Quina és la millor VPN gratuïta per al torrenting – 2019

Totes les preguntes
Preguntes respostes
Preguntes sense resposta


Totes les categories VPN WordPress

>

«Tornar a la pàgina anterior

Tweet


194

0

Amb el pas del temps, he notat que les autoritats d’Internet han guanyat poders principalment després de la inclusió de la infracció dels drets d’autor. Això ha canviat l’escenari perquè ara els ISP poden imposar una penalització als usuaris examinant el trànsit d’internet.

Per resistir aquestes limitacions, la VPN gratuïta per a torrents es posa a Internet, però la gent ha mostrat les seves reserves en funció del rendiment. Estic confós que sigui per utilitzar aquest servei VPN o buscar altres opcions. Compartiu una opinió clara sota la llum de les vostres experiències que m’ajudaran a avançar.

Marcat com a correu brossa

Publicat per Mitchell Root (Preguntes: 1, Respostes: 1)

Preguntat el 8 de febrer de 2019 a les 11:38

6346 visualitzacions

 • Seguiu
 • Deixar de seguir
 • El més nou
 • Qualificació més alta


0

&# 10004;

Resposta privada

VPN gratuït per torrenting? No existeix tal cosa, fins i tot la VPN pagada en algun lloc compromet les dades, com ho va fer PureVPN en uns mesos.

En parlar específicament de Torrenting! No necessita una VPN; en canvi, necessiteu la VPN més ràpida. Com podríeu saber, hi ha fins i tot que hi ha una versió de pagament que retarda la vostra connexió a Internet, com suposa, a causa del xifrat.

Tens el punt oi? Heu d’anar amb un xifrat ràpid i ràpid per no deixar-vos atrapar mentre descarregueu.

Vaig investigar per trobar una VPN que serveixi per torrentar. Vaig saber-ho ExpressVPN (basat en l’experiència de l’usuari).

ExpressVPN és bastant fiable en termes d’anonimat, però una mica car. Tot i això, he estat utilitzant aquesta VPN durant els últims dos anys per a la xarxa P2P, però mai he tingut un sol problema amb el seu rendiment global.

Marcat com a correu brossa

Publicat per Jordan Bell (Preguntes: 0, Respostes: 33)

Respost el 25 de febrer de 2019 a les 13:05


  0

  &# 10004;

  Resposta privada

  Si el mètode és integrar la millor VPN gratuïta per torrentar l’anonimat al vostre dispositiu, no sigui un veredicte molt adequat. NordVPN. Aquesta VPN disposa de servidors P2P que ajuden la vostra xarxa a operar a un ritme ràpid i sense interrupcions. Això significa que les vostres activitats del navegador romandran ocultes per l’ISP.

  Les VPN de torrenting gratuïtes són menys costoses en comparació amb altres serveis VPN. PIA VPN també considerava la VPN P2P gratuïta, la comoditat dels servidors VPN que ajuden a cobrir tot el món. Crea una connexió de velocitat ràpida i de baix cost que fa d’aquesta VPN una opció única per als usuaris.

  SNO

  Proveïdors

  Preu

  Oferta de descompte

  1

  NordVPN

  2,75 dòlars – mes

  77% de descompte

  2

  ExpressVPN

  8,33 dòlars – mes

  35% de descompte

  3

  PureVPN

  2,95 dòlars – mes

  65% de descompte

  4

  VPN PIA

  3,33 dòlars – mes

  12% de descompte

  Marcat com a correu brossa

  Publicat per David Thomson (Preguntes: 0, Respostes: 33)

  Respost a l’11 de febrer de 2019 a les 7:11


   0

   &# 10004;

   Resposta privada

   El procés s’inicia quan instal·leu l’aplicació de torrent com Bittorrent i connecteu l’ordinador per a l’ús compartit de fitxers P2P. El procediment comporta molts riscos, perquè els torrents solen contenir programari maliciós i la gent utilitza VPN gratuïta per torrentar, que no té prou nivells de seguretat per protegir la informació..

   Per evitar aquest tipus de trobades, necessiteu una VPN fiable que faci que les dades siguin privades des dels indisponibles ISP. Amaguen la vostra ubicació real i l’adreça IP que anonimitzen el trànsit d’internet.

   PureVPN és un excel·lent programari que funciona a tots els països. Disposen de més de 750 servidors VPN que actualitzen regularment per mantenir la velocitat. Així mateix, PureVPN és innovador en llançar protocols de seguretat que xifren la roba de les dades i la identitat.

