Kuinka päästä bannelematta Omeglesta


Omegle on yksi maailman suosituimmista keskustelusivustoista, jonka avulla käyttäjät voivat aloittaa keskustelun kenen kanssa ympäri maailmaa. Ennen kaikkea se on ilmainen.

Tässä oppaassa tarkastellaan kuinka voit irrottaa itsesi Omeglesta, jos satut potkimaan sivustolta. Tietenkin jokaisella on omituinen puoli, mutta on huolehdittava siitä, ettet tee mitään, mikä saa sinut kielletyksi sivustolla.

Tässä huomautuksessa haluamme mainita heti edessä, että Omeglen järjestelmänvalvojien on tiedetty karkottavan käyttäjiä alustalta satunnaisesti. Sinänsä et ehkä tiedä syytä miksi kielsi.

Joten mitä sinun pitäisi tehdä, kun huomaat, että Omegle on kieltänyt sinut? Kokemuksemme mukaan paras tapa päästä käyttämättä banneria Omeglesta (ja kaikista sen chat-huoneista) on käyttää VPN- tai Virtual Private Network -verkkoa..

omegle-kuva

Jos sinulla on tämä osa alas, olet kaikki valmiina oppimaan, kuinka päästä banaanista Omeaglesta.

Omeglen kielto ihmisissä on se, että he tarvitsevat IP-osoitteitaan. Ilman IP-osoitteesi seurantaa, Omeglella ei ole mitään keinoa tietää, kuka olet.

He eivät voi poistaa sinua, jos käytät VPN-palvelua IP-osoitteesi vaihtamiseen.

Siksi helpoin ja paras tapa saada banaanit Omeglesta on käyttää VPN: ää ja muuttaa tietokoneesi IP-osoitetta. Jos et tiedä miten se tehdään, älä huolestu – meillä on tulossa paljon yksityiskohtia siitä, kuinka estää pääsy IP-osoitteeseesi.

Toistaiseksi sinun pitäisi tietää, että Virtual Private Network on palvelu, joka huolehtii kaikesta mitä sinun on tehtävä IP-osoitteesi vaihtamiseksi.

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kirjautua VPN-palveluun, ladata / asentaa VPN-sovellus, käynnistää se ja sitten muodostaa yhteys valitsemallesi VPN-palvelimelle..

Suurimmalla osalla hyviä VPN-palveluntarjoajia on 30 päivän rahojen palautustakuu.

Tällä tavalla sinun ei tarvitse ottaa mitään riskejä kirjautuessasi VPN: ään, koska palvelu antaa rahasi takaisin, jos et pidä siitä.

Miksi Omegle kieltää käyttäjiä

Omegle tunnetaan mustalla listalla sivuston käyttäjiä säännöllisesti. Nämä ovat syyt, miksi ihmiset kielletään Omeglesta:

Olet rikkonut yhtä tai useampaa Omeglen ehtoa

Vain siksi, että Omegle on ilmainen online-chat-palvelu, ei tarkoita, että voit tehdä vapaasti haluamallasi tavalla. Omeglen takana on joukkue, joka pitää asiat kurissa. Pyrimme pakkaamaan sen vähän.

Yleisesti ottaen voit käyttää Omeglen kaltaista palvelua ilman mitään ongelmia. Jotkut toimenpiteet voivat kuitenkin pakottaa Omeglen sisällyttämään sinut mustalle listalle sivustolta. Jotkut näistä toimista väärinkäyttävät toisia käyttäjiä, roskapostittavat erilaisia ​​chat-huoneita ja lähettävät lapsille sopimattomia sisältöjä.

Omeglen käyttäjät eivät myöskään pysty toistamaan tekijänoikeuksien alaista musiikkia videoissaan.

Omeglen järjestelmänvalvojat voivat ja voivat potkaista ihmiset pois alustalta sen perusteella, mitä muut käyttäjät sanovat heistä.

kielletty logo

Jos ihmiset alkavat valittaa tietystä Omeglen käyttäjästä, kyseinen käyttäjä voidaan estää. Omeglen itsensä ei tarvitse saada sinut kiinni rikkomaan alustan käyttöehtoja.

Vaikka toinen käyttäjä kiinni sinua ja ilmoittaisi siitä sivuston valvojille, voit poistaa kielto. Se tarkoittaa selvästi paljon, riippuu moderaattorin päätöksestä, johon tapauksesi menee.

Toinen asia, joka sinun tulisi tässä mielessä pitää mielessä, on se, että et voi vain aloittaa aikuisten-aiheista keskustelua foorumin kenen tahansa kanssa.

