PureVPN-katsaus (2020)

purevpn-logo neliö


PureVPN oli yksi aikaisemmista tulokkaista VPN-kenttään. Tämä tarkoittaa, että heillä on ollut paljon aikaa täydentää palveluitaan, mutta testaus paljastaa, että yrityksellä on vielä parantamisen varaa ennen kuin he voivat kilpailla parhaiden VPN-palveluiden kanssa.

käyttämällä PureVPN on vaivannut ongelmia. Monet ominaisuuksista eivät näytä toimivan säännöllisesti, ja se voi olla tuhoisa käyttäjälle, joka pitää tärkeänä nimettömän ylläpitämistä, etenkin kun nämä ongelmat aiheuttavat DNS-vuotoja.

Lisäksi, PureVPN: n nopeustestitulokset olivat epäsymmetrisiä. Vaikka on totta, että minkä tahansa VPN: n käyttö hidastaa tiedonsiirtonopeutta, on muitakin parhaita VPN-palveluntarjoajia, jotka voivat toimittaa parempia numeroita kuin PureVPN.

Lisäksi PureVPN: n pääkonttori sijaitsee Hongkongissa. Kiinan kasvavan vaikutusvallan myötä kyseisellä alueella tämä voi merkitä ongelmia jokaiselle, joka yrittää päästä eroon tukahduttavasta Internet-lainsäädännöstä.

On kuitenkin VPN-yrityksiä, jotka lupaavat paljon vähemmän kuin PureVPN, ja henkilökohtainen kokemuksesi voi vaihdella verrattuna tähän tallennettuihin testituloksiin. Jos kirjaudut PureVPN-palveluun, pidä heidän palautuskäytäntösi mielessä, jotta voit saada rahasi takaisin, jos päätät peruuttaa.

Hyvältä puolelta, PureVPN isännöi ja hallitsee omaa verkkoa yhdessä oman DNS-laitteistonsa kanssa. Tämä on toisin kuin muut VPN-palveluntarjoajat, ja se voi tarkoittaa ylimääräinen tietoturva verkkoliikenteellesi ja yksityisille tiedoillesi.

Kuten useimpien VPN-palveluntarjoajien kohdalla, he ovat vuosien ajan väittäneet, että heillä ei ole kirjauskäytäntöä. Jos jotkut teistä ovat huolestuneita tästä, tulemme tuoda sinulle hyviä uutisia. Heinäkuusta 2019 alkaen heillä on virallisesti sertifiointi kirjautumattomuuden tarjoajaksi. Niitä tarkastaa Altius IT, johtava yrittäjyystyyppinen verkkoturvallisuuden tarkastaja. Voit tarkastella heidän turvallisuustarkastuksensa tuloksia PureVPN: n verkkosivuilla.

Myös palvelun yhteensopivuus Mac-, Windows-, Android-, iOS- ja Linux-laitteiden kanssa on sen puolesta. Samoin PureVPN voidaan määrittää toimimaan reitittimessäsi, kaikissa käyttämissäsi suoratoistopalveluissa ja älykkäiden televisioiden kanssa..

vpn-reitittimen asetukset

Yksi PureVPN: n paremista ominaisuuksista on virtuaalireititin, jota voidaan käyttää Windows-laitteiden kanssa. Pohjimmiltaan, jos työskentelet tietokoneella, joka käyttää Windowsia, voit muodostaa yhteyden virtuaalireitittimen avulla jopa 10 yksittäistä laitetta.

Ottaen huomioon, että voit käyttää PureVPN: ää myös todellisessa reitittimessäsi, tämä tarkoittaa, että voit kytkeä valtavan määrän laitteita samanaikaisesti. On todennäköistä, että sinulla ei edes ole tarpeeksi laitteita käyttämään kaikkia mahdollisia yhteyksiä.

Toinen kannattava ominaisuus on jaettu tunnelointi. Tämä antaa mahdollisuuden valita, mihin ja miten verkkoliikenne reititetään. Tietyissä toiminnoissa saatat haluta käyttää Internet-palveluntarjoajaasi tavalliseen tapaan, kun taas muihin toimintoihin voi olla viisasta käyttää VPN: ää. Tämän palvelun avulla sinulla on valinnanvara.