   Marcat com a correu brossa

   Publicat per Martin Smith (Preguntes: 0, Respostes: 33)

   Respost el 14 de desembre de 2018 a les 11:15


    0

    &# 10004;

    Resposta privada

    Sí, no us penseu tenir una millor VPN gratuïta per torrentar-los, ja que no proporciona una protecció de 256 bits als usuaris d’Internet, que inclouen les vostres dades amb text xiprer. Tot i això, les VPN gratuïtes estan col·laborant amb agències governamentals i ISPs per atrapar persones que descarreguen el contingut il·legal.

    En aquest cas, vull recomanar ExpressVPN per al torrenting és una opció molt fiable perquè ofereix 256 encriptació integrada i atén al públic que li encanta torrent amb l’ocultació de dades. A més, disposa de servidors P2P que eviten l’acceleració de la velocitat i mantenen el rendiment de connexió.

    Marcat com a correu brossa

    Publicat per Chris Jordan (Preguntes: 0, Respostes: 33)

    Respost el 30 de novembre de 2018 a les 10:08 hores


     0

     &# 10004;

     Resposta privada

     Torrenting utilitza un canal P2P que permet als altres usuaris connectar-se al vostre sistema. En aquesta era de serveis ISPs tecnològics i d’altres inquietants poden fer un seguiment fàcil de les vostres activitats, la qual cosa llença completament la millor VPN gratuïta per evitar el problema. Al meu entendre, un compromís VPN gratuït en funcions, per la qual cosa és “gratuït”.

     Per ocultar les vostres activitats d’Internet dels ISP i d’altres organitzacions com ara agències de vigilància i trolls de drets d’autor. Cal tenir un NordVPN al mateix temps que tormenta l’anonimat d’internet que garanteix sense límits d’amplada de banda ni fuites IP als pirates informàtics i als informadors.

     Marcat com a correu brossa

     Publicat per Alexander Kole (Preguntes: 0, Respostes: 33)

     Respost el 20 de novembre de 2018 a les 14:27


      0

      &# 10004;

      Resposta privada

      Totes les nacions han aprovat els seus proveïdors d’interès per mantenir la informació del client que ha restringit l’espai per a activitats en línia. Es pot evitar incorporant la millor VPN gratuïta per torrentar, ja que es imprimeix com a alternativa adequada, ja que fa un pas diferent per a l’intercanvi d’activitat web..

      Una gran part dels usuaris del torrent aplica VPN P2P gratuït, ja que no requereix la validació i configura una associació sense cobrar ni un cèntim. Una VPN de torrent gratuït no té una velocitat ràpida que amplia el temps. A més, publica les vostres dades veritables a ISP i organitzacions.

      Algunes VPN són ben reconegudes per al torrenting, per exemple, NordVPN o ExpressVPN. Tot i això, aquestes VPN no són de la classe de torrenting. Tot i això, aquestes VPN són conegudes per augmentar la velocitat de torrenting. La major part de la població general sol·licita VPN per torrenting i té una experiència millorada juntament amb una xarxa ràpida i segura.

      Marcat com a correu brossa

      Publicat per Alan Balaban (Preguntes: 0, Respostes: 33)

      Respost el 20 d’octubre de 2018 a les 11:01


       0

       &# 10004;

       Resposta privada

       Sí, conec Tunnelbear que ha tingut lloc en VPN gratuïta per a torrents, compleix la promesa d’entregar la connexió a Internet interminable amb xifratge de punta. Quan l’amant del torrent introdueix una consulta al dispositiu. Primer es dirigeix ​​al servidor VPN mitjançant un cilindre segur establert per Tunnelbear i després viatja a Internet global.

       Aquest procediment no redueix la velocitat d’internet, la raó de la base de la VPN gratuïta per torrenting utilitza servidors P2P creats per transferir paquets de dades a Internet.

       Tanmateix, mai no esteu segur amb les polítiques de privadesa d’un servei VPN gratuït. La privadesa és un requisit necessari, sobretot quan es descarregueu la descàrrega i l’intercanvi de fitxers P2P. La majoria de les persones opten VPN gratuïtes perquè estan preocupades per la taxa elevada i per la seva inversió que no hauria d’entrar en conseqüència.

       NordVPN és un dels serveis VPN de pagament, molt populars i realment assequibles. A més, els riscos d’inversió s’eviten amb un període de prova gratuït i una garantia de devolució.

