PureVPN áttekintés (2020)

purevpn logó négyzet


A PureVPN volt az egyik korábbi belépő a VPN mezőbe. Ez azt jelenti, hogy rengeteg idejük volt a szolgáltatásuk tökéletesítésére, ám a tesztelés azt mutatja, hogy ennek a társaságnak még van lehetősége javulni, mielőtt a legjobb VPN szolgáltatásokkal versenyezni tudna..

használata A PureVPN problémákat sújt. Úgy tűnik, hogy sok szolgáltatás nem működik rendszeresen, és ez katasztrofális lehet olyan felhasználó számára, aki elsődleges fontosságot tulajdonít a névtelenség fenntartásának, különösen akkor, ha ezek a problémák DNS szivárgást okoznak.

Továbbá, A PureVPN sebesség-teszt eredményei zavargók voltak. Bár tény, hogy bármilyen VPN használata lelassítja az adatátviteli sebességet, vannak más legnépszerűbb VPN-szolgáltatók, akik jobb számokat tudnak szállítani, mint a PureVPN..

Ezen felül a PureVPN székhelye Hong Kongban található. A Kína egyre növekvő befolyása miatt a régióban ez problémát jelezhet mindenkinek, aki megpróbál kijutni az elnyomó internetes törvényekből..

Mégis vannak olyan VPN-vállalatok, amelyek jóval kevesebbet ígérnek, mint a PureVPN, és az Ön személyes tapasztalata eltérhet az itt rögzített teszteredményekkel összehasonlítva. Ha feliratkozik a PureVPN-re, tartsa szem előtt a visszatérítési politikát, hogy visszatéríthesse pénzét, ha úgy dönt, hogy lemond.

A jó oldalon, A PureVPN saját tulajdonú hálózatot üzemeltet és kezeli a saját DNS hardverével együtt. Ez ellentétben más VPN-szolgáltatókkal, és azt jelentheti extra biztonság a webes forgalom és a magán adatok számára.

Mint a legtöbb VPN-szolgáltatónál, évek óta állítják, hogy nincs naplózási politikájuk. Ha néhányan aggódnak ezzel, akkor remek híreket hozhatunk. 2019 júliusától hivatalosan nem naplózási szolgáltatóként tanúsítottak. Ezeket az Altius IT, az egyik vállalkozó vállalati kiberbiztonsági auditor ellenőrizte. A PureVPN webhelyén megtekintheti a biztonsági ellenőrzés eredményeit.

Szintén javára szolgál a szolgáltatás kompatibilitása Mac, Windows, Android, iOS és Linux eszközökkel. Hasonlóképpen, a PureVPN konfigurálható úgy, hogy működjön az útválasztón, bármilyen streaming szolgáltatáson, amelyet használ, és intelligens televíziókkal.

vpn útválasztó beállítása

A PureVPN egyik jobb tulajdonsága egy virtuális útválasztó, amely Windows eszközökkel használható. Alapvetõen, ha olyan számítógépen dolgozik, amely Windows rendszert futtat, akkor a virtuális útválasztót használhatja a csatlakozáshoz tíz különálló eszköz.

Tekintettel arra, hogy a PureVPN-t is használhatja a tényleges útválasztóval, ez azt jelenti, hogy hatalmas különféle eszközöket csatlakoztathat egyszerre. Valószínűleg még nincs elegendő eszköz az összes lehetséges kapcsolat használatához.

Egy másik érdekes tulajdonság az osztott alagút. Ez lehetőséget ad arra, hogy megválaszthassa, hol és hogyan irányítja az internetes forgalmat. Bizonyos tevékenységekhez a szokásos módon érdemes használni az internetszolgáltatót, míg más tevékenységekhez bölcs dolog a VPN használata. Ezzel a szolgáltatással választhat.

