Επισκόπηση Surfshark

Το Surfshark είναι μια νέα καταχώρηση στο πολυσύχναστο τμήμα των παρόχων εικονικών ιδιωτικών δικτύων και έχει αποδειχθεί πολύ δημοφιλές μεταξύ των οπαδών των HBO GO, Netflix, Hulu, YouTube και πολλών άλλων πλατφορμών ροής.


Όπως συμβαίνει συχνά όταν ένας νέος πάροχος VPN εισέρχεται στην αγορά, ο μύλος διαφημίσεων που περιβάλλει το Surfshark ήταν σημαντικός. μερικοί άνθρωποι το αποκαλούν την καλύτερη υπηρεσία VPN, ή τουλάχιστον ένα που θα μπορούσε σύντομα να αποθαρρύνει το NordVPN ως ο βασιλιάς του Netflix.

Αυτή η αναθεώρηση Surfshark θα εξετάσει τις διάφορες δυνατότητες που προσφέρει αυτή η νέα λύση VPN, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων, καθώς και τα κύρια πρωτόκολλα Surfshark VPN, ασφάλεια, κρυπτογράφηση, δυνατότητα αποκλεισμού Netflix και ειδικές λειτουργίες.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Πληροφορίες
Ευχρηστία: Πολύ εύκολο στη χρήση
Πολιτική καταγραφής: Δεν υπάρχει καθόλου καταγραφή
Μέγεθος διακομιστή: 1040+ διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 61 χώρες (και μετράει)
Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία 24/7
Torrenting: Επιτρέπεται
Ροή: Επιτρέπεται
Πρωτόκολλο και κρυπτογράφηση VPN: OpenVPN, IPSec & IKEv2; 256 bit AES
Αρχηγείο: Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι
Τιμή: 1,99 $ / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα: https://surfshark.com

Υπάρχει ένας νέος καρχαρίας στην πόλη

Το πρώτο πράγμα που πηδά έξω από το νερό με το Surfshark είναι ότι πρόκειται για σχετικό νεοεισερχόμενο, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα στο τμήμα VPN επειδή οι νέοι παίκτες εμφανίζονται κάθε λίγους μήνες. Από τον Οκτώβριο του 2019, το Surfshark δραστηριοποιείται για περίπου ένα χρόνο, αλλά έχει ήδη κάνει κυματισμοί στα νερά VPN.

λογότυπο surfshark

Ως εταιρεία τεχνολογίας, Το Surfshark είναι κάτοικος της Καραϊβικής. Βρίσκεται στις ηλιόλουστες Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, συγκεκριμένα στο Tortola, δυτικά του Πουέρτο Ρίκο.

Παρόλο που οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι (BVI) είναι εξάρτηση του Ηνωμένου Βασιλείου, οι τοπικοί νόμοι και δικαστήρια τους είναι νομοθετικά ανεξάρτητη; όσον αφορά τους εταιρικούς, εμπορικούς, εμπορικούς και ιδιωτικούς νόμους, αυτή η δικαιοδοσία ξεχωρίζει για την απόλυτη εμπιστευτικότητα και για το ότι δεν απαιτείται από τις εταιρείες να διατηρούν ηλεκτρονικά δεδομένα.r

Παρόμοια με την ακίνητη περιουσία, Η τοποθεσία είναι τα πάντα στον κόσμο του VPN, και η Surfshark θα πρέπει να χαρεί να κολυμπήσει στα νόμιμα ύδατα του BVI, αρκεί οι νομοθέτες να προστατεύουν την ηλεκτρονική ιδιωτικότητα των ατόμων και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε αυτό. Δεδομένου ότι συζητάμε για το ζήτημα της ασφάλειας δικαιοδοσίας, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Surfshark ακολουθεί την πρακτική που είναι γνωστή ως κανάριο εντάλματος και μέχρι στιγμής δεν τραγουδά.

