Ofte stillede spørgsmål om smart DNS |

Hvad er smart DNS?


Smart DNS er en tjeneste til at omgå online restriktioner og blokke. Det ændrer ikke din IP og krypterer ikke din forbindelse som VPN, men tilbyder bedre hastighed, når du ser videoindhold. Det er tilgængeligt på næsten enhver enhed, og det giver dig adgang til websteder fra forskellige regioner på samme tid uden at skulle ændre nogen indstillinger.

Hvordan fungerer Smart DNS?

Ved at ændre dine DNS-indstillinger, så de passer til vores Smart DNS-servere. På denne måde kan vi omdirigere dine data. Denne teknologi ændrer ikke din IP.

Påvirker Smart DNS min hastighed?

Dette er en af ​​skønhederne ved denne teknologi: det påvirker næsten ikke din hastighed.

Vil min forbindelse blive krypteret?

Nej, med Smart DNS sendes alle data direkte til din enhed og er ikke krypteret (medmindre du besøger et https-sted).

Vil min IP blive skjult / ændret?

Nej. Smart DNS ændrer eller skjuler ikke din IP.

Hvad er mit brugernavn og kodeord for Smart DNS-service?

Vi bruger en anden godkendelsesmetode til vores Smart DNS-service, så du ikke har et kodeord og brugernavn. I stedet bruger vi en unik Smart DNS-nøgle, som du skal bruge til at logge ind på vores software. Denne nøgle er unik, og du bør ikke deles med nogen. Hvis du ikke bruger vores software til at oprette forbindelse til Smart DNS, skal du validere din IP fra din konto på vores websted – dette er vores andet godkendelsessystem.

Hvor mange enheder kan jeg bruge samtidig med min Smart DNS-service?

Du kan bruge så mange enheder, som du vil, så længe de er i det samme netværk og har den samme eksterne IP.

Hvad er en gennemsigtig HTTP-proxy, og hvad er en gennemsigtig DNS-proxy?

Du ved muligvis ikke det, men din internetudbyder “proxyserer” al din web / http-trafik gennem deres egne gennemsigtige proxies.

Gennemsigtig HTTP-proxy
Gennemsigtig proxying (også kendt som interception proxying / cache) vinder popularitet hos flere og flere internetudbydere. Med gennemsigtig HTTP-proxy behøver brugeren ikke at specificere nogen proxy-detaljer til sin browser eller andre steder – al web-HTTP-trafik bliver altid tvunget til at gå gennem proxyserveren. Det involverer opsamling af pakker, der normalt ville gå direkte til webservere, og omdirigere dem til at gå gennem deres proxyservere og derefter til webserverne.

Gennemsigtig DNS-proxy
Nogle internetudbydere bruger nu en teknologi kaldet ‘Transparent DNS proxy’. Ved hjælp af denne teknologi vil de opfange alle anmodninger om DNS-opslag (TCP / UDP-port 53) og proxy give resultaterne transparent. Dette tvinger dig effektivt til at bruge deres DNS-adresser, og du er ikke i stand til at ændre dem.

Hvad er Dynamic DNS (DDNS), og hvorfor skal jeg bruge det med min Smart DNS-service?

For at sige det meget enkelt: Dynamisk DNS (DDNS) er en metode til automatisk validering af din IP-adresse. Dette hjælper, hvis din internetudbyder ofte ændrer din IP. At bruge dette "hack" har du brug for en aktiv DDNS-service og en router.

Følg denne tutorial for at opsætte en dynamisk DNS på din router:

 1. For at kunne validere din IP-adresse via Dynamisk DNS med vores service skal du først have dit dynamiske DNS-værtsnavn. Hvis du ikke allerede har en, skal du registrere en konto hos en Dynamic DNS-udbyder. Aktivér værten, før du konfigurerer den på routeren.
 2. Indstil DDNS på din router. Du skal have instruktioner fra din Dynamic DNS-udbyder.
 3. Log ind på din konto på CactusVPN-webstedet.
 4. Gå til Indstillinger -> Dynamiske DNS-indstillinger.
 5. Indtast dit dynamiske DNS-værtsnavn i “Hostname” (vi tjekker, om dette ikke allerede er brugt) og klik på "Opdatering" knap.

Hvorfor du beder mig om at validere min IP meget ofte?

Du skal validere din IP, hver gang den ændres. Dette kan ske, når du ændrer din placering, eller din internetudbyder giver dig en dynamisk IP.

 1. Hvis du bruger Smart DNS-tjenester med CactusVPN-softwaren, kan du indstille den til at validere din IP automatisk. Under fanen Indstillinger skal du indstille en tidsindstilling under sektionen "Opdater IP hver".

 2. Du kan validere din IP-adresse fra din konto -> Indstillinger -> Valider din IP-adresse ved at klikke på "Valider IP" knap.

  Eller du kan validere det ved at gå ind på "Valider IP" Link, som du kan bogmærke og åbne i hver gang for at validere din IP-adresse.

 3. Hvis du konfigurerer Smart DNS-tjenesten på en DD-WRT-router, skal du følge denne tutorial.

Kan jeg bruge Smart DNS og VPN samtidig?

Du kan ikke bruge både VPN og Smart DNS-tjenesten på samme tid, som de er i konflikt med hinanden.

I tilfælde af at du er tilsluttet VPN og VPN-forbindelsen er indstillet med Smart DNS-tjenesten, fungerer Smart DNS-tjenesten, men ulempen med dette er, at den validerede IP-adresse vil være IP’en fra VPN-serveren. Det betyder, at det er meget sandsynligt, at andre brugere får den samme IP, der er valideret på samme tid, og dette vil komme i konflikt med det websted, der er oprettet af brugeren. Med andre ord er chancerne små for, at det valgte webstedsregion er det, der skal indlæses med din Smart DNS-forbindelse.

På den anden side, hvis du har din enhed / netværk konfigureret med Smart DNS og derefter opretter forbindelse til VPN på denne enhed eller netværk, ignorerer VPN-forbindelsen de DNS-adresser, du har konfigureret på din enhed / netværk. VPN-krypteringen vil også påvirke hastigheden på internetforbindelsen, og du vil miste den største fordel ved at bruge Smart DNS.

Der er kun et tilfælde, når det er praktisk at bruge begge tjenester på samme tid. Lad os sige, at du ønsker, at alle enheder i dit hus / kontor skal bruge den smarte DNS-service, men at du også kræver, at nogle af enhederne skal være tilsluttet VPN. I dette tilfælde er den bedste mulighed at opsætte vores DNS-adresser på din router og have de enheder, der kræver en VPN-forbindelse tilsluttet VPN separat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map