Ofte stillede spørgsmål om kontoindstillinger

Hvad er forskellen mellem CactusVPN-webstedskonto og VPN-servicekontoen, hvilket brugernavn og adgangskode bruger jeg?


En konto er kombinationen af ​​et brugernavn og en adgangskode.

For nem brug af dine tjenester har du brug for to typer konti:

 1. CactusVPN-webstedskonto:
  Når du registrerer dig på vores websted, får du din CactusVPN-webstedskonto. Den inkluderer din e-mail-adresse som brugernavn og en adgangskode. Du bruger den til at få adgang til din konto på webstedet cactusvpn.com og til at logge på CactusVPN-appen til Windows, Android og iOS.

  Du kan administrere din CactusVPN-webstedskonto på siden Kontooplysninger.

 2. VPN-servicekonto:
  Som en CactusVPN-kunde kan du have flere tjenester, afhængigt af dine behov. Når du bestiller en service, genereres et separat brugernavn og adgangskode (du kan finde dem på din konto på vores websted). Dette er din VPN-servicekonto, der kun svarer til den købte service. Du bruger den til at logge på VPN-delen af ​​CactusVPN-appen til macOS eller når du opretter forbindelse til vores VPN-servere via manuelt oprettet forbindelse. Du kan administrere dine VPN-servicekonti på siden Indstillinger.

Lad os genoptage: Du har en CactusVPN-webstedskonto og et antal VPN- og / eller Smart DNS-konti, der svarer til dine VPN / Smart DNS-tjenester. Alle dine VPN / Smart DNS-konti er knyttet til CactusVPN-webstedskontoen.

Jeg har glemt loginoplysningerne for min konto på CactusVPN-webstedet

Gå til Nulstil din adgangskodeside, indtast din e-mail-adresse, bekræft, at du ikke er en robot, og tryk på ”Send”. Du modtager en e-mail for at bekræfte, at du vil nulstille din adgangskode. Klik på knappen “Nulstil din adgangskode” fra e-mailen. Du vil blive sendt til en webside, hvor du kan ændre din adgangskode.

Hvordan kan jeg ændre den e-mail-adresse, der er tilknyttet min CactusVPN-webstedskonto?

Hvis du vil ændre din e-mail-adresse til CactusVPN-konto, skal du logge ind på din konto på vores websted og gå til Min konto -> Konto adgangskode.

Sådan ændres mit brugernavn til VPN-service?

Dit VPN-brugernavn blev automatisk oprettet af vores system. Og normalt ligner det en tilfældig bunke bogstaver og tal. Vi giver dig muligheden for at ændre den til en mere “menneskelig” for at gøre det lettere at huske. Gå til din konto for det -> Indstillinger -> VPN-brugernavn & Adgangskode.

I boksen “VPN Login Details” finder du et felt med titlen “Angiv nyt brugernavn”. Bare indtast dit ønskede brugernavn og tryk på “Skift brugernavn” -knappen ved siden af.

Find ud af mere om forskelle mellem CactusVPN-webstedskonto og VPN-servicekontoen.

Sådan ændres mit VPN-serviceadgangskode?

Din VPN-adgangskode blev automatisk oprettet af vores system. Og normalt ligner det en tilfældig bunke bogstaver og tal. Vi giver dig muligheden for at ændre den til en mere “menneskelig” for at gøre det lettere at huske. Gå til din konto for det -> Indstillinger -> VPN-brugernavn & Adgangskode.

I "VPN-brugernavn & Adgangskode" boksen finder du "Skift kodeord" link. Når du har klikket på det, vises to tekstfelter. Du skal udfylde disse felter med den nye adgangskode. Indtast den samme adgangskode i begge felter. Klik derefter på "Skift kodeord" knap.

Vigtig: Adgangskoden skal være fra 4 til 24 tegn lang og kan indeholde bare bogstaver og tal.

Find ud af mere om forskelle mellem CactusVPN-webstedskonto og VPN-servicekontoen.

Sådan opgraderes / nedgraderes min service?

Følg denne tutorial.

Sådan ændres min faktureringscyklus?

Kontakt os venligst.

Hvor lang tid tager det at aktivere tjenester, efter jeg betaler?

I vores erfaring kan vi sige, at hvis du betaler med PayPal og kredit- / betalingskort, vil kontoen blive aktiveret på flere minutter. Hvis du bruger andre betalingsmetoder, kan det tage op til 48 timer, indtil de bekræfter din transaktion og overfører pengene.

Hvis jeg køber en premium VPN-konto, forbedrer det hastigheden?

