Bedste malware scanner

Uanset om du bruger dine onlinetimer på at torrente eller ej, ondsindet software er en enorm bekymring. Denne ondsindede software lusker på dine enheder, lukker deres forsvar og lader dine private data sårbare over for angreb. Hvordan kan du beskytte dig selv?


malware-beskyttelse vektorbilledeDe fleste mennesker bruger allerede antivirus-software. Faktisk kommer mange enheder og programmer med antivirus-software som en del af pakken. Disse beskyttelser går dog ikke altid langt nok. Når et særligt grimt stykke spyware eller ransomware optræder, kan du muligvis have brug for en malware-scanner for at redde dagen.

Det kan være nyttigt at vide mere om, hvad ondsindet software er, og hvad det kan gøre på dine enheder. Derudover ønsker du at tjekke vores liste, der beskriver de bedste malware-scanner-apps, der findes på markedet i dag. Med robust sikkerhedssoftware på alle dine enheder kan du gennemse med tillid.

Hvad er malware?

Dette er simpelthen en kortvarig måde at sige “ondsindet software på.” Mange mennesker er overrasket over at få at vide, at denne software specifikt er designet af mennesker med det formål at forårsage skade og forstyrrelser.

Du er sandsynligvis mere fortrolig med ondsindet software, end du er klar over. Hver gang du hører omtaler af trojanere, spyware og vira, diskuteres ondsindet software. Nogle gange er ondsindet software designet og distribueret af ensomme hackere.

Oftere i disse dage fungerer softwareudviklere i “sort hat”-Felt leverer deres tjenester til uanset individ eller organisation, der tilbyder dem mest penge.

Malware-typer

Hvad sker der, hvis din enhed bliver inficeret med spyware, ransomware eller en virus? Nogle af disse ondsindede programmer angriber din computers funktionalitet.

Versioner af det kan åbne hemmelige bagdøre i dit sikkerhedssystem, så dårlige skuespillere får adgang. Ondsindet software kan registrere dine adgangskoder, kreditkortnumre og bankkonti. Ransomware holder effektivt din enhed som gidsel, medmindre du betaler angribere.

Undertiden ser det ud til, at der ikke er nogen grænse for, hvad “black hat” -softwareudviklere kan gøre.

Hvordan virker malware?

Når du finder og bruger den bedste VPN, kan du beskytte dig mod adskillige onlinetrusler. Dog har du muligvis brug for andre forsvar for at sikre, at adware eller en virus ikke inficerer dit system.

Det første spørgsmål, som de fleste stiller, når de mistænker et problem med deres enhed, angår, hvordan problemet kom i gang. Der er mange muligheder til rådighed for uheldige mennesker eller enkeltpersoner for at få adgang til dit system.

Malware-infektionsvektorer

En af de mest anvendte af disse metoder er spam e-mails (Læs mere: Sikker e-mails). Mange af disse leveres med en vedhæftet fil, og det er ikke let for de fleste at fortælle, at e-mailen er ondsindet. De åbner vedhæftningen og inficerer straks deres enhed.

Desuden spredes ondsindet software gennem aftagelige medier såsom eksterne harddiske eller USB-flashdrev. Fjernbart medie er praktisk, men medmindre du ved, hvem der giver det til dig, og hvad der er på det, er det bedst ikke at vedhæfte det til din enhed.

Nogle gange er ondsindet software bundtet i en softwarepakke, der synes godartet. Ofte downloades disse programmer fra Internettet, og de kan indeholde software lavet af tredjepart. Fildeling er en anden almindelig kilde til ondsindet software. Selvom det kan være sjovt og nyttigt at søge efter filer på de mest populære torrentwebsteder, kan disse fildelingsmetoder også være farlige.

Websteder, der er blevet hacket eller på anden måde kompromitteret yderligere, kan inficere dit system med ondsindet software, såsom en virus, spyware eller adware. Mens nogle af disse websteder er legitime websteder, der bliver angrebet af en ubehagelig part, oprettes andre websteder udelukkende med det formål at inficere computere med ondsindet software.

