Tupla-VPN ja kuinka VPN-ketju asennetaan


Mikä on kaksinkertainen VPN-yhteys?

Vaikka nimi saattaa tarkoittaa, että käytät 2 VPN: ää samanaikaisesti, niin yleensä ei käy niin – ellet ole luomassa kaksinkertaista VPN-yhteyttä kahden eri VPN-palveluntarjoajan kanssa. Kaksinkertainen VPN-yhteys on yleensä, kun käytät kahta VPN-palvelinta samanaikaisesti.

Kuinka kaksinkertainen VPN toimii?

Periaatteessa sen sijaan, että vain yksi VPN-palvelin turvaa liikenteen ja verkkotiedot kerran kerran, kaksi VPN-palvelinta suojaa ne kahdesti..

Monet ihmiset näyttävät ajattelevan, että kaksinkertainen VPN-yhteys tarkoittaa, että esimerkiksi AES-256-salauksen sijaan heidät suojataan AES-512-salauksella. Vaikka se ei olekaan täysin oikein, se ei ole liian kaukana totuudesta.

Sen sijaan, että sama salaustaso kaksinkertaistuisi yksinään, siihen lisätään toinen salausaste. Yleensä online-liikenteesi saavuttaa verkon VPN-palvelimen läpi kulkemisen jälkeen.

Kaksinkertaisella VPN-yhteydellä liikenne kulkee yhden VPN-palvelimen läpi ja ohjataan sitten toisen VPN-palvelimen kautta, ja vasta sen jälkeen yhteyspyynnöt saavuttavat Internetin.

Saadaksesi paremman kuvan kaksinkertaisen VPN: n toiminnasta, tässä on yksinkertainen kuvaus yhteysprosessista:

Tupla-VPN

Joten kaiken kaikkiaan online-liikenteesi on salattu, purettu, salattu ja salattu vielä kerran, ennen kuin se saavuttaa maailmanlaajuisen webin. Sitten se käy läpi saman prosessin, ennen kuin pyytämäsi tiedot saavuttavat laitteesi.

Lisäksi kaksoisella VPN-yhteydellä todellinen IP-osoitteesi masketaan kahdesti yhden sijaan, koska se piiloutuu kahden palvelinosoitteen taakse.

Voitko käyttää useita VPN: itä samanaikaisesti?

Kyllä, et ole oikeastaan ​​rajoittunut vain kahteen samanaikaiseen VPN-yhteyteen. Sinulla voi olla useita VPN-yhteyksiä samanaikaisesti. Kun teet niin, sitä ei kuitenkaan enää kutsuta kaksinkertaiseksi VPN-yhteydeksi, vaan VPN-ketjuttamiseksi, VPN-kerralla tai multihop-VPN: ksi (koska liikenne tapahtuu useiden palvelimien kautta).

VPN-ketju

Joten sen sijaan, että liikenteesi kulkeisi kahden VPN-palvelimen läpi, voit saada sen kulkemaan esimerkiksi kolmen tai neljän palvelimen kautta. Jokainen palvelin tarjoaa ylimääräisen salauskerroksen ja lisää uuden IP-osoitteen sekoitukseen, suojaten entisestään online-identiteettiasi.

Tupla-VPN-yhteyksien edut

Suurin osa eduista, jotka sinun pitäisi tietää, liittyy korkeamman Internet-tietoturvan ja yksityisyyden hankkimiseen.

Kaiken kaikkiaan tässä on kaksinkertaisen VPN-yhteyden käytön erityiset edut:

 • Toinen VPN-palvelin, johon yhteyden muodostat, ei tiedä mikä on todellinen IP-osoitteesi, koska se näkee vain ensimmäisen VPN-palvelimen osoitteen.
 • Verkkoliikenne ja tietosi on salattu kaksi kertaa (tai enemmän, jos määrität VPN-ketjun, jolla on paljon humalaa).
 • Palvelimien väliset yhteydet voidaan tehdä vuorotteleviksi TCP: n ja UDP: n välillä, mikä tarjoaa sinulle hieman paremman online-tietoturvan tason.
 • Kaksinkertainen VPN-yhteys vähentää riskiä joutua alttiiksi liikenteen korrelaatiohyökkäykselle (korrelaatio tulevan ja lähtevän liikenteen välillä VPN-palvelimella). Vaikka on tärkeää mainita, että tällaista hyökkäystä ei todennäköisesti tapahdu sinulle VPN-käyttäjänä. Silti tämä on kaksinkertaisen VPN-yhteyden käytön himo.

