és az emberek ingyenes VPN-t használnak a torrenthoz, amelynek nincs elegendő biztonsági szint az információk védelme érdekében.

   Az ilyen találkozók elkerülése érdekében megbízható VPN-re van szüksége, hogy az adatokat az internetszolgáltató kíváncsiságú szemétől függetlenül tegyék elérhetővé. Elrejtik a tényleges helyét és az IP-címet, amelyek anonimizálják az internetes forgalmat.

   A PureVPN kiváló szoftver, amely minden országban működik. Több mint 750 VPN szerverük van, amelyek rendszeresen frissülnek a sebesség megtartása érdekében. Ugyanakkor a PureVPN innovatív a biztonsági protokollok elindításában, amelyek titkosítják az adatokat és az identitást a lopásuktól.

   Spamként van megjelölve

   Martin Smith (kérdések: 0, válaszok: 33)

   Válaszolva: 2018. december 14-én, 11:15


    0

    &# 10004;

    Privát válasz

    Igen, ne gondold, hogy van-e a torrentinghez a legjobb ingyenes VPN, mivel ez nem nyújt 256 bites védelmet az internet-felhasználók számára, ami az Ön adatait rejtegető szövegbe rejti. Az ingyenes VPN-k azonban együttműködnek a kormányzati ügynökségekkel és az internetszolgáltatókkal azért, hogy elkapják az embereket az illegális tartalom letöltése során.

    Ebben a forgatókönyvben szeretném ajánlani ExpressVPN a torrentinghez egy sokkal megbízhatóbb lehetőség, mert 256 beépített titkosítást kínál, és arra szolgál, hogy felölelje a közönséget, aki szereti az adatok elrejtésével zavaró információkat. Ráadásul P2P szerverekkel rendelkezik, amelyek elkerülik a sebesség fojtását és fenntartják a kapcsolat teljesítményét.

    Spamként van megjelölve

    Írta: Chris Jordan (Kérdések: 0, válaszok: 33)

    Válaszolva: 2018. november 30, 10:08


     0

     &# 10004;

     Privát válasz

     A Torrenting a P2P csatornát használja, amely más felhasználók számára lehetővé teszi a csatlakozást a rendszeréhez. Ebben a korszakban a technológiai internetszolgáltatók és más kíváncsiskodó szemek könnyen nyomon követhetik tevékenységeidet, ami teljesen kizárja a legjobb ingyenes VPN-t a kínzáshoz. Véleményem szerint egy ingyenes VPN kompromisszum a szolgáltatásokkal, ezért „ingyenes”.

     Az internetes tevékenységek elrejtése az internetszolgáltatók és más szervezetek, például megfigyelő ügynökségek és szerzői jogi trollok ellen. Szüksége van egy NordVPN miközben zaklatja, hogy garantálja az internet anonimitását sávszélesség-korlátozások vagy IP-szivárgás nélkül a hackerek és az adatgyűjtők számára.

     Spamként van megjelölve

     Írta: Alexander Kole (Kérdések: 0, válaszok: 33)

     Válaszolva: 2018. november 20-án, 14:27


      0

      &# 10004;

      Privát válasz

      Valamennyi nemzet jóváhagyta ISP-jét az ügyfelek azon adatainak megőrzése érdekében, amelyek korlátozták az online tevékenységek helyét. Ez elkerülhető, ha beépítjük a torrentinghez a legjobb ingyenes VPN-t, mivel megfelelő alternatívaként bélyegzőként szolgál, mivel eltérő átjárót tesz a webes tevékenységek cseréjére.

      A torrent felhasználók nagy része ingyenes P2P VPN-t alkalmaz, mivel ehhez nincs szükség érvényesítésre, és társulást hoz létre anélkül, hogy magányos fillért fizetne. Az ingyenes torrent VPN-nek nincs olyan gyorssebessége, amely meghosszabbítja az időtartamot. Ezenkívül a valódi adatait továbbítja az internetszolgáltatók és szervezetek számára.

      Néhány VPN-t jól ismertek például a torrent miatt, NordVPN vagy ExpressVPN. Mindazonáltal ezek a VPN-k nem tartoznak a kínzó osztályba. Ezekről a VPN-kről azonban ismert, hogy növelik a torrenting sebességét. Az általános lakosság nagy része VPN-t alkalmaz torrentingre, és jobb tapasztalatokkal rendelkezik a gyors sebesség és a biztonságos hálózatok mellett.

