Mana VPN Percuma Terbaik untuk Torrenting – 2019

Semua soalan
Soalan yang dijawab
Soalan yang tidak dijawab


Semua kategori VPN WordPress

>

«Kembali ke Halaman Sebelumnya

Tweet


194

0

Dengan berlalunya masa, saya perhatikan bahawa pihak berkuasa internet telah memperoleh kuasa terutama setelah berlakunya pelanggaran hak cipta. Ini telah mengubah senario kerana sekarang ISP dapat menjatuhkan hukuman kepada pengguna dengan memeriksa lalu lintas internet.

Untuk menolak batasan ini, VPN percuma untuk torrents diletakkan di internet tetapi orang telah menunjukkan tempahan berdasarkan prestasi. Saya keliru sama ada menggunakan perkhidmatan VPN ini atau mencari pilihan lain. Tolong sampaikan pendapat yang jelas di bawah pandangan pengalaman anda yang akan membantu saya untuk terus maju.

Ditandai sebagai spam

Dihantar oleh Mitchell Root (Soalan: 1, Jawapan: 1)

Ditanya pada 8 Februari 2019 11:38 pagi

6346 pandangan

 • Ikut
 • Berhenti mengikut
 • Terkini
 • Peringkat Tertinggi


0

&# 10004;

Jawapan peribadi

VPN percuma untuk torrenting? Tidak ada perkara seperti itu, bahkan VPN Berbayar di mana-mana menjejaskan data, seperti yang dilakukan oleh PureVPN dalam beberapa bulan yang lalu.

Secara khusus bercakap mengenai Torrenting! Anda tidak memerlukan VPN; sebaliknya, anda memerlukan VPN terpantas. Seperti yang anda ketahui, bahkan ada versi berbayar yang memperlahankan sambungan internet anda, sebagaimana mestinya, kerana penyulitan.

Anda faham betul? Anda perlu menggunakan enkripsi paling cepat dan kuat agar tidak terperangkap semasa memuat turun.

Saya meneliti untuk mencari VPN yang bagus untuk mengalirkan air. Oleh itu, saya mendapat tahu mengenai ExpressVPN (berdasarkan pengalaman pengguna).

ExpressVPN cukup dipercayai dari segi namanya tidak dikenali tetapi agak mahal. Walau bagaimanapun, saya menggunakan VPN ini selama dua tahun terakhir untuk rangkaian P2P tetapi tidak pernah mempunyai satu masalah dengan keseluruhan prestasi.

Ditandai sebagai spam

Dihantar oleh Jordan Bell (Soalan: 0, Jawapan: 33)

Dijawab pada 25 Februari 2019 1:05 tengah hari


  0

  &# 10004;

  Jawapan peribadi

  Sekiranya pendekatannya adalah untuk menyatukan VPN percuma terbaik untuk mengalirkan torrent di peranti anda untuk tidak dikenali daripada keputusan yang sesuai untuk dimiliki NordVPN. VPN ini mempunyai pelayan P2P yang membantu rangkaian anda beroperasi dengan pantas tanpa gangguan. Ini bermaksud aktiviti penyemak imbas anda akan tetap tersembunyi dari ISP.

  VPN torrent percuma adalah lebih murah jika dibandingkan dengan perkhidmatan VPN lain. Juga, PIA VPN dianggap VPN P2P percuma, kemudahan pelayan VPN membantu merangkumi seluruh dunia. Ia mewujudkan sambungan berkelajuan pantas dengan kos rendah yang menjadikan VPN ini sebagai pilihan unik bagi pengguna.

  SNO

  Penyedia

  Harga

  Tawaran Diskaun

  1

  NordVPN

  $ 2.75 – Sebulan

  Diskaun 77%

  2

  ExpressVPN

  $ 8.33 – Sebulan

  Diskaun 35%

  3

  PureVPN

  $ 2.95 – Sebulan

  Diskaun 65%

  4

  VPN PIA

  $ 3.33 – Sebulan

  Diskaun 12%

  Ditandai sebagai spam

  Dihantar oleh David Thomson (Soalan: 0, Jawapan: 33)

  Dijawab pada 11 Februari 2019 7:11 pagi


   0

   &# 10004;

   Jawapan peribadi

   Prosesnya bermula apabila anda memasang aplikasi torrent seperti Bittorrent dan menghubungkan komputer untuk perkongsian fail P2P. Prosedur ini melibatkan banyak risiko kerana torrents sering mengandungi malware dan orang menggunakan VPN percuma untuk torrenting yang tidak mempunyai tahap keselamatan yang mencukupi untuk menjaga maklumat.

