Løsninger til ProtonVPN-loginproblemer

Hvis du har problemer med at logge ind på ProtonVPN, her er et par almindelige årsager og løsninger.

Der er mange måder at logge på ProtonVPN. For at få adgang til dine kontooplysninger for at se din nuværende plan, betalingsoplysninger, kontodetaljer og downloade OpenVPN-konfigurationsfiler, skal du besøge ProtonVPN Dashboard (https://account.protonvpn.com) og log ind ved hjælp af dit Proton Brugernavn og Adgangskode (hvis du er en ProtonMail bruger, er dette det samme som dit ProtonMail login).


Hvis du har problemer med at logge ind på ProtonVPN-konto Dashboard, kan du finde løsninger i det næste afsnit af denne artikel.

Hvis du logger ind i vores Windows VPN-applikation, skal du også bruge dit Proton-brugernavn og din adgangskode.

Hvis du har problemer med at logge ind i Windows VPN-applikationen, skal du besøge denne side.

Hvis du opretter forbindelse til ProtonVPN ved hjælp af et tredjeparts OpenVPN-program, skal du bruge dit OpenVPN-brugernavn og din adgangskode, som kan findes i ProtonVPN-kontoudashboardet under fanen ‘Konto’..

Hvis du har problemer med at logge ind med et OpenVPN-program, kan du besøge denne side.

Almindelige loginproblemer med ProtonVPN Dashboard

For at logge ind på ProtonVPN Dashboard for at downloade konfigurationer, administrere dit abonnement eller ændre dine kontooplysninger, gå til:

account.protonvpn.com

og log ind med det Proton brugernavn og adgangskode, som du valgte, når du tilmelder dig ProtonVPN. Eksisterende ProtonMail-brugere kan bruge deres ProtonMail-brugernavn og adgangskode til at logge direkte på, da ProtonVPN Dashboard og ProtonMail deler de samme legitimationsoplysninger. Hvis du har problemer med at logge ind, kan du prøve følgende:

Deaktiver privat tilstand (Safari)

Safari – Sørg for, at din browser ikke er indstillet til “Privat” -tilstand. Dette er standardtilstanden på nogle enheder. ProtonVPN fungerer ikke med Safari’s Private Mode, fordi visse browserteknologier, vi har brug for, er deaktiveret af Safari i privat tilstand.

Prøv en anden browser

Hvis du har problemer med din nuværende webbrowser, skal du sørge for, at den er opdateret til den nyeste version. Hvis det er den nyeste version, kan du prøve at logge ind i en anden browser for at se, om det løser login-problemet. Hvis dette løser loginproblemet for dig, så fortæl os det ved at rapportere en fejl, så vi kan gøre ProtonVPN kompatibel med din originale browser.

Ryd browsercache og genstart browseren

Nogle gange er problemer forårsaget af beskadiget browser-cache. For at løse dette, prøv at rydde din browser-cache og derefter genstarte browseren. Instruktioner til, hvordan du rydder din cache, findes her.

Deaktiver browserudvidelser

Hvis du stadig har problemer med at logge ind, kan du prøve at logge ind via tilstanden “Privat” eller “Inkognito” i din browser (Safari er ekskluderet) eller deaktivere alle udvidelser. Hvis dette trin giver dig mulighed for at logge ind, kan du prøve at deaktivere hver udvidelse én ad gangen og derefter teste logge på for at identificere, hvilken udvidelse der forårsager problemet. Du kan rapportere problematiske udvidelser til os her.

Sørg for, at Javascript, Session Storage og Cookies er aktiveret

For at få adgang til det browserbaserede ProtonVPN Dashboard i din browser fungerer ProtonMail ikke, medmindre Javascript, Session Storage og Cookies er aktiveret. Nogle gange kan plugins muligvis deaktivere nogle af disse funktioner. Lær nu for at aktivere dem her.

Nulstil din adgangskode

Hvis du har en gendannelses-e-mail-adresse knyttet til din konto, kan du også prøve at nulstille din adgangskode. Gendannelses-e-mail-adressen er den e-mail-adresse, du angav, da du tilmeldte dig ProtonVPN.

Følgende instruktioner gælder, hvis du brugte din ProtonMail-konto til at hente ProtonVPN:

Du kan nulstille din ProtonVPN-konto ved hjælp af adgangskode ved at nulstille dit ProtonMail-login-adgangskode, da de to konti deler legitimationsoplysninger. Hvis det også er muligt at nulstille din mailbox-adgangskode, hvis du stadig bruger to-password-tilstand i ProtonMail. Husk, at hvis du nulstiller dit login eller din mailbox-adgangskode, vil alle de tidligere beskeder i din ProtonMail-indbakke være uleselige..

Udgave af to faktorer (2FA)

Eksisterende ProtonMail-brugere har muligheden for at sikre deres konto hos 2FA. Hvis du har aktiveret tofaktorautentisering (2FA), kan det også være et problem med din 2FA-kodegenererende enhed. Prøv at logge ind ved hjælp af en af ​​de nødoprettelseskoder, som vi leverede, da du opsatte 2FA. Hvis uret på din telefon er slukket i mere end 2 minutter, fungerer 2FA muligvis ikke korrekt, så du vil sikre dig, at tiden er indstillet korrekt på din telefon (eller synkroniser tiden automatisk med netværket).

Kontakt os eller rapporter en fejl

Hvis ingen af ​​ovennævnte metoder fungerer for dig, bedes du kontakte os, så vi kan undersøge problemet nærmere. Vi kan også nås på [email protected] Vi er også interesseret i at høre fra dig, hvis nogen af ​​ovennævnte metoder løser dit login-problem, så vi kan finde den grundlæggende årsag og løse problemet.

Relaterede artikler

Sådan downloades ProtonVPN?

Opbevarer ProtonVPN brugerdata?

Hvordan tjekker jeg for opdateringer?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me