Revizuirea NordVPN (2020)

NordVPN este un serviciu VPN de calitate oferit la un preț pe care majoritatea oamenilor și-l pot permite.


De asemenea, este aplicația VPN pe care o recomandăm mai mult decât oricare alta aici, la Privacy Canada. În această recenzie, voi explica de ce este …

În primul rând, serviciul lor se concentrează pe anonimat și securitate. Utilizând protocolul de tunelare OpenVPN precum și 256 criptare AES, acesta este un VPN securizat.

Când te uiți la NordVPN la suprafață, pare foarte bine, dar este doar o bună comercializare, sau serviciul respectă aceste afirmații? Să aflăm.

Prezentare generală a NordVPN

Nordvpn logo pătrat

În lumea VPN-urilor, NordVPN s-a separat de concurență. Cu mai mult de 5.000 de servere în întreaga lume, are una dintre cele mai mari zone de servicii pe care le-am văzut. NordVPN se mândrește cu protecția vieții private a clienților săi. Pentru a face acest lucru, aceștia oferă clienților o serie de instrumente pe care majoritatea altor VPN-uri nu le au.

NordVPN are o consolă client care este foarte ușor de utilizat și atractiv de privit. Este disponibil pe mai multe platforme. Este o alegere bună atât pentru persoanele care încep să utilizeze un VPN, cât și pentru cei care au mai multă experiență și caută un serviciu robust.

FeaturesInformation
Usability:Foarte ușor de utilizat
Politica de logare:Înregistrare zero zero
Dimensiunea serverului:5200+ servere
Distribuție server:62 de țări
A sustine:Suport pentru chat live 24/7
torrenting:P2P permis
Streaming:Permis
Protocolul VPN și criptarea:Protocolul OpenVPN; Criptare AES-256 biți
Sediu:Panama
Preț:$ 6,99 / lună
Site oficial:https://nordvpn.com
Pro:
 • Peste 5.000 de servere
 • Servere specializate
 • Puteți conecta până la șase dispozitive cu un singur cont
 • P2P este permis
 • Aplicații pentru browserul dvs.
 • O poziție puternică asupra confidențialității clienților
 • Ofera un comutator de ucidere
 • Funcționează cu Netflix
Contra:
 • Costisitor pentru utilizatorii lunar
 • Probleme de transparență
Caracteristici:
 • Killswitch
 • Servere duble VPN. Acestea criptează datele de două ori
 • Servere în 62 de țări
 • Aplicații pentru Android, iOS, Windows și Mac
 • Onion Over VPN – care permite clienților să navigheze anonim pe internetul întunecat
 • Smart Play – deblocarea serviciilor de streaming geo-restricționate, inclusiv Amazon Prime, Netflix și BBC

Unde sunt amplasate serverele?

NordVPN are una dintre cele mai mari rețele de servere ale oricărui furnizor VPN. În prezent, au peste 5.000 de servere localizate în 62 de țări. Singurul VPN despre care știm că are mai multe servere decât NordVPN este Accesul la internet privat. Cu toate acestea, cu NordVPN, puteți alege de fapt serverul exact pe care doriți să-l utilizați. Acesta este un alt plus pentru acest serviciu de înaltă calitate.

Serverele NordVPN se află în diverse locații geografice. Dacă nu încercați să vă conectați la o insulă mică undeva în Marea Baltică, NordVPN vă va putea oferi acoperirea de care aveți nevoie. În graficele de mai jos, puteți vedea o listă cu serverele oferite de NordVPN.

Iată serverele lor din Asia-Pacific:

servere pacifice nordvpn asia

Iată serverele lor europene:

servere europene nordvpn

Acestea sunt serverele lor din America:

servere nordvpn america

Și, în sfârșit, acestea sunt serverele lor din Africa și Orientul Mijlociu:

serverele nordvpn Africa

Servere speciale și caracteristici de securitate

vector de streaming videoÎn plus față de serverele obișnuite, NordVPN are servere special concepute pentru a rezolva anumite probleme. De exemplu, serverele lor P2P folosesc un design pentru persoanele care doresc în primul rând să utilizeze VPN-ul pentru torrenting.

Au servere IP dedicate, precum și servere VPN duble, care adaugă un strat suplimentar de protecție prin criptarea traficului de două ori. Serverele Onion Over VPN sunt destinate persoanelor care caută protecție suplimentară în timp ce navighează pe web-ul închis.

Serverele NordVPN sunt foarte sigure. Acestea oferă ascundere IP și acces la conținut geo-restricționat. Când vă conectați la VPN, aveți opțiunea de a utiliza două tipuri diferite de întrerupătoare de ucidere. Un comutator de ucid vă permite să închideți pur și simplu o anumită aplicație. Celălalt comutator de ucidere va rupe complet conexiunea la Internet dacă există un renunțare la serviciul VPN.