Lisäksi, jos päätät perustaa multihop VPN -yhteyden, voit piilottaa digitaaliset jalanjälkesi useiden geo-sijaintien takana (koska käytät useampaa kuin kahta VPN-palvelinta).

Tupla-VPN-yhteyksien haitat

“Mistä minun on huolehdittava, jos käytän kaksinkertaista VPN-yhteyttä tai VPN-ketjua?”

Ei paljon, ollakseni rehellinen. Tärkein ja yksittäinen ongelma kaksinkertaisen VPN-yhteyden tai multihop VPN -ketjun asettamisessa on yhteysnopeuksien lasku. Loppujen lopuksi puhumme siitä, että yhteytesi kulkee kahden tai useamman VPN-palvelimen ja useiden salausprosessien läpi samanaikaisesti. Se vie tietullisi Internet-nopeudellesi.

Voit estää nopeuden menettämisen käyttämällä vain VPN-palvelimia, jotka ovat maantieteellisesti lähellä sinua, mutta salaus, salauksen purku ja uudelleensalausprosessit hidastavat silti todennäköisesti online-nopeutta.

Nyt on paljon asioita, jotka vaikuttavat millaiseen VPN-nopeuteen saat, joten jos haluat lisätietoja siitä, tutustu tähän oppaan, jonka kirjoitimme aiheesta. Mutta pääideana on, että odotat jonkin verran suorituskyvyn heikkenemistä, jos suoritat kaksinkertaisen tai multihop VPN-yhteyden.

Jos haluat käsityksen siitä, mistä puhumme, jos sinulla on 100 Mbit / s-yhteys, nelijänsi-VPN-yhteys saattaa vähentää latausnopeutta noin 25 Mbit / s (jos sinulla on vakaa Internet-yhteys ja laite, joka ei ole liian vanhentunut, tietysti).

Lisäksi kaksinkertainen tai ketju-VPN-yhteys on yleensä kalliimpaa kuin tavallinen. Riippumatta siitä, puhutaanko VPN-palveluntarjoajasta, joka tarjoaa sisäänrakennettuja kaksois-tai ketju-VPN-yhteyksiä, tai vain käyttämällä useita palvelimia eri palveluntarjoajilta, maksat lopulta enemmän rahaa.

Kuinka ketjuttaa VPN-ketjut

Tupla-VPN- tai ketju-VPN-yhteys voidaan määrittää monella tapaa. Tutkimuksemme mukaan nämä ovat parhaat vaihtoehdot:

1. Doublehop VPN: t

Doublehop VPN on yleensä joidenkin VPN-palveluntarjoajien tarjoama ominaisuus. Periaatteessa, kun muodostat yhteyden tiettyyn VPN-palvelimeen, yhteytesi linkitetään heti toiseen palvelimeen, ja vasta myöhemmin pyyntösi saapuvat verkkoon.

Joten esimerkiksi esimerkki doublehop VPN -yhteydestä olisi palveluntarjoaja, joka tarjoaa Kanadan ja Yhdysvaltojen yhteyden. Kun muodostat yhteyden Kanadan VPN-palvelimeen, liikenne lähetetään sitten Yhdysvaltain palvelimen kautta Internetiin.

Muista, että yhteydet ovat yleensä staattisia, eli et voi valita, mitä VPN-palvelimia käytät kaksinkertaisessa VPN-yhteydessä.

2. Itse konfiguroitavissa olevat multihop VPN -yhteydet

Nämä yhteydet ovat pohjimmiltaan VPN-asteikkoja, mutta VPN-palveluntarjoaja antaa sinun määrittää ne VPN-asiakasohjelmassa. Pohjimmiltaan voit valita, mitkä palvelimet haluat olla osa VPN-kaskadia.