      Spamként van megjelölve

      Írta: Alan Balaban (kérdések: 0, válaszok: 33)

      Válaszolva: 2018. október 20., 11:01


       0

       &# 10004;

       Privát válasz

       Igen, ismerem az Tunnelbear-t, aki ingyenes VPN-ben zajlott le a torrentok számára, és teljesíti azt az ígéretét, hogy végtelen internetes kapcsolatot biztosít a végpontok közötti titkosítással. Amikor a torrent szerető lekérdezést ad meg az eszközön. Először a Tunnelbear által létrehozott biztonságos hengeren keresztül jut a VPN szerverre, majd eljut a globális internethez.

       Ez az eljárás nem lassítja az internet sebességét, ennek oka a torrentinghez használt ingyenes VPN olyan P2P szervereket használ, amelyek adatcsomagok továbbítására szolgálnak az interneten keresztül.

       Azonban soha nem biztos abban, hogy egy ingyenes VPN-szolgáltatás adatvédelmi irányelveivel rendelkezik-e. Az adatvédelem szükséges követelmény, különösen a letöltés és a P2P-fájlmegosztás során. A legtöbb ember az ingyenes VPN-ket választja, mert aggódnak a magas arány és a beruházásuk miatt, amelyeknek nem kellene haladniuk.

       A NordVPN az egyik fizetett VPN szolgáltatás, amely népszerű és valóban megfizethető. Ezen felül a befektetési kockázatok elkerülhetők az ingyenes próbaidőszak és a pénz-visszafizetési garancia révén.

       Spamként van megjelölve

       Peter Joe (kérdések: 0, válaszok: 2)

       Válaszolva: 2018. augusztus 17, 19:37


        0

        &# 10004;

        Privát válasz

        Számtalan legjobb ingyenes torrent-készítésű VPN létezik külön internetkapcsolat létrehozásához. Néhány VPN azonban nem jelent különösebb előnyt a torrent felhasználók számára. Ezenkívül az ingyenes torrent VPN-k nem biztosítanak P2P-re optimalizált kiszolgálókat, amelyek a gyorsaságot tartalmazzák. Ezek a VPN-ek kiszivárogtatják az adatokat az internetszolgáltatókra és az ügynökségekre, ami ellentétes az internetes szabadsággal.

        Véleményem szerint a legjobb torrent VPN lenne NordVPN, mivel prioritássá teszi a felhasználók internetes adatvédelmét. A NordVPN P2P-re optimalizált kiszolgálókat kínál, amelyeket lehetetlen feltörni a titkosítás. Röviden, nagyon meg voltam lepve a felhasználók által kínált védelmi sebesség és szint mellett. A VPN-be történő beruházás akkor érdemes akkor lenni, ha azt gondolkodja, hogy egy VPN-hez torrent.

        Spamként van megjelölve

        Írta: Amelia Louis (Kérdések: 0, válaszok: 33)

        Válaszolva: 2018. július 11-én, 18:39


         0

         &# 10004;

         Privát válasz

         Minden ország engedélyezte internetszolgáltatóját a felhasználói adatok megőrzésére, amely korlátozta a torrent tevékenységek számára rendelkezésre álló helyet. Ez elkerülhető, ha a legjobb ingyenes VPN-t integrálja a torrentinghez, mivel ez megfelelő opció, mivel külön alagutat hoz létre az internetes forgalom tranzakciójára.

         Ha az emberek kibernetikus támadásoktól szenvednek, akkor fontos, hogy elkerülje a fájlok átviteléhez szükséges ingyenes P2P VPN-t, mivel nem titkosítja azokat az adatokat, amelyeket a PC-n keresztül generálnak, és amelyeket a felügyeleti ügynökségek láthatnak.

         Épp most, ExpressVPN tökéletes a torrentinghez, mivel elrejti az információkat a 256 bites titkosítás használatával, amely elrejti az internetes forgalmat. Tehát lehetetlenné válik az internetszolgáltatók és a megfigyelő ügynökségek számára a visszafejtés.

         Spamként van megjelölve

         David Jackson (kérdések: 0, válaszok: 33)

         Válaszolva: 2018. június 22., 10:53


          0

          &# 10004;

          Privát válasz

          Ahelyett, hogy kiemelnénk a torrentinghez használt legjobb ingyenes VPN-t, az anélkül, hogy utóbbi forgalmát és személyazonosságát névtelenné tenné. Ez biztonságos lehet az alkalmazás ExpressVPN amely nem tartja meg a naplózási tevékenységeket, és következetesen gyors sebességet ad. Protokolljaival szilárd P2P kapcsolat jön létre, és elkerüli a kíváncsiságos szemét.

