Bästa säkerhetskameror för 2020

Hur säker känner du dig i ditt hem? Lyckliga människor kan svara på att de känner total sinnesfrid inom de fyra väggarna i sitt eget hus.


Detta kan dock vara en falsk känsla av säkerhet. Den kanadensiska regeringen rapporterade att 159 336 brott och gått in i brott endast 2017. Är det möjligt att en kombination av säkerhetskameror inomhus och säkerhetskameror utomhus skulle ha förhindrat åtminstone en del av dessa brott?

Genom att lära dig mer om de högst rankade säkerhetskamerorna börjar du se varför ditt hem verkligen inte är säkert utan ett kamerasystem. Otaliga alternativ finns på marknaden för hemmakameror, både av den smarta sorten och den traditionella sorten. Det är därför vi har granskat noggrant tillgängliga produkter för att avgöra vilka som kommer att vara de mest pålitliga valen för din familj.

Varför människor behöver säkerhetskameror i hemmet

Det främsta skälet till att installera säkerhetskameror inomhus eller utomhus är att säkerställa din familjs säkerhet. Hemmakameror är ett känt avskräckande medel för inbrottstjuvar, vilket innebär att de kommer att gå vidare till lättare byte om de vet att du skyddar dig själv med högst rankade säkerhetskameror.

Säkerhetskameror hjälper dig också att vakta över dina barn när du inte kan vara hemma med dem. Du kan övervaka när de anländer och vad de gör så att du kan vara säker på att de är säkra.

En säkerhetskamera vidare kommer att varna dig när någon närmar sig ditt hus, oavsett timme. Oavsett om det är en granne eller en främling, är det alltid värt att veta när någon är i närheten.

Många installerar säkerhetskameror utomhus för att ge sig själva trygghet när de är på semester. Från tusentals mil bort kan de hålla ett öga på vad som händer hemma. Det är trevligt att veta att det går bra när du försöker slappna av.

True-Life Crime: Fall där kameror kunde ha räddat dagen

Kameror är en stor del av det bästa hemsäkerhetssystemet. Exempel är över nyheterna, vilket indikerar att om människor just hade installerat säkerhetskameror utomhus eller inomhus, kanske en break-and-enter inte har inträffat.

Tänk på fallet med en Langley, B.C. kvinna som vaknade under de små timmarna på morgonen för att en man stjal saker från sitt vardagsrum. Hon slutade med att jaga inkräktaren ur sitt hus, men situationen var full av fara. Tänk om inbrottstjuven hade varit beväpnad och avsikt att orsaka hennes fysiska skada?

Eller, hur är det med kriminella i Montreal-området som gick på en spräng av inbrott 2017? Han arresterades så småningom, men det är lätt att föreställa sig att alla hans offer önskar att de hade installerat ett system med hemmakameror innan deras hem inbrottades.

Smarta hem säkerhetskameror

“Smarta” kameror är de som fungerar trådlöst. När ett intrång inträffar börjar kamerorna tejpa bilder. En smartphone kan användas för att komma åt kameran var som helst i världen så att du alltid känner att du vet vad som händer hemma.

Många av dessa system kan installeras utan hjälp av en professionell. De är enkla att använda och med korrekt kryptering för att skydda din integritet är de anmärkningsvärt pålitliga.

Resultaten av vår uttömmande forskning tyder på att dessa fem alternativ är de bästa hemmasäkerhetskamerorna på marknaden idag.

Nest Cam IQ inomhus

Nest Cam IQ inomhusMedan Nest Cam IQ inomhus är ett ganska kostsamt alternativ, kommer det med massor av klockor och visselpipor. Den 4k, åtta megapixel bildsensorn är definitivt en enorm försäljningsplats. 12X digital zoom är också imponerande. Denna smarta kamera är dock inte en av de enklaste att installera.

