PureVPN-gennemgang (2020)

purevpn logo firkant


PureVPN var en af ​​de tidligere deltagere til VPN-feltet. Dette betyder, at de har haft masser af tid til at perfektionere deres tjenester, men test afslører, at dette firma stadig har plads til at forbedre sig, før de kan konkurrere med de bedste VPN-tjenester.

Ved brug af PureVPN er plaget med problemer. Mange af funktionerne ser ikke ud til at fungere regelmæssigt, og det kan være katastrofalt for en bruger, der lægger vægt på at opretholde anonymitet, specielt når disse problemer forårsager DNS-lækager.

Derudover, PureVPNs hastighedstestresultater var abyssmale. Mens det er en kendsgerning, at brug af en hvilken som helst VPN vil bremse din dataoverførselshastighed, men der er andre top VPN-udbydere, der kan levere bedre tal end PureVPN gør.

Derudover er PureVPNs hovedkvarter beliggende i Hong Kong. Med den voksende indflydelse fra Kina i denne region kan dette signalere problemer for enhver, der prøver at komme ud fra under undertrykkende internetlovgivning.

Der er stadig VPN-virksomheder, der lover langt mindre end PureVPN, og din individuelle oplevelse kan variere i sammenligning med testresultaterne, der er registreret her. Hvis du tilmelder dig PureVPN, skal du huske deres refusionspolitik, så du kan få dine penge tilbage, hvis du beslutter at annullere.

På den gode side, PureVPN er vært for og administrerer et proprietært netværk sammen med deres egen DNS-hardware. Dette er i modsætning til andre VPN-udbydere, og det kan betyde en ekstra smule sikkerhed for din webtrafik og private data.

Som det er med de fleste VPN-udbydere, har de i årevis hævdet, at de har en ikke-logging-politik. Hvis nogle af jer er bekymrede for dette, bringer vi jer gode nyheder. Fra juli 2019 er de officielt blevet certificeret som udbyder uden logning. De blev revideret af Altius IT, en førende virksomhed inden for cybersikkerhed. Du kan se resultaterne af deres sikkerhedsrevision på PureVPNs websted.

Til sin fordel er tjenestens kompatibilitet med Mac-, Windows-, Android-, iOS- og Linux-enheder. Tilsvarende kan PureVPN konfigureres til at arbejde på din router, alle streamingtjenester, du bruger og med smart-tv.

opsætning af vpn-router

En af PureVPNs bedre funktioner er en virtuel router, der kan bruges med Windows-enheder. I det væsentlige, hvis du arbejder på en computer, der kører Windows, kan du bruge den virtuelle router til at oprette forbindelse så mange som 10 individuelle enheder.

I betragtning af at du også kan bruge PureVPN med din faktiske router, betyder det, at du kan tilslutte en enorm række enheder samtidigt. Det er sandsynligt, at du ikke engang har nok enheder til at bruge alle de mulige forbindelser.

En anden værdig funktion er delt tunneling. Dette giver mulighed for at vælge, hvor og hvordan webtrafik dirigeres. For visse aktiviteter kan det være en god idé at bruge din internetudbyder som normalt, mens det for andre aktiviteter kan være klogt at bruge VPN. Med denne service har du et valg.

PureVPN Oversigt

FeaturesInformation
Anvendelighed:Let at bruge
Logningspolitik:Tvivlsom logningspolitik
Serverstørrelse:2000 ++ servere
Serverdistribution:180 lande
Support:Chat support
torrenting:Tilladt
Streaming:Meget begrænset
VPN-protokol og kryptering:OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP og PPTP; AES 256-bit kryptering
Hovedkvarter:Hong Kong
Pris:$ 3,33 / måned
Officiel hjemmeside:https://www.purevpn.com/

Sikkerhed og kryptering

PureVPN har taget anstændige skridt for at sikre din sikkerhed. De fleste af de store VPN-protokoller er tilgængelige via denne service, herunder OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP og PPTP.

De fleste brugere behøver ikke bruge noget andet end OpenVPN, som langtfra er det den nyeste og bedste VPN-protokol, men at have de andre indstillinger kan appellere til bestemte brugere eller dem, der bruger enheder, der er begrænset til en af ​​de andre protokoller.

purevpn indstilling af sikkerhedskryptering

Også til sin fordel, PureVPN bruger AES 256-bit kryptering. Dette betragtes bredt som branchestandarden, og militære og regeringsorganisationer er afhængige af denne kryptering rundt om i verden.

PureVPN har gjort en indsats for at gå den ekstra mil, når det gælder din sikkerhed. De har en kill-switch, der automatisk stopper din browsing-session, hvis VPN pludselig ikke er tilgængelig.