   Untuk mengelakkan pertemuan seperti itu, anda memerlukan VPN yang boleh dipercayai untuk menjadikan data peribadi peribadi dari ISP. Mereka menyembunyikan lokasi sebenar anda dan alamat IP yang menganonimkan lalu lintas internet.

   PureVPN adalah perisian yang sangat baik yang beroperasi di semua negara. Mereka mempunyai lebih daripada 750+ pelayan VPN yang diperbaharui secara berkala untuk mengekalkan kelajuan. Juga, PureVPN inovatif dalam melancarkan protokol keselamatan yang menyulitkan data dan identiti daripada dicuri.

   Ditandai sebagai spam

   Dihantar oleh Martin Smith (Soalan: 0, Jawapan: 33)

   Dijawab pada 14 Disember 2018 11:15 pagi


    0

    &# 10004;

    Jawapan peribadi

    Ya, jangan berfikir untuk memiliki VPN percuma terbaik untuk torrent kerana ia tidak memberikan perlindungan 256-bit kepada pengguna internet yang merupakan data rahsia anda menjadi teks chipper. Walau bagaimanapun, VPN percuma bekerjasama dengan agensi kerajaan dan ISP untuk menangkap orang kerana memuat turun kandungan haram.

    Dalam senario ini, saya ingin mengesyorkan ExpressVPN untuk torrenting adalah pilihan yang sangat dipercayai kerana ia menawarkan 256 penyulitan bawaan dan memenuhi penonton yang gemar mengalirkan air dengan penyembunyian data. Lebih-lebih lagi, ia mempunyai pelayan P2P yang menghindari kepantasan dan meningkatkan prestasi sambungan.

    Ditandai sebagai spam

    Dihantar oleh Chris Jordan (Soalan: 0, Jawapan: 33)

    Dijawab pada 30 November 2018 10:08 pagi


     0

     &# 10004;

     Jawapan peribadi

     Torrenting menggunakan saluran P2P yang membolehkan pengguna lain menyambung ke sistem anda. Di era teknologi ISP ini dan mata-mata lain dapat dengan mudah mengesan aktiviti anda, yang benar-benar membuang VPN percuma terbaik untuk mengeluarkan masalah. Pada pendapat saya, VPN percuma berkompromi pada ciri-ciri, itulah sebabnya ia “percuma”.

     Untuk menyembunyikan aktiviti internet anda dari ISP dan organisasi lain seperti agensi pengawasan dan troll hak cipta. Perlu mempunyai NordVPN sambil menorehkan bahawa internet tidak dapat dijamin tanpa had lebar jalur atau kebocoran IP kepada penggodam dan pengintip data.

     Ditandai sebagai spam

     Dihantar oleh Alexander Kole (Soalan: 0, Jawapan: 33)

     Dijawab pada 20 November 2018 2:27 pm


      0

      &# 10004;

      Jawapan peribadi

      Semua negara telah meluluskan ISP mereka untuk menyimpan maklumat pelanggan yang telah mengehadkan ruang untuk aktiviti dalam talian. Ini dapat dielakkan dengan memasukkan VPN percuma terbaik untuk torrenting kerana ia menjadikannya sebagai alternatif yang sesuai kerana ia membuat petikan yang berbeza untuk pertukaran aktiviti web.

      Sebilangan besar pengguna torrent menggunakan VPN P2P percuma kerana ia tidak memerlukan pengesahan dan menubuhkan persatuan tanpa mengenakan wang tunggal. VPN torrent percuma tidak mempunyai kelajuan cepat yang memperluas jangka masa. Selain itu, ia akan menyampaikan data asli anda kepada ISP dan organisasi.

      Beberapa VPN dikenali sebagai torrent, misalnya, NordVPN atau ExpressVPN. Walau bagaimanapun, VPN ini tidak termasuk dalam kelas torrenting. Walau bagaimanapun, VPN ini terkenal kerana meningkatkan kelajuan torrent. Sebilangan besar populasi umum menggunakan VPN untuk torrent dan mengalami peningkatan pengalaman bersama dengan kelajuan pantas dan jaringan yang selamat.