Fördelar
 • Kompatibel med Google Assistant och Alexa
 • Gott om funktioner
 • Varningstid och reaktionstid är snabb
 • Bilderna är av god kvalitet
 • Kan anpassad person varningstjänst
Nackdelar
 • Kostsligare än andra alternativ
 • Installation kan vara svår
Programvarufunktionalitet och funktioner

Nest Cam IQ kostar mer än konkurrenter på grund av sin högkvalitativa sexkärniga processor. Detta gör det bara snabbare än andra system. Dessutom fungerar det med Alexa och Google Assistant.

Tillvalstjänsten Nest Aware är tillgänglig mot en extra kostnad. Denna programvara gör att systemet faktiskt kan känna igen ansikten så att du kan programmera det för att inte skicka varningar när vänliga ansikten visas.

En 4K-sensor och 1080p HD ger tydliga bilder, och mikrofon- och högtalarsystemet kan hjälpa dig att skrämma bort potentiella inkräktare.

Nest Cam IQ är ett trådbundet system, vilket är det som gör installationen till en utmaning. Ström levereras av en plugin-adapter och systemet går över WiFi. Mobilappen är enkel och enkel att använda.

Kundsupport

De flesta samarbetar med Nests kundservice när de försöker installera systemet. Svaren tenderar att vara snabba, men inte alla rapporterar en övergripande positiv upplevelse. Fortfarande kan det enkelt hävdas att kundtjänstrepresentanter alltid är där och villiga att hjälpa.

Prissättning

Nest Cam IQ Indoor går ungefär $ 299. När du köper kameror i multiplar finns rabatter tillgängliga. Kunder som väljer Nest Aware har tre servicenivåer att välja mellan, inklusive prissättning som börjar på $ 5 per månad och går upp till $ 30 per månad.

Netgear Arlo Q

Netgear Arlo Q-bildArlo Q är ett övergripande säkerhetsövervakningssystem. Många av dess funktioner är utformade för att göra det otroligt användarvänligt. Med nattvision och högkvalitativ video är detta erbjudande från Netgear perfekt för hemmabruk.

Fördelar
 • Anständig videokvalitet
 • -Nattseende
 • -En DIY-säkerhetskamera
 • -Tillgänglig aktivitetszon-programmering
Nackdelar
 • Fem sekunders fördröjningstid
 • Inte så många funktioner som andra på den här listan
Programvarufunktionalitet och funktioner

Om du letar efter ett okomplicerat hemmakamerasystem kan det vara det här för dig. Några av dess viktigaste funktioner är tvåvägs ljud och upptäckt av människor. En kraftfull app gör det enkelt att använda systemet. Men om du letar efter många klockor och visselpipor hittar du dem inte här.

Dess enkla design kan vara exakt vad vissa människor letar efter. Funktioner inkluderar 1080p HD-video och en 130-graders övervakningsvy. Dessa kameror är vidare utrustade med Arlo Basic, en funktion som ger sju dagars molnlagring av bilder och video. Arlo Q kan vara ansluten till smarta hemenheter som Alexa, Google Assistant och Stringify. En grundläggande plug-inadapter gör Arlo Q till en cinch att installera.

Kundsupport

De flesta tycks kontakta Netgears kundtjänstrepresentanter i samband med Arlo Qs molnlagring. Vissa av dem uttrycker frustration, men de flesta konstaterar att deras interaktion med representanter tenderar att vara positiv.

Prissättning

En enda Arlo Q-kamera har $ 199,99, men två kan köpas för bara $ 349,99 och tre kan ha för $ 599,99. Kunder kan också välja Arlo Smart-övervakningsfunktionen, med planer som börjar på bara $ 2,99 per månad per kamera.

Amazon Cloud Cam

Amazon Cloud CamSom ett billigt alternativ har Amazon Cloud Cam mycket för det. Videokvaliteten är bra och molnlagringsalternativen är varierande. Med förmågan att integrera med andra Amazon-enheter är detta ett utmärkt alternativ för dem som är storfans fans av onlinehandelsgiganten.