Te protejează de scurgeri DNS

De asemenea, oferă protecție împotriva scurgerilor DNS. Cererile DNS nu vor fi protejate dacă configurați manual o conexiune VPN sau dacă resetați Windows. NordVPN a trecut prin legături comerciale pentru a implementa măsuri care să vă protejeze de aceste scurgeri.

Onion Over VPN oferă un strat suplimentar de protecție pentru persoanele care doresc să viziteze web-ul întunecat. NordVPN vă va orienta mai întâi traficul prin VPN-ul lor și apoi îl va trimite către The Onion Router.

nordvpn cu ceapa peste vpn

Tehnologia inteligentă de joc este oferită datorită serverelor de streaming specializate pe care NordVPN le folosește pentru a obține servicii de streaming geo-restricționate. Există o mulțime de VPN-uri care promit să poată debloca conținutul geore-restricționat, dar majoritatea nu reușesc. În experiența noastră, nu a existat o singură dată când nu ne-am putut conecta la un serviciu de streaming din afara țării folosind NordVPN.

Opțiune dublă de protecție a datelor oferită de NordVPN vă va cripta datele de două ori prin a transmite informațiile prin două servere VPN ulterioare înainte de a ajunge pe pagina web a aplicației la care încercați să accesați.

Și dacă nu este suficient, al doilea serviciu VPN nu va avea adresa dvs. IP originală. Protocoalele UDP și TCP sunt utilizate pentru a realiza conexiuni. Acesta este un strat suplimentar de securitate de care majoritatea oamenilor nu va avea nevoie, dar dacă aveți nevoie, este bine să știți că este disponibil.

Care este politica lor de logare?

NordVPN susține că nu păstrează jurnalele. Cu toate acestea, este ceva care promite aproape fiecare VPN, dar numai cei mai buni furnizori VPN îndeplinesc această promisiune. Suntem fericiți să spunem asta NordVPN își îndeplinește promisiunea.

politica de confidențialitate nordvpn

Ca o companie cu sediul în Panama, NordVPN nu este obligat de niciun guvern să vă dezvăluie informațiile de jurnal. Și chiar dacă ar fi obligați de un guvern să facă acest lucru, NordVPN nu ar avea nimic de oferit.

Politica lor strictă de înregistrare nu înseamnă că nu urmărește timpul pe care îl utilizați sau durata serviciului. Nu păstrează adrese IP, servere utilizate, fișiere descărcate sau site-uri web pe care le-ați vizitat.

NordVPN trece dincolo de asta. Ei nu păstrează datele de înregistrare precum adresele IP primite și nici alte informații despre fișierele de jurnal și nici nu monitorizează IP-ul pe care îl primiți. Aceasta este o schimbare revigorantă din ceea ce am văzut cu alte VPN-uri. Mulți spun că nu se înregistrează, dar captează o parte din aceste informații.

Politica de confidențialitate NordVPN

O altă tendință obișnuită în ceea ce privește politicile de confidențialitate VPN este aceea că ceea ce vedeți pe pagina principală a site-ului web nu este ceea ce vedeți când citiți amprentele fine în politica de confidențialitate sau în Termenii de serviciu..

Spre surprinderea noastră, NordVPN nu are surprize legate de confidențialitate ascunse în politica lor de confidențialitate. Compania are informații despre tine. Dar sunt lucrurile pe care le-ai ghicit deja. De exemplu, aceștia au adresa dvs. de e-mail cu care vor comunica, au informațiile dvs. de plată și vor avea mesaje pe care le-ați trimis la serviciul lor pentru clienți.

Dar chiar și aici aveți capacitatea de a vă minimiza expunerea. Dacă utilizați o adresă de e-mail pe care o utilizați doar înregistrați-vă pentru VPN-uri și dacă plătiți cu Bitcoin, sunteți complet anonimi.

Au existat în trecut câteva rapoarte care sugerau că NordVPN era deținut de o companie angajată în minerit de date. Până în prezent, nu am văzut nimic care să sprijine acest lucru.

NordVPN a rămas liniștit și nu s-a apărat mult timp de aceste acuzații. Totuși, recent, au simțit nevoia să stabilească recordul și au oferit o apărare detaliată a politicii lor fără jurnal.

În plus, NordVPN a făcut pasul suplimentar pentru a angaja o firmă de servicii profesionale pentru a efectua un audit independent ca modalitate de verificare a cererii lor fără jurnal. Acest lucru este foarte promițător, deoarece înseamnă că NordVPN nu numai că spune că sunt preocupați de confidențialitatea clienților lor, dar o susțin prin acțiuni.

revendicare nordvpn

Cât de rapid este serviciul NordVPN?

