Ofte stillede spørgsmål om VPN |

Hvad er VPN?

VPN (Virtual Private Network) er en teknologi, der skjuler din IP-adresse og krypterer alle indgående og udgående data, mens du bruger internettet. På denne måde får du anonymitet og forbliver sikker, da ingen kan se, hvad du laver, mens du surfer på Internettet.


Fra dit perspektiv, idet VPN er en af ​​de mange CactusVPN-klienter, er den teknologi, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til vores servere i Europa, Amerika, Asien eller Australien, og få muligheden for at bruge eksterne netværksressourcer, som om du er der. Installér blot CactusVPN-software, indtast dit brugernavn og adgangskode, og klik på forbindelsesknappen!

Hvordan fungerer VPN?

Så snart du opretter forbindelse til vores VPN-server, tildeles din computer en ny IP-adresse og nye DNS-opløsere. Derefter er al din Internet-trafik krypteret og tunneleret til vores VPN-server. Når den først er der, er den dekrypteret og tilladt at rejse til den tilsigtede destination. Din lokale internetudbyder vil kun se en enkelt krypteret datastrøm mellem dig og vores VPN-server. Din ISP kan ikke længere overvåge, logge eller kontrollere din internetbrug, og du kan omgå dine ISP-begrænsninger.

Hvordan opretholdes mit privatliv?

Når du opretter forbindelse til CactusVPN, opretter vi en “tunnel”. Alle data i denne “Tunnel” er krypteret, så kun du kender indholdet af det, der sendes. Dataene er krypteret til 128 bit. Dette er et fremragende sikkerhedsniveau, som også opretholder gode ydelsesniveauer, selv på ældre computere eller enheder med lavere strømforsyning som telefoner og netbooks.

Hvilken VPN-protokol skal jeg bruge?

Alle VPN-protokoller har stort set den samme funktion: de krypterer al din trafik og skjuler dig bag vores servere. Afhængig af dine formål er nogle protokoller imidlertid bedre end andre. Her finder du en kort sammenligning af hovedegenskaber ved VPN-protokoller:

PPTP L2TP / IPSec IKEv2 / IPSec IPSec SSTP OpenVPN TCP OpenVPN UDP SoftEther Wireguard
VPN-protokol Tilslutningshastighed Krypteringsniveau Forbindelsesstabilitet Mediestrømning Torrent-download Kompatibel med Fås i CactusVPN-klient
Meget hurtig Fattige Meget stabil godt Fattige De fleste operativsystemer og enheder På Windows
Medium Medium stabil godt Medium De fleste operativsystemer og enheder På Windows
Meget hurtig godt Meget stabil godt godt De fleste operativsystemer og enheder På Windows, macOS og iOS
Medium godt stabil godt godt De fleste operativsystemer og enheder Ingen
Hurtig godt Meget stabil Medium godt Windows, Ubuntu, Android og routere På Windows
Medium Meget godt stabil Medium godt De fleste operativsystemer og enheder På Windows og Android
Hurtig Meget godt Medium godt godt De fleste operativsystemer og enheder På Windows og Android
Meget hurtig Meget godt Meget stabil godt godt De fleste operativsystemer og enheder Ingen
Hurtig godt Ikke endnu stabil Medium Medium Linux, macOS, iOS og Android Ingen

Tag også hensyn til, at ikke alle protokoller fungerer for alle brugere. Dette kan være påvirket af din internetudbyder og andre faktorer. Hvis en protokol ikke opfylder dine behov, skal du prøve andre protokoller.

Hvor mange enheder kan jeg oprette forbindelse til dine VPN-servere?

CactusVPN-konti er ikke knyttet til en bestemt enhed, så du kan bruge det på flere enheder (din hjemmecomputer, bærbar computer, kontorcomputer, tablet, telefon osv.), Men der er en begrænsning for at bruge det samtidigt på op til 5 enheder i den samme tid. Lad os sige, at du har “VPN + Smart DNS” -tjeneste. I dette tilfælde kan du forbinde dit skrivebord til Amsterdam-server for at downloade torrents, din tablet til London-server for at se britisk medieindhold og din telefon til amerikansk server for at lytte til lokal radio.

Tilbyder du dedikeret IP-adresse?

Nej. Du får statisk delt IP-adresse. På denne måde er al din trafik blandet med trafikken fra alle andre brugere af vores VPN, så der er ingen måde at finde ud af, hvad der er din trafik.

Har din gratis VPN-prøveversion nogen begrænsninger?

