NordVPN-katsaus (2020)

NordVPN on korkealaatuinen VPN-palvelu, jota tarjotaan hinnalla, jolla useimmat ihmiset voivat varaa.


Se on myös VPN-sovellus, jota suosittelemme enemmän kuin mitä tahansa muuta täällä Privacy Canadassa. Tässä katsauksessa selitän miksi se on…

Heidän palvelu keskittyy ennen kaikkea nimettömyyteen ja turvallisuuteen. Tämä on suojattu VPN, joka käyttää OpenVPN-tunnelointiprotokollaa sekä 256 AES-salausta.

Kun katsot NordVPN: ää pinnalta, se näyttää erittäin hyvältä, mutta onko tämä vain hyvää markkinointia vai vastaako palvelu näitä vaatimuksia? Otetaan selvää.

Katsaus NordVPN: stä

Nordvpn-logo neliö

VPV-verkkojen maailmassa NordVPN on eronnut kilpailusta. Yli yli 5000 palvelinta ympäri maailmaa, sillä on yksi suurimmista palvelualueista, joita olemme nähneet. NordVPN on ylpeä asiakkaidensa yksityisyyden suojelemisesta. Tätä varten he tarjoavat asiakkaille useita työkaluja, joita useimmissa muissa VPN: issä ei ole.

NordVPN: llä on asiakaskonsoli jota on erittäin helppo käyttää ja houkuttelevaa katsoa. Sitä on saatavana useilla alustoilla. Se on hyvä valinta henkilöille, jotka ovat uusia VPN: n käyttöön, sekä kokeneemmille ja vankkoja palveluita etsiville..

FeaturesInformation
Käytettävyys:Erittäin helppo käyttää
Kirjauskäytäntö:Tiukka nollakirjaus
Palvelimen koko:5200+ palvelinta
Palvelimen jakelu:62 maata
Tuki:24/7 live chat-tuki
Torrenting:P2P sallittu
Suoratoisto:sallittu
VPN-protokolla ja salaus:OpenVPN-protokolla; AES-256-bittinen salaus
pääkonttori:Panama
Hinta:$ +6,99 / kk
Virallinen nettisivu:https://nordvpn.com
Plussat:
 • Yli 5000 palvelinta
 • Erikoistuneet palvelimet
 • Voit yhdistää korkeintaan kuusi laitetta yhdellä tilillä
 • P2P on sallittu
 • Sovellukset selaimeesi
 • Vahva asenne asiakkaiden yksityisyyteen
 • Tarjoaa tappikytkimen
 • Toimii Netflixin kanssa
Haittoja:
 • Kalliita kuukausittain käyttäjille
 • Läpinäkyvyysongelmat
Ominaisuudet:
 • Killswitch
 • Tupla-VPN-palvelimet. Nämä salaa tietosi kahdesti
 • Palvelimet 62 maassa
 • Sovellukset Androidille, iOS: lle, Windowsille ja Macille
 • Sipuli yli VPN: n – antaa asiakkaille surffata nimettömästi pimeässä verkossa
 • Smart Play – maantieteellisesti rajoitettujen suoratoistopalvelujen avaaminen, mukaan lukien Amazon Prime, Netflix ja BBC

Missä palvelimet sijaitsevat?

NordVPN: llä on yksi suurimmista VPN-palveluntarjoajien palvelinverkoista. Tällä hetkellä, Heillä on yli 5000 palvelinta 62 maassa. Ainoa VPN, josta tiedämme, että siinä on enemmän palvelimia kuin NordVPN, on yksityinen Internet-yhteys. NordVPN: n avulla voit kuitenkin itse valita tarkan palvelimen, jota haluat käyttää. Tämä on vielä yksi tämän korkealaatuisen palvelun plus.

NordVPN: n palvelimet ovat monilla maantieteellisillä alueilla. Ellet yritä muodostaa yhteyttä pienelle saarelle jossain Itämeressä, NordVPN pystyy tarjoamaan tarvitsemasi kattavuuden. Alla olevissa kaavioissa näet luettelon palvelimista, joita NordVPN tarjoaa.