De fem bedste malware-scannere

At forlade dit system sårbart over for angreb ved ikke at installere en af ​​de bedste malware-scannere er som at vælge ikke at installere det bedste hjemmesikkerhedssystem, når du bor i et dårligt kvarter. At begrave dit hoved i sandet og foregive at intet dårligt kan ske med dig er ikke en forsvarsstrategi.

Det er vigtigt at beskytte dine personlige enheder og private data, og det er derfor, du har brug for en malware-scanner. Disse programmer udfører en dyb scanning af din enhed i et forsøg på at finde eventuelle ondsindede filer.

Derudover scanner de hver fil, når den kommer ind i systemet, på udkig efter alt, hvad der kan være mistænkeligt. Scanneren ser efter kode i filen, der sammenlignes med en database med kendt ondsindet kode. Hvis den nye kode svarer til koden i databasen, markeres filen som ondsindet.

De mere sofistikerede scannere til ondsindet software ser også på adfærdsmønstre i koden. Hvis der er identificeret noget mistænkt i den nye fil, opbevares filen i en sandkasse. Dette er effektivt et karantæneområde, hvor de ondsindede filer ikke kan inficere andre filer på systemet. Derefter bruges fjernelsesværktøjer til at slippe af med den mistænkelige fil.

Nogle af disse programmer fungerer bedre end andre. Udtømmende forskning indikerer, at nogle scannere virkelig er hoved og skuldre over resten. Her er en liste over fem af dem.

1. Malwarebytes – King of Anti-Malware

Malwarebytes tilbyder nogle anstændige resultater. En gratis version af softwaren fungerer hurtigt, men savner undertiden nogle mistænkelige filer. Efter 14-dages gratis prøveperiode, kan du opgradere til en premium plan for at give dig mere funktionalitet.

malwarebytes logo

Funktioner

 • Intuitivt instrumentbræt
 • Real time beskyttelse
 • Ransomware-beskyttelse
 • Multi-operativsystem support
 • Diskoprydning
 • Sikker browser
 • Phishing-detektion
 • Firewall
 • Mobil applikation
 • 24/7 support

Prisstruktur

Malwarebytes fås i versioner til personlig og forretningsbrug. Den personlige version indeholder tre lag. Den første af disse er tilgængelig uden omkostninger, og den fungerer sammen med eksisterende antivirus-software.

Malwarebytes Premium erstatter antivirus-software på en enhed for $ 39.99 pr. År. Malywarebytes Premium for Home erstatter antivirus-software på tre enheder til $ 59.99 pr. År. Yderligere enheder kan tilføjes for ca. $ 20 pr. År.

malwarebytes premium-skærmbillede

Forretningsversionen følger en mere kompliceret prisstruktur, så den kan skræddersys til at imødekomme dine virksomheds behov. Malwarebytes for Teams koster $ 119,97 pr. År for at dække tre enheder med ekstra enheder, der er beskyttet for yderligere $ 39.99 pr. År.

Malwarebytes Endpoint Protection dækker 10 enheder til $ 699,90 pr. År med muligheder for at skalere op eller ned på antallet af enheder til $ 69,99 pr. År. En deluxe-pakke, der inkluderer Endpoint Protection og Response, skal forhandles med virksomheden.

Kunde support

Hvis du har problemer, mens du bruger Malwarebytes, kan du kontakte kundesupport via live chat eller e-mail. Ingen telefonsupport tilbydes. Du har dog adgang til et helpcenter og et forum, som begge er pålidelige til at finde svar på grundlæggende problemer.

2. Bitdefender – Bedste beskyttelse til angreb med flere vektorer

Bitdefender er bredt anerkendt som værende en af ​​de bedste i branchen. Det tilbyder en virkelig robust pakke med funktioner og beskyttelse. Den ene hovedpine, der kommer fra at håndtere Bitdefender, er den svimlende vifte af forskellige pakker.

At slå igennem al denne informationsoverbelastning er det værd at overveje værdien af ​​den beskyttelse, du modtager. Dette kan være en af ​​de bedste malware-scannere, du kan få.

