Mitkä VPN-ominaisuudet ovat pakollisia VPN-palveluita varten? |


Joten päätimme koota tämän artikkelin auttaaksemme sinua nopeasti tarkistamaan, mitä VPN-ominaisuudet useimmat palveluntarjoajat yleensä tarjoavat – mukaan lukien lyhyt keskustelu siitä, miksi jotkin ominaisuudet ovat välttämättömiä.

Mutta ennen kuin puhumme siitä, mitkä VPN-palveluiden ominaisuudet ovat yleensä markkinoilla ja mitä sinun pitäisi etsiä, kerrotaan nopeasti, mikä VPN on.

Mikä on VPN?

VPN (Virtual Private Network) on palvelu, jonka avulla voit piilottaa online-identiteettisi ja ohittaa maantieteelliset lohkot peittämällä todellisen IP-osoitteesi ja sen, mitä teet verkossa Internet-palveluntarjoajaltasi, valtion valvontaelimiltä ja hakkereilta salaamalla Internet-liikenteesi ja henkilötiedot.

Mitä VPN-ominaisuuksia VPN-palveluntarjoajien tulisi tarjota?

Ennen aloittamista meidän on mainittava, että ei ole taattua, että jokainen VPN-palveluntarjoaja, jonka kanssa törmännyt, tarjoaa tässä lueteltuja VPN-ominaisuuksia. Tavoitteenamme on tarjota sinulle kattava käsitys siitä, millaisia ​​VPN-ominaisuuksia sinun tulisi etsiä valittaessa VPN-palveluntarjoajaa.

1. Vahva salaus

Tehokas salaus on pakollinen kaikille VPN-palveluille. Ilman sitä on mahdollista, että Internet-palveluntarjoajasi (tai kuka tahansa muu) voi seurata Internetissä tekemääsi – puhumattakaan hakkerit voivat ehkä varastaa sinulta arkaluontoisia tietoja (kuten luottokorttitiedot ja kirjautumistiedot), kun käytä WiFi-verkkoja.

Yleinen nyrkkisääntö AES-salaus on aina hyvä merkki (sekä AES-128 että AES-256). Se on edistyksellinen salausstandardi, jota jopa NSA, Microsoft ja Apple käyttävät, ja se on vielä virallisesti rikkoutunut, sikäli kuin tiedämme. Jos haluat lisää varmuutta, harkitse tätä – turvallisuusasiantuntijoiden mukaan AES-128: n murtamiseen olisi kulunut jopa miljardi miljardia vuotta supertietokonetta..

2. Suojatut VPN-protokollat

Jokainen luotettava VPN-palveluntarjoaja tarjoaisi sinulle mahdollisuuden muodostaa yhteys palvelimeen käyttämällä OpenVPN: ää – turvallisinta VPN-protokollaa siellä. Se ei kuitenkaan ole ainoa protokolla, jota pidetään turvallisena. Tässä on muita esimerkkejä luotettavista VPN-protokollista:

 • IKEv2 / IPSec
 • SSTP
 • SoftEther

Tietysti se ei haittaa, jos VPN-palveluntarjoaja sallii käyttää myös vähemmän suojattuja VPN-protokollia (kuten esimerkiksi PPTP) – ehkä sinun on joskus vain poistettava maantieteellisesti rajoitettu sisältö nopeasti liikkeellä ollessa, ja online-suojaus ei ole ‘ t huolta tuolloin ja siellä. Älä unohda – mitä vahvempi salaus on, sitä todennäköisemmät yhteydet voivat hidastua hiukan (tosin sitä ei aina taata, mutta se kannattaa pitää mielessä).

VPN-salaus

Kaiken kaikkiaan kaikki kunnolliset VPN-palveluntarjoajat tarjoavat VPN-protokollavalikoiman ja mahdollisuuden valita protokollien välillä ennen yhteyden muodostamista VPN-palvelimelle..

3. DNS-vuodonsuojaus

Jos et tunne DNS-vuotoja, se tapahtuu periaatteessa silloin, kun selaimen DNS-pyynnöt lähetetään ISP: n DNS-palvelimelle suoraan ajamatta niitä VPN: n kautta. Lisäksi DNS tarkoittaa verkkotunnuksen nimijärjestelmää, ja sitä käytetään kääntämään IP-osoitteet verkkosivustojen nimiksi ja päinvastoin.

Seurauksena on, että DNS-vuoto voi antaa Internet-palveluntarjoajallesi (ja muille salakuuntelijoille) nähdä, mihin verkkosivustoihin pääset, vaikka käytät VPN-verkkoa.

