Αναθεώρηση PureVPN (2020)

τετράγωνο λογότυπου purevpn


Το PureVPN ήταν ένας από τους προηγούμενους συμμετέχοντες στο πεδίο VPN. Αυτό σημαίνει ότι είχαν αρκετό χρόνο για να τελειοποιήσουν τις υπηρεσίες τους, αλλά οι δοκιμές αποκαλύπτουν ότι αυτή η εταιρεία έχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης προτού μπορέσει να ανταγωνιστεί τις καλύτερες υπηρεσίες VPN.

Χρησιμοποιώντας Το PureVPN αντιμετωπίζει προβλήματα. Πολλές από τις λειτουργίες δεν φαίνεται να λειτουργούν σε τακτική βάση, και αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό για έναν χρήστη που δίνει πρωταρχική σημασία στη διατήρηση της ανωνυμίας, ειδικά όταν αυτά τα ζητήματα προκαλούν διαρροές DNS.

Επιπροσθέτως, Τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας του PureVPN ήταν άσχημα. Ενώ είναι γεγονός ότι η χρήση οποιουδήποτε VPN θα επιβραδύνει το ρυθμό μεταφοράς δεδομένων σας, υπάρχουν και άλλοι κορυφαίοι πάροχοι VPN που μπορούν να προσφέρουν καλύτερους αριθμούς από ό, τι το PureVPN.

Επιπλέον, τα κεντρικά γραφεία του PureVPN βρίσκονται στο Χονγκ Κονγκ. Με την αυξανόμενη επιρροή της Κίνας σε αυτήν την περιοχή, αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει προβλήματα για όποιον προσπαθεί να ξεφύγει από τους καταπιεστικούς νόμους του Διαδικτύου.

Ωστόσο, υπάρχουν εταιρείες VPN που υπόσχονται πολύ λιγότερα από το PureVPN και η ατομική σας εμπειρία μπορεί να διαφέρει σε σύγκριση με τα αποτελέσματα των δοκιμών που καταγράφονται εδώ. Εάν εγγραφείτε στο PureVPN, λάβετε υπόψη την πολιτική επιστροφής χρημάτων, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματά σας εάν αποφασίσετε να την ακυρώσετε.

Από την καλή πλευρά, Το PureVPN φιλοξενεί και διαχειρίζεται ένα ιδιόκτητο δίκτυο μαζί με το δικό τους υλικό DNS. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με άλλους παρόχους VPN και αυτό μπορεί να σημαίνει ένα επιπλέον μέρος της ασφάλειας για την κυκλοφορία στον ιστό και τα ιδιωτικά δεδομένα σας.

Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους παρόχους VPN, ισχυρίζονται εδώ και χρόνια ότι δεν έχουν πολιτική καταγραφής. Εάν κάποιοι από εσάς ανησυχούν με αυτό, τότε σας φέρνουμε υπέροχα νέα. Από τον Ιούλιο του 2019, έχουν επίσημα πιστοποιηθεί ως πάροχος μη καταγραφής. Ελέγχθηκαν από τον Altius IT, έναν κορυφαίο ελεγκτή ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Μπορείτε να δείτε τα ευρήματα του ελέγχου ασφαλείας τους στον ιστότοπο του PureVPN.

Επίσης, είναι υπέρ της συμβατότητας της υπηρεσίας με συσκευές Mac, Windows, Android, iOS και Linux. Παρομοίως, το PureVPN μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί στον δρομολογητή σας, οποιεσδήποτε υπηρεσίες ροής που χρησιμοποιείτε και με έξυπνες τηλεοράσεις.

εγκατάσταση δρομολογητή vpn

Μία από τις καλύτερες δυνατότητες του PureVPN είναι ένας εικονικός δρομολογητής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συσκευές Windows. Ουσιαστικά, εάν εργάζεστε σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εικονικό δρομολογητή για να συνδεθείτε έως και 10 μεμονωμένες συσκευές.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το PureVPN με τον πραγματικό σας δρομολογητή, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε μια τεράστια ποικιλία συσκευών ταυτόχρονα. Είναι πιθανό ότι δεν έχετε καν αρκετές συσκευές για να χρησιμοποιήσετε όλες τις πιθανές συνδέσεις.