Αυτό είναι ένα δόγμα διαφάνειας που δεν είναι σε θέση να υιοθετήσουν πολλές εταιρείες εκτός και αν έχουν πίσω τους μια ισχυρή νομική ομάδα. Στην ουσία, ένα κανάριο εντάλματος επιτρέπει στη Surfshark να αποκαλύψει εάν η εταιρεία έχει επιδοθεί με εντολή να υποχρεώσει πληροφορίες για τους πελάτες της. Από τα τέλη Απριλίου 2019, το κανάλι του εντάλματος στο Surfshark είναι σιωπηλό.

Βασικά χαρακτηριστικά Surfshark

Κανένας έλεγχος Surfshark δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μια γρήγορη περιήγηση στα χαρακτηριστικά του και πολλά από αυτά είναι στάνταρ μεταξύ των καλύτερων παρόχων VPN. Όσον αφορά το ξεμπλοκάρισμα των Big Three σε ροή – δηλαδή Netflix, Hulu και το BBC iPlayer, το Surfshark αποδίδει κολύμπι, όπως και οι κύριοι ανταγωνιστές του, και αυτό έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα σημαντικό σημείο πώλησης.

διάγραμμα του netflix με vpn

Φυσικά, υπάρχει μια ολόκληρη παγκόσμια αγορά χρηστών του Διαδικτύου που χρειάζονται λύσεις VPN για κάτι περισσότερο από το να παρακολουθούν το “Game of Thrones” ή τις διάφορες σειρές Marvel Comics στο Netflix και το Surfshark εξυπηρετεί και αυτούς τους χρήστες..

Το πρωτόκολλο Surfshark VPN είναι προεπιλεγμένο στο Σήραγγα IKEv2 / IPSec με κρυπτογράφηση AES 256-bit. Το πρωτόκολλο Internet Key Exchange χρησιμοποιείται από άλλους κορυφαίους παρόχους VPN για να διασφαλίσει το απόρρητο και την ασφάλεια για όλους τους χρήστες, ιδίως εκείνους που έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο με ένα VPN από συσκευές iOS όπως το iPhone και το iPad.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε κολλήσει με το IKEv2 / IPsec. μπορείτε πάντα να μεταβείτε στο χρυσό πρότυπο των πρωτοκόλλων VPN, Πρωτόκολλο OpenVPN. Οι σήραγγες VPN υλοποιούνται με Κατακερματισμός ελέγχου ταυτότητας SHA512 και ένα Ανταλλαγή κλειδιού 2048-bit DHE-RSA για μέγιστη ασφάλεια.

Διεπαφή εφαρμογής και λειτουργικό σύστημα Συμβατότητα

Η διεπαφή εφαρμογών είναι πολύ φιλική προς το χρήστη και το VPN μπορεί να απενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το Surfshark έρχεται σε μια ποικιλία γεύσεων, όπως macOS, Linux, Windows, iOS, Android, Xbox, PlayStation, Fire TV και Apple TV.

Λειτουργικό σύστημα συμβατό με Surfshark VPN

Οι χρήστες του Διαδικτύου που διατηρούν τα προγράμματα περιήγησης Google Chrome και Firefox μπορούν να εγκαταστήσουν μια επέκταση Surfshark, αλλά πρέπει να λάβουν υπόψη ότι η προστασία τους θα ήταν περιορίζεται σε αυτές τις εφαρμογές. Για να κάνετε την περιήγηση ασφαλέστερη, είναι πάντα καλύτερο να εγκαταστήσετε το Surfshark ως εφαρμογή λειτουργικού συστήματος, ή ακόμα καλύτερα, απευθείας στο δρομολογητή σας.

Το Surfshark προσφέρει συμβατότητα δρομολογητή με το ακόλουθο υλικολογισμικό:

 • Υλικολογισμικό DD-WRT
 • Υλικολογισμικό ντομάτας
 • Υλικολογισμικό Asus

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με την εγκατάσταση, μπορείτε να δείτε τον οδηγό τους: Πώς να δημιουργήσετε έναν δρομολογητή με το Surfshark.

