Veelgestelde vragen over accountinstellingen

Wat is het verschil tussen het CactusVPN-website-account en het VPN-services-account, welke gebruikersnaam en wachtwoord gebruik ik?


Een account is de combinatie van een gebruikersnaam en wachtwoord.

Voor een eenvoudig gebruik van uw services heeft u twee soorten accounts nodig:

 1. CactusVPN website-account:
  Wanneer u zich registreert op onze website, krijgt u uw CactusVPN-website-account. Het bevat uw e-mailadres als gebruikersnaam en een wachtwoord. Je gebruikt het om toegang te krijgen tot je account op de cactusvpn.com-website en om je aan te melden bij de CactusVPN-app voor Windows, Android en iOS.

  U kunt uw CactusVPN-website-account beheren op de pagina Accountgegevens.

 2. Account voor VPN-services:
  Als klant van CactusVPN kunt u meerdere services hebben, afhankelijk van uw behoeften. Wanneer u een dienst bestelt, wordt er een aparte gebruikersnaam en wachtwoord gegenereerd (u vindt ze in uw account op onze website). Dit is uw VPN-services-account, dat alleen overeenkomt met de aangeschafte service. Je gebruikt het om in te loggen bij het VPN-gedeelte van de CactusVPN-app voor macOS of wanneer je verbinding maakt met onze VPN-servers via een handmatig gemaakte verbinding. U kunt uw VPN-services-accounts beheren op de pagina Instellingen.

Laten we doorgaan: u hebt één CactusVPN-website-account en een aantal VPN- en / of Smart DNS-accounts die overeenkomen met uw VPN / Smart DNS-services. Al uw VPN / Smart DNS-accounts zijn gekoppeld aan het CactusVPN-website-account.

Ik ben de inloggegevens voor mijn account op de CactusVPN-website vergeten

Ga naar Reset je wachtwoordpagina, voer je e-mailadres in, bevestig dat je geen robot bent en druk op “Verzenden”. U ontvangt een e-mail om te bevestigen dat u uw wachtwoord opnieuw wilt instellen. Klik in de e-mail op de knop “Reset uw wachtwoord”. U wordt naar een webpagina gestuurd waar u uw wachtwoord kunt wijzigen.

Hoe kan ik het e-mailadres wijzigen dat is gekoppeld aan mijn CactusVPN-website-account?

Om het e-mailadres van uw CactusVPN-account te wijzigen, logt u in op uw account op onze website en gaat u naar Mijn account -> Account wachtwoord.

Hoe verander ik de gebruikersnaam van mijn VPN-service?

Uw VPN-gebruikersnaam is automatisch aangemaakt door ons systeem. En meestal ziet het eruit als een willekeurig stel letters en cijfers. We geven je de mogelijkheid om het te veranderen in een “menselijker” om het makkelijker te maken om te onthouden. Ga daarvoor naar uw account -> Instellingen -> VPN-gebruikersnaam & Wachtwoord.

In het vak “VPN-aanmeldingsgegevens” vindt u een veld met de titel “Nieuwe gebruikersnaam invoeren”. Voer gewoon uw gewenste gebruikersnaam in en druk op de knop “Gebruikersnaam wijzigen” ernaast.

Lees meer over verschillen tussen het CactusVPN-website-account en het VPN-services-account.

Hoe kan ik het wachtwoord van mijn VPN-service wijzigen?

Uw VPN-wachtwoord is automatisch aangemaakt door ons systeem. En meestal ziet het eruit als een willekeurig stel letters en cijfers. We geven je de mogelijkheid om het te veranderen in een “menselijker” om het makkelijker te maken om te onthouden. Ga daarvoor naar uw account -> Instellingen -> VPN-gebruikersnaam & Wachtwoord.

In de "VPN-gebruikersnaam & Wachtwoord" doos vindt u de "Wachtwoord wijzigen" koppeling. Nadat je erop hebt geklikt, verschijnen er twee tekstvelden. U moet deze velden invullen met het nieuwe wachtwoord. Voer in beide velden hetzelfde wachtwoord in. Klik daarna op de "Wachtwoord wijzigen" knop.

Belangrijk: Het wachtwoord moet tussen 4 en 24 tekens lang zijn en mag alleen letters en cijfers bevatten.

Lees meer over de verschillen tussen het CactusVPN-websites-account en het VPN-services-account.

Hoe kan ik mijn service upgraden / downgraden??

Volg deze tutorial.

Hoe kan ik mijn betalingscyclus wijzigen??

Contacteer ons alsjeblieft.

Hoe lang duurt het voordat services worden geactiveerd nadat ik heb betaald?

In onze ervaring kunnen we zeggen dat als u met PayPal en creditcards / betaalpassen betaalt, het account binnen enkele minuten wordt geactiveerd. Als u andere betalingsmethoden gebruikt, kan het tot 48 uur duren voordat ze uw transactie verifiëren en het geld overmaken.

Als ik een premium VPN-account koop, zal dat de snelheden verbeteren?