I vores gratis VPN-prøveperiode tilbyder vi fuld adgang til vores tjenester. Den eneste grænse for er den tid, du kan bruge den – kun 24 timer. Så hastigheden vil være den samme, som du bruger samme servere. For at øge din hastighed kan du prøve at forbedre din forbindelse til din internetudbyder og eksperimentere med forskellige protokoller (SSTP, SoftEther, PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN). PPTP skal være den hurtigste.

Jeg har en ubetalt faktura, men jeg vil ikke betale den.

Medmindre du annullerer en tjeneste, opretter systemet en ny faktura for hver faktureringscyklus. Men det er ikke obligatorisk. Hvis du ikke ønsker at bruge vores tjenester længere, skal du bare annullere din service.

Kan jeg oprette et kredit- / betalingskortabonnement?

Et kreditkortabonnement oprettes automatisk, når du har betalt din første faktura med et kreditkort. For at annullere abonnementet skal du bare annullere tjenesten.

Sådan ændres standardkredit- / betalingskort?

Du har to muligheder for at ændre dit standardkreditkort:

 1. Gå til gemte kreditkort fra din konto på vores websted. Du kan tilføje dit nye kort der.
 2. Du kan vælge indstillingen "Indtast nye kortoplysninger nedenfor" fra din faktura (hvis du allerede har en). Tilføj derefter dit nye kort, og klik derefter på "Indsend".

Sådan annulleres mit abonnement på kredit- / betalingskort?

Hvis du sletter dine gemte kredit- / betalingskortoplysninger, bliver de automatiske betalinger ikke anvendt, og du skal betale dine fakturaer manuelt.

For at slette dit standardkredit- / betalingskort skal du logge ind på din konto og gå til Gemte kreditkort.

Hvis du vil stoppe med at bruge vores service, er alt hvad du skal gøre at annullere tjenesten, før betalingen er udført. Hvis du annullerer tjenesten, debiteres dit kredit- / betalingskort ikke.

Sådan annulleres mit PayPal-abonnement?

For at annullere PayPal-abonnement skal du følge den officielle PayPal-tutorial.

Sådan slettes / annulleres min konto?

Log ind på din konto, gå til Abonnementer og klik "Bede om afmeldelse".

Hvor kan jeg finde mit VPN-brugernavn og adgangskode og Smart DNS-nøgle?

Log ind på din konto på vores websted og gå til Indstillinger -> VPN-brugernavn & Adgangskode.

Gå til Indstillinger for at finde din Smart DNS-nøgletilmelding til din konto på vores websted -> App-loginoplysninger.

Hvordan fungerer bundtrabatten?

Bundtrabatten gælder for det andet abonnement, du køber, så længe dit første abonnement forbliver aktivt. For eksempel, hvis du i øjeblikket har en VPN- eller Smart DNS-service, vil du være i stand til at købe den anden med en rabat, der vil blive anvendt hver faktureringscyklus, når du forny din anden service. Hvis du annullerer den første, skal du betale fuld pris for den, der er tilbage, når du forny den følgende faktureringscyklus.

Bundtrabatten er kun tilgængelig for nye abonnementer og anvendes ikke kun til fornyelse af dit nuværende abonnement på vores tjenester, og du vil kun være berettiget til rabatten, hvis det andet abonnement, du køber, har samme pris eller lavere.

Du modtager kun denne rabat på abonnementer med den samme faktureringscyklus, eller hvis faktureringscyklussen for den anden er kortere end den fra det første abonnement. For eksempel er du ikke berettiget til bundtrabatten på et årligt abonnement, hvis dit første abonnement faktureres månedligt, men hvis dit første abonnement faktureres årligt, kan du modtage bundtrabatten på det andet, selvom det faktureres månedligt.

Tjenester, der er købt med bundtetrabatter, kan ikke overføres til andre konti. Hvis du ønsker, at det andet abonnement skal tilføjes på en anden konto, kan du drage fordel af vores "Tag en ven med" forfremmelse, og både du og din ven får en gratis måned med CactusVPN-tjenester.

Bundtrabatten anvendes ikke automatisk. Kontakt os, hvis du gerne vil købe flere abonnementer på én gang, og vi udsteder en faktura med den anvendte rabat.

Dit andet abonnement bliver faktureret hver faktureringscyklus til samme pris, så længe du også har det første abonnement aktivt.

Bundtrabatten er ikke tilgængelig på 3., 5., 7. osv. -Abonnementet. Det er kun tilgængeligt på dit andet abonnement og på dit 4., 6., 8. osv.

Hvis du vil købe mere end 10 abonnementer, tilbyder vi gode rabatter, afhængigt af det samlede antal abonnementer, du vil købe. Det ville være bedst at kontakte os, før du køber, så vi kan diskutere yderligere oplysninger.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map