Parhaat yksityiset hakukoneet, jotka pysyvät nimettöminä


Hakukoneet ovat yksi Internet-maailman suurimmista innovaatioista. Ne tarjoavat sinulle tarvitsemasi tiedot muutamassa sekunnissa. Ne ovat koodattuja ohjelmia, jotka tekevät heistä avoimen oven verkkohyökkäyksille. Sinun on käytettävä nimettömää hakukonetta, jos pidät yksityisyyttäsi lähellä.

Tämän aikakauden suosituiksi nimetyt hakukoneet eivät ole yksityisyyttä suojelevia. Syynä tähän on, että he pitävät lokit käyttäjän historian, asetusten, metatietojen ja vietetyn ajan perusteella. Varmasti nimettömyystietoinen henkilö ei haluaisi kenenkään pitävän tätä auktoriteettia.

Parhaat yksityiset hakukoneet esiteltiin tarjoamaan alusta, jonka kautta käyttäjä voi saada tiedot turvallisesti. Internetin käyttäjä kirjoittaa kyselyn nimettömän hakupalkin yli pelkäämättä jäljitettävyyttä. Nämä hakukoneet eivät ylläpidä käyttäjien historiaa, eivätkä pidä lokit.

Miksi tarvitaan yksityisiä hakukoneita?

Hakukoneet tietävät paljon käyttäjistään. Evästeet, historia ja ennustavat tulokset ovat esimerkkejä siitä, kuinka paljon hakukone tietää käyttäjistään. Kun tiedät mieltymyksesi, se ei ole vaikea tehtävä hakukoneelle päätellä persoonallisuuttasi ja tutustua tykkääsi ja inhoamasi.

Miksi et haluaisi kenenkään jäljittävän hakukyselyitäsi? Tällä aikakaudella salaisuudella on oma arvo. Antaaksesi tuntemattoman ympäristön, yksityinen hakukone tulee avuksi. Sen avulla metatietoja, sijaintiasi ja mieltymyksiäsi ei koskaan julkisteta verkossa.

12 parasta yksityistä hakukonetta, jotka eivät seuraa sinua

Nämä hakukoneet tekevät tiedoista turvatun vuodosta kolmansille osapuolille, etkä kuulu hakkereiden ja hakkeroiden tutkaan. Olemme luetteloineet parhaat yksityiset hakukoneet niille käyttäjille, jotka ovat hiukan vainoharhaisia ​​online-läsnäolonsa suhteen.

1. DuckDuckGo

DuckDuckGo on taskulamppu yksityisten hakukoneiden joukossa, jotka toteuttavat eristyksen tietojen vuotamisesta tai hakkeroinnista. Sitä käytetään laajalti nimettömän selauksen tarjoamiseen. Internetin käyttäjä voi saada tulokset helposti häiritsemättä mainoksia. DuckDuckGo-palvelimilla on uskomattomia ominaisuuksia, jotka voivat olla houkuttelevampia Internetin käyttäjille.

DuckDuckGo varmistaa huippuluokan yksityisyyden Internet-historiassa. Se tarjoaa vapaan tilan tietojen tallentamiseen pilvessä ja toimintojen käyttämiseen eri koneissa. Lisäksi se antaa käyttäjille mahdollisuuden muuttaa sijainnin asetuksia, jotka poistavat käytöstä Internet-yhteyden seurannan.

2. BitClave

Bitclave on uusi lisäys nimettömään hakukoneeseen, joka on kehitetty vain yhden käyttötarkoituksen omaavalle blockchainille, jonka tiedät jo! Suojata online-toimintaa. Tämä on hajautettu hakukone, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden valita, mitä tietoja he voivat antaa mainostajilleen.

Miesten keskellä -hyökkäykset ovat mahdottomia, koska kommunikoit suoraan mainostajan kanssa. Lyhyesti sanottuna, nimettömyys on heille arvokas ja he tarjoavat sinulle ystävällisen käyttöliittymän. Turvallinen, turvallinen ja ystävällinen, Bitclave aina!

