Mikä on VPN-palveluntarjoaja? |


Juuri tähän kysymykseen pyrimme vastaamaan tällä kattava artikkeli. Mutta ensin tarkistetaan, että tiedät mitä VPN on.

Mikä on VPN?

VPN (Virtual Private Network) on palvelu, joka tarjoaa yksityisyyttä ja suojausta verkossa. Se käyttää erilaisia ​​tekniikoita, jotta voit lähettää ja vastaanottaa tietoja turvallisesti, piilottaa online-identiteettisi ja estää rajoitetun Internet-sisällön käytön.

Mikä on VPN-palveluntarjoaja?

VPN-palveluntarjoaja on ulkopuolinen yritys, joka tarjoaa VPN-palveluita. VPN-palveluntarjoaja antaa sinun muodostaa yhteyden heidän VPN-palvelimiinsa ja käyttää heidän sovelluksiaan ja tekniikoitaan hyödyntääksesi salausstandardeja ja online-nimettömyyttä.

Tässä on tarkempi selitys VPN-palveluntarjoajan ymmärtämiseksi:

Virtuaaliset yksityiset verkot toimivat luomalla asiakas / palvelin-suhde useiden laitteiden välillä, joissa asiakas (sinä) muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen ja palvelin Internet-yhteyteen. Palvelin käsittelee kaikki sinulta tulevat pyynnöt ja Internetistä saadut tiedot. Asiakas ja palvelin ovat molemmat VPN-tunnelin molemmissa päissä, joten ne ovat ainoat entiteetit, jotka pystyvät purkamaan salatun verkkoliikenteen..

VPN-palvelimien osalta palveluntarjoajat joko omistavat omat fyysiset palvelimensa tai vuokraavat virtuaalisia yksityisiä palvelimia turvallisissa tietokeskuksissa ympäri maailmaa..

Kuinka valita oikea VPN-palveluntarjoaja

Kun valitset sopivimman VPN-palvelun, sinun on otettava huomioon tietyt näkökohdat:

1. VPN-palvelimien sijainti

Mitä enemmän palvelimia on tarjolla, sitä enemmän vaihtoehtoja on maantieteellisesti rajoitettujen verkkosivustojen vapauttamisen suhteen. Internet-nopeudet ovat myös todennäköisempiä, jos valitset suuremman määrän palvelimia ja jos jotkut palvelimet ovat maantieteellisesti lähellä sinua (koska mitä lähempänä palvelinta nykyiseen sijaintiisi, sitä parempi yhteysnopeus).

Muista silti, että sinun ei tarvitse valtavaa määrää palvelimia yhteyden muodostamiseksi (kuten yli 50 tai 100) – vain tarpeeksi palvelimia tarjotaksesi ihmisarvoista sisältövalikoimaa. Lisäksi “tamer” palvelinmäärä tarkoittaa myös, että hinnoittelu on edullisempaa.

2. VPN-protokollien ja salauksen tyypit

Yksityisyyden suojaamiseksi oikein verkossa on parasta pysyä VPN-palveluntarjoajan kanssa, joka tarjoaa tehokkaita salausstandardeja (kuten AES) ja luotettavia, turvallisia VPN-protokollia, kuten OpenVPN. Tietysti on parempi, jos palveluntarjoaja tarjoaa sinulle pääsyn myös useisiin VPN-protokolliin.

Hyvän VPN-palveluntarjoajan tulisi myös antaa sinun vaihtaa vapaasti VPN-protokollien välillä, jotta sinulla on enemmän hallintaa yhteyksissäsi.

3. Kirjauskäytäntö

VPN-palveluntarjoajan tulee tarjota kirjallinen takuu siitä, ettei hän pidä kirjaa. Kaikkien VPN-palveluntarjoajien on pakko säilyttää pieni määrä asiakastietoja, heidän tulisi taata, että mitään online-aktiviteetteistasi ei tallenneta tai kirjata.

Miksi? Koska tietoverkkorikolliset, viranomaiset tai jopa mainostajat voivat hyödyntää mitä tahansa lokittua tietoa.

4. Tilaushinnat

VPN-palveluntarjoajat tarjoavat yleensä tilauksia välillä 5–10 dollaria kuukaudessa. Sinun ei pitäisi olettaa, että kalleimmat palveluntarjoajat ovat parhaat, ja sinun pitäisi perustaa valintasi palvelun laatuun eikä kustannuksiin.

Ilmaisia ​​VPN-palveluntarjoajia tulisi kuitenkin välttää monista syistä. He eivät vain tarjoa rajoitettua palvelua, jolla on usein piilotettuja maksuja, mutta heidän on tiedetty myös salaa hyödyntävän asiakkaidensa Internet-nopeuksia ja käyttävän joutotietokonetta poistosolmuna, jolloin tuntemattomat käyttäjät voivat käyttää Internetiä tietämättäsi.