      Ditandai sebagai spam

      Dihantar oleh Alan Balaban (Soalan: 0, Jawapan: 33)

      Dijawab pada 20 Oktober 2018 11:01 pagi


       0

       &# 10004;

       Jawapan peribadi

       Ya, saya tahu Tunnelbear yang telah menggunakan VPN percuma untuk torrents, memenuhi janji untuk menyampaikan sambungan internet tanpa henti dengan penyulitan hujung-ke-hujung. Semasa kekasih torrent memasukkan pertanyaan pada peranti. Pertama, ia menuju ke pelayan VPN melalui silinder selamat yang ditubuhkan oleh Tunnelbear dan kemudiannya bergerak ke internet global.

       Prosedur ini tidak melambatkan kelajuan internet, sebab di sebalik VPN percuma untuk torrenting menggunakan pelayan P2P yang dibuat untuk memindahkan paket data melalui internet.

       Namun, anda tidak pernah yakin dengan dasar privasi perkhidmatan VPN percuma. Privasi adalah syarat yang diperlukan, terutama ketika mengambil berat memuat turun dan berkongsi fail P2P. Sebilangan besar orang memilih VPN percuma kerana mereka prihatin dengan kadar yang tinggi dan pelaburan mereka yang tidak sepatutnya.

       NordVPN adalah salah satu perkhidmatan VPN berbayar yang popular dan sangat berpatutan. Risiko pelaburan anda juga terhindar dengan tempoh percubaan percuma dan jaminan wang dikembalikan.

       Ditandai sebagai spam

       Dihantar oleh Peter Joe (Soalan: 0, Jawapan: 2)

       Dijawab pada 17 Ogos 2018 7:37 malam


        0

        &# 10004;

        Jawapan peribadi

        VPN percuma terbaik untuk torrenting ada untuk membuat sambungan internet yang berasingan. Walau bagaimanapun, beberapa VPN tidak memberikan kelebihan tertentu kepada pengguna torrent. Juga, VPN torrent percuma tidak menyediakan pelayan yang dioptimumkan P2P yang merangkumi kelajuan pantas. VPN ini membocorkan data ke ISP dan agensi yang bertentangan dengan kebebasan internet.

        Pada pendapat saya, VPN torrent terbaik adalah NordVPN, kerana mengutamakan privasi internet pengguna. NordVPN menawarkan pelayan yang dioptimumkan P2P yang diamankan dengan enkripsi mustahil untuk retak. Pendek kata, saya cukup kagum dengan kelajuan dan tahap perlindungan yang ditawarkannya kepada pengguna. Melabur dalam VPN ini akan bernilai jika anda berfikir untuk menggunakan VPN.

        Ditandai sebagai spam

        Dihantar oleh Amelia Louis (Soalan: 0, Jawapan: 33)

        Dijawab pada 11 Julai 2018 6:39 petang


         0

         &# 10004;

         Jawapan peribadi

         Semua negara telah membenarkan ISP mereka untuk menyimpan data pengguna yang telah membatasi ruang untuk aktiviti torrent. Ini dapat mengelakkan dengan mengintegrasikan VPN percuma terbaik untuk torrenting kerana ia menandakan sebagai pilihan yang sesuai kerana ia mewujudkan terowong yang berasingan untuk transaksi lalu lintas internet.

         Sekiranya orang mengalami serangan siber daripada yang mustahak untuk mengelakkan VPN P2P percuma untuk memindahkan fail kerana tidak mengenkripsi data yang dihasilkan melalui komputer dan yang dapat dilihat oleh agensi pengawasan.

         Sekarang, ExpressVPN sangat sesuai untuk torrent kerana menyembunyikan maklumat dengan menggunakan enkripsi 256-bit yang menjadikan keseluruhan lalu lintas internet tersembunyi. Oleh itu, mustahil ISP dan agensi pengawasan menyahsulitkannya.

         Ditandai sebagai spam

         Dihantar oleh David Jackson (Soalan: 0, Jawapan: 33)

         Dijawab pada 22 Jun 2018 10:53 pagi


          0

          &# 10004;

          Jawapan peribadi

          Daripada menonjolkan VPN percuma terbaik untuk torrent untuk menjadikan trafik dan identiti utorrent anda tanpa nama. Mungkin merupakan pilihan yang selamat untuk digunakan ExpressVPN yang tidak menyimpan aktiviti pembalakan dan memberikan kelajuan pantas secara konsisten. Ia mempunyai protokol yang mewujudkan sambungan P2P yang mantap dan mengelak dari mata yang mencongak.