          A torrent szerelmeseinek többsége ingyenes P2P VPN-t használ, mivel nem igényli a hitelesítést, és kapcsolatot létesít egyetlen fillér felszámítása nélkül. Az ingyenes torrenting VPN-nek azonban nincs olyan gyorssebessége, amely megnöveli az időtartamot. Ezenkívül kiszivárogtatja az aktuális információkat az internetszolgáltatók és a felügyeleti ügynökségek felé.

          Az utóbbi időben megtapasztaltam a ExpressVPN a torrentinghez az Egyesült Államok különböző régióiban, és nagyon jó időm volt a VPN-alkalmazásokkal, mivel ez fenntartja a gyors kapcsolat megbízhatóságát.

          Spamként van megjelölve

          Mike Wilson (kérdések: 0, válaszok: 33)

          Válaszolva: 2018. május 4., 7:33


           0

           &# 10004;

           Privát válasz

           Úgy gondolom, hogy nem végezte el az átfogó kutatást az ingyenes VPN-ről a torzítás érdekében, különben véleményének különböző szempontjai lehetnek. Nos, ezekre a VPN-ekre korlátozások vonatkoznak az anonimitás és a P2P-kiszolgálók szempontjából, ami alapvető szükséglete az özönleneknek. Mivel átalakítja az internet sebességét és megakadályozza az internetszolgáltatót az internetforgalom leolvasásában.

           Vannak azonban a legjobb ingyenes torrenting VPN-k, amelyeket az egyének kiemeltek a valódi tapasztalatok alapján, amelyek támogatják az uTorrent és a BitTorrent forgalmat. Csak azt a VPN-szoftvert használja több eszközön, és ellensúlyozhatja a felügyeleti ügynökségek által bevezetett szerzői jogi korlátozásokat.

           Spamként van megjelölve

           Írta: Tom Jones (Kérdések: 0, válaszok: 33)

           Válaszolva: 2018. április 2, 13:48


            0

            &# 10004;

            Privát válasz

            Nem biztos benne, hogy melyik ingyenes torrent VPN-ről beszél, mert mindegyiket nem arra tervezték, hogy biztonságos kapcsolatot hozzon létre az uTorrent vagy a BitTorrent segítségével. Az ingyenes torrent VPN-t osztályoznia kell az egész eljárásban szereplő tényezők figyelembevételével.

            Néhány VPN híres torrentingról, mint például a ExpressVPN vagy NordVPN. Ezek a VPN-ek azonban nem tartoznak a torrenting legjobb ingyenes VPN-hez, fizetett VPN-k, ám ezek támogatják a torrenting módszert. Az emberek többsége ezeket a VPN-eket használja torrentinghez, és a gyorsaság és a csatlakoztathatóság szempontjából sikeres.

            Spamként van megjelölve

            Joe Denly (kérdések: 0, válaszok: 33)

            Válaszolva: 2018. március 16, 7:37


             0

             &# 10004;

             Privát válasz

             Sok magánszemély nem tudja megállítani, hogy bejelenti, hogy az uTorrent számára ingyenes VPN hasznos döntés. Úgy gondolom, hogy az ítélet meghozatala előtt látniuk kell a történelmi eredményeket. Azok az emberek, akik megpróbálják elkerülni az internetszolgáltatót és a tömeges megfigyelést anélkül, hogy szilárd titkosítást kapnának a szerzői jogok megsértésére vonatkozó törvény alapján.

             A hasonló lehetőség azonban továbbra is sikeres, de a testreszabás a torrenting legjobb ingyenes VPN-jével jön létre. Ez azt jelenti, hogy el kell készítenie egy ellenőrző listát, amelyen keresztül felismerheti a torrent VPN-t, amely nélkülözhetetlen ehhez a forráshoz. Az eljárás elvégzéséhez szükséges idő, de ha még nem rendelkezik, akkor a torrentre választhatja a NordVPN-t, amely a legmegfelelőbb választás.

