VPN Kill Switch -ominaisuus (kattava opas)


Mikä on VPN-tappokytkin?

Kill Switch on ominaisuus, jota jotkut VPN-palveluntarjoajat tarjoavat ja joka pysäyttää kaiken Internet-liikenteen automaattisesti, jos kadotat yhteyden VPN-palvelimeen. Tällä tavoin tappava kytkin varmistaa, että yksityiset tietosi ja oikea IP-osoitteesi eivät koskaan paljastu, kun olet verkossa.

Miksi VPN-katkaisuja tapahtuu?

Suurin osa VPN-palvelimista on yleensä luotettavia – etenkin kunnollisiin, maksettuihin VPN-palveluntarjoajiin kuuluvia. Kuitenkin silloinkin on aina riski (vaikkakin hyvin pieni), että yhteysongelmia saattaa esiintyä seuraavista syistä:

 • Yhteys VPN-palvelimeen on katkennut, koska VPN-asiakasohjelmassa on virheitä, jotka aiheuttavat sen kaatumisen yhtäkkiä, palveluntarjoajasi häiritsee yhteyttä, VPN-palvelin on mennyt pois tai käyttämäsi verkkoportti on ongelma.
 • Sinulla on matala WiFi-signaali, mikä voi johtaa liiallisiin tietojen menetyksiin. Tämä puolestaan ​​lisää VPN-yhteytesi todennäköisyyttä. WiFi-verkon liiallinen käyttö voi myös vaikuttaa siihen (esimerkiksi jos käytät esimerkiksi lentokentän WiFi-yhteyttä).
 • Viruksentorjunta- / haittaohjelmien torjuntaohjelmasi ja / tai palomuurisi häiritsee VPN-yhteyttä, koska sitä ei ole lisätty poikkeuksena, minkä vuoksi se putoaa.
 • Suoritat VPN: n oletus UDP-protokollan kautta TCP-protokollan sijasta, mikä saattaa ilmeisesti aiheuttaa epävakaita yhteyksiä joskus.

Minkä tyyppisiä VPN-tappajakytkimiä on?

VPN-käyttäjänä voit yleensä käyttää kahta tyyppiä tappavia kytkimiä:

1. Järjestelmätason tappakytkimet

Tämäntyyppinen VPN Kill Switch katkaisee kaiken verkkotoiminnan kokonaan, kunnes VPN-yhteys on luotu onnistuneesti tai kunnes verkkosovitin nollataan. Yleensä tämäntyyppinen tappajakytkin voidaan kytkeä päälle tai pois päältä.

2. Sovellustason tappajakytkimet

Sovellustason tappaja-kytkimen avulla voit valita, mitkä sovellukset ja verkkosovellukset, joita haluat estää pääsemästä Internetiin (kuten esimerkiksi sähköpostisovellukset tai torrent-asiakkaat). Jotkut VPN-palveluntarjoajat saattavat viitata tämän tyyppisiin tappajaan sovellusten tappajina.

CactusVPN-sovellusten tappaja

Muista, että sovellustason tappajakytkimen käyttö voi estää ohjelmistojen päivittämistä uudempiin versioihin. Turvallisuutesi ja yksityisyytesi vuoksi sinun on varmistettava, että viruksentorjunta- / haittaohjelmien torjuntaohjelmasi eivät ole estetty pysymästä ajan tasalla.

Kuinka VPN-tappokytkin toimii?

Kun ajatellaan VPN Kill Switchin toimintaa, sinun tulee aina pitää mielessä palomuurin perustoiminnot – se, että se voi estää luvattomat yhteydet tarjoamalla samalla tukea myös poikkeuksiin.

No, Kill Switch käyttää palomuurisääntöihin perustuvaa toimintoa ja reitittää kaiken verkkoliikenteen VPN: n perustaman salatun tunnelin läpi. Sitten Kill Switch seuraa jatkuvasti VPN-yhteyttä. Jos Kill Switch havaitsee VPN-yhteyden tilan tai IP-osoitteen äkillisen muutoksen, estää kaikki yhteydet varmistaakseen, ettei online-liikennettä käy ISP-osoitetun IP-osoitteesi kautta.

Normaali Internet-yhteys palautetaan, kun VPN-yhteys on palautettu tai kun olet sulkenut VPN-sovelluksen.

Aina kun VPN-tappokytkin aktivoituu?