          Sebilangan besar kekasih torrent menggunakan VPN P2P percuma kerana tidak memerlukan pengesahan dan membuat sambungan tanpa mengenakan satu sen pun. Walau bagaimanapun, VPN torrenting percuma tidak mempunyai kelajuan pantas yang meningkatkan jangka masa. Juga, ia membocorkan maklumat sebenar anda kepada ISP dan agensi pengawasan.

          Sejak kebelakangan ini, saya mengalami ExpressVPN untuk torrenting di kawasan yang berlainan di AS dan saya mempunyai masa yang sangat baik dengan aplikasi VPN mereka kerana ia mengekalkan kebolehpercayaan sambungan yang pantas.

          Ditandai sebagai spam

          Dihantar oleh Mike Wilson (Soalan: 0, Jawapan: 33)

          Dijawab pada 4 Mei 2018 7:33 pagi


           0

           &# 10004;

           Jawapan peribadi

           Saya rasa anda belum membuat kajian menyeluruh mengenai VPN percuma kerana mengalirkan torrent jika tidak, pendapat anda mungkin mempunyai aspek yang berbeza. Nah, VPN ini mempunyai batasan dari segi anonimiti dan pelayan P2P yang merupakan keperluan utama torrenters. Kerana mengubah kelajuan internet dan menyekat ISP daripada membaca lalu lintas internet.

           Walau bagaimanapun, terdapat beberapa VPN torrent percuma percuma yang diserlahkan oleh individu mengenai pengalaman sebenar yang menyokong trafik uTorrent dan BitTorrent. Anda hanya mempunyai perisian VPN di beberapa peranti dan dapat mengatasi sekatan undang-undang hak cipta yang dikenakan oleh agensi pengawasan.

           Ditandai sebagai spam

           Dihantar oleh Tom Jones (Soalan: 0, Jawapan: 33)

           Dijawab pada 2 April 2018 1:48 pm


            0

            &# 10004;

            Jawapan peribadi

            Tidak pasti mengenai VPN torrent percuma yang anda bicarakan kerana semuanya tidak dirancang untuk membuat sambungan selamat dengan uTorrent atau BitTorrent. Anda perlu mengklasifikasikan VPN torrent percuma dengan mempertimbangkan faktor-faktor yang terdapat dalam keseluruhan prosedur.

            Beberapa VPN terkenal dengan torrent seperti ExpressVPN atau NordVPN. Walau bagaimanapun, VPN ini tidak termasuk dalam kategori VPN percuma terbaik untuk torrent, mereka VPN Berbayar tetapi mereka menyokong kaedah torrenting. Sebilangan besar orang menggunakan VPN ini untuk torrent dan mempunyai kadar yang berjaya dari segi kelajuan dan kesambungan yang pantas.

            Ditandai sebagai spam

            Dihantar oleh Joe Denly (Soalan: 0, Jawapan: 33)

            Dijawab pada 16 Mac 2018 7:37 pagi


             0

             &# 10004;

             Jawapan peribadi

             Banyak Individu tidak dapat dihentikan dalam mengumumkan bahawa VPN percuma untuk uTorrent adalah keputusan yang berguna. Saya fikir sebelum membuat keputusan, mereka mesti melihat hasil sejarahnya. Orang yang cuba melarikan diri dari ISP dan pengawasan massa tanpa penyulitan yang kuat ditangkap di bawah undang-undang pelanggaran hak cipta.

             Walau bagaimanapun, pilihan serupa masih berjaya tetapi penyesuaiannya dimainkan dengan VPN percuma terbaik untuk torrent. Ini bermaksud dalam fikiran anda harus menyiapkan senarai semak di mana anda dapat mengenali VPN torrent percuma yang penting untuk sumber ini. Prosedur memerlukan masa tetapi jika anda tidak memilikinya, anda mungkin mengambil NordVPN untuk torrent yang merupakan pilihan yang paling tepat.

             Ditandai sebagai spam

             Dihantar oleh James Peterson (Soalan: 0, Jawapan: 33)

             Dijawab pada 20 Februari 2018 7:15 malam


              1

              &# 10004;

              Jawapan peribadi

              Ya, saya telah melihat orang yang bergelut dengan VPN percuma kerana mengalirkan arus dan mencuba pelbagai alternatif untuk mempunyai sambungan internet yang mampan. Ia berlaku apabila alat VPN anda tidak mencukupi untuk memastikan lalu lintas internet disulitkan. Ini memberikan ISP kedudukan yang baik untuk melaksanakan peraturan dan undang-undang hak cipta yang menandakan pengguna sebagai orang yang disenarai hitam.