Hyppyjen kokonaismäärä riippuu siitä, mitä VPN-palveluntarjoaja tarjoaa, mutta vakiona on korkeintaan neljä VPN-palvelinhyppyä.

Muista, että VPN-palveluntarjoajilla, jotka tarjoavat tällaisia ​​ominaisuuksia, on yleensä hinnoitteluhinnat.

3. Reitittimen asennus + VPN-asiakasyhteydet

Yksi suhteellisen helppo tapa muodostaa kaksinkertainen VPN-yhteys on määrittää VPN-palvelu reitittimellesi ja asentaa sitten VPN-asiakasohjelma johonkin laitteeseesi (kuten esimerkiksi matkapuhelimeesi)..

Ketjun VPN-reitittimen asennus

Tällä tavoin joka kerta kun muodostat yhteyden Internetiin kotona mainitun laitteen kautta, käytät kaksinkertaista VPN-yhteyttä, koska liikenne kulkee ensin reitittimellesi määritetyn VPN-palvelimen kautta ja sitten toisen VPN-palvelimen kautta, johon yhteyden muodot. asiakas.

4. Selaimen laajennus + VPN-asiakasyhteydet

Jos VPN-palveluntarjoajasi tarjoaa suojatun selaimen välityspalvelimen asiakkaan rinnalla, voit yhdistää ne molemmat yhdeksi yhteydeksi. Ajatuksena on muodostaa yhteys VPN-palvelimeen ensin asiakkaan kautta ja sitten toiseen VPN-palvelimeen selainlaajennuksen kautta.

Muista, että jos teet tämän, et saa tarkalleen kaksinkertaista VPN-yhteyttä, koska suurin osa VPN-laajennuksista on välityspalvelimia (jotka eroavat VPN: stä), mikä tarkoittaa, että saat sen sijaan VPN + välityspalvelinyhteyden. Päätimme silti lisätä tämän menetelmän luetteloon, koska se on silti hyvä tapa piilottaa maantieteellinen sijaintisi kahden eri palvelimen takana samanaikaisesti.

Jos aiot tehdä tämän, suosittelemme pitäytymistä luotettavien, maksettujen VPN-palveluntarjoajien tarjoamissa virallisissa laajennuksissa. Vaikka verkossa on paljon ilmaisia, erillisiä selainvälityspalvelimia, niiden käyttäminen ei ole oikein turvallista. Tämän tyyppisten laajennusten on aiemmin havaittu tekevän esimerkiksi käyttäjän kaistanleveyden myyntiä tai käyttäjän IP-osoitteiden vuotamista.

5. Isäntäkone + virtuaalikone

Idea on melko yksinkertainen, mutta kaiken asettaminen voi olla hieman monimutkaista, jos et ole perehtynyt virtuaalikoneen käsitteeseen.

Periaatteessa käytät VirtualBoxin (ilmainen) kaltaista palvelua virtuaalisen käyttöjärjestelmän asentamiseen nykyiseen käyttöjärjestelmääsi (kuten Windows XP: n käytännöllinen asennus Windows 7: ään).

Kun asennus on valmis, määrität VPN-asiakkaan virtuaalikoneessa. Seuraavaksi suoritat ensin VPN-palvelimen isäntäkoneella (pääkäyttöjärjestelmäsi) ja sitten toisen VPN-asiakkaan virtuaalikoneessa..

Ainoa haitta tällä menetelmällä on, että tarvitset suhteellisen tehokkaan järjestelmän, joka pystyy käsittelemään VPN: n useita salaus- ja salauksenpurkuprosesseja, sekä itse virtuaalikoneen.

Luonnollisesti voit itse perustaa toisen virtuaalikoneen olemassa olevaan virtuaalikoneeseen, jotta nykyisestä kaksinkertaisesta VPN-yhteydestä muodostuu kolminkertainen VPN-yhteys (ja niin edelleen), mutta tämän tekeminen saattaa johtaa suurempaan tietullille järjestelmän resursseille..

