Vanliga frågor om kontoinställningar

Vad är skillnaden mellan CactusVPN-webbplatskontot och VPN-servicekontot, vilket användarnamn och lösenord använder jag?


Ett konto är en kombination av ett användarnamn och lösenord.

För enkel användning av dina tjänster behöver du två typer av konton:

  1. CactusVPN webbplats konto:
    När du registrerar dig på vår webbplats får du ditt CactusVPN-webbplatskonto. Den innehåller din e-postadress som användarnamn och lösenord. Du använder det för att komma åt ditt konto på cactusvpn.com-webbplatsen och logga in på CactusVPN-appen för Windows, Android och iOS.

    Du kan hantera ditt CactusVPN-webbplatskonto på sidan Kontodetaljer.

  2. VPN-servicekonto:
    Som CactusVPN-kund kan du ha flera tjänster beroende på dina behov. När du beställer en tjänst genereras ett separat användarnamn och lösenord (du kan hitta dem i ditt konto på vår webbplats). Detta är ditt VPN-servicekonto, som endast motsvarar den köpta tjänsten. Du använder den för att logga in på VPN-delen av CactusVPN-appen för macOS eller när du ansluter till våra VPN-servrar via manuellt skapad anslutning. Du kan hantera dina VPN-tjänsterkonton på sidan Inställningar.

Låt oss återuppta: Du har ett CactusVPN-webbplatskonto och ett antal VPN- och / eller smarta DNS-konton som motsvarar dina VPN / Smart DNS-tjänster. Alla dina VPN / Smart DNS-konton är kopplade till CactusVPN-webbplatskontot.

Jag har glömt inloggningsuppgifterna för mitt konto på CactusVPN-webbplatsen

Gå till Återställ lösenordssidan, ange din e-postadress, bekräfta att du inte är en robot och tryck på “Skicka”. Du får ett e-postmeddelande för att bekräfta att du vill återställa lösenordet. Klicka på knappen “Återställ ditt lösenord” från e-postmeddelandet. Du kommer att skickas till en webbsida där du kan ändra ditt lösenord.

Hur kan jag ändra e-postadressen som är kopplad till mitt CactusVPN-webbplatskonto?

Om du vill ändra din CactusVPN-konto e-postadress, logga in på ditt konto på vår webbplats och gå till Mitt konto -> Kontolösenord.

Hur jag ändrar mitt användarnamn för VPN-tjänster?

Ditt VPN-användarnamn skapades automatiskt av vårt system. Och vanligtvis ser det ut som en slumpmässig massa bokstäver och siffror. Vi ger dig möjligheten att ändra den till en mer “mänsklig” för att göra det lättare att komma ihåg. Gå till ditt konto för det -> inställningar -> VPN-användarnamn & Lösenord.

I rutan “Inloggningsinformation för VPN” hittar du ett fält med namnet “Ange nytt användarnamn”. Ange bara ditt önskade användarnamn och tryck på “Ändra användarnamn” -knappen bredvid.

Läs mer om skillnader mellan CactusVPN-webbplatskontot och VPN-servicekontot.

Så ändrar jag mitt lösenord för VPN-tjänster?

Ditt VPN-lösenord skapades automatiskt av vårt system. Och vanligtvis ser det ut som en slumpmässig massa bokstäver och siffror. Vi ger dig möjligheten att ändra den till en mer “mänsklig” för att göra det lättare att komma ihåg. Gå till ditt konto för det -> inställningar -> VPN-användarnamn & Lösenord.

I "VPN-användarnamn & Lösenord" ruta hittar du "Ändra lösenord" länk. När du klickar på det visas två textfält. Du bör fylla i dessa fält med det nya lösenordet. Ange samma lösenord i båda fälten. Klicka sedan på "ändra lösenord" knapp.

Viktig: Lösenordet bör vara från 4 till 24 tecken och kan innehålla bokstäver och siffror.

Lär dig mer om skillnader mellan CactusVPN-webbplatskonton och VPN-servicekontot.

Hur jag uppgraderar / nedgraderar min tjänst?

Följ denna handledning.

Hur jag ändrar min faktureringscykel?

Vänligen kontakta oss.

Hur lång tid tar det att aktivera tjänster efter att jag betalar?

Enligt vår erfarenhet kan vi säga att om du betalar med PayPal och kredit- / betalkort kommer kontot att aktiveras på flera minuter. Om du använder andra betalningsmetoder kan det ta upp till 48 timmar tills de verifierar din transaktion och överför pengarna.

Om jag köper ett premium VPN-konto kommer det att förbättra hastigheterna?