PureVPN-yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys:Helppokäyttöinen
Kirjauskäytäntö:Kyseenalainen kirjauskäytäntö
Palvelimen koko:2000 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu:180 maata
Tuki:Chat-tuki
Torrenting:sallittu
Suoratoisto:Hyvin rajoitettu
VPN-protokolla ja salaus:OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP ja PPTP; AES 256-bittinen salaus
pääkonttori:Hongkong
Hinta:$ 3,33 / kk
Virallinen nettisivu:https://www.purevpn.com/

Suojaus ja salaus

PureVPN on toteuttanut kunnolliset toimenpiteet turvallisuutesi varmistamiseksi. Suurin osa tärkeimmistä VPN-protokollista on saatavana tämän palvelun kautta, mukaan lukien OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP ja PPTP.

Useimpien käyttäjien ei tarvitse käyttää mitään muuta kuin OpenVPN, mikä on selvästi uusin ja suurin VPN-protokolla, mutta muiden vaihtoehtojen käyttäminen voi houkutella tiettyjä käyttäjiä tai niitä, jotka käyttävät laitteita, jotka ovat rajoitettuja johonkin muuhun protokollaan.

purevpn-salausasetus

Myös sen puolesta, PureVPN käyttää AES 256-bittistä salausta. Tätä pidetään yleisesti alan standardina, ja sotilas- ja hallitusjärjestöt luottavat tähän salaukseen ympäri maailmaa.

PureVPN on pyrkinyt menemään ylimääräisen mailin turvallisuutesi suhteen. Heillä on tappikytkin, joka lopettaa selausistunnosi automaattisesti, jos VPN ei yhtäkkiä ole käytettävissä.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus käyttää ominaisuuksia, kuten edistynyt portin edelleenlähetys, NAT-palomuuri, jaetun tunnelointi ja DDoS-suojaus. Vaikka tämä kuulostaa upealta, todellisuus ei ole erityisen vaikuttava.

Tämä johtuu siitä, että PureVPN näyttää olevan altis usein seisokit ja palvelun keskeytyksets. PureVPN: llä on liian monia ongelmia siitä, että kill-kytkinominaisuudesta puuttuu vain tietovuoto.

Näyte asiakaskokeiluista osoittaa, että monet käyttäjät ovat havainneet henkilökohtaisten IP-osoitteiden ja DNS: n vuotoja PureVPN: n käytön aikana. Koska ensisijainen syy VPN: n käyttöön on tietoturva, tämä tarkoittaa, että PureVPN ei pidä voimassa heidän sopimuksensa loppua.

PureVPN: n palvelimen sijainti

Tämä on alue, jolla PureVPN on muiden VPN-sovellusten yläpuolella. Heillä on palvelinpalvelimia yli 140 maassa.

Yli 2000 palvelimella useimmille ihmisille pitäisi olla helppo löytää palvelin, joka on suhteellisen lähellä heidän fyysistä sijaintiaan. Tämä voi olla tärkeä näkökohta, koska mitä lähempänä käyttäjää todella on VPN-palvelin, sitä nopeamman hänen tiedonsiirtonopeutensa pitäisi olla.

PureVPN: llä on melko kattava kattavuus Pohjois-Amerikasta 667 palvelimella. Suurin osa näistä sijaitsee Yhdysvalloissa, mutta heillä on myös noin 60 palvelinta Kanadassa Montrealissa, Quebecissä ja Vancouverissa. Meksiko, Guatemala, El Salvador, Honduras ja Nicaragua ovat edustettuna samoin kuin saarit, kuten Trinidad ja Tobago, Puerto Rico, Kuuba, Jamaika ja Bahaman vapaakauppa. Muiden Neitsisaarten, Haitin, Dominikaanisen tasavallan ja muiden palvelimien kanssa Pohjois-Amerikka on katettu.

Keski- ja Etelä-Amerikka saavat myös enemmän kattavuutta PureVPN: n kanssa kuin mitä he saavat monista muista palveluista. Belize, Costa Rica, Aruba, Bolivia, Paraguay, Suriname ja Guyana tekevät luettelon muiden, paremmin edustettujen maiden, kuten Brasilian, Chilen, Kolumbian ja Ecuadorin lisäksi..