Valitse VPN-palveluntarjoaja

5. VPN-asiakassovellukset

Useimmat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat VPN-sovelluksia Windowsille, macOS, iOS ja Android. Jotkut tarjoavat myös sovelluksia Amazon Fire TV: lle, Android TV: lle, Linuxille ja muille laitteille.

Joka tapauksessa sinun on aina tarkistettava, että haluamasi VPN-palveluntarjoaja tarjoaa laitteillesi yhteensopivia sovelluksia. Jos laitteillasi ei ole alkuperäistä VPN-tukea (kuten esimerkiksi Xbox), tarkista, pystyykö palveluntarjoaja auttamaan VPN: n asettamisessa reitittimellä.

6. Yhteysnopeudet

Useimmille käyttäjille nopeus on tärkeämpää kuin suuren määrän palvelimia. Ei ole mitään syytä päästä sisältöön ympäri maailmaa, jos et voi suoratoistaa sitä kohtuullisella nopeudella.

Ihannetapauksessa sinun tulisi valita VPN-palveluntarjoaja, jolla on nopea palvelin, rajoittamaton kaistaleveys ja palvelimet, jotka sijaitsevat lähellä / maassasi (ei kaikkia, vain muutama).

7. P2P / Torrent-tuki

Jos suunnittelet torrenttien lataamista, varmista, että VPN-palveluntarjoaja sallii sen, ja että sinulla on palvelimia maissa, jotka eivät syytä syytteitä tai rajoita tällaista toimintaa – kuten Romania, Sveitsi, Alankomaat tai Espanja..

8. Samanaikaisten yhteyksien lukumäärä

Jos haluat hyödyntää VPN: ääsi parhaalla mahdollisella tavalla, haluat todennäköisesti yhdistää tietokoneesi, puhelimesi ja muut laitteet siihen samanaikaisesti. Varmista, että VPN-palveluntarjoajasi tarjoaa vähintään 3–5 samanaikaista yhteyttä. Muuten joudut kirjautumaan sisään ja ulos eri laitteilla toistuvasti.

9. Maa, johon VPN-palveluntarjoaja perustuu

Monissa maissa on tietojen säilyttämiskäytäntöjä, joiden avulla viranomaiset pääsevät kirjautuneisiin käyttäjätietoihin. Varmista, että kiinnostunut VPN-palveluntarjoaja ei ole sijoittautunut tällaiseen maahan. Gibraltarin ja Moldovan kaltaiset maat ovat yleensä nyrkkisääntö.

Kannattaa myös tarkistaa maan yleinen vakoilua ja seurantaa koskeva edistysaskel, jotta varmistetaan, että viranomaiset eivät voi pyytää mitään tietosi.

10. Palvelut ja ominaisuudet

On parasta valita palveluntarjoaja, joka tarjoaa VPN-palvelun lisäksi lisäetuja – kuten älykäs DNS, välityspalvelin, Killswitch, DNS-vuodonsuojaus ja Apps-Killer. Nämä ovat kaikkia palveluja, jotka kannattaa. Jos etsit vain peruspalvelua edulliseen hintaan, nämä eivät ole aina välttämättömiä ostopäätöksesi tekemiselle.

11. Asiakastuki

Ihannetapauksessa sinun tulisi valita palveluntarjoaja, joka tarjoaa ympäri vuorokauden asiakastukea. Live-chat ja sosiaalisen median läsnäolo (erityisesti Twitterissä) helpottavat myös yhteydenpitoa palveluntarjoajaan, jos ilmenee ongelmia.

Arviot voivat myös antaa sinulle kuvan siitä, kuinka kauan kestää VPN-palveluntarjoajan tukitiimi vastaamiseen ongelmiin ja niiden ratkaisemiseen.

Etsitkö luotettavaa VPN-palveluntarjoajaa? Olemme peittäneet sinut!

Me täällä CactusVPN tarjoaa huippuluokan VPN-palvelun, johon voit aina luottaa. Tarjoamme rajoittamattoman kaistanleveyden, eri alustoille yhteensopivia VPN-sovelluksia, 24/7 -tuen ja Killswitchin, joka varmistaa, että olet aina turvassa verkossa.

Lisäksi, riippumatta siitä, mitä haluat tehdä verkossa, meillä on ratkaisu:

  • Jos olet varma yksityisyyden suojelemisesta, rakastat VPN: n korkealaatuista AES-salausta ja sitä, että emme tallenna mitään lokia.
  • Jos haluat käyttää vain maantieteellisesti estettyä sisältöä ja suoratoistaa sitä, älykäs DNS-palvelumme voi auttaa sinua pääsemään yli 300 maailmanlaajuisesti maantieteellisesti rajoitettuun verkkosivustoon.
  • Jos olet kiinnostunut vain tiedostojen jakamisesta, voit muodostaa yhteyden vain yhteen yhdeksästä nopeaan VPN-palvelimeen P2P-tuella (yli 28: sta).
  • Ja jos sinulla on vain tiukat budjetit ja haluat vain ohittaa työ- / koulupalomuurit, tiedät mielellämme, että tarjoamme erittäin edullista hinnoittelua.