       Marcat com a correu brossa

       Publicat per Peter Joe (Preguntes: 0, Respostes: 2)

       Respost el 17 d’agost de 2018 a les 19:37


        0

        &# 10004;

        Resposta privada

        Existeixen moltes VPN gratuïtes gratuïtes per torrenting per crear una connexió a Internet independent. Tot i això, algunes VPN no ofereixen un avantatge particular per als usuaris del torrent. A més, les VPN gratuïtes de torrent no proporcionen servidors optimitzats P2P que incloguin una velocitat ràpida. Aquestes VPN filtren les dades a ISPs i agències que estan en contra de la llibertat d’internet.

        Segons la meva opinió, la millor VPN de torrent seria NordVPN, ja que prioritza la privadesa a Internet dels usuaris. NordVPN ofereix servidors optimitzats amb P2P assegurats amb encriptació impossible de creure. En definitiva, em va sorprendre força la velocitat i el nivell de protecció que oferia als usuaris. Invertir en aquesta VPN pagarà la pena si teniu pensat torrent amb una VPN.

        Marcat com a correu brossa

        Publicat per Amelia Louis (Preguntes: 0, Respostes: 33)

        Respost a l’11 de juliol de 2018 a les 18:39


         0

         &# 10004;

         Resposta privada

         Tots els països han autoritzat els seus proveïdors d’interès per mantenir les dades de l’usuari que han limitat l’espai per a les activitats del torrent. Es pot defugir en integrar la millor VPN gratuïta per torrentar, ja que marca com a opció adequada, ja que crea un túnel separat per a la transacció de trànsit a Internet..

         Si la gent pateix atacs cibernètics del que és important evitar la VPN P2P gratuïta per a la transferència dels fitxers, ja que no xifra les dades que es generen a través del PC i que les agències de vigilància poden veure..

         Ara mateix, ExpressVPN és perfecte per torrent-se ja que amaga la informació mitjançant el xifrat de 256 bits que fa que el trànsit general d’Internet quedi amagat. D’aquesta manera, és possible que els ISP i les agències de vigilància es desxifrin.

         Marcat com a correu brossa

         Publicat per David Jackson (Preguntes: 0, Respostes: 33)

         Respost el 22 de juny de 2018 a les 10:53 hores


          0

          &# 10004;

          Resposta privada

          En lloc de ressaltar la millor VPN gratuïta per torrentar, fer que el vostre trànsit i identitat d’utorrent siguin anònims. Pot ser una opció segura a aplicar ExpressVPN que no manté les activitats de registre i proporciona una velocitat ràpida de forma constant. Disposa de protocols que creen una connexió P2P sòlida i evadeix la visió indiscutible.

          La majoria dels amants del torrent utilitzen VPN P2P gratuïta ja que no requereix l’autenticació i estableix una connexió sense carregar ni un cèntim. Tot i això, la VPN de torrenting gratuïta no té una velocitat ràpida que augmenta el termini. A més, filtra la informació real a ISPs i agències de vigilància.

          Els darrers temps, he viscut ExpressVPN per al torrenting a diferents regions dels EUA i ho vaig passar molt bé amb les seves aplicacions VPN ja que manté la fiabilitat de la connexió ràpida.

          Marcat com a correu brossa

          Publicat per Mike Wilson (Preguntes: 0, Respostes: 33)

          Respost el 4 de maig de 2018 a les 07:33


           0

           &# 10004;

           Resposta privada

           Crec que no heu fet una investigació exhaustiva sobre VPN gratuïta per torrentar-lo, altrament la vostra opinió podria tenir aspectes diferents. Doncs bé, aquestes VPN tenen limitacions en termes d’anonimat i servidors P2P, que és la necessitat essencial dels torrenters. Ja que transforma la velocitat d’internet i impedeix que l’ISP llegeixi el trànsit d’internet.

           Tot i això, hi ha algunes de les millors VPN de torrenting gratuït que destaquen les persones sobre experiències reals que admeten el trànsit uTorrent i BitTorrent. Només teniu aquest programari VPN en diversos dispositius i podeu contrarestar la restricció de les lleis de copyright imposades per les agències de vigilància.

           Marcat com a correu brossa

           Publicat per Tom Jones (Preguntes: 0, Respostes: 33)

           Respost el 2 d’abril de 2018 a les 13.48 hores


            0

            &# 10004;

            Resposta privada

            No estic segur de quina VPN de torrenting gratuïta estàs parlant, ja que no estan dissenyats per crear una connexió segura amb uTorrent o BitTorrent. Cal classificar la VPN de torrent gratuït tenint en compte els factors que provenen de tot el procediment.