Jos haluat tehdä niin, Omeglen verkkosivuilla on erityinen osio. Jos järjestelmänvalvojat huomaavat, että et noudata heidän käyttöympäristön 18+ -sääntöä, he kieltävät sinut ehdottomasti.

Joku ilmoittaa sinulle muista syistä

Jos näet jotain, jota toinen käyttäjä pitää loukkaavana ja käyttäjä ilmoittaa sinulle, käyttöehtojen lisäksi, Omeglen hallinnolla on oikeus osallistua ja mustalle listalle.

Tällaiset raportit johtavat erittäin nopeaan kieltoon, joten ole varovainen, jotta älä sano mitä tapahtuu päähänsi tietyllä hetkellä.

Tämän alustan valvojien tiedetään viettävän paljon aikaa katsomalla raportteja ja todentamalla sivuston käyttäjien huono käyttäytyminen.

Tietysti jotkut uskovat, että Omeglen moderaattorit ovat hiukan liian anteliaita, kun kyse on ihmisten kieltämisestä sivustolla.

Olemme lukeneet tapauksista, joita hallinto ei tutkinut tarpeeksi perusteellisesti ennen tietyn käyttäjän kieltämistä.

Mutta sillä ei ole väliä mitä puhut.

Jos henkilö, jonka kanssa puhut, ymmärtää, että sanoit jotakin vahingoittavan heitä, ja hän ilmoittaa sinulle, Omegle voi kirjoittaa sinut mustalle listalle, vaikka et olisi koskaan lähestynyt minkään käyttöehtojen rikkomista..

Joten mitä sopimattomia asioita sinun tulisi välttää puhumasta Omeglessa?

No, olemme jo maininneet, että sinun pitäisi lukea käyttöehdot-sivu tietää foorumin virallinen kanta sisältöön, jota se yleensä sallii sivustolla.

Suurimman osan ajasta huomaat, että mikä tahansa järjestelmänvalvojan mielestä sopimattomana, on subjektiivista. Mitä sinun pitäisi sitten tehdä? Paras tapa toimia on varmistaa, että kunnioitat kaikkia alustaa.

Omeglen käyttäjät eivät halua puhua kanssasi

Mitä enemmän Omeglen käyttäjät pudottavat sinut näytöstään, sitä enemmän Omegle huomaa. Jos moderaattorit sanovat, että liian monet Omeglen käyttäjät ovat peruuttaneet keskustelun kanssasi, he ottavat sen merkiksi siitä, että et ehkä kuulu verkkoon. Olemme myös havainneet, että sinun ei tarvitse pudota paljon saadaksesi kielto.

Loppujen lopuksi kyse on tietyllä hetkellä läsnä olevista moderaattoreista, mutta jos sinua pudottavien ihmisten määrä on suurempi kuin yhteyden hyväksyvien ihmisten lukumäärä, se on ongelma.

Moderaattorit eivät ole ainoita, jotka metsästävät Omeglen käyttäjiä, jotka yrittävät aiheuttaa ongelmia alustalla. Jotkut algoritmit on koulutettu ymmärtämään, mikä käyttäjä saattaa aiheuttaa ongelmia. Jos olet peikko, algoritmit saavat sinut kiinni ja mustalle listalle.

merkintä:

Niille, jotka eivät tiedä, mikä on peikko: Yksinkertaisesti sanottuna, ”peikko” on käyttäjä, jonka ainoana motiivina on ärsyttää muita ihmisiä tietyllä alustalla.

Ei ole epäilystäkään siitä, että sivuston valvojilla on vaikea tehtävä yrittää varmistaa, että Omegle pysyy turvallisena alustana ihmisille, jotka haluavat aloittaa keskustelut täydellisten muukalaisten kanssa ympäri maailmaa..

Emme ole varmoja siitä, pitäisikö tämä tapahtua, koska ei ole mitään keinoa taata, että Omeglen käyttäjät eivät altistu epäsopivalle materiaalille alustalla. Mutta ehkä sillä ei ole väliä.

Omegle on online-sosiaalinen foorumi, ja jos et ole taitava seuraamaan Internetiä, ehkä et halua käyttää sosiaalisen median alustoja, kuten Omegle.

Tässä huomautuksessa meidän on mainittava tässä myös, että “liian monta tippaa” -sääntö toimii myös toisin. Jos alustan moderaattorit ja algoritmit näkevät, että pudotat liian monta käyttäjää liian usein ja liian nopeasti, he ymmärtävät, että et halua kommunikoida tai antaa alustalle..

Tällainen toiminta antaa myös Omeglelle vaikutelman, että olet vain siellä vakoojamassa ihmisiä, jotka todella haluavat puhua muukalaisten kanssa.