På vår kostnadsfria VPN-rättegång erbjuder vi full tillgång till våra tjänster. Den enda gränsen för är den tid du kan använda den – bara 24 timmar. Så hastigheten blir densamma som om du använder samma servrar. För att öka din hastighet kan du försöka förbättra din anslutning till din ISP och experimentera med olika protokoll (SSTP, SoftEther, PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN). PPTP ska vara den snabbaste.

Jag har en obetald faktura men vill inte betala den.

Såvida du inte avbryter en tjänst skapar systemet en ny faktura varje faktureringscykel. Men det är inte obligatoriskt. Om du inte vill använda våra tjänster längre måste du bara avbryta din tjänst.

Kan jag skapa ett kredit- / betalkortsabonnemang?

Ett kreditkortsabonnemang skapas automatiskt när du har betalat din första faktura med ett kreditkort. Om du vill avbryta prenumerationen avbryter du tjänsten.

Hur man ändrar standardkredit / betalkort?

Du har två alternativ för att ändra ditt standardkreditkort:

  1. Gå till Sparade kreditkort från ditt konto på vår webbplats. Du kan lägga till ditt nya kort.
  2. Du kan välja alternativet "Ange ny kortinformation nedan" från din faktura (om du redan har en). Lägg sedan till ditt nya kort och klicka på "Skicka in".

Hur avbryter jag mitt kredit- / betalkortsabonnemang?

Om du tar bort dina sparade kredit- / betalkortsuppgifter tillämpas inte de automatiska betalningarna och du måste betala dina fakturor manuellt.

För att ta bort ditt standardkredit- / betalkort, logga in på ditt konto och gå till Sparade kreditkort.

Om du vill sluta använda vår tjänst behöver du bara avbryta tjänsten innan betalningen görs. Om du avbryter tjänsten debiteras inte ditt kredit- / betalkort.

Så här avbryter jag mitt PayPal-abonnemang?

För att avbryta PayPal-prenumerationen, följ PayPal officiella handledning.

Hur jag tar bort / avbryter mitt konto?

Logga in på ditt konto, gå till prenumerationer och klicka "Efterfråga nedläggning".

Var kan jag hitta mitt VPN-användarnamn och lösenord och Smart DNS-nyckel?

Logga in på ditt konto på vår webbplats och gå till Inställningar -> VPN-användarnamn & Lösenord.

Gå till Inställningar för att hitta din smarta DNS-nyckelinloggning till ditt konto på vår webbplats -> App-inloggningsuppgifter.

Hur fungerar paketrabatten?

Paketrabatten gäller för den andra prenumerationen du köper, så länge din första prenumeration förblir aktiv. Om du till exempel har en VPN- eller Smart DNS-tjänst kommer du att kunna köpa den andra med en rabatt som kommer att tillämpas varje faktureringscykel när du förnyar din andra tjänst. Om du avbryter den första måste du betala fullt pris för den som finns kvar när du förnyar den följande faktureringscykel.

Paketrabatten är endast tillgänglig för nya prenumerationer och kommer inte att tillämpas bara för att förnya ditt nuvarande prenumeration på våra tjänster, och du kommer bara att vara berättigad till rabatten om den andra prenumerationen du köper har samma pris eller lägre.

Du får endast denna rabatt på prenumerationer med samma faktureringscykel eller om faktureringscykeln för den andra är kortare än den från den första prenumerationen. Till exempel är du inte berättigad till paketrabatten på ett årligt abonnemang om ditt första prenumeration faktureras varje månad, men om ditt första abonnemang faktureras årligen kan du få paketrabatten på den andra, även om det faktureras varje månad.

Tjänster som köpts med paketrabatter kan inte överföras till andra konton. Om du vill att den andra prenumerationen ska läggas till på ett annat konto kan du dra nytta av vårt "Ta med en vän" marknadsföring och både du och din vän kommer att ha en gratis månad med CactusVPN-tjänster.

Paketrabatten tillämpas inte automatiskt. Kontakta oss om du vill köpa flera prenumerationer samtidigt och vi kommer att utfärda en faktura med den tillämpade rabatten.

Din andra prenumeration debiteras varje faktureringscykel till samma pris, så länge du också har den första prenumerationen aktiv.

Paketrabatten är inte tillgänglig på 3: e, 5: e, 7: e prenumerationen. Det är endast tillgängligt på din andra prenumeration och på din 4: e, 6: e, 8: e osv.

Om du vill köpa mer än 10 prenumerationer erbjuder vi fantastiska rabatter beroende på det totala antalet prenumerationer du vill köpa. Det är bäst att kontakta oss innan du köper så att vi kan diskutera mer information.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me