Tässä ovat heidän palvelimet Aasian ja Tyynenmeren alueella:

nordvpn asia pacific serverit

Tässä ovat heidän eurooppalaiset palvelimet:

nordvpn eurooppalaiset palvelimet

Nämä ovat heidän palvelimia Amerikassa:

nordvpn amerikan palvelimet

Ja lopuksi, nämä ovat heidän palvelimiaan Afrikassa ja Lähi-idässä:

nordvpn afrikka-palvelimet

Erityiset palvelimet ja turvaominaisuudet

videoiden suoratoistovektoriTavallisten palvelimien lisäksi NordVPN: ssä on palvelimia, jotka on erityisesti suunniteltu vastaamaan tiettyihin huolenaiheisiin. Esimerkiksi heidän P2P-palvelimet käyttävät mallia henkilöille, jotka ensisijaisesti haluavat käyttää VPN: ää torrentia varten.

Heillä on omistettu IP-palvelimet sekä kaksinkertaiset VPN-palvelimet, jotka lisäävät ylimääräisen suojakerroksen salaamalla liikenteen kahdesti. Onion over VPN -palvelimet ovat henkilöille, jotka etsivät lisäsuojaa surffaaessaan tummassa webissä.

NordVPN: n palvelimet ovat erittäin turvallisia. Ne tarjoavat IP-piilottamisen ja pääsyn maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. Kun muodostat yhteyden VPN: ään, saat mahdollisuuden käyttää kahta erityyppistä tappamiskytkintä. Yhden tappikytkimen avulla voit yksinkertaisesti sulkea tietyn sovelluksen. Toinen tappokytkin katkaisee Internet-yhteyden kokonaan, jos VPN-palvelu katkeaa.

Suojaa sinua DNS-vuotoilta

Ne tarjoavat myös suojan DNS-vuotoilta. DNS-pyynnöt eivät ole suojattuja, jos määrität VPN-yhteyden manuaalisesti tai jos nollaat Windowsin. NordVPN on käynyt kauppasuhteiden kautta toteuttaakseen toimenpiteitä suojaamaan sinua näiltä vuotoilta.

Sipuli yli VPN antaa ylimääräisen suojan henkilöille, jotka haluavat käydä tummassa verkossa. NordVPN reitittää liikenteen ensin VPN: nsä kautta ja lähettää sen sitten sipulireitittimelle.

nordvpn sipulilla yli vpn

Smart Play -teknologia tarjotaan erikoistuneiden suoratoistopalvelimien ansiosta, joita NordVPN käyttää kiertämään maantieteellisesti rajoitettuja suoratoistopalveluita. On olemassa paljon VPN-verkkoja, jotka lupaavat pystyvän poistamaan maantieteellisesti rajoitetun sisällön eston, mutta suurin osa niistä epäonnistuu. Kokemuksemme mukaan ei ole yhtä kertaa, jolloin emme pystyneet muodostamaan yhteyttä streaming-palveluun maan ulkopuolelta NordVPN: n avulla.

Kaksinkertainen tietosuojavaihtoehto, jonka tarjoaa NordVPN salaa tietosi kahdesti välittämällä tiedot kahden seuraavan VPN-palvelimen kautta ennen kuin se pääsee sovelluksen verkkosivulle, johon yrität päästä.

Ja jos se ei riitä, toisella VPN-palvelulla ei ole alkuperäistä IP-osoitettasi. UDP- ja TCP-protokollia käytetään yhteyksien luomiseen. Tämä on ylimääräinen tietoturvakerros, jota useimmat ihmiset eivät tarvitse, mutta jos tarvitset sitä, on hyvä tietää, että se on saatavana.

Mikä on heidän hakkuupolitiikansa?

NordVPN väittää, ettei se pidä kirjaa. Tämä on kuitenkin asia, joka melkein jokaisessa VPN-lupauksessa, mutta vain parhaat VPN-palveluntarjoajat toteuttavat lupauksen. Olemme iloisia voidessamme sanoa, että NordVPN täyttää lupauksensa.

nordvpn tietosuojakäytäntö

Panamalla toimivana yrityksenä mikään hallitus ei velvoita NordVPN: ää paljastamaan hakkuutietojasi. Ja vaikka hallitus velvoittaisi heidät tekemään niin, NordVPN: llä ei olisi mitään annettavaa heille.