              Untuk mengelakkan perkara seperti yang merangkumi penggodaman dan kebocoran data penyemakan imbas ke ISP, kemudian elakkan torrent VPN percuma dan cari alat yang boleh dipercayai seperti ExpressVPN untuk torrent. Ini menyokong perkongsian fail P2P dan memiliki kumpulan pelayan VPN yang besar yang memberikan kelajuan yang cepat. ExpressVPN secara khusus mengenkripsi pandangan pengguna secara keseluruhan dan secara khusus membolehkan pengguna akhir yang berwenang melihat maklumat tersebut.

              Ditandai sebagai spam

              Dihantar oleh Albert Marsh (Soalan: 0, Jawapan: 33)

              Dijawab pada 5 Februari 2018 9:10 pagi


               0

               &# 10004;

               Jawapan peribadi

               Saya sangat setuju dengan orang-orang yang pendapatnya lebih suka perisai hotspot untuk torrenting. Ia mempunyai beberapa sebab yang menjadikannya VPN percuma terbaik untuk torrent dan tidak ada yang dapat menyangkal fakta tersebut. Hotspot VPN secara aktif mengambil bahagian dalam hal privasi internet dan yang telah membina reputasi mereka di kalangan pengguna.

               Anda tidak dapat menandakan perisai hotspot dalam senarai VPN torrent percuma yang sering masuk ke arus utama kerana kelemahannya. Juga, VPN ini bukan hanya untuk tujuan tertentu seperti perkongsian fail P2P. Hotspot VPN beroperasi di banyak negara kerana mereka telah menggunakan pelayan VPN di seluruh dunia.

               Ditandai sebagai spam

               Dihantar oleh Kelly Morrison (Soalan: 0, Jawapan: 33)

               Dijawab pada 26 Januari 2018 7:20 malam


                0

                &# 10004;

                Jawapan peribadi

                Berfikir untuk menggunakan VPN percuma untuk Torrenting? Bukan alat yang sempurna kerana mereka tidak mempunyai sokongan pelayan P2P yang memberi anda kekuatan dengan memuat turun dengan pantas.

                Buat masa ini, Betternet mungkin dapat berfungsi dalam situasi seperti ini yang menjadikannya VPN percuma terbaik untuk torrent kerana fakta bahawa ia merangkumi faktor keselamatan dan perlindungan dan membuat sambungan web terlepas dari ruang lingkup ISP anda.

                Torrent VPN percuma memperuntukkan alamat IP tunggal kepada lebih daripada 80 pelanggan dan yang membolehkan pelanggan yang berbeza ingin melihat aktiviti anda tanpa melakukan sebarang pembayaran. Banyak individu digodam semasa menggunakan VPN ini dengan alasan ini.

                Jauh lebih baik menggunakan ExpressVPN dengan alasan mereka menyulitkan data anda semasa anda tersambung dengannya. Oleh itu, aktiviti dalam talian anda disembunyikan dari pandangan ISP dan agensi kerajaan anda.

                Ditandai sebagai spam

                Dihantar oleh Eric Mathews (Soalan: 0, Jawapan: 4)

                Dijawab pada 21 Januari 2018 5:17 petang


                 0

                 &# 10004;

                 Jawapan peribadi

                 Prosedurnya boleh menakutkan apabila peranti anda mengalirkan maklumat ke ISP atau agensi pengawasan semasa anda berhubung dengan rangkaian P2P. Dengan cara ini, penyaluran VPN percuma bukanlah keputusan yang baik untuk diterima pakai. Itu tidak meliputi wilayah keselamatan dalam talian dan juga tidak menyulitkan penyemakan imbas dalam talian anda.

                 Dalam situasi seperti itu, VPN P2P untuk torrent adalah semua yang anda perlukan. Mereka memenuhi kehendak anda yang mana perkongsian maklumat terpantas dengan enkripsi dari hujung ke hujung. Jelas, kedudukan baik lain yang lazim adalah ia menyelimuti kawasan anda dan menyelamatkan anda dari ISP anda. Oleh kerana anda tidak dapat dikesan ke ISP anda, layari tanpa nama dan torrent secara bebas.