Nyt tämä ei välttämättä tapahdu monien VPN-palveluiden kanssa (se on kuitenkin melko yleistä split-tunnel VPN: ien kanssa), mutta – turvallisuuden vuoksi – suosittelemme vain VPN-palveluntarjoajan valitsemista, joka tarjoaa aktiivisesti DNS-vuodonsuojausta..

4. VPN-tappokytkin

VPN Kill Switch on työkalu, joka katkaisee käytännössä kaikki laitteesi Internet-yhteydet, jos yhteys VPN-palvelimeen katkeaa. Joten ankara se saattaa kuulostaa, se on yksi VPN-palveluiden arvokkaimmista ominaisuuksista, koska se suojaa sinua vahingossa tapahtuvalta altistumiselta verkossa.

Tarkastellaanpa – joskus saatat kohdata VPN-palvelimen yhteysongelmia. Tämä voi tapahtua palvelimen ja etäyhteyden välillä tai laitteen WiFi-kortin vanhentumisen tai ongelmien vuoksi.

Syystä riippumatta, jos näin tapahtuu, todellinen IP-osoitteesi ja verkkoliikenne paljastetaan. Kill Switch -sovelluksella kaikki liikenne kuitenkin pysähtyy heti tällaisessa tilanteessa, kunnes voit muodostaa uudelleen yhteyden VPN-palvelimeen.

Joillekin teistä se saattaa kuulostaa vaivalta, mutta tappava kytkin on älykäs tapa varmistaa, että henkilökohtaiset tietosi eivät ole koskaan vaarassa verkossa, koska asiat ovat hallussaan ulkopuolella..

5. Sovellukset. Tappaja

Sovellukset. Killer on samanlainen kuin Killswitch, mutta sen sijaan, että katkaisisi Internet-liikenteesi, jos yhteys VPN-palvelimeen katkeaa, se sammuttaa web-sovellukset. Luonnollisesti sinun on valittava sovellukset, jotka suljetaan tällaisessa tilanteessa.

Kuinka sovellukset. Killer on hyödyllinen, kysyt? Sano siis, että pelaat online-peliä VPN: llä, koska pelkäät saada DDoS’ed. Jos VPN-yhteys katkeaa, online-peli lopetetaan estääksesi DDoS: n kohdistamasta sinua. Toinen esimerkki olisi sovellusten käyttö. Killer sulkee torrent-asiakkaan, jos VPN-yhteys menee niin, että Internet-palveluntarjoajasi ei ymmärrä mitä teet.

Saat parhaat tulokset etsimällä VPN-palveluntarjoajaa, joka tarjoaa sekä Killswitchin että sovelluksia. Tappaja.

6. Jaetut IP-osoitteet

VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa omistettuja IP-osoitteita, on punainen lippu, koska omistettu IP-osoite voidaan linkittää takaisin sinulle. Jaettu IP-osoite, kuten nimensä viittaa, jaetaan VPN-käyttäjien kesken, joten on lähes mahdotonta yhdistää verkkotoimintoja tiettyihin VPN-käyttäjiin..

Dedikoidut ja jaetut IP-osoitteet

Tässä on myös jotain muuta harkittavaa – omistetut IP-osoitteet maksavat VPN-palveluntarjoajille enemmän, eli ne maksavat sinulle – käyttäjälle – enemmän palveluistaan ​​kustannusten kattamiseksi. Jaettuja IP-osoitteita tarjoava VPN-palveluntarjoaja pystyy tarjoamaan sinulle paljon kustannustehokkaampia palveluita.

7. Tuki samanaikaisille yhteyksille

Jos VPN-palveluntarjoajat linkittävät tilit tiettyihin laitteisiin, se on ongelma. Jos he niin tekevät, se tarkoittaa, että tarvitset ylimääräisiä tilauksia, jos haluat käyttää VPN-palvelua useissa laitteissa samanaikaisesti – tai joudut kirjautua ulos tilistäsi laitteella ennen kirjautumista toiseen laitteeseen ( melko ärsyttävää).

VPN-palveluntarjoajat, jotka tarjoavat samanaikaisia ​​yhteyksiä useissa laitteissa, ovat parempi vaihtoehto yksinkertaisen lisämukavuuden takia.

8. Järjestelmäyhteensopivat sovellukset

Vain 1–2 laitteessa toimiva VPN-palvelu ei ole kovin joustava, ja se voi olla ongelma, koska sinulla – kuten monilla muilla ihmisillä – on todennäköisesti vähintään 3–4 laitetta, jolla voit käyttää verkkoa (kannettavat tietokoneet, älytelevisiot) , PC / Mac, iOS / Android-laitteet ja niin edelleen).