Tijdens onze gratis VPN-proefperiode bieden we volledige toegang tot onze diensten. De enige limiet voor is de tijd dat je het kunt gebruiken – slechts 24 uur. De snelheid is dus hetzelfde als wanneer u dezelfde servers gebruikt. Om uw snelheid te verhogen, kunt u proberen uw verbinding met uw ISP te verbeteren en te experimenteren met verschillende protocollen (SSTP, SoftEther, PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN). PPTP zou de snelste moeten zijn.

Ik heb een onbetaalde factuur, maar ik wil deze niet betalen.

Tenzij u een service annuleert, maakt het systeem elke factureringscyclus een nieuwe factuur. Maar het is niet verplicht. Als je onze services niet meer wilt gebruiken, hoef je alleen maar je service te annuleren.

Kan ik een creditcard- / betaalpasabonnement opzetten?

Een creditcardabonnement wordt automatisch aangemaakt zodra u uw eerste factuur met een creditcard heeft betaald. Om het abonnement te annuleren, annuleert u gewoon de service.

Hoe u de standaard creditcard / betaalpas kunt wijzigen?

Je hebt twee opties om je standaard creditcard te wijzigen:

 1. Ga naar Saved Credit Cards vanuit uw account op onze website. U kunt daar uw nieuwe kaart toevoegen.
 2. U kunt de optie selecteren "Voer hieronder nieuwe kaartgegevens in" van uw factuur (als u er al een heeft). Voeg daarna uw nieuwe kaart toe en klik op "Verzenden".

Hoe kan ik mijn creditcard- / betaalpasabonnement opzeggen??

Als u uw opgeslagen creditcard- / bankpasgegevens verwijdert, worden de automatische betalingen niet toegepast en moet u uw facturen handmatig betalen.

Log in op uw account en ga naar Opgeslagen creditcards om uw standaard creditcard / betaalpas te verwijderen.

Als u onze service niet meer wilt gebruiken, hoeft u alleen maar de service te annuleren voordat de betaling is voltooid. Als u de service annuleert, worden er geen kosten in rekening gebracht op uw creditcard / betaalpas.

Hoe kan ik mijn PayPal-abonnement opzeggen??

Volg de officiële tutorial van PayPal om het PayPal-abonnement te annuleren.

Hoe kan ik mijn account verwijderen / annuleren?

Meld u aan bij uw account, ga naar Abonnementen en klik op "Verzoek tot annulering".

Waar vind ik mijn VPN-gebruikersnaam en wachtwoord en Smart DNS-sleutel?

Meld u aan bij uw account op onze website en ga naar Instellingen -> VPN-gebruikersnaam & Wachtwoord.

Om uw Smart DNS-sleutel te vinden, logt u in op uw account op onze website, ga naar Instellingen -> Aanmeldingsgegevens voor app.

Hoe werkt de bundelkorting?

De bundelkorting is van toepassing op het tweede abonnement dat u koopt, zolang uw eerste abonnement actief blijft. Als u bijvoorbeeld momenteel een VPN- of Smart DNS-service heeft, kunt u de tweede aanschaffen met korting die elke factureringscyclus wordt toegepast bij het verlengen van uw tweede service. Als u de eerste annuleert, moet u de volledige prijs betalen voor degene die overblijft bij het vernieuwen van de volgende factureringscyclus.

De bundelkorting is alleen beschikbaar voor nieuwe abonnementen en wordt niet alleen toegepast voor het verlengen van uw huidige abonnement op onze diensten, en u komt alleen in aanmerking voor de korting als het tweede abonnement dat u koopt dezelfde prijs of lager heeft.

U krijgt deze korting alleen op abonnementen met dezelfde betalingscyclus of als de betalingscyclus voor de tweede korter is dan die van het eerste abonnement. U komt bijvoorbeeld niet in aanmerking voor de bundelkorting op een jaarabonnement als uw initiële abonnement maandelijks wordt gefactureerd, maar als uw initiële abonnement jaarlijks wordt gefactureerd, kunt u de bundelkorting op de tweede ontvangen, zelfs als deze maandelijks wordt gefactureerd.

Services die met de bundelkortingen zijn gekocht, kunnen niet worden overgedragen naar andere accounts. Als u wilt dat het tweede abonnement op een ander account wordt toegevoegd, kunt u profiteren van ons "Breng een vriend mee" promotie en zowel jij als je vriend hebben een gratis maand CactusVPN-services.

De bundelkorting wordt niet automatisch toegepast. Neem contact met ons op als u meerdere abonnementen tegelijk wilt aanschaffen en wij zullen u een factuur sturen met de toegepaste korting.

Uw tweede abonnement wordt elke factureringscyclus tegen dezelfde prijs gefactureerd, zolang u ook het eerste abonnement actief heeft.

De bundelkorting is niet beschikbaar op het 3e, 5e, 7e, enz. Abonnement. Het is alleen beschikbaar op uw tweede abonnement en op uw 4e, 6e, 8e enz.

Als u meer dan 10 abonnementen wilt aanschaffen, bieden wij geweldige kortingen, afhankelijk van het totale aantal abonnementen dat u wilt aanschaffen. U kunt het beste contact met ons opnemen voordat u de aankoop doet, zodat we de details verder kunnen bespreken.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map