Derudover har du muligheden for at bruge funktioner som avanceret portvideresendelse, en NAT-firewall, delt tunneling og DDoS-beskyttelse. Selvom dette lyder vidunderligt, er virkeligheden ikke særlig imponerende.

Dette skyldes, at PureVPN ser ud til at være underlagt hyppige afbrydelser og serviceafbrydelses. Fra kill switch-funktionen, der simpelthen undlader at datalækager, har PureVPN for mange problemer.

En stikprøve af kundeudtalelser viser, at mange brugere har opdaget lækager af personlige IP-adresser og DNS, mens de bruger PureVPN. Da den primære årsag til at bruge en VPN er sikkerhed, betyder dette, at PureVPN ikke opretholder deres afslutning af forretningen.

PureVPNs serverplaceringer

Dette er et område, hvor PureVPN står over andre VPN-apps. De har server tilstedeværelse i mere end 140 lande.

Med mere end 2.000 servere skal det være let for de fleste at finde en server, der er relativt tæt på deres fysiske placering. Dette kan være en vigtig overvejelse, fordi jo tættere en bruger faktisk er VPN-serveren, jo hurtigere skal deres dataoverførselshastigheder være.

PureVPN har ret omfattende dækning af Nordamerika med 667 servere. Størstedelen af ​​disse er beliggende i USA, men de kan også prale af omkring 60 servere i Canada i Montreal, Quebec og Vancouver. Mexico, Guatemala, El Salvador, Honduras og Nicaragua er alle repræsenteret, ligesom øer som Trinidad og Tobago, Puerto Rico, Cuba, Jamaica og Freeport på Bahamas. Med andre servere på Jomfruøerne, Haiti, Den Dominikanske Republik og mere er Nordamerika dækket.

Central- og Sydamerika får også mere dækning med PureVPN end de får fra mange andre tjenester. Belize, Costa Rica, Aruba, Bolivia, Paraguay, Suriname og Guyana stiller alle listen ud over andre bedre repræsenterede lande som Brasilien, Chile, Colombia og Ecuador.

Oceanien er også godt repræsenteret med næsten 100 servere. Størstedelen af ​​disse er i Australien, men New Zealand og New Guinea har også en tilstedeværelse. PureVPN gør endvidere et godt stykke arbejde med at inkludere det afrikanske kontinent. Mange udbydere dækker kun Sydafrika og måske Egypten eller Kenya. PureVPN går den ekstra mil ved at inkludere næsten 20 afrikanske nationer på deres serverliste.

PureVPN-servere

Med mere end 800 servere i Europa, det er let at forestille sig, at praktisk talt enhver på dette kontinent vil være i stand til at finde en server i nærheden. England, Frankrig, Tyskland, Holland og Sverige kan prale af flest servere, men mange af de mindre nationer er også repræsenteret. Dette inkluderer Serbien, Slovenien, Slovakiet, Monaco, Moldova og Montenegro. Rusland, Ukraine og Tyrkiet har også servere.

PureVPN kan desuden prale af mere end 300 servere i Asien herunder steder som Kina, Afghanistan, Kasakhstan og andre områder, hvor online anonymitet kan være særlig vigtig.

Brug af BitTorrent eller P2P med PureVPN

Mange mennesker får en VPN, fordi de vil være i stand til at dele og downloade filer uden begrænsninger. Desværre har mange VPN-virksomheder begrænsninger for denne aktivitet eller spiller spil, der er beregnet til at afskrække brugere fra P2P-fildeling og relateret praksis.

purevpn p2p fildelingstilstand

Dette er ikke tilfældet med PureVPN. Virksomheden er i “pro torrenting” lejren, så føl dig fri til at dele filer så meget som du vil. Det er ikke engang nødvendigt at bruge specifikke servere til denne opgave.

Forvent dog ikke at være i stand til at få ubegrænset adgang til Netflix, mens du bruger PureVPN. Netflix er ved at slå ned på folk, der bruger VPN’er til at få adgang til deres streamingtjeneste. Test afslørede, at Netflix bestemt har identificeret PureVPN-brugere og blokerede deres adgang. Hvis du bruger denne VPN-tjeneste, bliver du nødt til at finde en anden måde at se Stranger Things på.

PureVPNs hastighedstestresultater

Hastighed er en metode, hvormed PureVPN kæmper virkelig. Med alle disse servere ser det ud til, at de skulle have bedre dataoverførselshastigheder. Det skyldes, at det at have et godt antal servere skal give masser af båndbredde for alle brugere at finde en server, der fungerer for dem. Desværre viste resultaterne af hastighedstest, at PureVPN bare ikke udmærker sig, når det kommer til denne metrik.