A PureVPN áttekintése

FeaturesInformation
használhatóság:Könnyen kezelhető
Naplózási politika:Kérdéses naplózási politika
Szerver mérete:2000 ++ szerver
Szerver terjesztés:180 ország
Támogatás:Csevegési támogatás
torrentezés-:Engedélyezett
streaming:Nagyon limitált
VPN protokoll és titkosítás:OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP és PPTP; AES 256 bites titkosítás
Központ:Hong Kong
Ár:$ 3.33 / hó
Hivatalos honlapján:https://www.purevpn.com/

Biztonság és titkosítás

A PureVPN tisztességes lépéseket tett az Ön biztonsága érdekében. A legtöbb fő VPN-protokoll – beleértve az OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP és PPTP – ezen a szolgáltatáson keresztül is elérhető..

A legtöbb felhasználónak csak az OpenVPN-t kell használnia, amely messze ez a legújabb és legnagyobb VPN protokoll, de a többi opció használata bizonyos felhasználók számára, vagy azok számára, akik a többi protokollra korlátozott eszközöket használnak, vonzóak lehetnek.

A purevpn biztonsági titkosítási beállításai

A javára is, A PureVPN 256 bites AES titkosítást használ. Ezt széles körben az ipari szabványnak tekintik, és a katonai és kormányzati szervezetek támaszkodnak erre a titkosításra az egész világon.

A PureVPN erőfeszítéseket tett azért, hogy a biztonság szempontjából további mérföldön meghaladjon. Van egy kill kapcsoló, amely automatikusan leállítja a böngészési munkamenetet, ha a VPN hirtelen elérhetetlenné válik.

Ezen felül lehetősége van olyan funkciók használatára is, mint a fejlett port-továbbítás, NAT tűzfal, split alagút és DDoS védelem. Bár ez csodálatosnak hangzik, a valóság nem különösebben lenyűgöző.

Ennek oka az, hogy a PureVPN alá tartozik gyakori leállás és a szolgáltatás megszakításas. A pusztító kapcsoló funkciótól, amely egyszerűen hiányzik az adatszivárgásból, a PureVPN-nek túl sok problémája van.

Az ügyfél-beszámolók mintavétele azt mutatják, hogy sok felhasználó felfedezte a személyes IP-címek és a DNS szivárgását a PureVPN használata közben. Mivel a VPN használatának elsődleges oka a biztonság, ez azt jelenti, hogy a PureVPN nem tartja fenn az alku végét.

A PureVPN szerverhelyei

Ezen a területen a PureVPN más VPN alkalmazások felett áll. Szervereink több mint 140 országban vannak jelen.

Több mint 2000 szerver esetén a legtöbb embernek könnyen elérhetőnek kell lennie egy olyan szerver megtalálásában, amely viszonylag közel áll a fizikai helyzetéhez. Ez létfontosságú szempont lehet, mivel minél közelebb van a felhasználó a VPN szerverhez, annál gyorsabb adatátviteli sebességgel kell rendelkeznie.

A PureVPN meglehetősen átfogó lefedettséggel rendelkezik Észak-Amerikában, 667 szerverrel. Ezek többsége az Egyesült Államokban található, de Kanadában mintegy 60 szerverrel büszkélkedhet, Montrealban, Quebecben és Vancouverben. Mexikó, Guatemala, El Salvador, Honduras és Nicaragua képviseltetik magukat, csakúgy, mint Trinidad és Tobago, Puerto Rico, Kuba, Jamaica és a Bahama-szigeteken található Szabadkút. A Virgin-szigetek, Haiti, a Dominikai Köztársaság és más szerverek szervereivel Észak-Amerika fedezi a szolgáltatásokat.

Közép- és Dél-Amerika szintén nagyobb mértékben fedezi a PureVPN-t mint sok más szolgáltatásból. Belize, Costa Rica, Aruba, Bolívia, Paraguay, Suriname és Guyana mind a többi, jobban képviselt ország mellett, mint Brazília, Chile, Kolumbia és Ecuador készítik a listát..