Omegle-kiellot: Kuinka kauan ne kestävät?

näppäimistö kiellettyMääräaikaa ei ole. Suurin osa siitä riippuu siitä, miksi moderaattorit tunsivat tarpeen kieltää sinut. Yleisesti ottaen kiellot voivat vaihdella yhdestä viikosta neljännekseen vuodessa.

Ei ole edes selvää, kuinka monta päivää sinun ei tarvitse käydä sivustolla poistaaksesi kielto. Tärkein asia, jonka voit tehdä tällaisessa tapauksessa, on kiinnittää huomiota käyttäytymisen tyyppiin, jota sivusto nimenomaisesti ehkäisee. Älä roskapostia, älä käytä rasistisia huijareita äläkä julkaise NSFW-sisältöä.

Varoitus:

Jos et pidä poissa tällaisesta käytöksestä, Omegle voi kieltää sinut pysyvästi.

Mutta tarpeeksi huonoista asioista, joita Omegle voi tehdä online-chat-kokemuksellesi. Puhutaanpa ratkaisuihin, joita voit käyttää nyt Omeglen kiellon poistamiseen.

Parhaat tavat estää kielto Omeglesta

Odota vain

Vaikka se voi olla hankalaa ja turhauttavaa, sinun on joskus tehtävä vain odota muutama päivä nähdäksesi kielto peruutetaan.

Kiellon kesto voi riippua rikoksesi vakavuudesta. Toisinaan bannerit poistuvat automaattisesti viikon sisällä, kun taas toisinaan joudut ehkä jo odottamaan kuusi kuukautta tai ikuisesti.

Helpoin tapa tehdä tarkista Omeglen verkkosivusto.

Jos pääset lainkaan sivustoon, kielto on ehkä poistettu. Jos ei, jatka lukemista.

On pari asiaa, jotka voivat pidentää merkittävästi kieltoasi. Ensinnäkin, jos Omeglen moderaattorit näkevät heidän kieltäneen sinut useammin kuin kerran tai he kielsivät sinut jostakin, jonka foorumi pitää täysin loukkaavana, he voivat pidentää Omeglen kiellon voimassaoloaikaa (mahdollisesti rajoittamattomaan määrään aikaa).

Joskus huomaat, että sinut on kielletty Omeglesta ilman näkyvää syytä.

Tämä on tärkeää:

Kuten edellä on ehdotettu, on aina hyvä idea tarkistaa Omeglen verkkosivuston käyttöehdot-osiosta varmistaaksesi, ettet vahingossa päädy tekemään jotain alustan sääntöjen vastaisesti..

Siirry viralliselle verkkosivustolle, www.omegle.com, ja vieritä sitten sivun alaosaan. Täältä voit lukea lisätietoja palvelun ehdoista.

Yritä muuttaa verkkoa

Joskus jos vain vaihdat verkkoa, voit päästä eroon kieltoasi. Omegle todennäköisesti kieltää ihmisiä kieltämällä heidän kodin WiFi-verkkojen IP-osoitteet, joten sinun on pakko päästä vain käyttämättä yhdistä toiseen WiFi-verkkoon ja käyttää heidän uutta IP-osoitettaan päästäkseen Omegleen.

Tietysti tämä ei ole mahdollista, jos sinulla ei ole muuta WiFi-verkkoa kantaman sisällä.

puhelin ketjuilla

Voit aina yrittää siirtää tietokoneesi lähemmäksi toista WiFi-yhteyttä. Joitakin käytännöllisiä esimerkkejä ovat käynti kirjastossa, ystävän talossa tai jopa paikallisessa kahvilassa (joudut ehkä maksamaan kahvista maksamaan pääsyn WiFi-yhteyteen). Asumistasi riippuen saatat joutua pääsemään jopa pelaamaan kahviloihin, jotka tarjoavat ilmaisen langattoman verkkoyhteyden.

Tämän vuoksi suosittelemme, että pidätttäisit videokeskusteluista ollessasi julkisessa paikassa.

Aina on parempi lähestymistapa, että kun käytät Omeglea toisesta verkosta, varmista, että olet yksityisellä alueella tai ainakin että kukaan muu ei voi kurkistaa näytöllesi. Lisäksi sinun kannattaa välttää julkisten WiFi-verkkojen käyttöä, koska monet eivät ole oikein suojattuja.

Vaihda IP-osoitteesi

Sinulla voi olla kaapelimodeemi tai DSL-yhteys. Todennäköisesti Internet-palveluntarjoajasi määrittää sinulle automaattisesti dynaamisen IP-osoitteen.

Tämä tarkoittaa, että modeemin IP-osoite muuttuu automaattisesti, kun tietty aika on kulunut. Tätä Internet-palveluntarjoajat kutsuvat päivittämään (käyttäjille annetaan uusi IP-osoite).