Προηγμένες δυνατότητες Surfshark

Χωρίς σωστή κρυπτογράφηση δεδομένων, ακόμη και ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι ή ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης θα μπορούσε να καταστεί άχρηστο.

Ευτυχώς, τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης Surfshark ακολουθούν την AES 256-bit Galois / Counter Mode, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και αν η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ εκτελέσει μια επίθεση με τον άνθρωπο στον υπολογιστή σας, θα χρειαζόταν οι τεχνικοί τους αρκετά λίγες δεκαετίες χρήσης υπερυπολογιστών για την αποκρυπτογράφηση των δεδομένων που παρεμπόδισαν.

Χαρακτηριστικά Surfshark

Μαζί με την προηγμένη κρυπτογράφηση Surfshark, αυτή η λύση VPN προσφέρει επίσης πολλές άλλες προηγμένες δυνατότητες:

 • Λειτουργία MultiHop, το οποίο ουσιαστικά επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν μέσω πολλών τοποθεσιών διακομιστή ταυτόχρονα. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για πολιτικούς bloggers και ερευνητές δημοσιογράφους που πρέπει να καλύψουν το ψηφιακό τους αποτύπωμα για την προστασία του εμπορίου τους και την ταυτότητα των πηγών τους.
 • Λειτουργία καμουφλάζ θα κρύψει οποιαδήποτε δραστηριότητα VPN από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν ανακαλύπτει ότι χρησιμοποιείτε πρώτα ένα VPN. Η λειτουργία καμουφλάζ είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου και οι εταιρικές νομικές ομάδες καταστρέφουν συνεχώς τους ISP για πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες που συνδέονται μέσω VPN.
 • Λειτουργία NoBorders είναι δυνατότητες για χρήστες των οποίων η μόνη ελπίδα πρόσβασης στο Διαδίκτυο είναι μέσω ενός περιοριστικού δικτύου · Αυτό συμβαίνει συχνά στη ΛΔΚ και σε ορισμένες δικαιοδοσίες στη Μέση Ανατολή, όπου ενθαρρύνεται έντονα η λειτουργία NoBorders.
 • CleanWeb είναι μια λειτουργία περιήγησης που αποκλείει διαφημίσεις, παρακολούθηση cookie και κακόβουλο κώδικα JavaScript που επιδιώκει να εντοπίσει μόνο τη διαδικτυακή συμπεριφορά των χρηστών του Διαδικτύου.
 • Λευκή λίστα σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένους ιστότοπους στους οποίους πρέπει να έχετε πρόσβαση εκτός του πεδίου ενός VPN. Για παράδειγμα, μπορεί να μην θέλετε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή τραπεζική σύνδεση ενώ είστε συνδεδεμένοι σε έναν ρωσικό διακομιστή, εκτός εάν έχετε ενημερώσει την τράπεζα ότι θα ταξιδέψετε στη Μόσχα για μερικές ημέρες. Μόλις βάλετε τις διευθύνσεις URL στη λευκή λίστα, δεν θα χρειαστεί να απενεργοποιήσετε το Surfshark. Ωστόσο, υπάρχει επίσης μια λειτουργία kill-switch για πλήρη αποσύνδεση από το Διαδίκτυο με ένα μόνο κλικ ή ένα πάτημα σε περίπτωση που υπάρχουν ανησυχίες ασφαλείας.

Οι ανεξάρτητοι έλεγχοι ενδέχεται να μην είναι δυνατότητες με γνώμονα τη λειτουργικότητα του τελικού χρήστη, αλλά είναι ζωτικής σημασίας με την έννοια ότι παρέχουν στους συνδρομητές την ηρεμία. Δεν θα υποβάλουν όλοι οι πάροχοι λύσεων VPN σε ανεξάρτητο έλεγχο που θα υποστηρίζει αξιώσεις μάρκετινγκ σχετικά με διαρροή DNS ή IP, αλλά η Surfshark έχει κάνει αυτό το βήμα.