3. Aloitussivu

StartPage ei ole nimensä mukainen yksinkertainen, sitä pidetään parhaana yksityisenä hakukoneena, joka indeksoi tuntemattomia tuloksia. StartPage näyttää käyttöliittymän, joka ottaa syötteen ja näyttää tulokset. Mikä on taustan johdonmukaisuus tehdäksesi sinusta tai tietosi turvassa?

StartPage toimii ottamalla syöte, mutta ei käytä todellista IP-osoitettasi tietojen keräämiseen. Se muuttaa osoitetta etsiessäsi, koska kukaan ei voi lähettää käyttäjää selaushistoriaa varten.

4. Wolfram | Alfa

Wolfram Alpha on edelläkävijä yksityisten hakukoneiden luokassa, mikä helpottaa käyttäjää autenttisilla tuloksilla. Se sisältää joitain laskelmiin, algoritmeihin ja tekniikoihin liittyviä luokkia. Se tekee asianmukaisen syötteen, hakee tuloksen näistä luokista ja tekee käyttäjästä tyytyväisen tarjoamalla aitoja tietoja.

Wolfram Alpha kuitenkin uskoa Internetin käyttäjiä pitämällä tilastotietosi turvassa kolmannella voimalla, joka pyrkii seuraamaan systemaattisia tuloksia. Tämän rikkomuksen välttämiseksi Wolfram Alfaa käytetään, koska se estää luvattoman pääsyn.

5. Hulbee

Hulbee on tuntematon hakukone, joka ei häiritse käyttäjän sijaintia sen lisäksi, että se ei sisällä raitoja. Se on tehokas eikä pidä vierailijoiden toiminnan analysointia. Lisäksi, jopa pitämättä mitään raitoja, se antaa käyttäjälle mahdollisuuden poistaa online-aktiviteettinsa.

Lisäksi, jopa pitämättä mitään raitoja, se antaa käyttäjälle mahdollisuuden poistaa Internet-toiminnonsa. Tämä auttaa pitämään hakutuloksista jäljittämättä mitään. Tätä ominaisuutta on parasta etsiä hakukoneesta verrattuna muihin. Lisäksi hienoa on, että käyttäjät voivat valita haluamansa sijainnin verkkohakuissa.

6. Qwant

Qwant on ensiluokkainen yksityinen hakukone, joka sijaitsee Ranskassa. Se aloitti toimintansa vuonna 2013 ja koska se on Euroopan rajalla, se noudattaa tiukkoja GDPR-vaatimuksia. Hakukone toteaa sivullaan olevan, että sillä ei ole kiinnostusta kohdistaa käyttäjiä mainoksiin heidän haunsa perusteella.

Se lupaa suojata käyttäjiensä yksityisyyttä. Qwant tarjoaa suojaa viiden ja yhdeksän silmäliiton ja sen välttämättömyyden alueelta. Älä vaaranna yksityisyyttäsi joukkovalvonnan suhteen. Siksi, jos aiot aloittaa yksityisen online-haun uteliailta, asenna Qwant ja nauti!

7. Etsi salattu

Kuten useimmat kuvatut nimettömät hakukoneet, Search Encrypt ei seuraa käyttäjän tekemiä kyselyjä. Tämä hakukone käyttää SSL-salausta ja täyttää turvallisuuden kannalta tärkeimmät kelpoisuuskriteerit.

Kun istunto on valmis, edelliset istunnot poistetaan automaattisesti, joten jälkiä ei jää jäljelle. Jopa laite ei voi kuunnella tekemiäsi hakuja. Search Encryptin ainutlaatuinen ominaisuus, joka tekee siitä parhaan hakukoneen, on se, kuinka se tarjoaa suojatun alustan.

Se pitää yksityisyyttä tärkeimpänä tehtävänänsä eikä luo profiilisi omaasi. Tämä ominaisuus on pakollinen digitaalikaudella, koska se on harvinaista, että hakukoneet tekevät kuviteltavan profiilin, johon tietosi sijoitetaan. Siksi, että pidät sinut täysin nimettömänä online-hauissa, on miksi Search Encrypt on olemassa.