Olemme jo maininneet, että VPN Kill Switch käynnistyy, jos se havaitsee, että VPN-yhteytesi on mennyt alas, mutta tässä on joitain konkreettisia esimerkkejä siitä, milloin jotain tällaista voi tapahtua:

 • Kun yhteys VPN-palvelimeen katkaistaan, koska siinä on yhteysongelmia.
 • Kun sinulla on epäluotettavia verkkoyhteyksiä (esimerkiksi käyttäessäsi julkista WiFi-yhteyttä), voi seurauksena olla, että menetät yhteyden VPN-palvelimeen..
 • On mahdollista, että VPN Kill Switch aktivoituu, kun päätät vaihtaa VPN-palvelimia.

Ovatko VPN-tappikytkimen ominaisuudet aktivoituna automaattisesti?

Ei aina. Vaikka jotkut VPN-palveluntarjoajat saattavat tarjota VPN-asiakkaita, joilla on esiaktivoidut tappajakytkimet, suurimman osan ajasta sinun on kytkettävä ne päälle manuaalisesti. Tämä voidaan yleensä tehdä ottamalla käyttöön VPN Kill Switch -ominaisuus VPN-asiakasohjelmassa.

Tappikytkin aktivoitu

Esimerkiksi CactusVPN-sovelluksessa sinun on vain siirryttävä kohtaan ”Asetukset” ja otettava käyttöön ”Pysäytä Internet-liikenne, jos VPN-yhteys katkeaa” -vaihtoehto..

Kuka hyötyy eniten VPN-tappokytkimestä?

VPN-tappokytkin olisi todella hyödyllinen kaikille, jotka lataavat torrenteja säännöllisesti ja asuvat maassa, jossa tiedostojen jakaminen voi saada ne oikeudellisissa vaikeuksissa. Nyt emme kannusta laittomia tekijänoikeuksien loukkauksia tai vastaavia, mutta tiedämme, että jotkut ihmiset voivat saada tarvitsemansa tiedostot ja viihteen vain torrentilla.

Pohjimmiltaan VPN-tappokytkin voi parantaa todennäköisyyttäsi, jos et saa DMCA-ilmoituksia, riskiä laillisista sakkoista tai saada Internet-palveluntarjoajasi lopettamaan tilauksesi, koska olet kiinni torrentista, jos VPN-yhteytesi katkeaa.

Tämän lisäksi VPN Kill Switch olisi erittäin hyödyllinen, jos olet joku, joka on erittäin huolissaan heidän online-yksityisyydestään. Sillä, että analysoit yrityksesi kilpailijoita, haluat varmistaa, että Internet-palveluntarjoajasi ei näe mitä selaat, tai oletko informaatio tai toimittaja, jolla on pääsy arkaluonteisiin tietoihin, Kill Switch voi auttaa varmistamaan yksityisyytesi ei ole koskaan vaarassa liitettävyysongelman vuoksi.

Onko mitään VPN-tappajavaihtoehtoja??

Kyllä, on olemassa ulkopuolisia ohjelmia, joiden avulla voit tarkkailla VPN-yhteyksiäsi. Useimmat niistä antavat kuitenkin vain valita, mitkä sovellukset haluat sulkea tai estää pääsyä verkkoon, kun VPN-yhteys katkeaa.

VPN Watcher on hyvä esimerkki, samoin kuin VPNNetMon.

Vaihtoehtoisesti, jos olet Windows-käyttäjä, voit käyttää sisäänrakennettua tehtävien aikataulua. Luo vain tehtävä, joka sulkee automaattisesti haluamasi sovelluksen (kuten torrent-asiakas), kun VPN-yhteys katkaistaan.

Kaiken kaikkiaan sinun on parempi käyttää vain VPN-tapaa Kill Switch -ominaisuuksilla. Se on paljon helpompaa, sinun ei todellakaan tarvitse määrittää kaikkea, ja sinulla on kaikki tarvitsemasi yhdellä yksinkertaisella asiakkaalla. Lisäksi joihinkin kolmannen osapuolen VPN-yhteyden valvontatyökaluihin liittyy lisäkustannuksia, joten vain VPN: n käyttö tappajakytkimen kanssa on kustannustehokkaampaa.