Ένα άλλο αξιόλογο χαρακτηριστικό είναι το split tunneling. Αυτό παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε πού και πώς δρομολογείται η κυκλοφορία Ιστού. Για ορισμένες δραστηριότητες, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σας ως συνήθως, ενώ για άλλες δραστηριότητες μπορεί να είναι συνετό να χρησιμοποιήσετε το VPN. Με αυτήν την υπηρεσία, έχετε την επιλογή.

Επισκόπηση PureVPN

Πληροφορίες
Ευχρηστία:Εύχρηστος
Πολιτική καταγραφής:Αμφισβητήσιμη πολιτική καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή:Διακομιστές 2000++
Διανομή διακομιστή:180 χώρες
Υποστήριξη:Υποστήριξη συνομιλίας
Torrenting:Επιτρέπεται
Ροή:Πολύ περιορισμένο
Πρωτόκολλο και κρυπτογράφηση VPN:OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP και PPTP; Κρυπτογράφηση AES 256-bit
Αρχηγείο:Χονγκ Κονγκ
Τιμή:3,33 $ / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα:https://www.purevpn.com/

Ασφάλεια και κρυπτογράφηση

Το PureVPN έχει λάβει αξιοπρεπή μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφάλειά σας. Τα περισσότερα από τα κύρια πρωτόκολλα VPN είναι διαθέσιμα μέσω αυτής της υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένων των OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP και PPTP.

Οι περισσότεροι χρήστες δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιούν οτιδήποτε άλλο εκτός από το OpenVPN, το οποίο είναι μακράν το πιο πρόσφατο και καλύτερο πρωτόκολλο VPN, αλλά η κατοχή των άλλων επιλογών μπορεί να απευθύνεται σε ορισμένους χρήστες ή σε αυτούς που χρησιμοποιούν συσκευές που περιορίζονται σε ένα από τα άλλα πρωτόκολλα.

ρύθμιση κρυπτογράφησης ασφαλείας purevpn

Επίσης υπέρ του, Το PureVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit. Αυτό θεωρείται ευρέως ως το βιομηχανικό πρότυπο και οι στρατιωτικοί και κυβερνητικοί οργανισμοί βασίζονται σε αυτήν την κρυπτογράφηση σε όλο τον κόσμο.

Το PureVPN έχει καταβάλει προσπάθεια να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την ασφάλειά σας. Έχουν ένα διακόπτη kill που σταματά αυτόματα τη συνεδρία περιήγησής σας εάν το VPN ξαφνικά δεν είναι διαθέσιμο.

Επιπλέον, έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε δυνατότητες όπως προηγμένη προώθηση θυρών, τείχος προστασίας NAT, σήραγγα split και προστασία DDoS. Αν και αυτό ακούγεται υπέροχο, η πραγματικότητα δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Αυτό συμβαίνει επειδή το PureVPN φαίνεται να υπόκειται συχνές διακοπές και διακοπή υπηρεσίαςμικρό. Από τη λειτουργία kill switch απλώς αποτυγχάνοντας σε διαρροές δεδομένων, το PureVPN έχει πάρα πολλά προβλήματα.

Ένα δείγμα μαρτυριών πελατών δείχνει ότι πολλοί χρήστες έχουν ανακαλύψει διαρροές προσωπικών διευθύνσεων IP και DNS κατά τη χρήση του PureVPN. Δεδομένου ότι ο πρωταρχικός λόγος για τη χρήση ενός VPN είναι η ασφάλεια, αυτό σημαίνει ότι το PureVPN δεν υποστηρίζει το τέλος της συμφωνίας.

Τοποθεσίες διακομιστή του PureVPN

Πρόκειται για μια περιοχή στην οποία το PureVPN βρίσκεται πάνω από άλλες εφαρμογές VPN. Έχουν παρουσία διακομιστή σε περισσότερες από 140 χώρες.