Voi, ja voit myös nauttia jopa 5 samanaikaisesta yhteydestä palvelumme kanssa useilla laitteilla.

Se ei ole kaikki – tarjoamme myös ilmaisen kokeilun

Jos et ole täysin vakuuttunut siitä, että CactusVPN pystyy vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi, miksi et kokeile palvelumme ensin ilmaiseksi? Tarjoamme 24 tunnin kokeilun – luottokorttitietoja ei tarvita!

Lisäksi kun sinusta tulee CactusVPN-käyttäjä, saat edelleen 30 päivän rahat takaisin -takauksen, joten siihen liittyy 0 riskiä..

Minkälaiset VPN-palveluntarjoajan palvelut ovat minulle sopivia?

Se todella riippuu erityistarpeistasi ja aikeistasi. Teimme silti tutkimusta ja keksimme 4 ihmisryhmää, jotka voivat hyötyä VPN-palveluista. Minkä tahansa näihin luokkiin kuuluvien tulisi pitää silmällä:

Opiskelijat / työntekijät

Opiskelija / työntekijä VPN-käyttäjä

Tässä tapauksessa on turvallista olettaa, että olet kiinnostunut rajoitettujen verkkosivustojen lukituksen poistamisesta ja pääsystä estettyyn sisältöön koulu- tai yritysverkossa.

Jos haluat pitää kustannukset alhaisina, valitse VPN, jolla on halvat tai alennetut tilaukset ja keskitytään suuriin yhteysnopeuksiin korkean turvatason sijaan. Jos kuitenkin aiot tehdä verkkopankkia koulussa / työpaikalla tai käyttää / torrentia arkaluontoisia koulu- / työtiedostoja, sinun tulisi harkita salauksen asettamista etusijalle nopeuksien yli.

Ihmiset, joilla on ”Ilmoittajien” mielentila

Sectret Agent VPN -käyttäjä

Olitpa todellinen ilmiantaja tai vain joku, joka asuu maassa, jossa massavalvonta on tapana, sinun tulisi keskittyä vahvoihin salausprotokollisiin ja yksityisyyden suojaan liittyviin ominaisuuksiin ja etuihin, kuten Killswitch tai kirjautumattomuus -käytäntö.

Jotkut yksityisyyteen suuntautuvat VPN-palveluntarjoajat eivät ehkä ole erityisen budjettiystävällisiä, mutta voitko tässä tapauksessa todella laskea tietosuojaan tietosuojan?

Ihmiset, jotka lataavat tiedostoja säännöllisesti

Downloader VPN -käyttäjä

Riippumatta siitä, haluatko ladata vain vapaasti saatavan sisällön vai haluatko saada käsiisi torrentit joutumatta juridisiin ongelmiin tai altistamatta IP: täsi Swarmille, tarvitset VPN-palveluntarjoajan, joka tarjoaa nopeita yhteyksiä , rajoittamaton kaistanleveys, ja tukee torrentien lataamista (vaikka et ole kiinnostunut torrentista – parempi turvallista kuin pahoillani).

Ihmiset, jotka vain haluavat viihdettä

Watcher VPN -käyttäjä

Haluatko katsoa suosikkielokuvasi ja -ohjelmasi Netflixissä Yhdysvaltojen ulkopuolella? Kiinnostaako uusimpien ohjelmien katseleminen BBC iPlayerissa? Tarvitset VPN-palveluntarjoajan, jolla on palvelimet kyseisissä maissa – ja kaikki muut maat, joissa on maantieteellisesti estetty sisältö, jota haluat käyttää. Rajoittamaton kaistanleveys ja käyttöympäristöjen välillä yhteensopivat sovellukset auttaisivat myös.

Tämän lisäksi sinun tulee harkita tilaamista VPN-palveluntarjoajalle, joka tarjoaa myös älykästä DNS-palvelua – varmuuskopiona, jos VPN tukkeutuu tai ei toimi.

Myöskään tässä tapauksessa korkean salaustason ei pitäisi olla todella valtava painopiste – ellet todella tunnu tarpeelliselta.

Mikä on VPN-palveluntarjoaja? Pohjaviiva

VPN-palveluntarjoaja on ulkopuolinen yritys, jonka kautta VPN-palveluita ostat. Palveluntarjoaja tarjoaa sinulle pääsyn VPN-palvelimiin VPN-asiakasohjelman kautta, joka yleensä toimitetaan eri käyttöympäristöjen kanssa yhteensopivina sovelluksina.

VPN-palveluntarjoajaa valittaessa on tärkeää varmistaa, että ne tarjoavat vahvan salauksen, kirjautumattomuuden käytännöt, asianmukaiset palvelimen sijainnit, ilman kaistanleveysrajoituksia ja kunnollisen tuen – ei vain houkuttelevan hinnoittelun..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map