Óceániát szintén jól képviseli a közel 100 szerver. Ezek nagy része Ausztráliában található, de Új-Zéland és Új-Guinea is jelen van. A PureVPN ezenkívül jó munkát végzett az afrikai kontinens bevonásával. Sok szolgáltató csak Dél-Afrikára, esetleg Egyiptomra vagy Kenyára terjed ki. A PureVPN további mérföldet tesz, mivel majdnem 20 afrikai nemzet szerepel a szerverlistájukban.

PureVPN szerverek

Több mint 800 szerverrel Európában, könnyű elképzelni, hogy ezen a kontinensen szinte bárki képes lesz megtalálni a közeli szervert. Az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Hollandia és Svédország büszkélkedhet a legtöbb szerverrel, de a kisebb nemzetek sokasága is képviselteti magát. Ide tartozik Szerbia, Szlovénia, Szlovákia, Monaco, Moldova és Montenegró. Oroszországnak, Ukrajnának és Törökországnak is vannak kiszolgálói.

A PureVPN több mint 300 szerverrel büszkélkedhet Ázsiában többek között Kínában, Afganisztánban, Kazahsztánban és más területeken, ahol az online névtelenség különösen fontos lehet.

BitTorrent vagy P2P használata a PureVPN-rel

Sokan kapnak VPN-t, mert szeretnének korlátozások nélkül megosztani és letölteni a fájlokat. Sajnos sok VPN-társaság korlátozza ezt a tevékenységet, vagy olyan játékokat játszik, amelyek célja, hogy elriassák a felhasználókat a P2P-fájlmegosztástól és a kapcsolódó gyakorlattól..

purevpn p2p fájlmegosztó mód

A PureVPN esetében nem ez a helyzet. A társaság a „pro torrenting” táborban van, tehát bátran ossza meg fájljait, amennyit csak akar. Még csak nem is szükséges meghatározott szerverek használata erre a feladatra.

Ne felejtse el azonban, hogy a PureVPN használatakor akadálymentes hozzáférést tud elérni a Netflixhez. A Netflix visszaszorítja azokat az embereket, akik VPN-t használnak streaming szolgáltatásukhoz. A tesztelés során kiderült, hogy a Netflix határozottan azonosította a PureVPN felhasználókat és blokkolta a hozzáférést. Ha ezt a VPN szolgáltatást használja, akkor más módszert kell találnia az Stranger Things megtekintésére.

A PureVPN sebességteszt eredményei

A sebesség egy olyan metrika, amellyel A PureVPN valóban küzd. Az összes szerver esetében úgy tűnik, hogy jobb adatátviteli sebességgel kell rendelkezniük. Ennek oka az, hogy ha jó számú szerver rendelkezik, sok sávszélességet kell biztosítania az összes felhasználó számára, hogy megtalálja a számukra működő szervert. Sajnos a sebességteszt eredményei azt mutatták, hogy a PureVPN egyszerűen nem éri el a legmagasabb értéket, amikor erre a mutatóra kerül.

A New York-i kiszolgálónál a letöltési sebesség 29,41 Mbps, míg a feltöltési sebesség lényegében ugyanaz volt, 29,06 Mbps-en. Az amszterdami szerver nem hozott sokkal jobb eredményeket. A 35,49 Mb / s letöltési sebesség és a 27,29-es feltöltési sebesség egyszerűen nem jelenti az otthoni írást.

purevpn sebességteszt

A dolgok csak rosszabbodtak, amikor bejelentkezett a hongkongi szerverre. A 6,77 Mbps sebességű letöltés és a 3,62 Mbps sebességű feltöltés elegendő ahhoz, hogy bárki megrázza a frusztrációt. Tekintettel arra, hogy Hong Kong a székhely, a teljesítménynek sokkal jobbnak kell lennie.

A dolgok javultak, miközben az egyik londoni szervert használtuk. A 62,48 Mbps-os és a 45,90-es letöltések nem túl rosszak, de vannak olyan magasan értékelt VPN-szolgáltatások, amelyek rutinszerűen sokkal gyorsabb adatátviteli sebességet biztosítanak.