Myös Oseania on edustettuna hyvin lähes 100 palvelimella. Suurin osa näistä on Australiassa, mutta myös Uusi-Seelanti ja Uusi-Guinea ovat läsnä. PureVPN tekee edelleen hyvää työtä sisällyttämällä Afrikan mantereen. Monet palveluntarjoajat kattavat vain Etelä-Afrikan ja ehkä Egyptin tai Kenian. PureVPN menee ylimääräisen mailin sisällyttämällä palvelinluetteloonsa lähes 20 afrikkalaista maata.

PureVPN-palvelimet

Yli 800 palvelinta Euroopassa, on helppo kuvitella, että käytännössä kuka tahansa mantereelta löytää lähellä olevan palvelimen. Eniten palvelimia on Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ranskassa, Saksassa, Alankomaissa ja Ruotsissa, mutta myös monet pienemmät maat ovat edustettuina. Tähän kuuluvat Serbia, Slovenia, Slovakia, Monaco, Moldova ja Montenegro. Venäjällä, Ukrainassa ja Turkissa on myös palvelimia.

PureVPN tarjoaa lisäksi yli 300 palvelinta Aasiassa mukaan lukien sellaisissa paikoissa kuin Kiina, Afganistan, Kazakstan ja muut alueet, joilla online-nimettömyys voi olla erityisen tärkeä.

BitTorrentin tai P2P: n käyttö PureVPN: n kanssa

Monet ihmiset saavat VPN: n, koska haluavat pystyä jakamaan ja lataamaan tiedostoja ilman rajoituksia. Valitettavasti monet VPN-yritykset asettavat rajoituksia tälle toiminnalle tai pelaa pelejä, joiden tarkoituksena on hillitä käyttäjiä P2P-tiedostojen jakamisesta ja niihin liittyvistä käytännöistä.

purevpn p2p-tiedostojen jakamistila

Näin ei ole PureVPN: n tapauksessa. Yhtiö on ”pro torrenting” -leirillä, joten voit vapaasti jakaa tiedostoja niin paljon kuin haluat. Tiettyjen palvelimien käyttö ei ole edes välttämätöntä tätä tehtävää varten.

Älä kuitenkaan odota saavasi vapaata pääsyä Netflixille PureVPN: n käytön aikana. Netflix on hakkeroinut ihmisiä, jotka käyttävät VPN-verkkoja päästäkseen suoratoistopalveluunsa. Testaus paljasti, että Netflix on varmasti tunnistanut PureVPN-käyttäjät ja estänyt heidän pääsynsä. Jos käytät tätä VPN-palvelua, sinun on löydettävä erilainen tapa katsella Stranger Things -sivua.

PureVPN: n nopeustestaustulokset

Nopeus on yksi mitta, jolla PureVPN todella kamppailee. Kaikkien näiden palvelimien kohdalla näyttää siltä, ​​että niillä olisi oltava parempi tiedonsiirtonopeus. Tämä johtuu siitä, että hyvän määrän palvelimia pitäisi tarjota runsaasti kaistanleveyttä kaikille käyttäjille löytääkseen heidän hyväkseen toimivan palvelimen. Valitettavasti nopeustestaustulokset osoittivat, että PureVPN ei vain ole huippua tämän metrin suhteen.

New York Cityssä sijaitsevaa palvelinta käyttämällä latausnopeus oli 29,41 Mbit / s, kun taas latausnopeus oli olennaisesti sama 29,06 Mbit / s. Amsterdamin palvelin ei tuottanut paljon parempia tuloksia. Latausnopeus 35,49 Mbit / s ja lähetysnopeus 27,29 eivät vain sisällä kotona kirjoittamista.

purevpn nopeustesti

Asiat vain pahenivat, kun kirjaudut sisään palvelimeen Hongkongissa. Lataus nopeudella 6,77 Mbps ja lataus nopeudella 3,62 Mbps riittää ajamaan ketään hulluksi turhautuneena. Kun otetaan huomioon, että Hongkongissa on yrityksen pääkonttori, suorituskyvyn pitäisi olla paljon parempi.

Asiat paranivat käytettäessä yhtä Lontoon palvelimista. Lataukset nopeudella 62,48 Mbps ja lataukset 45,90 eivät ole liian huonoja, mutta on myös korkeammin arvioituja VPN-palveluita, jotka tarjoavat rutiininomaisesti paljon nopeampia tiedonsiirtonopeuksia.

