Revisió NordVPN (2020)

NordVPN és un servei VPN de qualitat que s’ofereix a un preu que la majoria de la gent pot pagar.


A més, a Private Canada, us recomanem més que cap altra. En aquesta revisió, explicaré perquè és…

En primer lloc, el seu servei se centra en l’anonimat i la seguretat. Utilitzant el protocol de tunelització OpenVPN i 256 xifrats AES, es tracta d’una VPN segura.

Quan veieu NordVPN a la superfície, sembla molt bo, però això és un bon màrqueting, o el servei respon a aquestes reclamacions? Anem a esbrinar.

Vista general de NordVPN

Quadrat del logotip de Nordvpn

En el món de les VPN, NordVPN s’ha diferenciat de la competència. Amb més de 5.000 servidors arreu del món té una de les àrees de servei més grans que hem vist. NordVPN s’enorgulleix de protegir la privadesa dels seus clients. Per fer-ho, ofereixen als clients diverses eines que la majoria d’altres VPN no disposen.

NordVPN té una consola de clients que és molt fàcil d’utilitzar i atractiu de mirar. Està disponible en diverses plataformes. És una bona elecció tant per a persones que utilitzin una VPN nova com per a persones amb més experiència i busquen un servei robust.

CaracterístiquesInformació
Usabilitat:Molt fàcil d’utilitzar
Política de registre:Registre de zero estricte
Mida del servidor:5200+ servidors
Distribució del servidor:62 països
Suport:Suport de xat en viu 24 hores al dia
Torrenting:P2P permès
Reproducció:Permet
Protocol i xifratge VPN:Protocol OpenVPN; Xifratge AES-256 bits
Seu:Panamà
Preu:6,99 $ / mes
Pàgina web oficial:https://nordvpn.com
Pros:
 • Més de 5.000 servidors
 • Servidors especialitzats
 • Podeu connectar fins a sis dispositius amb un sol compte
 • Es permet P2P
 • Aplicacions per al vostre navegador
 • Una posició important sobre la privadesa del client
 • Ofereix un interruptor de matança
 • Funciona amb Netflix
Contres:
 • Car per a usuaris mes a mes
 • Problemes de transparència
Característiques:
 • Killswitch
 • Servidors VPN dobles. Aquests xifren les dades dues vegades
 • Servidors en 62 països
 • Aplicacions per a Android, iOS, Windows i Mac
 • Onion Over VPN: permet als clients navegar de forma anònima per la web fosca
 • Smart Play: es poden desbloquejar serveis de streaming de georestricció, com ara Amazon Prime, Netflix i la BBC

On es troben els servidors?

NordVPN té una de les xarxes de servidors més grans de qualsevol proveïdor VPN. Actualment, tenen més de 5.000 servidors ubicats en 62 països. L’única VPN que coneixem té més servidors que NordVPN és l’accés a Internet privat. Tot i això, amb NordVPN, podeu escollir el servidor exacte que voleu utilitzar. Aquest és un altre avantatge per a aquest servei d’alta qualitat.

Els servidors de NordVPN es troben en diverses ubicacions geogràfiques. Si no intenteu connectar-vos a una petita illa en algun lloc del mar Bàltic, NordVPN us oferirà la cobertura que necessiteu. Als gràfics següents, podreu veure una llista dels servidors que ofereix NordVPN.

Aquests són els seus servidors a l’Àsia i el Pacífic:

servidors pacífics nordvpn asia

Aquests són els seus servidors europeus:

servidors europeus nordvpn

Aquests són els seus servidors a Amèrica:

servidors nordvpn america

I, finalment, es tracta dels seus servidors a Àfrica i Orient Mitjà:

servidors nordvpn africa

Servidors especials i funcions de seguretat

vector de transmissió de vídeoA més dels servidors habituals, NordVPN disposa de servidors dissenyats específicament per solucionar determinats problemes. Per exemple, els seus servidors P2P utilitzen un disseny per a individus que volen utilitzar la VPN per torrentar.

Disposen de servidors IP dedicats i de servidors VPN dobles, que afegeixen una capa addicional de protecció xifrant el trànsit dues vegades. Els servidors Onion Over VPN són per a persones que busquen protecció afegida mentre naveguen per la xarxa fosca.

Els servidors de NordVPN són molt segurs. Ofereixen amagat IP i accés a contingut geo-restringit. En connectar-te a la VPN, tens l’opció d’utilitzar dos tipus diferents d’interruptors de matança. Un interruptor de matança us permet tancar una aplicació en concret. L’altre interruptor de mort trencarà completament la connexió a Internet si hi ha un abandonament del servei VPN.