Bitdefender-logo

Funktioner

 • Multi-operativsystem support
 • Forældrekontrol
 • File shredder
 • VPN
 • Diskoprydning
 • Adgangskodemanager
 • Webcam-beskyttelse
 • Overvågning i realtid
 • Firewall
 • Phishing-beskyttelse
 • Download beskyttelse
 • Mobil applikation
 • Browserudvidelse
 • 24/7 support

Prisstruktur

Bitdefender Total Security til hjemmet kan købes for $ 44.99 pr. År. Dette vil beskytte op til fire enheder. Rabatter er tilgængelige, hvis du vælger en to- eller treårsplan.

To år koster $ 104.99, mens tre år koster $ 139.99. Hvis du har brug for at beskytte mere end fem enheder, kan du vælge indstillingen “op til 10 enheder” for et overraskende lille ekstra beløb.

Bitdefender Internet Security til hjemmet er lidt billigere til $ 39,98 for et år. Denne plan beskytter op til tre enheder. Hvis du vil beskytte så mange som 10 enheder, koster det $ 89.99. Igen er der muligheder for to- og tre-årige planer.

Bitdefender premium-konto

Antivirus Plus-pakken leveres multi-lag ransomware-beskyttelse og Bitdefenders VPN såvel som Bitdefender Safepay. Du kan beskytte op til tre enheder til $ 34.99 pr. År.

Desuden har Bitdefender en bred vifte af muligheder for virksomheder. Pakker er skræddersyet til alt fra små til virksomhedsorganisationer i en lang række priser, der starter på kun $ 99,98 pr. År.

Kunde support

Hvis du nogensinde har brug for hjælp med Bitdefender, har du ingen problemer med at finde den. Fra videotutorials til et aktivt forum, det hele er her. Plus, kan du kontakte en kundesupport-specialist 24 timer i døgnet via telefon, e-mail og chat.

3. Adaware – Store anti-Malware værktøjer; Betal for at spille

Adaware er ikke den mest robuste software derude, men det kan bestemt fungere for mennesker, der kun har brug for at beskytte en eller to enheder. Den gratis version har virkelig ikke mange funktioner skal du betale, hvis du ønsker reel beskyttelse.

Adaware-logo

Funktioner

 • Download beskyttelse
 • Antivirusbeskyttelse
 • Real time beskyttelse
 • Webbeskyttelse (med betalte versioner)
 • Firewall (med betalte versioner)
 • E-mail-beskyttelse (med betalte versioner)
 • Netværksbeskyttelse (med betalte versioner)
 • Digital lås (med premium version)
 • File shredder (med premium version)
 • Forældrekontrol (med premium version)

Prisstruktur

Gratis beskyttelse er tilgængelig fra Adaware, men det anbefales næsten altid at gå med en betalt tjeneste for at få mere robust dækning. I tilfælde af Adaware vil dette koste omkring $ 36 pr. År.

Funktioner inkluderet i pakken inkluderer e-mail-beskyttelse, avanceret anti-spam-beskyttelse, forsvar mod al ondsindet software, ondsindet URL-registrering og 24/7 kundesupport.

Adaware antivirus pro

Det kan være en god ide at opgradere til Adaware Antivirus Total for at få yderligere dækning, f.eks. Filskriver, en digital lås og forældrekontrol. Beskyttelse af en pc i et år vil give dig $ 48. Du kan dog beskytte så mange som 10 pc’er for $ 160 pr. År. Rabatter er tilgængelige, hvis du tilmelder dig to år i stedet for et.

På dette tidspunkt tilbyder Adaware ikke pakker, der er skræddersyet specielt til erhvervskunder.

Kunde support

Ubegrænset 24/7 kundesupport er kun tilgængeligt for betalende kunder. Besøg forummet eller ofte stillede spørgsmål for svar på fælles bekymringer. Ægte teknisk support er tilgængelig via et billetbaseret system.

4. AVG – Time-Testet software; God, men ikke stor

AVG har en virkelig rigtig god beskyttelse gratis. Deres tre-årige pakke er imidlertid ganske overkommelig og giver nogle væsentlige ekstramateriale. Det er ekstremt brugervenligt, og kundesupporten er helt pålidelig, når den er tilgængelig. AVG er dog ikke lige så sikker som Bitdefender. Manglen på en password manager og en VPN er en bummer.