Atunci când vizitați site-urile VPN, veți vedea frecvent reclame precum „viteza fulgerului” și „serverele super rapide” pentru a descrie serviciile oferite. NordVPN se promovează ca fiind unul dintre cei mai buni acolo, când vine vorba de viteză și performanță. După testarea serviciului lor, putem spune cu încredere că au dreptate.

Ne-am uitat la viteza lor de descărcare și am văzut că sunt de top. Viteza de încărcare a fost un pic mai lentă, dar numerele erau încă într-un interval pe care îl considerăm respectabil și, cu siguranță, mult mai bun decât ceea ce am văzut cu alte VPN-uri. Acestea fiind spuse, dacă căutați o viteză de încărcare mai rapidă, poate doriți să vă uitați la ExpressVPN.

rezultate nordvpn speedtest

În mod implicit, NordVPN va alege serverul care crede că va oferi cea mai bună viteză pentru locația dvs. curentă. Și face o treabă decentă cu asta. Am văzut că alegerea unui server de încărcare redusă ne-a dat o viteză puțin mai bună decât ceea ce am obținut din selecția automată făcută de NordVPN. Dar nu a fost atât de mare o schimbare care să facă lucrarea de valoare.

Care este prețul NordVPN?

tabelul de prețuri nordvpn

NordVPN are un plan de prețuri care este ușor de înțeles și direct în fațăT. Aveți opțiunea de a cumpăra un plan de doi ani pentru 3,99 USD pe lună, un plan de șase luni la 9 dolari pe lună, un plan de un an pentru 6,99 dolari pe lună sau puteți plăti lunar la 11,95 USD.

metoda de plată nordvpn

Puteți plăti folosind PayPal, o carte de credit majoră și criptocurrențe și carduri cadou preplătite. Deoarece există doar un singur plan de dimensiuni adecvate, nu există nicio încercare de vânzare. Și, dacă nu vă place serviciul, există o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă optați pentru planul pe trei ani, NordVPN este unul dintre cei mai ieftini furnizori VPN pe care îi veți găsi.

Dacă aveți reclamații cu privire la prețul lor, va trebui să plătească o rambursare. Majoritatea VPN-urilor vă vor rambursa banii în șapte zile. NordVPN are nevoie de 30 de zile pentru procesarea rambursării.

La sfârșitul zilei, pentru majoritatea oamenilor, acesta nu este cel mai mare lucru din lume, dar nu este cel mai bun serviciu pentru clienți. Din fericire, serviciul este atât de bun încât marea majoritate a oamenilor nu va trebui să-și facă griji cu privire la obținerea unei rambursări.

În general, ne place cât de simplu și cât de corect este prețul NordVPN. Este minunat că nu există o limită de lățime de bandă, la fel ca alte VPN-uri pe piață.

Recomandăm serviciul?

Absolut.

Majoritatea oamenilor nu ar avea deloc protecție decât să se ocupe cu un VPN greu de utilizat. Acesta este unul dintre motivele pentru care NordVPN este atât de popular. Te asigură securizarea traficului online.

NordVPN oferă tot ceea ce dorești să ai un VPN și multe altele. Ne place foarte mult faptul că au servere specializate pentru persoanele care doresc să transmită fluxuri de conținut geo-restricționat, pentru cei care doresc securitate suplimentară și pentru cei care doresc să facă transferuri de fișiere P2P, precum torrenting.

Nordvpn logo pătrat

Apreciem, de asemenea, cât de activ este NordVPN în actualizarea serverelor și în comunicarea cu clienții lor. Cand false acuzații au fost făcute despre practicile lor de exploatare, au răspuns într-un mod responsabil și inteligent. Considerăm că aceasta este o bună reflecție asupra serviciului general oferit de această companie.

Faptul că NordVPN se află în Panama ne oferă un plus de siguranță. Știm că guvernele nu pot obliga NordVPN să predea informațiile clienților. Chiar dacă ar încerca, grație politicii stricte de înregistrare a NordVPN, nu ar fi nimic de predat.

Dacă achiziționați serviciul de la o lună la alta, este puțin mai scump decât unele dintre celelalte opțiuni de acolo. Cu toate acestea, atunci când te uiți la toate serviciile pe care le oferă, prețul este mai mult decât merită.

Alternative recomandate

Singurele servicii VPN – altele decât PIA – care pot juca mingea cu Nord sunt ExpressVPN și Surfshark. Una dintre caracteristicile-cheie care diferențiază și ExpressVPN și Surfshark în afară de NordVPN este serviciul pentru clienți.

Atât Surfhark cât și ExpressVPN au un chat online live, care este disponibil 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Agenții lor de servicii pentru clienți sunt informați și răspund imediat la întrebările dvs..

În plus, am văzut că viteza de încărcare a ExpressVPN este o atingere mai mare decât cea obținută de la NordVPN. În afară de aceste diferențe minore, aceste servicii sunt la egal.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map