Με περισσότερους από 2.000 διακομιστές, θα πρέπει να είναι εύκολο για τους περισσότερους ανθρώπους να βρουν έναν διακομιστή που είναι σχετικά κοντά στη φυσική τους θέση. Αυτό θα μπορούσε να είναι ζωτικής σημασίας διότι όσο πιο κοντά είναι ένας χρήστης στον διακομιστή VPN, τόσο πιο γρήγορα θα πρέπει να είναι τα ποσοστά μεταφοράς δεδομένων.

Το PureVPN έχει αρκετά ολοκληρωμένη κάλυψη της Βόρειας Αμερικής με 667 διακομιστές. Οι περισσότερες από αυτές βρίσκονται στις ΗΠΑ, αλλά διαθέτουν επίσης περίπου 60 διακομιστές στον Καναδά στο Μόντρεαλ, το Κεμπέκ και το Βανκούβερ. Το Μεξικό, η Γουατεμάλα, το Ελ Σαλβαδόρ, η Ονδούρα και η Νικαράγουα εκπροσωπούνται όλα όπως και νησιά όπως το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, το Πουέρτο Ρίκο, η Κούβα, η Τζαμάικα και το Freeport στις Μπαχάμες. Με άλλους διακομιστές στις Παρθένες Νήσους, την Αϊτή, τη Δομινικανή Δημοκρατία και πολλά άλλα, καλύπτεται η Βόρεια Αμερική.

Η Κεντρική και η Νότια Αμερική λαμβάνουν επίσης μεγαλύτερη κάλυψη με το PureVPN από ότι λαμβάνουν από πολλές άλλες υπηρεσίες. Η Μπελίζ, η Κόστα Ρίκα, η Αρούμπα, η Βολιβία, η Παραγουάη, το Σουρινάμ και η Γουιάνα κάνουν τη λίστα εκτός από άλλες χώρες με καλύτερη εκπροσώπηση, όπως η Βραζιλία, η Χιλή, η Κολομβία και ο Ισημερινός.

Η Ωκεανία αντιπροσωπεύεται επίσης καλά με σχεδόν 100 διακομιστές. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών είναι στην Αυστραλία, αλλά η Νέα Ζηλανδία και η Νέα Γουινέα έχουν επίσης παρουσία. Το PureVPN κάνει επίσης καλή δουλειά συμπεριλαμβάνοντας την αφρικανική ήπειρο. Πολλοί πάροχοι καλύπτουν μόνο τη Νότια Αφρική και ίσως την Αίγυπτο ή την Κένυα. Το PureVPN καταβάλλει κάθε προσπάθεια συμπεριλαμβάνοντας σχεδόν 20 αφρικανικά έθνη στη λίστα των διακομιστών τους.

Διακομιστές PureVPN

Με περισσότερους από 800 διακομιστές στην Ευρώπη, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι σχεδόν όλοι σε αυτήν την ήπειρο θα μπορούν να βρουν έναν κοντινό διακομιστή. Το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, οι Κάτω Χώρες και η Σουηδία διαθέτουν τους περισσότερους διακομιστές, αλλά εκπροσωπούνται και πολλά από τα μικρότερα έθνη. Αυτό περιλαμβάνει τη Σερβία, τη Σλοβενία, τη Σλοβακία, το Μονακό, τη Μολδαβία και το Μαυροβούνιο. Η Ρωσία, η Ουκρανία και η Τουρκία έχουν επίσης διακομιστές.

Το PureVPN διαθέτει επιπλέον περισσότερους από 300 διακομιστές στην Ασία συμπεριλαμβανομένων των σημείων όπως η Κίνα, το Αφγανιστάν, το Καζακστάν και άλλες περιοχές όπου η διαδικτυακή ανωνυμία μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Χρήση BitTorrent ή P2P με PureVPN

Πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν ένα VPN επειδή θέλουν να μπορούν να μοιράζονται και να κατεβάζουν αρχεία χωρίς περιορισμούς. Δυστυχώς, πολλές εταιρείες VPN θέτουν περιορισμούς σε αυτήν τη δραστηριότητα ή παίζουν παιχνίδια που έχουν σκοπό να αποθαρρύνουν τους χρήστες από την κοινή χρήση αρχείων P2P και σχετικές πρακτικές.