PureVPN: n kirjauskäytäntö

PureVPN vakuuttaa, että he noudattavat tiukkaa “ei kirjaudu” -käytäntöä. Jos et ole perehtynyt kirjaamisen käsitteeseen, on aika esitellä. On tavallista, että Internet-palveluntarjoajat pitävät kattavia lokitietoja asiakkailleen.

Tähän sisältyy rutiinitietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja luottokorttinumero, mutta se voi myös sisältää tietoja, kuten millä verkkosivustoilla vierailet, kuinka kauan pysyt siellä, mitä teet siellä ollessasi ja mahdolliset suoritettavat tapahtumat.

Lokit ovat huonoja uutisia ainakin muutamasta syystä. Kun Internet-palveluntarjoajasi pitää kaikki nämä tiedot sinusta, hakkereiden on helppo tulla sisään ja ottaa kaikki nämä tiedot omiin pahaan tarkoituksiinsa. Lisäksi, jos lainvalvontaviranomaiset tai viranomaiset tulevat koputtamaan ovelle, yrityksen on luovutettava nämä tietueet pyydettäessä niin.

Haluat VPN-yrityksen, joka todella ei pidä lokit. Tämä tarkoittaa, että hakkereilla ei ole mitään varastamista eikä viranomaisilta luovutettavaa asiakirjaa. Parhaat VPN: t eivät pidä lokkeja, mikä tarkoittaa, että yksityisyys ja nimettömyys taataan.

Kuten alussa mainittiin, PureVPN on nyt sertifioitu yritys, joka ei sisällä lokitietoja. On kuitenkin tärkeää, ettei sitä tulkita väärin. Lokit eivät tarkoita, että ne eivät kerää tunnistettavissa olevia tietoja tai tietoja, jotka ne voisivat löytää sinulle, mutta se ei tarkoita, että he eivät tallenna joitain tietoja.

purevpn-tietosuojakäytäntö

PureVPN: n hinnoitteluvaihtoehdot

Tämä VPN-palveluntarjoaja tarjoaa varmasti hienoja, hyödyllisiä ominaisuuksia, kun ne toimivat. Heidän kuukauden hinta on 10,95 dollaria kuukaudessa, mikä ei ole paha, jos palvelu oli niin hyvää kuin yritys lupaa sen olevan. Verrattuna muihin VPN-palveluntarjoajiin, jotka tarjoavat luotettavamman suorituskyvyn ja paremman turvallisuuden alhaisemmilla hinnoilla, PureVPN ei yksinkertaisesti ole sen arvoista.

PureVPN uudet hinnat

Jos ostat yhden vuoden tilauksen etukäteen, voit säästää melko vähän rahaa. Kustannukset ovat vain 4,08 dollaria kuukaudessa, mikä on selvästi hyvä tarjous, mutta vain jos saat kunnolliset tiedonsiirtonopeudet ja huomaat, että jotkut arvokkaimmista ominaisuuksista, kuten tappaja, toimivat suurimman osan ajasta.

Vielä suurempia säästöjä menee ihmisille, jotka valitsevat kaksivuotisen suunnitelman. Hinta on vain 2,88 dollaria kuukaudessa. Kuten kaikki muutkin paketit, tämäkin on 31 päivän rahat takaisin -takuu. Kuukauden tulisi antaa sinulle riittävästi aikaa päättää, toimiiko PureVPN sinulle.

Hyvä uutinen on, että voit maksaa PureVPN: stä käytännössä millä tahansa kuviteltavalla menetelmällä. Perinteisistä pankkikorteista ja tilien tarkistamisesta Bitcoiniin ja Starbucksin lahjakortteihin voit olla nimettömänä kuin haluat.

PureVPN-maksutavat

Onko PureVPN suositeltavaa?

Vaikka PureVPN: llä on hienoja kelloja ja pillejä, on vaikea antaa sille täyden sydämen suositusta. Heillä on loistava palvelinverkko, mutta niiden tiedonsiirtonopeus on turhauttavasti alhainen. Kokeile PureVPN: ää löytääko löydät palvelimen, joka on jatkuvasti nopea sinulle, jolloin se saattaa olla hyödyllinen. Muussa tapauksessa etsi toista palvelua, kuten Surfshark tai NordVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map