Fördelar
 • En prisvärd kamera
 • Videokvalitet acceptabel
 • Kunna skilja mellan människor och husdjur
 • Appen har intuitiv design
Nackdelar
 • Extra funktioner endast tillgängliga med månadsabonnemang
 • Alternativ för smarta hemintegreringar är begränsade
Programvarufunktionalitet och funktioner

Dess bildfrekvens på 30 fps och 1080p video gör den konkurrenskraftig med andra kameror på denna lista. Visionsfältet är dock bara 120 grader till skillnad från 130 grader för Nest och Arlo. En kraftfull sensor gör det möjligt att se ganska tydligt även i mörka områden. Amazon Cloud Cam har en ring med åtta LED-lampor för att möjliggöra nattvision.

Appen kan programmeras för att leverera så många aviseringar du vill, till exempel när en person eller rörelse upptäcks. Det finns till och med en geofencingfunktion som aktiveras när du tar din telefon utanför ett förinställt område så att du bara får varningar när de är mest användbara och nödvändiga.

Naturligtvis kan molnkam helt integreras med Alexa, Fire TV och Echo Show. Rikta bara Alexa för att visa en vy från en viss kamera, så får du matningen direkt. Om du föredrar andra smarta hemenheter är det viktigt att inse att de troligen inte kommer att integreras med Cloud Cam.

Kundsupport

Om du är nöjd med Amazons kundtjänstalternativ för deras andra produkter och enheter, kommer du förmodligen att vara nöjd med det här. Du kan ringa, e-post eller delta i en livechatt. De flesta har en perfekt acceptabel upplevelse med representanter som är artiga och hjälpsamma.

Prissättning

Priset är cirka 119,99 dollar och är ett ekonomiskt alternativ bland säkerhetskameror inomhus. Utan åtföljande prenumeration kan du spara klipp från högst tre kameror under 24 timmar. Du får också varningar.

Ett abonnemang ger dig mer lagring, personupptäckt, zoner och obegränsad delning. Sju dagars lagring kostar $ 6,99 per månad medan 14 dagars lagring ger dig $ 9,99 per månad. Den största planen ger dig 30 dagars lagring för så många som 10 kameror för $ 19.99 per månad.

Logitech Circle 2

Logitech Circle 2Lätt att installera och med en användarvänlig app kommer du förmodligen också att beundra 180 graders visningsvinkel på Logitech Circle 2. Kameran i sig är ett ekonomiskt val. Men du behöver en prenumerationsplan för att få tillgång till några av de bästa funktionerna.

Fördelar
 • Helt trådlösa kameror
 • Kan användas inomhus eller ute
 • Tvåvägs ljud
 • Bred synvinkel
 • Videoinspelning utlöst av rörelse
 • Integreras med Google Assistant och Alexa
Nackdelar
 • Prenumeration behövs för premiumfunktioner
 • Fatförvrängning i bilder
 • Inget alternativ för ljuddetektering
 • Vakna upp har en utökad fördröjning
Programvarufunktionalitet och funktioner

Logitech Circle 2 har fina funktioner som rörelseutlösad videoinspelning, personupptäckt och rörelsedetekteringszoner som kan anpassas efter dina behov. 1080p-kameran registrerar rörelse vid 30 fps och en infraröd lysdiod ger nattvisionskapacitet på upp till 15 fot.

Circle 2 använder WiFi för att ansluta till din router och har en högtalarray och en inbyggd mikrofon tillsammans med en rörelsesdetektor. Den har dock inte ljudutlösningsfunktioner. Den gratis Circle Safe-lagringsplanen ger dig 24-timmars lagring av inspelad video. Du får också pushvarningar när rörelse upptäcks.

Kundsupport

Logitechs kundservice är tillgänglig via telefon eller livechatt. Svarstiderna kan ibland känna sig långsamma, men de flesta rapporterar den totala tillfredsställelsen med det stöd de får.