A PureVPN naplózási politikája

A PureVPN megígérte, hogy szigorú „naplózás nélküli” irányelvet követnek. Ha nem ismeri a naplózás fogalmát, akkor ideje bevezetésre. Általános az, hogy az internetszolgáltatók átfogó naplókat vezetnek ügyfeleikről.

Ez magában foglalja a rutin információkat, például a nevet, az e-mail címet, a telefonszámot és a hitelkártya számát, de tartalmazhat olyan adatokat is, mint például a meglátogatott webhelyeket, mennyi ideig tartózkodik ott, mit csinál ott tartózkodásakor, és az esetleges tranzakciókat, amelyeket végrehajthat..

A naplók rossz hír legalább néhány okból. Mivel az internetszolgáltató megőrzi az összes rólad kapcsolatos adatot, a hackerek könnyedén beléphetnek, és ezeket az adatokat saját káros célokra vehetik át. Ezenkívül, ha a bűnüldöző szervek vagy a kormányzati hatóságok bekopognak az ajtóra, a társaságnak át kell adnia ezeket a nyilvántartásokat, amikor erre kérik..

Olyan VPN-céget szeretne, amely valóban nem vezet naplókat. Ez azt jelenti, hogy a hackerek számára nincs semmi lopásuk, és nincs nyilvántartásuk, hogy átadják a hatóságoknak. A legjobb VPN-k nem vezetnek naplókat, ami azt jelenti, hogy garantált az adatvédelem és az anonimitás.

Ahogy az elején említettük, A PureVPN most tanúsított, nincs naplózó cég. Fontos azonban, hogy ezt tévesen értelmezzük. A naplók hiánya azt jelenti, hogy nem gyűjtnek azonosítható adatokat vagy olyan adatokat, amelyek visszakereshetik Önt, de ez nem azt jelenti, hogy nem tárolnak bizonyos információkat.

purevpn adatvédelmi politika

A PureVPN árazási lehetőségei

Ez a VPN szolgáltató minden bizonnyal jó, hasznos funkciót kínál, amikor működnek. A havi ára 10,95 USD havonta, ami nem rossz, ha a szolgáltatás olyan jó volt, mint a vállalat azt ígéri. Összehasonlítva más VPN-szolgáltatókkal, amelyek megbízhatóbb teljesítményt és jobb biztonságot kínálnak alacsonyabb árakon, a PureVPN egyszerűen nem éri meg.

PureVPN új árak

Ha előre vásárol egyéves előfizetést, akkor kevés pénzt takaríthat meg. A költség mindössze havi 4,08 dollár, ami egyértelműen jó üzlet, de csak akkor, ha tisztességes adatátviteli sebességet kap, és úgy találja, hogy néhány legértékesebb szolgáltatás, mint például a kill kapcsoló, az idő nagy részében működik..

Még nagyobb megtakarítás érhető el azoknál az embereknél, akik kétéves tervet választanak. Az ár csupán 2,88 USD havonta. Mint az összes többi csomag esetében, ez is ez 31 napos pénz-visszatérítési garancia alá tartozik. Egy hónapnak elegendő időt kell kapnia arra, hogy eldöntse, működik-e a PureVPN.

A jó hír az, hogy tudsz fizetni a PureVPN-ért gyakorlatilag bármilyen elképzelhető módszerrel. A hagyományos betéti kártyáktól és a számlák ellenőrzésétől a Bitcoinig és a Starbucks ajándékkártyáitól függően anonim lehet, ahogy tetszik.

PureVPN fizetési módszerek

A PureVPN ajánlott?

Bár a PureVPN-nek van néhány szép harangja és sípja, nehéz teljes szívvel ajánlani. Nagyszerű szerverhálózattal rendelkeznek, de adatátviteli sebességük frusztrálóan alacsony. Próbáld meg a PureVPN-t kipróbálni, hogy talál-e kiszolgálót, amely állandóan gyors az Ön számára, ebben az esetben érdemes lehet. Ellenkező esetben keressen egy másik szolgáltatást, mint például Surfshark vagy NordVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me