Us protegeix de fuites DNS

També ofereixen protecció contra les fuites DNS. Les sol·licituds DNS no quedaran protegides si configureu una connexió VPN manualment o si restabliu Windows. NordVPN ha passat per enllaços comercials per implementar mesures per protegir-vos d’aquestes fuites.

Onion Over VPN proporciona una capa addicional de protecció per a persones que vulguin visitar la web fosca. NordVPN encaminarà el vostre trànsit a través de la seva VPN i després l’enviarà a The Onion Router.

nordvpn amb ceba sobre vpn

Smart Play Technology es proporciona gràcies als servidors de streaming especialitzats que NordVPN utilitza per aconseguir serveis de streaming de georestricció. Hi ha moltes VPN que prometen desbloquejar contingut georerestringit, però la majoria fallen. Segons la nostra experiència, no hi va haver una vegada que no poguéssim connectar-nos a un servei de streaming de fora del país mitjançant NordVPN.

El Opció de doble protecció de dades que ofereix NordVPN xifrarà les vostres dades dues vegades mitjançant la publicació de la informació a través de dos servidors VPN posteriors abans que arribi a la pàgina web de l’aplicació a la qual intenteu accedir.

I si no n’hi ha prou, el segon servei VPN no tindrà la vostra adreça IP original. Els protocols UDP i TCP s’utilitzen per fer connexions. Aquesta és una capa de seguretat addicional que no necessita la majoria de la gent, però si la necessiteu, és bo saber que està disponible.

Quina és la seva política de registre?

NordVPN afirma que no conserva cap registre. Tanmateix, això és una cosa que pràcticament promet totes les VPN, però només els millors proveïdors de VPN compleixen aquesta promesa. Estem encantats de dir-ho NordVPN compleix la seva promesa.

Política de privadesa de nordvpn

Com a empresa amb seu a Panamà, NordVPN no està obligat per cap govern a revelar la informació de registre. I encara que estiguessin obligats per un govern a fer-ho, NordVPN no tindria res per donar-los.

La seva estricta política de registre no significa que no facin un seguiment del temps que utilitzeu el seu servei ni de la durada del vostre servei. No guarden adreces IP, servidors utilitzats, fitxers que vau descarregar ni llocs web que heu visitat.

NordVPN va més enllà. No guarden dades de registre com adreces IP entrants ni altra informació de fitxers de registre, ni controlen la IP que rebeu. Es tracta d’un canvi refrescant del que hem vist amb altres VPN. Molts diuen que no tenen registre, però capten aquesta informació.

Política de privadesa de NordVPN

Una altra tendència habitual en matèria de polítiques de privadesa de VPN és que el que veieu a la pàgina principal del lloc web no és el que veieu quan llegiu la lletra petita en la política de privadesa o en els Termes del servei..

Per a la nostra sorpresa, NordVPN no té cap sorpresa relacionada amb la privadesa oculta a la seva política de privadesa. L’empresa té informació sobre tu. Però són coses que ja heu endevinat. Per exemple, tenen la vostra adreça de correu electrònic per comunicar-se, tenen la informació de pagament i tindran missatges que heu enviat al servei d’atenció al client..

Però fins i tot aquí teniu la capacitat de minimitzar la vostra exposició. Si utilitzeu una adreça de correu electrònic que només utilitzeu la inscripció a VPN i si pagueu amb Bitcoin, sou completament anònims.

En el passat hi ha hagut reportatges que suggereixen que NordVPN era propietat d’una empresa dedicada a la mineria de dades. Fins ara, no hem vist res per fer aquesta còpia de seguretat.

NordVPN es va mantenir tranquil i no es va defensar d’aquestes acusacions durant molt de temps. Tanmateix, recentment van sentir la necessitat de posar el registre i van proporcionar una defensa detallada de la seva política sense registre.

A més, NordVPN va fer el pas addicional per contractar una empresa de serveis professionals per fer una auditoria independent com a manera de verificar la seva reclamació sense registre. Això és molt prometedor, ja que vol dir que NordVPN no només diu estar preocupat per la privadesa dels seus clients, sinó que la recolzen amb accions.

reclamació nordvpn

Què tan ràpid és el servei de NordVPN?