             Spamként van megjelölve

             James Peterson (Kérdések: 0, válaszok: 33)

             Válaszolva: 2018. február 20, 19:15


              1

              &# 10004;

              Privát válasz

              Igen, láttam az embereket, hogy küzdenek az ingyenes VPN-vel a kínzó torzításért, és több alternatívát próbáltak megteremteni a fenntartható internetkapcsolat érdekében. Ez akkor fordul elő, ha a VPN-eszköz nem elegendő az internetes forgalom titkosításához. Ez kedvező helyzetbe hozza az internetszolgáltatókat a szerzői jogok olyan szabályainak és szabályainak végrehajtására, amelyek a felhasználót feketelistán jelölték meg.

              Az olyan dolgok elkerülése érdekében, amelyek magukban foglalják a hackelést és az adatok böngészését az internetszolgáltatók felé, kerülje el a ingyenes torrent VPN-t, és keressen egy megbízható eszközt, mint például az ExpressVPN a torrenthoz. Támogatja a P2P fájlmegosztást, és nagy VPN-kiszolgálókkal rendelkezik, amelyek gyors sebességet biztosítanak. Az ExpressVPN kifejezetten a felhasználók általános betekintését titkosítja, és kifejezetten lehetővé teszi a felhatalmazott végfelhasználók számára az információk megtekintését.

              Spamként van megjelölve

              Írta: Marsh Albert (kérdések: 0, válaszok: 33)

              Válaszolva: 2018. február 5, 9:10


               0

               &# 10004;

               Privát válasz

               Teljesen egyetértek azokkal az emberekkel, akiknek véleménye inkább a hotspot pajzsot kínálja a kínzáshoz. Vannak bizonyos okai, amelyek miatt a torrenting a legjobb ingyenes VPN-ként, és senki sem tagadhatja ezeket a tényeket. A Hotspot VPN aktívan részt vesz az internetes adatvédelem kérdéseiben, és ebből kiépítette hírnevét a felhasználók körében.

               Nem jelölheti meg a hotspot pajzsot az ingyenes torrenting VPN listában, amely gyakran a fő streambe kerül a sérülékenységük miatt. Ez a VPN nemcsak meghatározott célra szolgál, például a P2P fájlmegosztásra. A Hotspot VPN sok országban működik, mivel világszerte elfoglalták a VPN-kiszolgálókat.

               Spamként van megjelölve

               Írta: Kelly Morrison (Kérdések: 0, válaszok: 33)

               Válaszolva: 2018. január 26, 19:20


                0

                &# 10004;

                Privát válasz

                Gondolod, hogy ingyenes VPN-t használsz a Torrentinghez? Nos, ez nem tökéletes eszköz, mivel nem rendelkeznek olyan P2P-kiszolgálók támogatásával, amelyek gyors letöltési sebességet tesznek lehetővé.

                Jelenleg a Betternet valóban működhet ezekben a helyzetekben, ami a legjobb ingyenes VPN-t kínálja a torrentinghez, figyelembe véve azt a tényt, hogy lefedi a biztonsági és védelmi tényezőket, és elkerüli az internetkapcsolatot az internetszolgáltató köréből..

                Az ingyenes VPN-torrent magányos IP-címet oszt ki több mint 80 ügyfél számára, és ez lehetővé teszi a különféle ügyfelek számára, hogy bármilyen fizetés nélkül láthassák az ön tevékenységét. Ezen okok fényében sokan megtámadják ezeket a VPN-eket.

                Sokkal jobb az ExpressVPN-t használni azon az alapon, hogy titkosítják az Ön adatait, amikor csatlakozik hozzá. Így online tevékenysége rejtve marad az internetszolgáltató és a kormányzati ügynökségek kíváncsiságú szemétől.

                Spamként van megjelölve

                Írta: Eric Mathews (kérdések: 0, válaszok: 4)

                Válaszolva: 2018. január 21., 17:17


                 0

                 &# 10004;

                 Privát válasz

                 Az eljárás félelmetes lehet, amikor az eszköz az információkat továbbítja az internetszolgáltatókhoz vagy megfigyelő ügynökségekhez, miközben csatlakozik a P2P hálózathoz. Ilyen módon az ingyenes VPN-torrent nem elfogadható döntés. Nem terjed ki az online biztonság régiójára, és nem titkosítja az online böngészést sem.

                 Ilyen helyzetekben a torrentre egy P2P VPN-re van szükség. Ezek kielégítik az Ön kívánságát, amely a leggyorsabb információmegosztást a végpontok közötti titkosítással teszi lehetővé. Nyilvánvaló, hogy a másik kedvező helyzet prevalens, azaz lefedi a környéket, és megment téged az internetszolgáltatójától. Mivel nem észlelhető az internetszolgáltatóval szemben, böngészhet névtelenül és torrentként szabadon.