            Algunes VPN són famoses per ser torrent, com ara ExpressVPN o NordVPN. Tot i això, aquestes VPN no pertanyen a la categoria de millors VPN gratuïtes per torrenting, sinó que són VPN pagades, però admeten el mètode de torrenting. La majoria de la gent està aplicant aquestes VPN per torrenting i té una taxa d’èxit en termes de velocitat i connectivitat ràpida.

            Marcat com a correu brossa

            Publicat per Joe Denly (Preguntes: 0, Respostes: 33)

            Respost el 16 de març de 2018 a les 07:37


             0

             &# 10004;

             Resposta privada

             Moltes persones no poden detenir-se en anunciar que la VPN gratuïta per a uTorrent és una decisió útil. Crec que abans de fer el veredicte han de veure els resultats històrics. Persones que intenten escapar de l’ISP i la vigilància massiva sense capturar xifratge sòlid segons la llei d’infracció dels drets d’autor.

             Tanmateix, l’opció similar segueix sent reeixida, però la personalització entra en joc amb les millors VPN gratuïtes per al torrenting. Significa que heu de preparar una llista de comprovació mitjançant la qual podreu reconèixer una VPN gratuïta de torrent que és essencial per a aquesta font. El procediment requeria de temps, però si no el teniu, podeu prendre NordVPN per torrent, que és l’elecció més adequada.

             Marcat com a correu brossa

             Publicat per James Peterson (Preguntes: 0, Respostes: 33)

             Respost el 20 de febrer de 2018 a les 19:15


              1

              &# 10004;

              Resposta privada

              Sí, he vist gent que lluita amb VPN gratuïta per torrentar i provar diversos suplents per tenir una connexió a Internet sostenible. Es produeix quan la vostra eina VPN no és suficient per mantenir el trànsit d’Internet xifrat. Ofereix als ISP una posició favorable per implementar les regles i la regulació dels drets d’autor que van marcar l’usuari com a persona de llista negra.

              Per esquivar coses que inclouen la pirateria i la filtració de dades de navegació a ISPs, eviteu la VPN gratuïta del torrent i busqueu tenir una eina fiable com ExpressVPN per al torrenting. És compatible amb l’intercanvi de fitxers P2P i té un gran conjunt de servidors VPN que proporcionen velocitat ràpida. ExpressVPN xifra de manera dedicada la visió general dels usuaris i permet específicament als usuaris finals autoritzats veure aquesta informació.

              Marcat com a correu brossa

              Publicat per Albert Marsh (Preguntes: 0, Respostes: 33)

              Respost el 5 de febrer de 2018 a les 9:10


               0

               &# 10004;

               Resposta privada

               Estic completament d’acord amb aquelles persones que l’opinió prefereix un escut hotspot per torrentar. Hi ha alguns motius que la converteixen en la millor VPN gratuïta per torrentar i ningú pot negar aquests fets. Hotspot VPN participa activament en les qüestions de privadesa a Internet i això ha construït la seva reputació entre els usuaris.

               No podeu marcar protecció hotspot a la llista de VPN de torrenting gratuït que sovint entra al flux principal per les seves vulnerabilitats. A més, aquesta VPN no és únicament per a un propòsit concret com compartir fitxers P2P. La VPN hotspot està operativa en molts països perquè han ocupat servidors VPN a tot el món.

               Marcat com a correu brossa

               Publicat per Kelly Morrison (Preguntes: 0, Respostes: 33)

               Respost el 26 de gener de 2018 a les 19:20


                0

                &# 10004;

                Resposta privada

                Estàs pensant a utilitzar VPN gratuïta per a Torrenting? Bé, no és una eina perfecta, ja que no compten amb el suport de servidors P2P que us permeten una velocitat de descàrrega ràpida.

                Ara, Betternet pot funcionar en aquestes situacions, cosa que el converteix en la millor VPN gratuïta per torrentar, ja que cobreix els factors de seguretat i de protecció i fa que la connexió web s’escapi de l’àmbit del vostre ISP..

                El torrent de VPN gratuït assigna una adreça IP solitària a més de 80 clients i permet que diferents clients us agradin veure la vostra activitat sense fer cap pagament. Moltes persones es pirategen mentre fan servir aquestes VPNs per aquesta raó.

                És molt millor utilitzar ExpressVPN pel fet que xifren les vostres dades quan hi esteu connectats. Així, la vostra activitat en línia es manté oculta als ulls indiscretos del vostre ISP i de les agències governamentals.