6. VPN-ketju eri palveluntarjoajien kanssa

Tässä tapauksessa olet määrittämässä VPN-ketjun useamman kuin yhden VPN-palveluntarjoajan kanssa käyttämällä kunkin VPN-palvelinta. Palveluntarjoajien kokonaismäärä riippuu siitä, haluatko vain kaksinkertaisen VPN: n tai multihop-VPN: n, jossa on jopa neljä humalaa tai enemmän.

Mitä tulee VPN-ketjujen ketjuttamiseen tällä tavalla, voit melko paljon käyttää mitä tahansa edellä mainituista vaihtoehdoista.

Voit esimerkiksi asettaa VPN-palvelun yhdeltä reitittimen tarjoajalta, asentaa kannettavan tietokoneelta toisen palveluntarjoajan VPN-asiakkaan ja suorittaa sitten toisen asiakkaan toisesta VPN-palveluntarjoajalta kannettavan tietokoneen virtuaalikoneessa..

Tietenkin, tämä menetelmä tulee olemaan melko kallista, koska joudut maksamaan erillisistä tilauksista.

Tarvitset tehokkaan VPN-yhteyden verkkojen suojaamiseksi?

Jos haluat perustaa VPN-ketjun useiden palveluntarjoajien palvelimien kanssa, CactusVPN on saanut sinut peittämään nopeat maailmanlaajuiset palvelimet, joilla kaikilla on rajaton kaistaleveys.

Jokainen palvelin on suojattu huippuluokan AES-salauksella, joten voit olla varma, että yhteys on turvallinen ja vakaa, kun se kulkee palvelimemme läpi. Lisäksi voit valita, mitä VPN-protokollaa käytetään (tarjoamme erittäin turvallisia protokollia, kuten SoftEther ja OpenVPN), emmekä tallenna mitään lokia.

Tämän lisäksi tarjoamme käyttäjäystävällisiä sovelluksia suosituimmille alustoille.

CactusVPN-sovellus

Hyödynnä ilmainen kokeilu

Jos haluat varmistaa, että palvelumme vastaa kaikkia tarpeitasi, ennen kuin valitset tilaussuunnitelman, voit testata VPN-palvelumme ensin ilmaiseksi 24 tunnin ajan – luottokorttitietoja ei tarvita.

Eikä tämä ole kaikki – kun sinusta tulee CactusVPN-käyttäjä, saamme silti takaisin 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos palvelu ei toimi ilmoitetulla tavalla.

johtopäätös

Kaksinkertainen VPN-yhteys on käytännössä, kun käytät kahta VPN-palvelinta samanaikaisesti. Liikenne salataan kahdesti, ja maantieteellinen sijainti on piilotettu kahden IP-osoitteen taakse. Useat VPN-palvelinyhteydet samanaikaisesti ovat myös mahdollisia (kuten korkeintaan kolme, neljä tai enemmän), ja kun teet niin, sitä kutsutaan VPN-kerralla, multihop VPN -yhteydeksi tai VPN-ketjuksi.

Jotkut VPN-palveluntarjoajat tarjoavat sisäänrakennettuja ominaisuuksia, joiden avulla voit käyttää kaksinkertaista VPN-yhteyttä tai määrittää VPN-ketjun, mutta jotain sellaista mukana tulee suurempi hintalappu. Voit määrittää tällaisen yhteyden myös muilla tavoilla – esimerkiksi käyttämällä palvelimia useilta VPN-palveluntarjoajilta, käyttämällä virtuaalikoneita tai määrittämällä VPN reitittimessä ja VPN-asiakasohjelmassa laitteella.

Onko kaksinkertainen VPN-yhteys vai VPN-ketju sen arvoinen? Ne tarjoavat korkeamman tietoturvan ja online-yksityisyyden, mutta ne voivat myös vaikuttaa negatiivisesti yhteyden nopeutesi ja hidastaa niitä melko vähän. Kaiken kaikkiaan tämäntyyppiset VPN-yhteydet sopivat paremmin ihmisille, jotka vaativat paljon Internet-tietoturvaa – kuten esimerkiksi toimittajat ja ilmiantajat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map