Η διενέργεια ανεξάρτητου ελέγχου είναι ένα ισχυρό σημάδι ότι πρόκειται για μια εταιρεία που σκοπεύει να παραμείνει στην επιχείρηση όσο το δυνατόν περισσότερο και αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο η Surfshark είναι η συζήτηση της πόλης VPN το 2020.

Απεριόριστη πρόσβαση VPN για όλες τις συσκευές σας

Πρόκειται για ένα ειδικό χαρακτηριστικό που πιθανότατα δημιούργησε σημαντική διαφημιστική εκστρατεία για το Surfshark παρά τον σχετικά σύντομο χρόνο του στην αγορά VPN. Από τον Μάιο του 2019, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των συσκευών στις οποίες μπορείτε να εγκαταστήσετε το Surfshark.

Εάν διαθέτετε Sony PlayStation, MacBook, smartphone Android, iPad, Apple TV και υπολογιστή Windows, όλα αυτά μπορούν να συμπεριληφθούν στη συνδρομή σας στο Surfshark.

Surfshark πολλαπλών μορφών διεπαφής χρήστη

Εάν όλες οι συσκευές σας συνδέονται μέσω του ίδιου δικτύου Wi-Fi στο σπίτι σας, μπορούν να προστατευτούν μέσω της εγκατάστασης του Surfshark στο δρομολογητή, αλλά δεν θα υπάρχει όριο ως προς τον αριθμό των συνδέσεων που είναι κρυπτογραφημένες και ασφαλείς.

Ακόμη και οι πιο δημοφιλείς και εξελιγμένες λύσεις VPN στην αγορά θα περιορίσουν τον αριθμό των συνδέσεων συσκευών, αλλά η Surfshark αποφάσισε να ακολουθήσει μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτή την άποψη.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν αυτή η λειτουργία θα συνεχίσει να προσφέρεται στο μέλλον. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ή τουλάχιστον οι πρώτοι συνδρομητές θα είναι παππούδες, κάτι που θα ήταν μια ωραία χειρονομία. Προς το παρόν, η κατάκτηση μιας μακροπρόθεσμης συνδρομής Surfshark θα ήταν μια έξυπνη επιλογή αν θέλετε να προστατεύσετε πολλές συσκευές.

Κοινή χρήση αρχείων και Torrents

Για άλλη μια φορά, η επιλογή δικαιοδοσίας είναι ένας παράγοντας που καθορίζει εάν ένας πάροχος υπηρεσιών VPN μπορεί να αγνοήσει με ασφάλεια αιτήματα για πληροφορίες σχετικά με χρήστες που χρησιμοποιούν δίκτυα κοινής χρήσης αρχείων peer-to-peer ή εφαρμογές όπως το BitTorrent.

Εάν ανησυχείτε ότι ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας παραπονιέται για δραστηριότητα torrent (που δυστυχώς είναι πολύ συνηθισμένο στον Καναδά), φροντίστε να ενεργοποιήσετε το Λειτουργία επιτρεπόμενης λίστας για απόκρυψη του αποτυπώματος VPN.

Το Surfshark μπορεί να υπερηφανεύεται πάνω από 800 υπηρεσίες που έχουν βελτιστοποιηθεί για κοινή χρήση αρχείων P2P και torrents σε 50 διαφορετικές χώρες σε 6 διαφορετικές ηπείρους. Μπορείτε να απολαύσετε τη λήψη και την κοινή χρήση αρχείων ενώ προστατεύεστε από την ιδιωτική υπηρεσία DNS και την ενσωματωμένη τεχνολογία προστασίας από διαρροές.