AVG-logo

Funktioner

 • Multi-operativsystem support
 • File shredder
 • Diskoprydning
 • Forældre kontrol
 • Webcam-beskyttelse
 • Overvågning i realtid
 • Download beskyttelse
 • Phishing-beskyttelse
 • Sikker browser
 • Firewall

Prisstruktur

Du kan få en gratis version af AVG, der inkluderer grundlæggende antivirus- og ransomware-dækning samt pc-ydelsestuneup og browserovervågning.

Træd op til Internet Security-planen for $ 5,83 pr. Måned, som faktureres til $ 69,99 pr. År. Dette giver dig en forbedret firewall, webcam-beskyttelse og krypterede mapper på et ubegrænset antal enheder.

AVG Internet Security

Det tredje niveau er den ultimative plan. Det koster $ 8,33 per måned, som faktureres $ 99,99 om året. Springing til denne pakke giver dig adgang til support via telefon og live chat samt avanceret antivirusbeskyttelse.

Kunde support

Et andet af AVGs problemer er, at det har ikke 24/7 kundesupport. Du kan nå en repræsentant via telefon, e-mail eller chat, men kun i kontortiden. Et forum kan give grundlæggende vejledning om fælles problemer.

5. Emsisoft – Budgetvenlige løsninger; Gør jobbet

Overkommelig, og med overraskende robuste funktioner, er Emsisoft et pålideligt alternativ til de budgetbevidste. Imidlertid kan folk, der sætter en præmie på den samlede sikkerhed, finde det Emsisoft er ikke helt op til mærket.

Emsisoft logo

Funktioner

 • Flere sprog man kan vælge fra
 • Diskoprydning
 • Overvågning i realtid
 • Sikker browser
 • Phishing-beskyttelse
 • Download beskyttelse
 • Firewall

Prisstruktur

Den gratis plan dækker en pc med muligheder for scanning, rengøring og karantæne af ondsindet software. Med den opgraderede pakke betaler kunderne for en, tre eller fem pc’er til en sats på $ 2,50 pr. Måned, $ 4,17 pr. Måned og $ 5,83 pr. Måned, som hver faktureres årligt.

Denne pakke inkluderer adfærdsblokerer, phishing-beskyttelse, fjernstyring, automatiske opdateringer, filbeskyttelse og nødkitproducent.

Emsisoft Antimalware

En lidt dyrere pakke, der også dækker mobile enheder, kan købes. Igen kan en, tre eller fem enheder være dækket til en månedlig pris på $ 3,33, $ 5,55 eller 7,78 $, som hver faktureres årligt.

Kunde support

Ligesom AVG, kundesupport til Emsisoft er temmelig begrænset. Du får ikke dækning døgnet rundt, og du kan kun kontakte repræsentanter via e-mail eller live chat. Et helpcenter og et forum giver yderligere support, der kan være nyttigt med de mest basale problemer.

Sådan undgås du at få malware

Ligesom du er forsigtig, når det gælder at vælge den bedste adgangskodeadministrator til at beskytte dig selv online, lønner det sig at være forsigtig, hvis du vil beskytte dig mod en virus, ransomware, adware og anden ondsindet software.

De trin, du tager, kan være mange. Det er et must at installere fremragende antivirus-software, ligesom det at finde en effektiv malware-scanner. For mange hjemmecomputersystemer har ikke disse grundlæggende beskyttelse.

Det er lidt som at investere i sikkerhed i hjemmet, der ikke har et fantastisk kamerasystem, i modsætning til Nest, bragt til dig af Google, der tilbyder et væld af avanceret, for ikke at nævne, intelligent forsvar mod farerne i og uden for hjemmet. Dette er den type system, du ønsker på alle vektorer; fra VPN’er, e-mails, browsere, passwordadministratorer til anti-malware software. Forebyggelse er altid bedre end kur.

Når du har installeret en scanner til ondsindet software og antivirussoftware, tilrådes det, at disse altid er opdaterede. Selv en meget velrenommeret scanner kan have sårbarheder, der bliver opdaget fra tid til anden. Opdateringer lapper disse huller, hvilket giver dig endnu bedre beskyttelse.