Kuinka testata VPN-tappikytkinominaisuuksia

Yksinkertaisin tapa testata VPN Kill Switch toimii on seuraavien vaiheiden avulla:

 1. Suorita VPN ja muodosta yhteys palvelimeen.
 2. Siirry verkkosivustolle tai käynnistä torrent-asiakas.
 3. Katkaise yhteys VPN-palvelimeen, mutta älä sulje VPN-asiakasohjelmaa.
 4. Jos Internet-yhteytesi ja torrent-liikenne pysähtyvät, tappajakytkin toimii hyvin.

Jos haluat perusteellisemman menetelmän VPN: n Kill Switch -testauksen testaamiseksi, toimi seuraavasti:

 1. Valitse verkkosivusto, johon haluat muodostaa yhteyden, ja merkitse sen IP-osoite. Löydä verkkosivuston IP-osoite avaamalla komentokehote (tai sen vaihtoehto eri käyttöjärjestelmissä) ja kirjoittamalla ”ping websitename.com”.
 2. Lataa ja asenna Wireshark.
 3. Käynnistä Wireshark.
 4. Suorita VPN ja muodosta yhteys verkkosivustoon, jonka IP-osoitteen tiedät.
 5. Kun olet yhteydessä mainittuun verkkosivustoon, lopeta VPN-yhteys.
 6. Myös istunto- / selain-välilehti / ikkuna pitäisi nyt lopettaa.
 7. Tarkista Wiresharkista, onko yhteyksiä verkkosivuston IP-osoitteeseen muodostettu VPN-istunnon lopettamisen jälkeen.
 8. Jos et näe ongelmallisia yhteyksiä, se tarkoittaa, että VPN Kill Switch toimii niin kuin pitäisi.

Etsitään VPN: ää Kill Switch -ominaisuuksilla?

CactusVPN on peittänyt sinut. Paitsi, että tarjoamme luotettavan ja erittäin helppokäyttöisen tappajakytkimen, myös VPN-sovelluksessamme on sisäänrakennettu App Killer. Sinun tarvitsee vain lisätä sovellus, jonka haluat sulkea, kun VPN-yhteytesi katkaistaan ​​luetteloon ja olet hyvä mennä.

Joten on erittäin helppoa varmistaa, että yksityisyyttäsi ei koskaan paljasteta, kun olet Internetissä CactusVPN: n avulla.

Suojaa tietosuojasi huippuluokan VPN-palvelulla

Palvelumme avulla saat aina nauttia turvallisesta verkkokokemuksesta. Käytämme vain vahvoja salausalgoritmeja (kuten AES), emme tallenna mitään lokia, ja annamme sinun valita jopa 6 VPN-protokollaa (mukaan lukien erittäin turvalliset OpenVPN- ja SoftEther-protokollat).

Lisäksi tarjoamme yli 28 nopeaa, vakaata palvelinta, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Niissä on myös rajaton kaistanleveys, joten voit olla varma, että nautit sujuvasta verkkokokemuksesta.

Testaa palvelumme ensin ilmaiseksi

Ei tarvitse tehdä sitoumusta get-go-palvelusta. Ennen tilaustarjouksen valitsemista voit itse testata VPN-palvelumme ilmaiseksi 24 tunnin ajan – runsaasti aikaa nähdäksesi, vastaako Kill Switch kaikki tarpeitasi.

Lisäksi, kun sinusta tulee CactusVPN-käyttäjä, voit silti hyödyntää 30 päivän rahat takaisin -takuumme, jos palvelu ei toimi sinulle ilmoitetulla tavalla..

johtopäätös

VPN Kill Switch on ominaisuus, jonka VPN-palveluntarjoajat tarjoavat käyttäjiensä tietosuojan parantamiseksi verkossa. Periaatteessa tappajakytkin sulkee kaiken Internet-liikenteen, jos se havaitsee, että VPN-yhteytesi on mennyt alas. Kill Switch voi olla myös App.Killer-muotoinen, jonka avulla voit valita, mitkä sovellukset lopetetaan, kun VPN-yhteys katkaistaan.

VPN Kill Switch on erittäin hyödyllinen ihmisille, jotka haluavat varmistaa, että heidän Internet-tietosuojaan turvataan 110%, ja verkkokäyttäjille, jotka lataavat torrenteja säännöllisesti..

Vaikka Kill Switch -vaihtoehtoja (kuten esimerkiksi VPN-yhteyden valvontatyökaluja) on, sinun on parempi valita valitsemalla VPN Kill Switch -ominaisuuksilla, koska se on helpompaa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map