Siksi kunnolliset VPN-palveluntarjoajat tarjoavat käyttöympäristöjen välillä yhteensopivia sovelluksia varmistaakseen, että heidän palvelunsa on saatavana useissa laitteissa ja käyttöjärjestelmissä. Jos he eivät voi tarjota sovellusta tietylle laitteelle / käyttöjärjestelmälle (kuten esimerkiksi Linux), he tarjoavat silti kokoonpanotiedostot ja oppaat, jotta käyttäjät voivat määrittää kaiken.

9. Nopeat palvelimet

Tämä on melko suurta ketjua. Jokaisen VPN-palveluntarjoajan tulisi (ja useimpienkin) tarjota nopea palvelin, jotta käyttäjät voivat nauttia sujuvista kokemuksista – etenkin koska VPN-salaus voi joskus aiheuttaa jonkin verran viivettä.

Lisäbonuksena jotkut VPN-palveluntarjoajat haluavat tarjota rajoittamattoman kaistanleveyden ja varmistavat, että heidän palvelimensa kaksinkertaistuvat myös välityspalvelimina.

mikä on vpn-palvelin

Palvelimien lukumäärän suhteen monimuotoisuus on tärkeää, mutta sinun ei tarvitse mennä sen yli. Tarkastellaan sitä – sinun ei tarvitse olla yli 1000 palvelinta käytettävissänne. Yleensä, jos maailmassa on yli 10-20 palvelinta, joista valita, se on riittävän hyvä.

Etsitään VPN: ää, joka tarjoaa kaiken edellä mainitun (ja enemmän)?

Olemme saaneet sinut suojaan, me täällä CactusVPN-palvelussa teemme parhaamme tarjotaksemme käyttäjillemme sujuvan, turvallisen ja kätevän verkkokokemuksen korkealaatuisten VPN-ominaisuuksien avulla.

Tarjoamme huippuluokan AES-salausta, yli 28 gigabiksin palvelimia ympäri maailmaa (jotka myös kaksinkertaistuvat välityspalvelimina – ilmaiseksi), rajaton kaistanleveys, Kill Switch ja Apps Killer sekä useita käyttäjäystävällisiä sovelluksia, jotka toimivat monien yli laitteet ja käyttöjärjestelmät, jopa 5 samanaikaista yhteyttä, 6 VPN-protokollaa (OpenVPN, SoftEther, IKEv2, SSTP, L2TP / IPSec, PPTP), tiukka kirjautumattomuuskäytäntö.

Jos haluat vielä enemmän sisältövalikoimaa kuin mitä VPN-palvelimemme tarjoavat, älykäs DNS-palvelumme avulla voit poistaa esto yli 300 maantieteellisesti rajoitetulle verkkosivustolle sellaisista maista kuin Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada, Australia, Sveitsi, Ranska, Ruotsi, Puola, Saksa.

Kaiken kaikkiaan tarjoamme ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea & ilmainen kokeilu

Voit kokeilla VPN-palveluamme ilmaiseksi 24 tunnin ajan nähdäksesi täyttääkö se kaikki odotuksesi – luottokorttitietoja ei tarvita + saat käyttöösi kaikki ominaisuudet.

Kun sinusta tulee CactusVPN-käyttäjä, saat myös 30 päivän rahat takaisin -takuumme, jos jokin ei toimi ilmoitetulla tavalla. Lisäksi, jos kohtaat ongelmia, voit aina luottaa 24/7-asiakaspalveluumme apuun.

johtopäätös

Kun valitset VPN-palveluntarjoajan, VPN-ominaisuuksien tarkasteleminen on ensiarvoisen tärkeää – mitä turvallisempia, kätevämpiä, käyttäjäystävällisempiä ja yksityisyyteen keskittyviä ne ovat, sitä parempi. Tässä on lyhyt luettelo VPN: n tärkeimmistä ominaisuuksista, joita VPN-palveluntarjoajat tarjoavat:

 • Vahva salaus (mieluiten AES)
 • Suojatut protokollat ​​(OpenVPN + joukko muita on ihanteellinen)
 • DNS-vuodonsuojaus
 • Killswitch
 • Apps.Killer
 • Jaetut IP-osoitteet
 • Tuki useille yhteyksille
 • Monialustoyhteensopivat VPN-asiakkaat
 • Nopeat palvelimet (mieluiten rajaton kaistanleveys)
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me