Prissättning

MSRP på Logitech Circle 2 är 199,99 dollar. Men priser så låga som $ 130 finns ofta online. Invester i Circle Safe Basic-planen för $ 3,99 per månad för att få 14 dagars lagring eller prova Premium-planen på $ 9,99 per månad för 31 dagars lagring. Med denna plan får du också avancerad filtrering för händelser, rörelseszoner och personupptäckt.

Wyze Cam v2

Wyze Cam v2Dessa kameror erbjuds till en otrolig prissättning. För de mest budgetmässiga bland er är detta det perfekta valet. Trots priset packar dessa kameror i många funktioner. Tänk dock på att dessa kammar endast är lämpliga för inomhusbruk.

Fördelar
 • Otroligt prisvärd
 • Integreras med Alexa
 • Utmärkt ljudigenkänning
 • Gratis, 14-dagars molnlagring
 • Rörelsemärkning
 • Produktuppställning är lätt att förstå
Nackdelar
 • Integreras inte med andra smarta hemenheter än Alexa
 • Kameror måste ha ett eluttag
 • Professionell övervakning inte tillgänglig
 • Kameror används endast inomhus
Programvarufunktionalitet och funktioner

Skaparna av Wyze Cam är baserade i Seattle-området, vilket kanske gör det mindre förvånande att kamerorna bara integreras med Amazons Alexa.

Bland Wyze Cams funktioner är dess användning av rörelsemärkningsteknologi förutom att den är rörelseaktiverad. Kamerorna känner av både ljud och rörelse, vilket ger dig bättre täckning. Du får 14-dagars molnlagring med HTTPS säkert överföringsprotokoll. End-to-end-kryptering garanterar din integritet online.

1080p HD-bilderna är ganska tydliga, och du får dag- och nattvision tillsammans med tvåvägs ljud. Med ett alternativ för tidsfördröjning kan du få en tydlig bild av vad som hände under ett antal timmar på bara några minuter.

Wyze Cams är ganska enkla att använda och konfigurera. Men varje kamera behöver anslutas till ett eluttag.

Kundsupport

Både telefonsupport och livechatt är tillgängliga. Även om 24-timmars support inte är tillgängligt kan du kontakta personal mellan klockan 08:00 och 16:00 PST. Kundsupport finns i USA. En lista med vanliga frågor på webbplatsen kan ge hjälp vid andra tillfällen.

Prissättning

De flesta av Wyze Cams produkter erbjuds mellan 20 och 30 dollar, vilket säkerställer att vem som helst har råd med de bästa hemmasäkerhetskamerorna. Inga prenumerationer krävs för användning.

Traditionella kameror för hemmasäkerhet

Kanske vill du fånga de tydligaste videor som möjligt med dina säkerhetskameror utomhus. Eller kanske du är bekymrad över säkerheten för att använda WiFi för ditt säkerhetssystem. Oavsett vilka skäl du har, kanske du är intresserad av en traditionell hemmasäkerhetskamera snarare än en smart.

Det är okej, för vi har gjort den forskningen också. Det ledde till att vi avslöjade tre otroliga traditionella hemmasäkerhetskamerasystem som hjälper till att hålla din familj och egendom säkrare. Välj någon av dessa högst rankade säkerhetskameror för fred i sinnet.

SANNCE 4CH 1080P DVR Security Camera System

SANNCE 4CH 1080P DVR Security Camera SystemDetta kabeldragna CCTV-system har tydlig 1080N-inspelning. Systemet har en kraftfull DVR-enhet tillsammans med fyra eleganta, kulaformade kameror för inomhus- och utomhusbruk.

Funktioner
 • Anslutningslägen inklusive TVI, AHD, Analog och HD IP-kameror
 • 960 * 1080 pixlar
 • Övervaka med mobilenhet
 • Rörelse aktiverad
 • E-postvarningar
 • 24/7 supporttjänst
Hårdvara
 • DVR med full HD VGA och HDMI-utgångar
 • Fyra kameror med nattvision och 720p HD
 • Kameror är kulaformade och väderbeständiga
Prissättning

Det här femdelade systemet kan köpas för cirka 247 $.