διάγραμμα προστασίας vpn στο torrenting

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, δεν υπάρχουν νόμοι παρόμοιοι με το νομοσχέδιο Powers Research του Ηνωμένου Βασιλείου, πράγμα που σημαίνει ότι η παρακολούθηση της δραστηριότητας των πελατών της Surfshark θα αποτελούσε προσβολή για το νομοθετικό σώμα, ακόμη και σε περιπτώσεις που οι χρήστες του Διαδικτύου μοιράζονται ψηφιακά αρχεία.

Ουσιαστικά, δεν υπάρχουν νόμοι που να απαιτούν τη δραστηριότητα των πελατών. Ακόμα και με ένα, οι διασφαλίσεις είναι ενσωματωμένες στην τεχνολογία τους. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε οποιονδήποτε ιστότοπο torrent και να κατεβάσετε οποιοδήποτε αρχείο χρειάζεστε.

Ροή Netflix και HBO

Σε μια εποχή που τα τηλεοπτικά δίκτυα επανεξετάζουν τα επιχειρηματικά μοντέλα και τις στρατηγικές τους για να αντέξουν την επανάσταση της ψηφιακής ροής βίντεο, εταιρείες όπως το HBO φαίνεται να κάνουν τα πάντα σωστά.

Μια από τις πιο ροές σειρές στην εποχή του αρχικού καλωδιακού προγραμματισμού ήταν το “Game of Thrones” και η τελευταία σεζόν αυτής της βίαιης ιστορίας φαντασίας προσελκύει περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο θεατές από όλο τον κόσμο..

Surfshark NetflixΑς υποθέσουμε ότι εγγραφείτε σε ένα πολυκαναλικό πακέτο καλωδίων HBO στο σπίτι στη Βόρεια Ντακότα. Αυτό θα σας δώσει πρόσβαση στο HBO GO, αλλά αν ταξιδεύετε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών μπορεί να εκπλαγείτε να μάθετε ότι το Η εφαρμογή ιστού είναι αποκλεισμένη σε ορισμένες χώρες ή ο κατάλογος βίντεο δεν περιλαμβάνει πολλά προγράμματα όπως το παγκοσμίως διάσημο “Game of Thrones”.

Εάν έχετε συνδρομή στο Surfshark VPN, η απώλεια των τελευταίων επεισοδίων του “Game of Thrones” ή η παρακολούθηση προηγούμενων σεζόν δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείτε. Μαζί με το HBO, το Surfshark θεωρείται σήμερα ως ένα από τα καλύτερα VPN για το Netflix.

Πρέπει να σημειωθεί ότι επειδή το Surfshark υπάρχει μόνο για μερικούς μήνες, δεν έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα σύνδεσης με το Netflix US. Φαίνεται ότι το Netflix δεν μπόρεσε να σπάσει την τεχνολογία τους για την παράκαμψη των γεωγραφικών αποκλεισμών. Όπως και οτιδήποτε, μόνο ο χρόνος θα πει αν θα διαρκέσει. Αλλά μέχρι στιγμής, η ροή ήταν απρόσκοπτη.

Πολιτική καταγραφής

Είναι αρκετά ανακούφιση για μια τόσο νέα εταιρεία VPN να ξεκινήσει στο σωστό δρόμο. Ενώ η πλειονότητα των παρόχων VPN καταγράφει τη χρήση, το ιστορικό και τους ιστότοπους που επισκέπτεστε, το Surfshark ξεχωρίζει από το πακέτο και δεν καταγράφει καμία διεύθυνση IP, ιστορικό περιήγησης, πληροφορίες περιόδου λειτουργίας, χρησιμοποιημένο εύρος ζώνης, γραμματόσημα χρόνου σύνδεσης, κυκλοφορία δικτύου ή άλλα δεδομένα χρήστη.

Πολιτική απορρήτου Surfshark

Τιμολόγηση Surfshark

Όσον αφορά την τιμολόγηση συνδρομής, είναι εξαιρετικά λογικό αυτή τη στιγμή, επειδή πρόκειται για σχετικά νέα υπηρεσία, επομένως ίσως θελήσετε να επωφεληθείτε από την τιμολόγηση σε επίπεδο εισαγωγικού τώρα.