Tämä toiminto voi joskus saada sinut bangoimattomaksi Omeglesta. Sinä pystyt käynnistä modeemi uudelleen pari kertaa nopeuttaa muuttuvaa prosessia.

Toinen tapa muuttaa IP-osoitteesi on käyttää VPN: tä – käsittelemme sitä perusteellisemmin myöhemmin tässä oppaassa.

Poistu Omeglesta: Löydä toinen online-keskustelualusta

Voit aina kokeile toista chattailua jos sinua on kielletty Omeglesta. Jotkut tunnetuimmista Omeglen vaihtoehdoista ovat:

  1. Tinychat
  2. Chatrandom
  3. Chatroulette

Käytä välityspalvelinta

On olemassa tonnia ilmaisia ​​välityspalvelimia, jotka voivat antaa sinulle pääsyn Omegleen. Etsi vain yksi verkosta.

Muista kuitenkin, että suurin osa välityspalvelusta olisi jo kielletty Omeglessa. Kokeile ilmaista välityspalvelinta ennen kirjautumista premium-palveluun.

Tässä on joitain vaihtoehtoja:

  1. Megaproxy
  2. FilterBypass
  3. VPNBook

# 1 tapa saada banaanit Omeglessa: Käytä VPN-verkkoa

Mutta ei vain minkä tahansa VPN: n (Virtual Private Network) kanssa. Haluamme sinun liittyvän VPN-palveluun, joka on luotettava (ei paljasta tietojasi) ja nopeaa (et halua katkaista ja puskuroida koko ajan jutteleessasi).

VPN-palvelut tekevät mahtavaa työtä peittääkseen käyttäjän IP-osoitteen.

He tekevät sen reitittämällä käyttäjän Internet-liikenteen käyttäjän valitsemassa maassa sijaitsevan oman VPN-palvelimen kautta. Kun olet muodostanut yhteyden VPN-palvelimeen, Omegle näkee sinut vain asiakkaana uudesta maasta.

Heillä ei olisi mitään keinoa tietää, että käytät samaa kotiverkkoa kuin ennen.

Yksi syy siihen, miksi suosittelemme liittymistä nopeaan VPN-palveluun, on se, että suurin osa VPN-palveluista hidastaa yhteyttäsi toimintatavat huomioon ottaen. Joten jos kirjaudut hitaaseen VPN-verkkoon, saatat turhautua, kun videokeskustelu ei toimi.

NordVPN on yksi markkinoiden parhaista VPN-palveluntarjoajista. Saatavana on myös joitain muita hyviä VPN-verkkoja, kuten ExpressVPN ja CyberGhost.

Ensiluokkaiset VPN-palvelut veloittavat pienen summan kuukausittain tai vuosittain.

Voit aina kokeilla palvelua ilmaiseksi nähdäksesi, pidätkö siitä. NordVPN, ExpressVPN ja CyberGhost tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisia ​​kokeilujaksoja. Jos kirjaudut VPN-palveluun riittävän kauan, voit saada myös melko kunnollisia alennuksia.

merkintä:

Testaa virtuaalisen yksityisen verkon palvelusi Omeglen kanssa sinä päivänä, kun kirjaudut siihen. Jos VPN ei toimi Omeglen kanssa, hyödynnä rahat takaisin -takuu ja pyydä palautusta.

Vaiheittainen opas: Kuinka käyttää VPN: ää saadaksesi bangoimaan Omeglessa

  1. Tilaa hyvä VPN. Napsauta tätä saadaksesi luettelon parhaista VPN-palveluista.
  2. Asenna VPN-sovellus tilaamasi VPN-verkkosivustolta ja käynnistä sovellus.
  3. Muodosta IP-osoitteesi uudeksi IP-osoitteeksi muodostamalla yhteys etä VPN-palvelimeen.
  4. Pääset omegle.comiin uudella IP-osoitteellasi.

FAQ

Kuinka kauan kestää itsesi poistuminen Omeglesta?

Mistä tahansa parista päivästä ikuisesti. Tai käytä VPN: ää saadaksesi banneimatta heti.

Kuinka kauan Omeglen kiellot kestävät?

Rikoksiesi vakavuudesta riippuen, viikosta kuuteen kuukauteen. Tätä me tiedämme vuodesta 2020 lähtien.

Kuinka saan banaanin OmeTV: stä?

Vaihtamalla IP-osoitteesi uuteen IP-osoitteeseen käyttämällä VPN- tai välityspalvelinta.

Raportoiko Omegle poliisille?

Jos teet jotain laitonta, niin kyllä. Lue täältä Omeglen tietosuojakäytäntö.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me