Oplossingen voor inlogproblemen met ProtonVPN

Als u problemen ondervindt bij het inloggen op ProtonVPN, volgen hier een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen.

Er zijn veel manieren om in te loggen op ProtonVPN. Om toegang te krijgen tot uw accountgegevens om uw huidige plan, betalingsinformatie, accountgegevens te bekijken en OpenVPN-configuratiebestanden te downloaden, moet u het ProtonVPN-dashboard bezoeken (https://account.protonvpn.com) en log in met uw Proton-gebruikersnaam en -wachtwoord (als u een ProtonMail-gebruiker bent, is dit hetzelfde als uw ProtonMail-login).


Als u problemen ondervindt bij het inloggen op het ProtonVPN-account Dashboard, vindt u oplossingen in de volgende sectie van dit artikel.

Als u inlogt op onze Windows VPN-applicatie, moet u ook uw Proton-gebruikersnaam en -wachtwoord gebruiken.

Bezoek deze pagina als u problemen ondervindt bij het inloggen op de Windows VPN-applicatie.

Als u verbinding maakt met ProtonVPN met behulp van een OpenVPN-applicatie van een derde partij, moet u uw OpenVPN-gebruikersnaam en -wachtwoord gebruiken die u kunt vinden in het ProtonVPN Account Dashboard op het tabblad ‘Account’.

Als je problemen hebt met inloggen met een OpenVPN-applicatie, bezoek dan deze pagina.

Veel voorkomende aanmeldingsproblemen bij ProtonVPN Dashboard

Om in te loggen op ProtonVPN Dashboard om configuraties te downloaden, uw abonnement te beheren of uw accountgegevens te wijzigen, gaat u naar:

account.protonvpn.com

en log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van Proton die u hebt gekozen bij het aanmelden voor ProtonVPN. Bestaande ProtonMail-gebruikers kunnen hun ProtonMail-gebruikersnaam en -wachtwoord gebruiken om rechtstreeks in te loggen, aangezien het ProtonVPN-dashboard en ProtonMail dezelfde inloggegevens delen. Als je problemen hebt met inloggen, probeer dan het volgende:

Privémodus uitschakelen (Safari)

Safari – Zorg ervoor dat uw browser niet is ingesteld op de modus “Privé”. Dit is de standaardmodus op sommige apparaten. ProtonVPN werkt niet met de privémodus van Safari omdat bepaalde browserechnologieën die we nodig hebben, door Safari in de privémodus worden uitgeschakeld.

Probeer een andere browser

Als u problemen heeft met uw huidige webbrowser, zorg er dan voor dat deze is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Als het de nieuwste versie is, probeer dan in te loggen in een andere browser om te zien of dat het inlogprobleem oplost. Als dit het inlogprobleem voor u oplost, laat het ons dan weten door een bug te melden, zodat we ProtonVPN compatibel kunnen maken met uw oorspronkelijke browser.

Browsercache wissen en browser opnieuw opstarten

Soms worden problemen veroorzaakt door een beschadigde browsercache. Om dit op te lossen, probeert u uw browsercache te wissen en vervolgens de browser opnieuw op te starten. Instructies voor het wissen van uw cache vindt u hier.

Schakel browser-extensies uit

Als je nog steeds problemen hebt met inloggen, probeer dan in te loggen via de “Privé” of “Incognito” modus van je browser (Safari uitgesloten) of deactiveer alle extensies. Als u met deze stap kunt inloggen, probeer dan elke extensie een voor een uit te schakelen en test vervolgens het inloggen om te bepalen welke extensie het probleem veroorzaakt. U kunt hier problematische extensies aan ons melden.

Zorg ervoor dat Javascript, Session Storage en Cookies zijn ingeschakeld

Om toegang te krijgen tot het browsergebaseerde ProtonVPN Dashboard in uw browser, werkt ProtonMail niet tenzij Javascript, Session Storage en Cookies zijn ingeschakeld. Soms kunnen plug-ins sommige van deze functies uitschakelen. Leer nu om ze hier in te schakelen.

Stel je wachtwoord opnieuw in

Als u een herstel-e-mailadres heeft dat aan uw account is gekoppeld, kunt u ook proberen uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Het herstel-e-mailadres is het e-mailadres dat u heeft opgegeven toen u zich aanmeldde voor ProtonVPN.

De volgende instructies zijn van toepassing als u uw ProtonMail-account hebt gebruikt om ProtonVPN te krijgen:

U kunt uw ProtonVPN-account opnieuw instellen met een wachtwoord door uw ProtonMail-inlogwachtwoord opnieuw in te stellen, aangezien de twee accounts de inloggegevens delen. Het is ook mogelijk om uw mailboxwachtwoord opnieuw in te stellen als u nog steeds de modus met twee wachtwoorden gebruikt in ProtonMail. Houd er rekening mee dat het resetten van uw login- of mailboxwachtwoord alle eerdere berichten in uw ProtonMail-inbox onleesbaar maakt.

Twee-factor-authenticatie (2FA) probleem

Bestaande ProtonMail-gebruikers hebben de mogelijkheid om hun account bij 2FA te beveiligen. Als u tweefactorauthenticatie (2FA) hebt ingeschakeld, kan dit ook een probleem zijn met uw 2FA-codegenererende apparaat. Probeer in te loggen met een van de noodherstelcodes die we hebben verstrekt bij het instellen van 2FA. Als de klok van uw telefoon meer dan 2 minuten is uitgeschakeld, werkt 2FA mogelijk niet correct, dus u wilt ervoor zorgen dat de tijd correct is ingesteld op uw telefoon (of de tijd automatisch synchroniseren met het netwerk).

Neem contact met ons op of meld een bug

Als geen van de bovenstaande methoden voor u werkt, neem dan contact met ons op zodat we het probleem verder kunnen onderzoeken. We zijn ook bereikbaar via [email protected] We zijn ook geïnteresseerd om van u te horen als een van de bovenstaande methoden uw inlogprobleem oplost, zodat we de oorzaak kunnen vinden en het probleem kunnen oplossen.

Gerelateerde artikelen

Hoe ProtonVPN te downloaden?

Slaat ProtonVPN gebruikersgegevens op?

Hoe controleer ik op updates?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map