På samme måde skal du sikre dig, at dit operativsystem opdateres, når det er nødvendigt. Ligesom programrettelser og opdateringer til software, sikrer du, at dit operativsystem er aktuelt, at du har den bedste tilgængelige sikkerhed.

Hvis du bruger WiFi, skal du gøre det sikkert. Brug ikke åbne netværk, og sørg for, at din egen WiFi er sikret med en adgangskode.

Et andet kritisk trin mod at beskytte dig selv er at tøv altid inden du klikker. Gennemgå e-mails grundigt for at se, hvem der har sendt dem, og om de virker mistænkelige eller ej. Klik ikke på nogen vedhæftede filer, medmindre du kan bekræfte afsenderen og deres intention. Vær forsigtig med webstedets links. Hold markøren over disse, før du klikker for at se, hvor linket virkelig fører dig. Hvis du vil downloade fra en fildelingstjeneste, skal du scanne overførslen, før du fortsætter.

Med din beskyttelsessoftware installeret og opdateret, vil du også planlægge regelmæssige tider for at køre scanninger. For mange mennesker glemmer dette tilsyneladende indlysende skridt og forlader sig unødigt sårbare.

Afsluttende tanker

Ondsindet software findes overalt i onlineverdenen. Du behøver dog ikke at blive offer for det. Med antivirus-software og en scanner til ondsindet software er du bedre forberedt på at beskytte dig selv. Du behøver ikke at føle dig magtesløs over for en bestemt hackere. Tag positive skridt i dag for at beskytte dine private data og for at holde dine enheder kørende.

FAQ

Q: Hvad er Spyware?

EN: Spyware er en kategori af ondsindet software, der specifikt blev oprettet for at få adgang til følsomme data på din enhed. Denne software bruges ofte til at indsamle dine personlige data, som derefter videresendes til datafirmaer, annoncører eller andre tredjeparter. Denne type ondsindet software kan tjene mange formål. Disse kan omfatte sporing og salg af data vedrørende din internetbrug, stjæling af din bankkonto og kreditkortdata eller stjæle din identitet.

Q: Hvordan ved jeg, at min computer er blevet hacket?

EN: Ekspert-hackere kan bryde ind i et system eller enhed uden at blive opdaget. De fleste af disse dårlige skuespillere er imidlertid ikke så sofistikerede, og de efterlader et bjerg af beviser. Det mest fortællende tegn på et hack er måske, at enheden pludselig er meget langsommere end den plejede at være. Et andet er, at dit forbrug af båndbredde går gennem taget på én gang.

Mange mennesker bemærker, at videoer har brug for øget buffertid, og at websider indlæses utroligt langsomt efter et hack. Den hyppige nedbrud af software og apps er en anden gave, som også er en overflod af pop-up-annoncer. Disse og andre tegn kan betyde, at din computer er blevet hacket.

Q: Kan antivirussoftware fjerne skadelig software?

EN: Den primære funktion af antivirussoftware er at forhindre en computer eller et system i at blive inficeret med ondsindet software. Det forhindrer, at inficerede filer bliver downloadet, eller hvis filen er blevet downloadet, markerer den filen som mistænkelig, så den er mindre tilbøjelig til at blive brugt.

De fleste antivirussoftware har en vis grundlæggende funktionalitet, når det kommer til fjernelse af ondsindet software. Imidlertid vinder black hat-udviklere, der opretter sådanne programmer, konstant med hensyn til sofistikering. Dette betyder, at deres software er svær at fjerne fra systemet, især for antivirus-software, der kun har de mest elementære funktioner på dette område.

Dette er grunden til, at det er vigtigt at have en ondsindet softwar scanner og remover ud over antivirusbeskyttelse. Scanneren giver dig et kraftfuldt værktøj til at slippe af med spyware, adware, ransomware eller andre ondsindede programmer.

Q: Kan Windows Defender registrere skadelig software?

EN: Windows Defender kan undertiden registrere skadelig software. Desværre kan det ikke altid gøre det, mens Windows-operativsystemet kører. Dette skyldes, at kloge udviklere formår at skjule de ondsindede programmer i selve Windows, hvor de mindre tilbøjelige til at blive opdaget. Din bedste mulighed for at registrere skadelig software er at få et program, der er designet til at gøre det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map