Quan visiteu llocs web de VPN, sovint veieu anuncis com “velocitat del raig” i “servidors super ràpids” per descriure el servei que ofereixen. NordVPN es promou com un dels millors per arribar a la velocitat i el rendiment. Després de provar el seu servei, podem dir amb seguretat que tenen raó.

Vam mirar les seves velocitats de descàrrega i vam veure que eren de primer nivell. La velocitat de càrrega era una mica més lenta, però els números encara es trobaven dins d’un rang que considerem respectable i, sens dubte, molt millor que el que hem vist amb altres VPN. Dit això, si busqueu una velocitat de càrrega més ràpida, potser voldreu mirar ExpressVPN.

resultats més ràpids del nordvpn

De manera predeterminada, NordVPN triarà el servidor que creu que proporcionarà la millor velocitat per a la vostra ubicació actual. I fa un treball digne amb això. Vam veure que l’elecció d’un servidor de càrrega baixa ens proporcionava una velocitat una mica millor que la que obteníem de la selecció automàtica realitzada per NordVPN. Però no va ser un canvi tan important que el treball valgui la pena.

Quins són els preus de NordVPN?

taula de preus nordvpn

NordVPN té un pla de preus fàcil d’entendre i directet. Teniu l’opció de comprar un pla de dos anys per 3,99 dòlars mensuals, un pla de sis mesos a 9 dòlars al mes, un pla d’un any per 6,99 dòlars al mes o podeu pagar mensualment a 11,95 dòlars al mes..

mètode de pagament nordvpn

Podeu pagar mitjançant PayPal, una targeta de crèdit important i criptocurrencies i targetes de regal. Com que només hi ha un pla de mida única, no hi ha un intent de vendre. I, si no us agrada el servei, Hi ha una garantia de devolució de 30 dies. Si opteu pel pla a tres anys, NordVPN és un dels proveïdors de VPN més barats que trobareu.

Si teniu cap queixa sobre el seu preu, els caldrà un temps per pagar un reemborsament. La majoria de VPNs reemborsaran els diners en un termini de set dies. NordVPN triga 30 dies a processar la devolució.

Al final del dia, per a la majoria de la gent, aquesta no és la cosa més gran del món, però no és el millor servei al client. Afortunadament, el servei és tan bo que la gran majoria de la gent no haurà de preocupar-se d’obtenir un reemborsament.

En general, ens agrada el senzill i el just preu dels preus de NordVPN. És fantàstic que no hi ha cap límit d’amplada de banda, com altres VPN al mercat.

Recomanem el servei?

Absolutament.

La majoria no vol tenir cap protecció que tractar amb una VPN difícil d’utilitzar. Aquesta és una de les raons per les quals NordVPN és tan popular. Facilita la seguretat del vostre trànsit en línia.

NordVPN ofereix tot el que voleu que tingui una VPN i molt més. Ens agrada molt que tinguin servidors especialitzats per a persones que busquen transmetre contingut georerestringit, per a aquells que desitgin seguretat addicional i per a aquells que vulguin fer transferències de fitxers P2P com el torrenting.

Quadrat del logotip de Nordvpn

També agraïm la capacitat d’actuació de NordVPN en actualitzar els seus servidors i comunicar-se amb els seus clients. Quan falses acusacions es van fer les seves pràctiques de registre, van respondre de forma responsable i intel·ligent. Creiem que això és una bona reflexió sobre el servei global que ofereix aquesta empresa.

El fet que NordVPN sigui a Panamà ens proporciona una sensació de seguretat afegida. Sabem que els governs no poden obligar NordVPN a lliurar la informació dels seus clients. Tot i que ho intentessin, gràcies a l’estricta política de registre de NordVPN, no hi hauria res a lliurar.

Si compreu el servei de forma intermesa, és una mica més car que algunes d’altres opcions que hi ha. Tot i això, quan ens fixem en tots els serveis que ofereixen, el preu val més que val la pena.

Alternatives recomanades

Els únics serveis VPN -sense PIA- que poden jugar a pilota amb Nord són ExpressVPN i Surfshark. Una de les característiques clau que distingeixen ExpressVPN i Surfshark a part de NordVPN és el servei d’atenció al client.

Tant Surfhark com ExpressVPN tenen disponible un xat en línia responsiu en línia Les 24 hores del dia, set dies a la setmana. Els seus agents d’atenció al client tenen coneixement immediatament i responen a les vostres preguntes.

A més, hem vist que la velocitat de càrrega de ExpressVPN és un toc superior al que obtindríeu de NordVPN. Fora d’aquestes petites diferències, aquests serveis estan a l’una de l’altra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map