Smonet 4CH 720P HD NVR Wireless Security CCTV

Smonet 4CH 720P HD NVR Wireless Security CCTVOm du letar efter säkerhetskameror inomhus kan detta vara den perfekta lösningen för dig. Naturligtvis är detta paket med fyra kameror och en NVR faktiskt också lämpligt för utomhusbruk, så det är verkligen en heltäckande lösning. Tillverkaren beskriver systemet som plug-and-play för att underlätta installationen.

Funktioner
 • Fyra väderbeständiga kameror arbetar dag eller natt
 • Video stöds endast, inte ljud
 • 24/7 liveövervakning
 • Ingen Internetanslutning krävs
 • All data sparas under en månad
Hårdvara
 • 720p HD-säkerhetskameror
 • 1 TB HDD förinstallerad
 • Fjärråtkomst från smartphone
 • Fyra-kanals 1080p hårddisk
 • En TB minne i hårddisken
Prissättning

Hela systemet kan köpas för $ 309.99.

JOOAN CCTV-säkerhet utomhuskameror

JOOAN CCTV-säkerhet utomhuskamerorOm du letar efter något som verkligen är ekonomiskt men ändå effektivt kan det vara den perfekta högklassiga säkerhetskameran för dig. Den tar exceptionellt tydliga bilder tack vare ett CCD-chip som faktiskt är industrikvalitet. Färgvideo fångas under dagen med svartvitt inspelning på natten. Koppla ihop dessa kameror med en DVR för ett DIY-säkerhetssystem som verkligen fungerar

Funktioner
 • Industriklass CCD-chip
 • Kompatibel med DVR: er
 • Nattseende
 • Aluminiumlegeringsskal för bättre livslängd
 • Full HD 720p-upplösning
 • 4-i-1 videoutgång
 • väderbeständig
 • Lätt att installera
Hårdvara
 • 3,6 mm lins
 • Array of lights för nattinspelning
 • Maximalt 130 fot IR-avstånd
Prissättning

En av dessa kameror kan köpas för bara $ 29.99.

Så fungerar ett kamerasystem

De bästa hemmasäkerhetskamerorna ger ro i sinnet genom att göra det möjligt för dig att se vad som händer i och runt ditt hus även när du är mil borta. Enligt statistik från den kanadensiska regeringen inträffar de flesta inbrott under dagsljuset då brottslingar känner sig ganska säkra på att ingen är hemma. Det är därför det är avgörande att utomhusskyddskameror arbetar dygnet runt.

Tack vare dina säkerhetskameror utomhus och inomhus kan du övervaka och till och med spela in aktiviteter som sker i och runt ditt hem. Hemmakameror finns i en mängd olika former och storlekar. Vissa kan vara ganska stora och mycket synliga. Vanligtvis är dessa säkerhetskameror utomhus som är avsedda att avskräcka brottslingar från att försöka komma in i ditt hem.

Andra kameror är ganska små och praktiskt taget omöjliga att upptäcka om du inte vet att de är där. Ofta används inomhus, dessa hemmakameror är avsedda att ge funktionalitet och inte förstöra inredningens estetik.

När du börjar överväga installationen av högst rankade säkerhetskameror måste flera frågor besvaras. Bland dessa är främst hur många hemmakameror som ska installeras. Vissa människor är bara upptagna med ett område, till exempel fram- eller bakdörren. Andra har oro för ett mörkt hörn bredvid garaget också, eller kanske de är oroliga för att någon kan komma igenom vissa bottenvåningsfönster.

Därför måste husägaren bestämma om en kamera är tillräcklig eller om flera behövs. Nya föräldrar gillar ofta att installera en säkerhetskam i ett barns rum för att säkerställa att de inte fallit ur barnsängen. Svaren är verkligen helt upp till dig, och du kan vanligtvis lägga till ytterligare komponenter när de blir försiktiga eller nödvändiga.