Heidän tiukasti kieltämätön kirjauskäytäntö tarkoittaa, että he eivät seuraa aikaa, jolloin käytät heidän palveluaan tai palvelusi kestoa. He eivät säilytä IP-osoitteita, käytettyjä palvelimia, lataamiasi tiedostoja tai käymiäsi verkkosivustoja.

NordVPN ylittää sen. He eivät pidä lokitietoja kuten saapuvat IP-osoitteet tai muita lokitiedostotietoja, eivätkä tarkkaile vastaanottamasi IP-osoitetta. Tämä on virkistävä muutos verrattuna siihen, mitä olemme nähneet muiden VPN: ien kanssa. Monet sanovat, ettei puunkorjuuta ole, mutta he vangitsevat osan näistä tiedoista.

NordVPN-tietosuojakäytäntö

Toinen yleinen suuntaus VPN-tietosuojakäytännöissä on se, että verkkosivun kotisivulla näet vain sitä, mitä näet lukeessasi yksityisyyden suojakäytännössä tai palvelusehdoissa hienojakoisia kirjoja..

Yllätykseemme, NordVPN: llä ei ole yksityisyyden suojaan liittyviä yllätyksiä piilotettu tietosuojakäytännössä. Yrityksellä on tietoja sinusta. Mutta ne ovat asioita, jotka olet jo arvata. Esimerkiksi, heillä on sähköpostiosoitteesi kanssa kommunikoida, heillä on maksutietosi ja heillä on viestejä, jotka olet lähettänyt heidän asiakaspalveluun..

Mutta jopa täällä sinulla on mahdollisuus minimoida altistuminen. Jos käytät sähköpostiosoitetta, jota käytät vain rekisteröitymiseen VPN-verkkoihin, ja jos maksat Bitcoinilla, olet täysin tuntematon.

Aikaisemmin on ollut uutisia, joiden mukaan NordVPN oli tiedon louhintayrityksen omistuksessa. Tähän mennessä emme ole nähneet mitään tämän tueksi.

NordVPN pysyi hiljaa eikä puolustunut pitkään näiltä syytöksiltä. Viime aikoina he kuitenkin tunsivat tarpeen asettaa ennätykset suoraan ja tarjosivat yksityiskohtaisen puolustuksen puunkorjuuta koskevasta politiikastaan.

Lisäksi NordVPN otti ylimääräisen askeleen palkkaamalla ammattimaisen palveluyrityksen tekemään riippumattoman tilintarkastuksen tapana varmistaa, ettei heidän log-vaatimuksensa ole. Tämä on erittäin lupaavaa, koska se tarkoittaa, että NordVPN ei vain sano olevansa huolissaan asiakkaansa yksityisyydestä, vaan tukee sitä toimilla.

nordvpn-vaatimus

Kuinka nopea on NordVPN: n palvelu?

Vieraillessasi VPN-verkkosivustoilla näet usein mainoksia, kuten “salamanopeus” ja “supernopeat palvelimet” kuvaamaan tarjoamiaan palveluita. NordVPN ilmoittaa olevansa yksi parhaimmista siellä nopeuden ja suorituskyvyn suhteen. Testin jälkeen heidän palvelunsa, voimme vakuuttavasti sanoa, että heillä on oikeus.

Tarkastelimme heidän latausnopeuttaan ja huomasimme, että ne olivat huippuluokkaa. Latausnopeudet olivat hiukan hitaampia, mutta numerot olivat silti alueella, jota pidämme kunniallisena ja ehdottomasti paljon parempaa kuin mitä olemme nähneet muiden VPN: ien kanssa. Toisin sanoen, jos etsit nopeampaa lähetysnopeutta, kannattaa ehkä katsoa ExpressVPN: tä.

nordvpn nopeimmat tulokset

Oletuksena NordVPN aikoo valita palvelimen, jonka mielestä se tarjoaa parhaan nopeuden nykyiselle sijainnillesi. Ja se tekee kunnollisen työn tällä. Huomasimme, että alhaisen kuormituksen palvelimen valitseminen antoi meille hiukan paremman nopeuden kuin mitä saimme NordVPN: n automaattisesta valinnasta. Mutta se ei ollut niin suuri muutos, jotta työstä kannattaa.

