Si të vendosni CactusVPN App v5 për Windows

Në këtë tutorial do t’ju tregojmë se si të instaloni aplikacionin CactusVPN v5 për Windows. Ekziston një version i ri, i përmirësuar i aplikacionit CactusVPN për Windows. Për të instaluar versionin e fundit, ju lutemi ndiqni këtë udhëzues. Nëse ende dëshironi të instaloni versionin 5, thjesht ndiqni hapat më poshtë.


Kërkesat

Për të përdorur aplikacionin CactusVPN do t’ju duhet:

 1. Një llogari CactusVPN. Nëse nuk keni një të tillë, mund të provoni shërbimet tona falas.
 2. Emri dhe fjalëkalimi juaj VPN për t’u lidhur me VPN dhe / ose butonin Smart DNS për t’u lidhur me Smart DNS. Mund t’i gjeni në llogarinë tuaj në faqen tonë të internetit, duke shkuar te Parametrat.
 3. Windows Vista ose më e lartë.
 1. Instaloni Aplikacionin CactusVPN

  1. Shkarkoni aplikacionin v5 nga këtu.
  2. Hapni skedarin e shkarkuar.
   i rëndësishëm! Disa antiviruse mund ta shohin aplikacionin tonë të dyshimtë. Kjo po ndodh ditët e para pas një azhurnimi sepse disa antiviruse ndërtojnë bazën e të dhënave të tyre duke përdorur numrin e instalimeve të një softi specifik. Le të themi se aplikacioni ynë është i instaluar në më pak se 20 kompjuterë me një antivirus specifik. Në këtë rast, ky antivirus mund të shënojë aplikacionin tonë si të dyshimtë. Do të shënohet sikurse besohet kur do të instalohet në më shumë kompjuterë. Pra, mos u shqetësoni! PC juaj është në siguri!
  3. Klikoni “Tjetër” (1).

   Softuer CactusVPN VPN për Vendosjen e Windows: Hapi 1

  4. Lexoni “Marrëveshjen e licencës” dhe klikoni në “Unë pajtohem” (2).

   Softuer CactusVPN VPN për Vendosjen e Windows: Hapi 2

  5. Klikoni “Tjetër” (3).

   Softuer CactusVPN VPN për Vendosjen e Windows: Hapi 3

  6. Nëse shfaqet dritarja e mëposhtme pop-up, klikoni “Install” (4).

   Softuer CactusVPN VPN për Vendosjen e Windows: Hapi 4

  7. Klikoni “Instaloni” (5).

   Softuer CactusVPN VPN për Windows Setup: Hapi 5

  8. Kur instalimi është i plotë klikoni “Next” (6).

   Softuer CactusVPN VPN për Vendosjen e Windows: Hapi 6

  9. Klikoni “Finish” (7).

   Softuer CactusVPN VPN për Windows Setup: Hapi 7

  Kjo do të nisë aplikacionin CactusVPN. Së pari, duhet të zgjidhni nëse doni të regjistroheni për të përdorur shërbimet tona VPN ose shërbimet tona Smart DNS. Për ta bërë atë, zgjidhni midis skedave “VPN” (7) dhe “Smart DNS” (8).

  Nëse dëshironi të lidheni me Smart DNS dhe nuk keni nevojë për VPN, thjesht kaloni pjesën II dhe shkoni direkt në pjesën “III. Lidhu me Smart DNS “.

 2. Lidhu me VPN

  1. Për të përdorur shërbimet tona VPN, zgjidhni skedën “VPN” (8).

   Shkruajni emrin e përdoruesit të paketës VPN (10) dhe fjalëkalimin (11). Mund t’i gjeni në llogarinë tuaj në faqen tonë të internetit, duke shkuar te Parametrat -> Emri VPN & Fjalëkalimi. Sigurohuni që të përdorni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj VPN dhe JO kredencialet e llogarisë në internet (Cili është ndryshimi?).

   Klikoni “Regjistrohuni” (12).

   Softuer CactusVPN VPN për Vendosjen e Windows: Hapi 8

  2. Tani jeni identifikuar. Ju mund të zgjidhni vendndodhjen e serverit VPN (13) me të cilin dëshironi të lidheni, pastaj klikoni në butonin “Lidhu” (14).

   Softuer CactusVPN VPN për Windows Setup: Hapi 9

   Pasi të jeni lidhur IP-ja juaj është ndryshuar dhe lidhja juaj është e koduar.

   Karakteristika “Rendit sipas shpejtësisë” (15) do t’ju lejojë të gjeni serverët më të shpejtë për ju – pasi të keni shtypur këtë buton, serverat do të renditen me pingun më të ulët në kompjuterin tuaj..