Vores gratis VPN-prøve er nøjagtigt som vores største "VPN + Smart DNS" service. Du har adgang til ALLE VPN-servere ved hjælp af alle protokoller: SSTP, L2TP / IPSec, OpenVPN, SoftEther og PPTP. Du har også adgang til Smart DNS og vores Proxy. Vi begrænser på ingen måde din båndbredde eller brugte trafik. Med gratis prøveversion VPN-tilbud har du adgang til vores meget professionelle supportteam. Vi viser ingen annoncer eller andre former for uønsket information. Den KUN forskel mellem gratis VPN-prøveversion og Premium VPN-tjenester er, at den er aktiv i 24 timer fra kontotilmeldingen, som den kun er til prøveformål..

Tilbyder CactusVPN portvideresendelse?

Nej, vi tilbyder ikke portvideresendelse.

Hvilke krypteringstyper du bruger?

For SSL-chiffer har vi vores VPN-servere indstillet til AES-256-CBC, ved hjælp af 256-bit meddelelseshash ‘SHA256’ til HMAC-godkendelse og 2048 bit RSA-håndtryk og Elliptic-curve Diffie – Hellman (ECHDE) nøgleaftale-protokol.

Kodningsalgoritmens navn valgt til OpenVPN, SSTP og SoftEther-protokoller er ECDHE-RSA-AES256-GCM-SHA384. Med andre ord, den maksimale kryptering, du kan få via vores VPN-servere, er: AES-256-CBC, ved hjælp af 384 bit-meddelelseshash ‘SHA384’ til HMAC-godkendelse og 2048 bit RSA-håndtryk.

 • For L2TP / IPsec vi har oprettet to profiler: AES128-SHA1 og AES256-SHA1. Afhængig af din OS-version får du automatisk AES128 eller AES256-kryptering.
 • Til SSTP og SofetEther vi bruger Elliptic-curve Diffie – Hellman (ECHDE) nøgleaftale-protokol til nøgleudveksling, AES 128 GCM-chiffer og 2048 RSA-håndtryk (ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256).
 • IKEv2 er konfigureret med 256 bit NIST Elliptic Curve til nøgleudveksling, 128 bit AES, ved hjælp af 256 bit meddelelse hash ‘SHA256’ til HMAC-godkendelse, med 2048 bit RSA-håndtryk.
 • OpenVPN-protokollen er konfigureret med et minimum AES 128 CBC ved hjælp af 160 bit meddelelse hash ‘SHA1’ til HMAC-godkendelse med 2048 bit RSA-håndtryk.

  Alle understøttede algoritmer på OpenVPN er som følger:

  Chiffer: [NULL-CIPHER] NULL AES-128-CBC AES-192-CBC AES-256-CBC BF-CBC CAST-CBC CAST5-CBC DES-CBC DES-EDE-CBC DES-EDE3-CBC DESX-CBC RC2- 40-CBC RC2-64-CBC RC2-CBC CAMELLIA-128-CBC CAMELLIA-192-CBC CAMELLIA-256-CBC

  Auth: SHA SHA1 SHA256 SHA384 SHA512 MD5 MD4 RMD160

 • For PPTP VPN-protokol vi bruger 128 bit MPPE.

I øvrigt! I modsætning til almindelig opfattelse er AES-128-krypteringen ikke nødvendigvis svagere end AES-256. AES-128 er meget stærk, og den kan ikke knækkes gennem fuldskala-søgning på nøglen. Selvom du muligvis har ret til at tro, at længere nøgler giver flere sikkerhedsfordele, er sandheden, at en algoritme ikke kan være det "mindre ødelagt" end "ikke brudt". Så der er ingen yderligere fordele for sikkerhed ved at skrue op nøglestørrelsen til 256 bit.

Der er også en praktisk ulempe, da AES-256 vil bruge op til 40% mere CPU sammenlignet med AES-128. Dette er et meget vigtigt aspekt for en server med meget hurtig netværksforbindelse eller en, der har en svagere CPU.

Tilbyder du bolig-IP’er?

Nej, vi tilbyder ikke private IP-adresser.

Har du DNS Lækage-beskyttelse?

Ja, vores Windows- og macOS-apps har en indbygget funktion til DNS-lækage. Til vores Android-app bruger vi OpenVPN-protokollen, der bruger den offentlige Google DNS som standard, så du bliver beskyttet mod DNS-lækager. Hvis du opretter VPN-forbindelser manuelt, kan du også selv oprette forbindelserne til at bruge den offentlige Google DNS (8.8.8.8 og 8.8.4.4).

Sådan afinstalleres CactusVPN-forbindelser?

Hvis du har tilsluttet manuelt, skal du bare gå til netværksindstillingerne og slette CactusVPN-forbindelsen.

Hvis du har installeret vores CactusVPN-app, skal du bare afinstallere den.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map