8. Oscobo

Oscobo kehitettiin ainoana tarkoituksenaan suojata käyttäjän nimettömyys etsinnän aikana. Oscobo on oikeutettu olemaan paras yksityinen hakukone, koska se ei pysty jäljittämään käyttäjän tietoja, toisin kuin suositut hakukoneet. Kuten aiemmin todettiin, se ei seuraa eikä myöskään tallenna lokitietoja.

Toinen hyvä käyttö tietosuojan hakijoille on, että Oscobo ei salli kolmannen osapuolen hallita asiakastietoja tai käyttää niitä väärin. Tämä hakukone salaa hakulausekkeet kokonaan, eikä kukaan voi siepata niitä. Ei kolmansia osapuolia, ei seurantajaa, mitä odotat?

9. Yippy

Tämä paras tuntematon hakukone pitää käyttäjän yksityisyyttä ensisijaisen tärkeänä. Yippy-hakukoneen erikoisuus on hylätä sopimattomiksi katsotut tulokset. Yippyssä voit muokata sisältöä toiveidesi mukaan nimellä uutiset, trendit jne.

Yippy on hyödyllinen, kun aiot kiertää Internet-palveluntarjoajia ja hallituksen valvontaa. Jos siis etsit tietueita, joita tavalliset hakukoneet eivät ole hakeneet, kokeile Yippyä. Yippy on sinun tapa etsiä rajoitettua sisältöä Internetissä!

10. Gigablast

Gigablast sijoittaa enemmän kuin miljardeja verkkosivustoja / verkkosivuja ja helpottaa sinulle välittömiä tietoja. Se ei seuraa online-läsnäoloasi ja tunnustetaan parhaaksi yksityiseksi hakukoneeksi suurten pelaajien keskuudessa.

Tämä hakukone tarjoaa lisäominaisuuksia ja mukautuksia. Ne auttavat käyttäjää lausehaussa, erittelemällä tiedostopäätteitä ja tuloksia eri kielillä. Gigablast antaa sinulle täysin nimettömän haun mainostajilta ja roskapostin heittäjiltä.

11. Irrota haku

Irrota on yksityinen hakukone, joka auttaa sinua irtaantumaan verkkosivustoista tai käyttöliittymistä, joilla on oikeus seurata jalanjälkeäsi. Periaatteessa se seuraa niitä tiedonhakijoiden sivustoja, jotka voivat olla haitallisia niille, jotka pelkäävät jakaa henkilökohtaisia ​​tietojaan.

Katkaise yhteys ensin ottaa kyselyn ja näyttää sinulle haluamasi tulokset ja näyttää samanaikaisesti sinulle sivuviestit. Kuvaus näytetään verkkosivuilta, joiden on tarkoitus ylläpitää tietueitasi, ja erikseen erottaa sinut näistä webistä, joilla on riski tallentaa tietueita.

12. MetaGer

MetaGer antaa sinun tehdä yksityisiä hakuja ilman lokien kirjoittamista. Mitään jälkiä ei jää jäljelle ja se liittyy myös välityspalvelimeen, joten voit avata linkkejä yksityisesti. Tämä tuntematon hakukone auttaa sinua pitämään IP-osoitteesi piilossa verkkosivustoilta, joihin kirjaudut. Kumpaakaan avainsanaasi ei seurata.

Mainostajat ja kolmansien osapuolien tytäryhtiöt eivät häiritse online-läsnäoloasi. Mainokset eivät häiritse surffauskokemustasi ja olet suojattu verkkohyökkäyksiltä. Vain yksi haittapuoli on, että oletuskieli on saksa.

Viimeiset sanat

Hengitetyssä iässä tarvitaan parhaita yksityisiä hakukoneita. Lähes jokainen suosittu hakukone seuraa online-läsnäoloasi etkä halua sitä. Mainostajien, roskapostittajien, kaikkien Internetissä tapahtuvien tietohyökkäysten keskellä, sinun pitäisi päästä eroon niistä..

Anonyymien hakukoneiden ainutlaatuiset ominaisuudet on avattu sinulle. Testaa jokainen hakukone, ja sinulla ei ole epäilystäkään siitä, että online-toimintaasi voi puuttua. Verkkokyselyjäsi ei seurata eikä tallenneta siten, että määrittelet uudelleen yksityiset haut. Hyvää yksityistä etsimistä kaikille!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me