                Marcat com a correu brossa

                Publicat per Eric Mathews (Preguntes: 0, Respostes: 4)

                Respost el 21 de gener de 2018 a les 17:17


                 0

                 &# 10004;

                 Resposta privada

                 El procediment pot ser terrorífic quan el vostre dispositiu surt la informació a ISPs o agències de vigilància mentre esteu connectat a la xarxa P2P. D’aquesta manera, el torrenting VPN gratuït no és una decisió decent d’adoptar. No cobreix la regió de seguretat en línia ni xifra la navegació en línia.

                 En aquestes situacions, una VPN P2P per al torrent és tot el que necessiteu. Satisfereixen el vostre desig de compartir informació més ràpidament amb el xifrat de punta a punta. És evident que predomina l’altra posició favorable, ja que envolta la vostra zona i t’estalvia del vostre ISP. Com que no es pot detectar al vostre ISP, navegueu de forma anònima i torrent lliurement.

                 Marcat com a correu brossa

                 Publicat per Adam Bolt (Preguntes: 0, Respostes: 33)

                 Respost el 18 de gener de 2018 a les 11:24


                  0

                  &# 10004;

                  Resposta privada

                  El procediment s’inicia quan s’interfereix amb un torrent, per exemple, Bittorrent i s’interfereix amb el PC per compartir fitxers P2P. La metodologia inclou una gran quantitat de perills que contenen programari maliciós i individus que utilitzen una VPN de torrenting gratuïta, que no té nivells suficients per veure les dades.

                  Per mantenir una distància amb aquestes experiències, necessiteu la millor VPN per torrent que faci que la informació sigui privada segons ISP. Amaguen la vostra zona genuïna i l’adreça IP que anonimitza la seva activitat en línia.

                  Utilitzo NordVPN per a torrent ja que aquesta VPN és excel·lent pel que fa a seguretat i protecció, que és el requisit fonamental per al torrenting. NordVPN actualitza el producte que presenta la seguretat més recent amb l’expansió dels servidors VPN. És un dels proveïdors VPN de pagament que són destacats i a més extremadament moderats.

                  Marcat com a correu brossa

                  Publicat per Elton Finch (Preguntes: 0, Respostes: 4)

                  Respost a l’11 de gener de 2018 a les 17:23


                   0

                   &# 10004;

                   Resposta privada

                   Torrenting es converteix en un risc quan el vostre ordinador o gadget interfereix amb la web sense aplicar els esforços de seguretat. Les activitats web que realitzeu van directament a l’arranjament de comprovació d’ISP i us enviaran un avís. No podeu allunyar-vos d’aquestes precaucions amb VPN gratuïta per torrentar-se a la vista que no cobreixen el territori de seguretat en línia..

                   Per ocultar la personalitat web d’ISP enmig de l’aigua baixada, és fonamental disposar d’una millor VPN per torrentar a la llum que aporta punts destacats, per exemple, Kill switch, funciona de forma natural i protegeix la vostra activitat de compartir a ISP quan el La reducció de VPN és a causa del progrés de la velocitat de la web a causa de la quantitat de clients que fan un document similar.

                   Eines VPN recomanades per torrentar NordVPN i ExpressVPN

                   Marcat com a correu brossa

                   Publicat per Mirko Hales (Preguntes: 0, Respostes: 33)

                   Respost el 4 de gener de 2018 a les 15:44


                    0

                    &# 10004;

                    Resposta privada

                    Heu de saber que el torrent és perillós quan el dispositiu amb el qual esteu connectat és vulnerable a ciberatacs. Es produeix quan no es prenen mesures de seguretat. Per tant, un servei VPN gratuït per torrenting no és una bona opció per optar-hi. No cobreix l’àrea de privadesa en línia ni xifra la navegació per Internet.

                    En aquestes circumstàncies, la millor VPN per torrenting és tot el que necessiteu. Compleixen el vostre desig de compartir fitxers P2P amb xifrat de punta a punta. Advantagebviament, l’altre avantatge és popular, ja que és que amaga la vostra ubicació i us protegeix dels ulls inquiets del vostre ISP. Com que és invisible al vostre ISP, navegueu de forma anònima i torrent lliurement.

                    Marcat com a correu brossa

                    Publicat per John Brandon (Preguntes: 0, Respostes: 33)

                    Respost a l’1 de gener de 2018 a les 17:16

                     «Tornar a la pàgina anterior

                     Inicieu la sessió per publicar preguntes.

                     Nom d’usuari o adreça de correu electrònic

                     Contrasenya

                     Recorda’m

                     • Vés a la pàgina d’inici de sessió WP
                     Kim Martin Administrator
                     Sorry! The Author has not filled his profile.
                     follow me
                      Like this post? Please share to your friends:
                      Adblock
                      detector
                      map