λειτουργία κοινής χρήσης αρχείων purevpn p2p

Αυτό δεν συμβαίνει με το PureVPN. Η εταιρεία βρίσκεται στο στρατόπεδο «pro torrenting», οπότε μη διστάσετε να μοιραστείτε αρχεία όσο θέλετε. Δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιείτε συγκεκριμένους διακομιστές για αυτό το έργο.

Ωστόσο, μην περιμένετε να έχετε απρόσκοπτη πρόσβαση στο Netflix κατά τη χρήση του PureVPN. Το Netflix καταστρέφει άτομα που χρησιμοποιούν VPN για πρόσβαση στην υπηρεσία ροής τους. Οι δοκιμές αποκάλυψαν ότι το Netflix έχει εντοπίσει σίγουρα χρήστες PureVPN και αποκλείστηκε η πρόσβασή τους. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την υπηρεσία VPN, θα πρέπει να βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο παρακολούθησης Stranger Things.

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας του PureVPN

Η ταχύτητα είναι μία μέτρηση με την οποία Το PureVPN αγωνίζεται πραγματικά. Με όλους αυτούς τους διακομιστές, φαίνεται ότι θα πρέπει να έχουν καλύτερα ποσοστά μεταφοράς δεδομένων. Αυτό συμβαίνει επειδή ο καλός αριθμός διακομιστών θα πρέπει να παρέχει μεγάλο εύρος ζώνης σε όλους τους χρήστες για να βρουν έναν διακομιστή που να ταιριάζει σε αυτούς. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας έδειξαν ότι το PureVPN απλά δεν υπερέχει όταν πρόκειται για αυτήν τη μέτρηση.

Χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ο ρυθμός λήψης ήταν 29,41 Mbps, ενώ ο ρυθμός μεταφόρτωσης ήταν ουσιαστικά ο ίδιος στα 29,06 Mbps. Ένας διακομιστής στο Άμστερνταμ δεν απέδωσε πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Το ποσοστό λήψης 35,49 Mbps και το ποσοστό μεταφόρτωσης 27,29 δεν είναι τίποτα για να γράψετε στο σπίτι.

δοκιμή ταχύτητας purevpn

Τα πράγματα χειροτέρευσαν μόνο όταν συνδεθήκατε στο διακομιστή στο Χονγκ Κονγκ. Η λήψη με ρυθμό 6,77 Mbps και η μεταφόρτωση με ρυθμό 3,62 Mbps αρκεί για να προκαλέσετε απογοήτευση σε κανέναν τρελό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Χονγκ Κονγκ είναι η έδρα της εταιρείας, η απόδοση θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερη.

Τα πράγματα βελτιώθηκαν κατά τη χρήση ενός από τους διακομιστές στο Λονδίνο. Οι λήψεις των 62,48 Mbps και οι μεταφορτώσεις των 45,90 δεν είναι πολύ κακές, αλλά υπάρχουν περισσότερες υπηρεσίες υψηλής βαθμολογίας VPN που παρέχουν τακτικά πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων.

Πολιτική καταγραφής του PureVPN

Το PureVPN δεσμεύεται ότι ακολουθεί μια αυστηρή πολιτική «χωρίς καταγραφή». Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την έννοια της καταγραφής, τότε ήρθε η ώρα για μια εισαγωγή. Είναι κοινό για τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου να διατηρούν ολοκληρωμένα αρχεία καταγραφής στους πελάτες τους.

Αυτό περιλαμβάνει ρουτίνες πληροφορίες όπως όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου και αριθμό πιστωτικής κάρτας, αλλά μπορεί επίσης να περιλαμβάνει δεδομένα όπως ποιοι ιστότοποι επισκέπτεστε, πόσο καιρό θα μείνετε εκεί, τι κάνετε ενώ βρίσκεστε εκεί και τυχόν συναλλαγές που ενδέχεται να εκτελέσετε.