                 Ditandai sebagai spam

                 Dihantar oleh Adam Bolt (Soalan: 0, Jawapan: 33)

                 Dijawab pada 18 Januari 2018 11:24 pagi


                  0

                  &# 10004;

                  Jawapan peribadi

                  Prosedur dimulakan semasa anda berinteraksi dengan torrent, misalnya, Bittorrent dan menghubungkan PC untuk perkongsian fail P2P. Metodologi ini merangkumi banyak bahaya yang mengandungi perisian hasad dan individu menggunakan VPN torrent percuma yang tidak mempunyai tahap yang cukup untuk menonton data.

                  Untuk menjaga jarak dari pengalaman seperti itu, anda memerlukan VPN terbaik untuk torrent untuk menjadikan maklumat itu peribadi menurut ISP. Mereka menyembunyikan kawasan asli anda dan alamat IP yang menganonimkan aktiviti dalam talian anda.

                  Saya menggunakan NordVPN untuk torrent dengan alasan bahawa VPN ini sangat baik berkaitan dengan keselamatan dan perlindungan yang merupakan syarat asas untuk torrent. NordVPN menyegarkan semula produk yang menyajikan keselamatan terkini dengan pengembangan pelayan VPN. Ini adalah salah satu penyedia VPN berbayar yang terkenal dan di samping sangat sederhana.

                  Ditandai sebagai spam

                  Dihantar oleh Elton Finch (Soalan: 0, Jawapan: 4)

                  Dijawab pada 11 Januari 2018 5:23 petang


                   0

                   &# 10004;

                   Jawapan peribadi

                   Torrenting menjadi risiko apabila PC atau alat anda berinteraksi dengan web tanpa melakukan usaha keselamatan. Kegiatan web yang anda laksanakan langsung masuk ke pengaturan pemeriksaan ISP dan mereka memberi anda notis. Anda tidak dapat menjauhkan diri dari berhati-hati ini dengan VPN percuma kerana torrents kerana fakta bahawa mereka tidak meliputi wilayah keselamatan dalam talian.

                   Untuk menyembunyikan keperibadian web dari ISP di tengah hujan lebat, sangat mustahak untuk memiliki VPN terbaik untuk mengalirkan arus memandangkan ia memberikan sorotan, misalnya, Kill switch, ia secara semula jadi berfungsi dan melindungi aktiviti anda daripada berkongsi ke ISP ketika Rebat VPN kerana kemajuan dalam kelajuan web memandangkan terlalu banyak pelanggan mengintip dokumen serupa.

                   Alat VPN yang disyorkan untuk mengalirkan NordVPN dan ExpressVPN

                   Ditandai sebagai spam

                   Dihantar oleh Mirko Hales (Soalan: 0, Jawapan: 33)

                   Dijawab pada 4 Januari 2018 3:44 pm


                    0

                    &# 10004;

                    Jawapan peribadi

                    Anda mesti tahu mengalir adalah berbahaya apabila peranti yang anda sambungkan terdedah kepada serangan siber. Ini berlaku apabila langkah keselamatan tidak diambil. Oleh itu, perkhidmatan VPN percuma untuk torrenting bukanlah pilihan yang baik untuk dipilih. Ia tidak merangkumi bidang privasi dalam talian dan juga tidak menyulitkan penyemakan imbas internet anda.

                    Dalam keadaan seperti itu, VPN terbaik untuk torrent adalah semua yang anda perlukan. Mereka memenuhi keinginan anda untuk berkongsi fail P2P dengan enkripsi hujung ke hujung. Jelas sekali, kelebihan lain adalah popular kerana ia menyembunyikan lokasi anda dan melindungi anda dari mata ISP anda. Oleh kerana anda tidak dapat melihat ISP anda, layari tanpa nama dan torrent secara bebas.

                    Ditandai sebagai spam

                    Dihantar oleh John Brandon (Soalan: 0, Jawapan: 33)

                    Dijawab pada 1 Januari 2018 5:16 petang

                     «Kembali ke Halaman Sebelumnya

                     Sila log masuk untuk menghantar soalan.

                     Nama Pengguna atau Alamat E-mel

                     Kata Laluan

                     Ingatlah Aku

                     • Pergi ke halaman log masuk WP
                     Kim Martin Administrator
                     Sorry! The Author has not filled his profile.
                     follow me
                      Like this post? Please share to your friends:
                      Adblock
                      detector
                      map