                 Spamként van megjelölve

                 Írta: Adam Bolt (Kérdések: 0, válaszok: 33)

                 Válaszolva: 2018. január 18., 11:24


                  0

                  &# 10004;

                  Privát válasz

                  Az eljárás akkor kezdődik, amikor egy torrent, például a Bittorrent interfészen kapcsolódik, és a PC illeszkedik a P2P fájlmegosztáshoz. A módszertan számos veszélyt tartalmaz, amelyek tartalmaznak rosszindulatú programokat, és az egyének ingyenes torrenting VPN-t használnak, amelynek nincs elég szint az adatok megfigyeléséhez.

                  Az ilyen élményektől való távolság fenntartásához a torrent számára a legjobb VPN-re van szükség, hogy az információ az ISP szerint privát legyen. Elrejtik az Ön valódi területét és az IP-címet, amely anonimizálja az online tevékenységet.

                  Azért használom a NordVPN-t torrentre, mert ez a VPN kiváló a biztonság és védelem szempontjából, ami a torrent alapvető követelménye. A NordVPN frissíti a terméket, amely a legfrissebb biztonságot nyújtja a VPN-kiszolgálók bővítésével. A fizetett VPN-szolgáltatók egyike, amely kiemelkedő és emellett rendkívül mérsékelt.

                  Spamként van megjelölve

                  Írta: Elton Finch (kérdések: 0, válaszok: 4)

                  Válaszolva: 2018. január 11, 17:23


                   0

                   &# 10004;

                   Privát válasz

                   A torrenting kockává válik, ha a számítógép vagy a készülék a biztonsági erőfeszítések végrehajtása nélkül kapcsolódik az internethez. Az Ön által elvégzett webes tevékenységek egyenesen az internetszolgáltató ellenőrzési rendszerébe kerülnek, és értesítést adnak neked. Nem szabad elkerülni ezeket a figyelmeztetéseket az ingyenes VPN-sel a torzítás miatt, tekintettel arra, hogy nem terjednek ki az online biztonság területére.

                   A webszemélyiség elrejtéséhez az internetszolgáltatóktól a felhőszakadások közepette alapvető fontosságú, hogy a torrentinghez a legjobb VPN legyen, figyelembe véve azt a tényt, hogy kiemeli például a Kill kapcsolót, ez természetesen működik és megóvja tevékenységét az ISP-hez való megosztástól, amikor a A VPN engedményekkel jár az internetes sebesség fejlődésének eredményeként, tekintettel arra, hogy a túl sok ügyfél hasonló dokumentumot peering.

                   Ajánlott VPN eszközök a NordVPN és az ExpressVPN torrentingéhez

                   Spamként van megjelölve

                   Mirko Hales (kérdések: 0, válaszok: 33)

                   Válaszolva: 2018. január 4, 15:44


                    0

                    &# 10004;

                    Privát válasz

                    Tudnia kell, hogy a torzítás veszélyes, ha az eszköz, amellyel kapcsolatban állsz, érzékeny a számítógépes támadásokra. Erre akkor kerül sor, ha nem tesznek biztonsági intézkedéseket. Ezért a torrentinghez használt ingyenes VPN szolgáltatás nem jó választás. Nem terjed ki az online adatvédelem területére, és az internetes böngészést sem titkosítja.

                    Ilyen körülmények között a torrentinghez a legjobb VPN-re van szüksége. Teljes körű titkosítással teljesítik a P2P fájlmegosztás vágyát. Nyilvánvaló, hogy a másik előny népszerű, azaz elrejti a tartózkodási helyét, és megóvja Önt az internetszolgáltató kísérteties szemétől. Mivel láthatatlan az internetszolgáltatóval szemben, böngészhet névtelenül és torrentként szabadon.

                    Spamként van megjelölve

                    John Brandon (kérdések: 0, válaszok: 33)

                    Válaszolva: 2018. január 1-jén, 17:16

                     «Vissza az előző oldalra

                     Kérjük, jelentkezzen be, hogy kérdéseket tegyen fel.

                     Felhasználónév vagy E-mail cím

                     Jelszó

                     Emlékezz rám

                     • Ugrás a WP bejelentkezési oldalra
                     Kim Martin Administrator
                     Sorry! The Author has not filled his profile.
                     follow me
                      Like this post? Please share to your friends:
                      Adblock
                      detector
                      map