  3. Duke shkuar te butoni “Parametrat” ​​(16) mund të bëni konfigurimet e mëposhtme:

   Softuer CactusVPN VPN për Windows Setup: Hapi 10

   • “Protokolli VPN” – zgjidhni protokollin VPN që dëshironi të përdorni. (Protocolfarë protokolli duhet të përdor?)
   • “Run at start-up” – drejtoni programin CactusVPN kur Windows-i juaj të fillojë.
   • “Hyni në aplikacion. start ”- futeni në llogarinë tuaj kur të fillojë programin CactusVPN.
   • “Fillo aplikacionin. minimizuar ”- filloni të minimizohet programi CactusVPN.
   • “Lidhni VPN në hyrjen” – lidhen automatikisht me VPN duke përdorur qytetin dhe protokollin e fundit të përdorur pas hyrjes.
   • “Minimizoni aplikacionin në lidhjen VPN” – minimizoni që të ngjitni programin CactusVPN pas lidhjes me VPN.
   • “Rilidhni nëse lidhja VPN është rënë” – automatizoni përsëri lidhjen nëse lidhja është rënë.
   • “Ndaloni trafikun e internetit nëse ndërpritet lidhja VPN” – Ky është “Ndërrimi i Internetit Kill”. Nëse lidhja VPN bie, aplikacioni ynë do të çaktivizojë lidhjen tuaj të internetit. Për të mundësuar lidhjen tuaj të internetit përsëri të lidheni me VPN, çaktivizoni Kill Switch ose mbyllni aplikacionin CactusVPN.
   • “Mbrojtja e rrjedhjes DNS” – aktivizoni ose çaktivizoni mbrojtjen e rrjedhjes së DNS (isfarë është mbrojtja e rrjedhjes së DNS?).
   • “Grupi i serverëve sipas vendeve kur renditni me shpejtësi” – kur i renditni serverët VPN me shpejtësi, ata do të grupohen sipas vendit.
   • “Protokoll OpenVPN” – zgjidhni protokollin OpenVPN që dëshironi të përdorni: TCP ose UDP.
   • “Porti OpenVPN” – zgjidhni portën OpenVPN që dëshironi të përdorni.
  4. Duke shkuar te “Aplikacionet”. Killer ”(18) mund të vendosni se cilat aplikacione do të mbyllen automatikisht kur lidhja VPN bie. Ne ju rekomandojmë të shtoni aplikacionin P2P / BitTorrent që përdorni.

   Softuer CactusVPN VPN për Vendosjen e Windows: Hapi 11

   • Klikoni tek “Shto aplikacionin”. butoni (19). Shkoni në dosjen ku është instaluar aplikacioni (zakonisht C: \ Program Files i tij) dhe zgjidhni aplikacionin (skedarin exe) që dëshironi të shtoni.
   • Kontrolloni kutitë e kontrollit nga kolona “Rinisni përsëri rilidhjen” (20) për të rifilluar automatikisht aplikacionin pas rilidhjes së VPN-së.
   • Klikoni butonat nga kolona “Hiq” (21) për të hequr aplikacionet që nuk dëshironi të mbyllen automatikisht kur lidhja VPN bie.
  5. Ndonjëherë, për qëllime mbështetjeje, na duhen disa informacione nga skedarët log të aplikacionit. Për të ruajtur regjistrat, shkoni te skedari “Mbështetje” (22) dhe klikoni në butonin “Ruaj shkrimet” (23). Ai do të kursejë shkrimet dhe do të hapë një dosje me të gjithë skedarët e logave CactusVPN të ruajtur në kompjuterin tuaj.

   Softuer CactusVPN VPN për Vendosjen e Windows: Hapi 12

 3. Lidhu me Smart DNS

  1. Për të përdorur shërbimet tona Smart DNS, zgjidhni butonin “Smart DNS” (9).

   Shkruajni “tastin tuaj të zgjuar DNS” (10). Për ta gjetur atë, futuni në llogarinë tuaj në faqen tonë të internetit, duke shkuar te Cilësimet -> Kredencialet e hyrjes së aplikacionit.

   Klikoni “Regjistrohuni” (11).

   Softuer CactusVPN VPN për Vendosjen e Windows: Hapi 13

  2. Klikoni në butonin “Enable Smart DNS” (12).

   Softuer CactusVPN VPN për Vendosjen e Windows: Hapi 14

   Para se të aktivizoni Smart DNS, mund të zgjidhni:

   • “Rajoni i faqeve të internetit” (13) – zgjidhni rajonin që do të përdoret për faqet e internetit shumë-rajonalë.
   • “Serveri DNS” (14) – zgjidhni atë që është më afër jush.
  3. Duke shkuar te butoni “Parametrat” ​​(15) mund të bëni konfigurimet e mëposhtme:

   Program CactusVPN VPN për Vendosjen e Windows: Hapi 15

   • “Run at start-up” – drejtoni programin CactusVPN kur Windows-i juaj të fillojë.
   • “Hyni në aplikacion. start ”- futeni në llogarinë tuaj kur të fillojë programin CactusVPN.
   • “Fillo aplikacionin. minimizuar ”- filloni të minimizohet programi CactusVPN.
   • “Aktivizoni Smart DNS në hyrje” – aktivizoni automatikisht Smart DNS pasi të keni hyrë brenda.
   • “Minimizimi i aktivizuar Smart DNS aktivizuar” – minimizoni të trashisni programin CactusVPN pasi të keni aktivizuar Smart DNS.
   • “Përditësoni çdo adresë IP” – vendosni sa shpesh IP juaj do të azhurnohet automatikisht. Kjo është e dobishme kur ISP shpesh ndryshon adresën tuaj IP.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me