Ved hjælp af en server beliggende i New York City var downloadfrekvensen 29,41 Mbps, mens uploadfrekvensen var stort set den samme ved 29,06 Mbps. En server i Amsterdam gav ikke meget bedre resultater. En downloadhastighed på 35,49 Mbps og en uploadhastighed på 27,29 er bare ikke noget at skrive hjem om.

purevpn hastighedstest

Ting blev kun værre, når du logger på serveren i Hong Kong. Det er nok at downloade med en hastighed på 6,77 Mbps og uploade med en hastighed på 3,62 Mbps til at gøre nogen gal af frustration. I betragtning af, at Hong Kong er det sted, hvor virksomheden har hovedkvarter, bør resultatet være meget bedre.

Ting forbedrede sig, mens du brugte en af ​​serverne i London. Downloads på 62,48 Mbps og uploads på 45,90 er ikke så dårlige, men der er mere højt rangerede VPN-tjenester, der rutinemæssigt giver langt hurtigere dataoverførselshastigheder.

PureVPNs logpolitik

PureVPN løfter om, at de følger en streng “ingen logning” -politik. Hvis du ikke er bekendt med begrebet logning, er det tid til en introduktion. Det er almindeligt, at Internetudbydere holder omfattende logfiler over deres kunder.

Dette inkluderer rutinemæssige oplysninger som navn, e-mail-adresse, telefonnummer og kreditkortnummer, men det kan også omfatte data, såsom hvilke websteder du besøger, hvor længe du bliver der, hvad du gør, mens du er der, og eventuelle transaktioner, du muligvis udfører.

Logfiler er dårlige nyheder af mindst et par grunde. Når din internetudbyder opbevarer alle disse data om dig, er det nemt for hackere at komme ind og tage alle disse data til deres egne uærlige formål. Hvis retshåndhævende myndigheder eller myndighederne banker på døren, skal virksomheden desuden vende disse poster, når de anmodes om at gøre det.

Du vil have et VPN-firma, der reelt ikke fører logfiler. Dette betyder, at de ikke har noget for hackere at stjæle og ingen poster til at vende over for myndighederne. De bedste VPN’er opbevarer ikke logfiler, hvilket betyder, at dit privatliv og anonymitet er garanteret.

Som nævnt i starten, PureVPN er nu et certificeret selskab uden logfiler. Det er dog vigtigt ikke at misforstå det. Ingen logfiler betyder, at de ikke fanger identificerbare data eller data, som de kunne spore tilbage til dig, men det betyder ikke, at de ikke gemmer nogle oplysninger.

purevpn privatlivspolitik

Prisindstillinger for PureVPN

Denne VPN-udbyder tilbyder bestemt nogle gode, nyttige funktioner, når de fungerer. Deres månedlige pris er $ 10,95 pr. Måned, hvilket ikke er dårligt, hvis tjenesten var så god, som virksomheden lover, at den er. Sammenlignet med andre VPN-udbydere, der tilbyder mere pålidelige ydelser og bedre sikkerhed til lavere priser, er PureVPN simpelthen ikke det værd.

PureVPN nye priser

Hvis du køber et års abonnement på forhånd, kan du spare en hel del penge. Omkostningerne er kun $ 4,08 pr. Måned, hvilket er en let god handel, men kun hvis du får anstændige dataoverførselshastigheder og finder ud af, at nogle af de mest værdifulde funktioner, såsom kill-switch, fungerer det meste af tiden.

Endnu større besparelser går til folk, der vælger en to-årig plan. Prisen er kun $ 2,88 per måned. Som med alle de andre pakker, er denne underlagt en 31-dages pengene-tilbage-garanti. En måned skal give dig tilstrækkelig tid til at beslutte, om PureVPN fungerer for dig eller ej.

Den gode nyhed er, at du kan betale for PureVPN ved hjælp af praktisk talt enhver tænkelig metode. Fra traditionelle betalingskort og kontrol af konti til Bitcoin og gavekort fra Starbucks, kan du være så anonym, som du vil.

PureVPN-betalingsmetoder

Er PureVPN anbefalet?

Selvom PureVPN har nogle dejlige klokker og fløjter, det er svært at give det en helhjertet anbefaling. De har et stort netværk af servere, men deres dataoverførselshastighed er frustrerende lave. Prøv PureVPN at se, om du kan finde en server, der konsekvent er hurtig for dig, i hvilket tilfælde det kan være umagen værd. Ellers skal du se til en anden tjeneste som Surfshark eller NordVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map