Μπορείτε να εγγραφείτε για τόσο χαμηλά όσο 1,99 $ το μήνα αν εγγραφείτε για ένα διετές πρόγραμμα, το οποίο είναι σήμερα φθηνότερο 2ετές πρόγραμμα όλων των παρόχων VPN.

Τιμές Surfshark

Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία και ολοκλήρωση της πληρωμής σας, μπορείτε να προχωρήσετε στην εγκατάσταση του Surfshark σε όλες τις συσκευές που θέλετε να προστατεύσετε. Η εταιρεία προσφέρει ακόμη και εγγύηση 30 ημερών, που σημαίνει ότι η πληρωμή σας θα μπορούσε να επιστραφεί εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία.

Εξυπηρέτηση πελατών Surfshark

Υποστήριξη πελατών SurfsharkΌσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών, η καλύτερη επιλογή σας είναι ζωντανή συζήτηση, το οποίο προσφέρεται σε διάφορες γλώσσες, αν και περισσότερες αγγλικές και ισπανικές αντιπρόσωποι φαίνεται να είναι διαθέσιμες τις περισσότερες φορές. Η άμεση υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι μια κατάσταση επιτυχίας ή απώλειας, και αυτό είναι κατανοητό, καθώς τόσοι πολλοί άνθρωποι προτιμούν τη ζωντανή συνομιλία αυτές τις μέρες.

Δεν χρειάζεται να είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία για να κερδίσετε το Surfshark; Αν έχετε απορίες, είναι πιθανό να βρείτε απαντήσεις στα διάφορα μαθήματα και να απαντήσετε σε συχνές ερωτήσεις που προσφέρει το Surfshark στον ιστότοπό του.

Τελικές σκέψεις

λογότυπο surfshark

Η διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει το Surfshark μπορεί να υποστηριχθεί από τα πολλά χαρακτηριστικά της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Surfshark βγήκε από το κλουβί έτοιμο να πάρει ένα τεράστιο δάγκωμα από την αναπτυσσόμενη αγορά VPN και έχει τοποθετήθηκε ως ένα μεγάλο ψάρι, αλλά ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει μεταβλητές ταχύτητες.

Λάβετε υπόψη ότι εάν επιλέγετε έναν διακομιστή που βρίσκεται στη μέση του κόσμου, η εμπειρία περιήγησής σας είναι βέβαιο ότι θα λάβει επιτυχία. Εάν συνδέετε ένα Slingbox για να παρακολουθήσετε μια εκπομπή HBO ζωντανά σε έναν διακομιστή της Νέας Υόρκης ταυτόχρονα, δύο ομάδες NBA συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι πλέι-οφ, δεν πρέπει να περιμένετε την πιο γρήγορη περίοδο περιήγησης. 

Οι διακομιστές της Surfshark πιθανότατα αντιμετωπίζουν πολλή κίνηση, προς το παρόν δεν διαθέτουν τόσο διακομιστές όσο ένα καθιερωμένο VPN όπως το NordVPN, αν και ο αριθμός των διακομιστών τους έχει αυξηθεί περισσότερο από 50% τους τελευταίους μήνες. Σε αυτό το ποσοστό, πιθανότατα θα πιάσουν το Nord και το Express πριν από το τέλος του έτους.

Σε αντίθεση με άλλες λύσεις VPN που απευθύνονται ειδικά σε μεγάλους χρήστες BitTorrent, πολιτικούς ακτιβιστές ή σε παίκτες που επιθυμούν να κρατήσουν την ταυτότητά τους μυστική, το Surfshark στοχεύει να ευχαριστήσει όλους τους χρήστες.