Mikä on NordVPN: n hinnoittelu?

nordvpn hinnastotaulukko

NordVPN: llä on helppo ymmärtää hinnoittelusuunnitelma ja suoraan pisteeseenT. Sinulla on mahdollisuus ostaa kahden vuoden suunnitelma 3,99 dollaria kuukaudessa, kuuden kuukauden suunnitelma 9 dollaria kuukaudessa, yhden vuoden suunnitelma 6,99 dollaria kuukaudessa, tai voit maksaa kuukausittain 11,95 dollaria..

nordvpn-maksutapa

Voit maksaa PayPalilla, tärkeällä luottokortilla, salausvaluutoilla ja prepaid-lahjakorteilla. Koska suunnitelma on vain yksi, joka sopii kaikille, myyntiä ei ole yritetty. Ja jos et pidä palvelusta, on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos valitset kolmivuotisen suunnitelman, NordVPN on yksi halvimmista VPN-palveluntarjoajista, jota etsit.

Jos sinulla on valituksia heidän hinnoittelustaan, kestää hetken, ennen kuin he maksavat palautuksen. Useimmat VPN: t palauttavat rahasi seitsemän päivän kuluessa. NordVPN kestää 30 päivää palautuksen käsittelyyn.

Päivän lopussa useimmille ihmisille tämä ei ole suurin asia maailmassa, mutta se ei ole paras asiakaspalvelu. Onneksi palvelu on niin hyvä, että valtaosan ihmisten ei tarvitse huolehtia palautuksen saamisesta.

Kaiken kaikkiaan pidämme siitä, kuinka yksinkertainen ja kuinka oikeudenmukainen NordVPN: n hinnoittelu on. On hienoa, että kaistaleveyttä ei ole rajoitettu, kuten markkinoilla olevat muut VPN: t.

Suosittelemmeko palvelua?

Ehdottomasti.

Suurimmalla osalla ihmisistä ei mieluummin olisi mitään suojaa kuin käsitellä VPN: ää, jota on vaikea käyttää. Tämä on yksi syy, miksi NordVPN on niin suosittu. Se tekee verkkoliikenteen turvaamisesta helppoa.

NordVPN tarjoaa kaiken, mitä haluat VPN: n olevan, ja enemmän. Pidämme todella siitä, että heillä on erikoistuneita palvelimia henkilöille, jotka haluavat suoratoistaa maantieteellisesti rajoitettua sisältöä, niille, jotka haluavat lisäsuojausta, ja niille, jotka haluavat tehdä P2P-tiedostonsiirtoja kuten torrentia.

Nordvpn-logo neliö

Arvostamme myös sitä, kuinka aktiivinen NordVPN on päivittäessään palvelimiaan ja kommunikoidessaan asiakkaidensa kanssa. Kun vääriä syytöksiä puunkorjuukäytäntöihin, he vastasivat vastuullisesti ja älykkäästi. Mielestämme tämä on hyvä heijastus yrityksen tarjoamasta kokonaispalvelusta.

Se, että NordVPN on Panamassa, antaa meille lisää turvallisuuden tunnetta. Tiedämme, että hallitukset eivät voi pakottaa NordVPN: ää luovuttamaan asiakkaidensa tietoja. Vaikka he yrittäisivätkin, NordVPN: n tiukan puunkorjuukäytännön ansiosta mitään ei olisi luovutettavissa.

Jos ostat palvelun kuukausittain, se on vähän kalliimpi kuin jotkut muut siellä olevat vaihtoehdot. Kun tarkastelet kaikkia heidän tarjoamiaan palveluita, hinta on kuitenkin enemmän kuin sen arvoista.

Suositellut vaihtoehdot

Ainoat VPN-palvelut – muut kuin PIA – jotka voivat pelata palloa Nordilla, ovat ExpressVPN ja Surfshark. Yksi keskeisistä ominaisuuksista, joka erottaa ExpressVPN: n ja Surfsharkin NordVPN: stä, on heidän asiakaspalvelu.

Sekä Surfharkilla että ExpressVPN: llä on käytettävissä reagoiva reaaliaikainen online-chatti 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa. Heidän asiakaspalvelunsa edustajat ovat osaavia ja vastaavat kysymyksiisi välittömästi.

Lisäksi olemme nähneet, että ExpressVPN: n latausnopeus on hiukan korkeampi kuin mitä saat NordVPN: stä. Näiden pienten erojen ulkopuolella nämä palvelut ovat tasa-arvoisia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map