Τα αρχεία καταγραφής είναι κακά νέα για τουλάχιστον δύο λόγους. Με τον ISP σας να διατηρεί όλα αυτά τα δεδομένα για εσάς, είναι εύκολο για τους εισβολείς να εισέλθουν και να πάρουν όλα αυτά τα δεδομένα για τους δικούς τους κακόβουλους σκοπούς. Επιπλέον, εάν οι αρχές επιβολής του νόμου ή οι κυβερνητικές αρχές έρθουν να χτυπήσουν την πόρτα, η εταιρεία θα πρέπει να παραδώσει αυτά τα αρχεία όταν του ζητηθεί να το πράξει..

Θέλετε μια εταιρεία VPN που πραγματικά δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν τίποτα για να χάσουν οι χάκερ και να μην παραδώσουν αρχεία στις αρχές. Τα καλύτερα VPN δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι το απόρρητο και η ανωνυμία σας είναι εγγυημένα.

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή, Το PureVPN είναι πλέον πιστοποιημένη εταιρεία καταγραφής. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην παρερμηνευτείτε αυτό. Κανένα αρχείο καταγραφής σημαίνει ότι δεν καταγράφουν αναγνωρίσιμα δεδομένα ή δεδομένα που θα μπορούσαν να εντοπιστούν σε εσάς, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν αποθηκεύουν κάποιες πληροφορίες.

Πολιτική απορρήτου purevpn

Επιλογές τιμολόγησης για PureVPN

Αυτός ο πάροχος VPN προσφέρει σίγουρα μερικές ωραίες, χρήσιμες λειτουργίες όταν λειτουργούν. Η τιμή τους ανά μήνα είναι 10,95 $ ανά μήνα, που δεν είναι κακό αν η υπηρεσία ήταν τόσο καλή όσο η εταιρεία υπόσχεται ότι είναι. Σε σύγκριση με άλλους παρόχους VPN που προσφέρουν πιο αξιόπιστη απόδοση και καλύτερη ασφάλεια σε χαμηλότερες τιμές, το PureVPN απλά δεν αξίζει τον κόπο.

PureVPN νέες τιμές

Εάν αγοράσετε μια συνδρομή ενός έτους εκ των προτέρων, τότε μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα. Το κόστος είναι μόλις 4,08 $ το μήνα, κάτι που είναι πολύ καλή, αλλά μόνο εάν λαμβάνετε αξιοπρεπείς ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων και διαπιστώνετε ότι μερικές από τις πιο πολύτιμες λειτουργίες, όπως ο διακόπτης kill, λειτουργούν τις περισσότερες φορές.

Ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση πηγαίνει σε άτομα που επιλέγουν ένα διετές πρόγραμμα. Η τιμή είναι μόλις 2,88 $ το μήνα. Όπως με όλα τα άλλα πακέτα, αυτό είναι υπόκειται σε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών. Ένας μήνας θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να αποφασίσετε εάν το PureVPN λειτουργεί ή όχι για εσάς.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε πληρώστε για το PureVPN χρησιμοποιώντας σχεδόν οποιαδήποτε μέθοδο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Από τις παραδοσιακές χρεωστικές κάρτες και τους λογαριασμούς ελέγχου έως το Bitcoin και τις δωροκάρτες από το Starbucks, μπορείτε να είστε τόσο ανώνυμοι όσο θέλετε.

Τρόποι πληρωμής PureVPN

Συνιστάται το PureVPN?

Παρόλο που το PureVPN έχει μερικά ωραία κουδούνια και σφυρίχτρες, είναι δύσκολο να του δώσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση. Έχουν ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών, αλλά τα ποσοστά μεταφοράς δεδομένων τους είναι απογοητευτικά χαμηλά. Δοκιμάστε το PureVPN να δείτε αν μπορείτε να βρείτε έναν διακομιστή που να είναι γρήγορος για εσάς, οπότε μπορεί να σας αξίζει. Διαφορετικά, αναζητήστε μια άλλη υπηρεσία όπως Surfshark ή NordVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map