Η εταιρεία αναφέρει διάφορες περιπτώσεις χρήσης, οι οποίες περιλαμβάνουν:

 • Πρόληψη κλοπής ταυτότητας
 • Ασφαλής χρήση δημόσιων σημείων πρόσβασης Wi-Fi
 • Ασφαλείς συνεδρίες διαδικτυακής τραπεζικής
 • Κατάργηση αποκλεισμού του Netflix
 • Παράκαμψη περιορισμών περιήγησης
 • Διατήρηση ασφαλών συνεδριών συναλλαγών κρυπτονομισμάτων
 • Αποφύγετε τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο
 • Προστασία της πολιτικής ομιλίας

Όπως έχουμε δείξει σε αυτήν την κριτική, είναι σαφές ότι το Surfshark προσφέρει μεγάλη αξία σε εκπληκτικές τιμές. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι που έχετε για να αποκτήσετε ένα VPN – torrenting, απεμπλοκή του Netflix ή HBO, κερδίζοντας περισσότερη ελευθερία στο διαδίκτυο, ξεμπλοκάροντας ιστότοπους με γεωγραφικούς περιορισμούς ή προστατεύοντας το απόρρητό σας από πιθανές επιθέσεις – προτείνουμε το Surfshark ως ένα καλό προϋπολογισμό VPN. Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε την τελευταία έκπτωση στα πακέτα VPN της Surfshark σήμερα.

Συχνές ερωτήσεις

Ε: Μπορώ να δοκιμάσω το Surfshark δωρεάν?

ΕΝΑ: Ανάλογα με το πού βρίσκεστε, η αναζήτηση μιας δωρεάν δοκιμής VPN Surfshark μπορεί να επιστρέψει ένα διαφημιστικό αγαθό για 30 ημέρες. Εάν αυτή η ωραία προσφορά επεκταθεί σε εσάς, όλες οι δυνατότητες θα ενεργοποιηθούν για την αξιολόγησή σας.

Ε: Πώς ξέρω ότι το Surfshark μπορεί να είναι αξιόπιστο?

ΕΝΑ: Το κανάλι του εντάλματος, η επιλογή δικαιοδοσίας και οι ανεξάρτητοι έλεγχοι θα σας πουν ότι αυτός είναι ένας πάροχος VPN που ενδιαφέρεται για την ασφάλεια και αυτό είναι που πραγματικά έχει σημασία σε αυτόν τον επιχειρηματικό τομέα. Για κάθε χρήστη που θέλει να καταργήσει τον αποκλεισμό του Netflix, υπάρχουν πολλοί άλλοι που ανησυχούν για την ασφαλή περιήγηση και αυτή είναι η πελατειακή βάση στην οποία η Surfshark προσπαθεί να κάνει έκκληση.

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Surfshark στο δρομολογητή μου?

ΕΝΑ: Εφόσον ο δρομολογητής σας υποστηρίζει το πρωτόκολλο OpenVPN, θα πρέπει να μπορείτε να εγκαταστήσετε το Surfshark σε αυτό. Τα μαθήματα που παρέχονται από την εταιρεία στους τρεις πιο δημοφιλείς δρομολογητές είναι εύκολα κατανοητά και ακολουθούνται.

Ε: Είναι το Surfshark πιο ασφαλές από το ExpressVPN?

ΕΝΑ: Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά ασφαλείας, αλλά η Surfshark επιλέγει ανεξάρτητους ελέγχους, γεγονός που το δίνει το προβάδισμα σε αυτό το θέμα. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις δωρεάν δοκιμαστικές προσφορές και από τους δύο παρόχους VPN, να τις δοκιμάσετε με εφαρμογές VoIP όπως το Skype και να προσδιορίσετε εάν διαρρέουν τη διεύθυνση IP σας. Ακόμα και αν και τα δύο VPN αποδειχθούν απαλλαγμένα από διαρροές, μόνο το Surfshark μπορεί να το επιβεβαιώσει μέσω ανεξάρτητων ελέγχων.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me