De bästa hemmasäkerhetskamerorna kan vara antingen trådbundna eller trådlösa. De trådbundna versionerna är det traditionella valet. Svårare att installera, det är inte alltid lätt att dölja ledningarna som följer med dessa system. Trådlösa versioner är lättare att installera och tenderar att vara mindre påträngande. Men bilderna som sänds av ett trådbundet kamerasystem tenderar dock att vara skarpare och tydligare än de som tillhandahålls av ett trådlöst system, som sänder signaler via luften.

Trådlösa kameror är mycket mer flexibla eftersom de kan placeras nästan var som helst. Det är dock viktigt att notera att signalerna från babymonitorer, trådlösa internetanslutningar och trådlösa telefoner avbryter kamerasystemet vid sällsynta tillfällen. Dessutom kan hackare komma in i trådlösa säkerhetssystem för att se vad du gör och om du är hemma eller inte. Om du går med ett trådlöst system, se till att dess signaler är kraftigt krypterade för att undvika denna möjlighet. Som de av er som redan använder ett VPN är medvetna är kryptering ett av de viktigaste säkerhetselementen som skyddar dig från inkräktare.

Slutgiltiga tankar

Oavsett om du föredrar smarta hemmakameror eller den mer traditionella rutten, är det viktigt att du skyddar din familj och din egendom. Brott och inträde och andra relaterade brott ökar i Kanada. Skulle de bästa hemmaskyddskamerorna hindra dig från att bli ett offer?

Vanliga frågor

F: Är det bättre att ha ett CCTV-system eller en Smart Home Camera?

A: Båda alternativen har fördelar och nackdelar. Endera av dem kan vara perfekt för dig beroende på dina omständigheter.

Tänk på att många CCTV-system måste installeras professionellt. De som presenteras här kan dock bara vara ett DIY-projekt. Om du inte är särskilt praktisk med den här typen av saker, kan du behöva anlita lite hjälp utanför. Vissa människor tycker inte om att bli besvärliga av en komplicerad installationsprocess.

Det är ganska mycket givet att du kan installera en smart hemkamera själv. Trots detta kommer du troligtvis att behöva betala en månatlig prenumeration för att få åtkomst till alla kamerans funktioner. Denna löpande kostnad är ett avtal för vissa människor. Tänk på att några gratisalternativ presenteras här, så att du kan få grundläggande funktioner utan extra kostnad.

I slutändan kan ditt val komma till pris, eftersom båda typerna av system är ganska funktionella. Det finns individer som kanske föredrar att hålla sig borta från en smart hemmakamera eftersom de fruktar att systemet hackas. Med lämpliga säkerhetsåtgärder på plats borde detta inte vara för mycket problem.

F: Kan smarta hemmakameror hackas?

A: Smarta hemmakameror kan hackas. Det är dock mindre troligt att det händer om du ser till att produkten och tjänsten som du väljer korrekt krypterar data. Dessutom kan du lösenordsskydda din router och WiFi för att ge ytterligare lager av säkerhet. Se till att du går med en datainveten leverantör när du köper en smart hemkamera.

F: Behöver jag köpa en hårddisk med en Smart Home Camera?

A: En hårddisk är inte nödvändig när du installerar en smartkamera. De flesta av dessa system fungerar på ett molnbaserat system. Molnlagring är det mer praktiska alternativet, även om vissa kameror gör att du kan använda ett micro SD-kort om du föredrar att lagra dina bilder lokalt.

F: Hur kan jag skydda min Smart Home Camera från hackare?

A: Du kan vidta flera steg för att säkerställa säkerheten för din smarta hemkamera. Dessa inkluderar att säkra ditt trådlösa hemnätverk med kryptering och lösenord. Du kan också skapa ett starkt lösenord för dina kameror själva. Kom ihåg att aldrig använda standardlösenordet som kan ha levererats med smartkamera. Se också till att kamerans firmware uppdateras regelbundet och stäng av fjärrövervakning när det troligtvis inte kommer att användas.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me