A CactusVPN App beállítása a MacOS-hoz

Ebben az oktatóanyagban megmutatjuk, hogyan telepítheti a CactusVPN alkalmazást a MacOS rendszerhez, és hogyan kapcsolódhat VPN-hez vagy intelligens DNS-hez az alkalmazásunk segítségével, de először nézzük meg, mi a követelményeink.


követelmények

A CactusVPN alkalmazás használatához szüksége lesz:

 1. CactusVPN-fiók. Ha még nem rendelkezik, ingyenesen kipróbálhatja szolgáltatásainkat.
 2. macOS 10.11 vagy újabb verzió (El Capitan). Ha MacOS 10.10 vagy újabb verziója van, kérjük, olvassa el a VPN-re vonatkozó manuális telepítési útmutatók egyikét vagy az intelligens DNS manuális bemutatóját..
 3. Az Ön VPN felhasználóneve és jelszava a VPN-hez való kapcsolódáshoz és / vagy az intelligens DNS-kulcs az intelligens DNS-hez való kapcsolódáshoz. Megtalálhatja őket webhelyünk fiókjában, a Beállítások menüben -> App Bejelentkezés hitelesítő adatok.
 1. Telepítse a CactusVPN alkalmazást.

  1. Töltse le az alkalmazást innen.
  2. Nyissa meg a letöltött fájlt.

  3. Az alkalmazás hozzáadásához az Alkalmazások mappába húzza a CactusVPN ikont (1) az Alkalmazások mappába (2).

   A CactusVPN App beállítása a MacOS rendszerhez: 1. lépés

  4. Nyissa meg a Finder alkalmazást (3), keresse meg az Alkalmazások (4) oldalt, ahol megtalálja a CactusVPN alkalmazást (5).

   A CactusVPN App beállítása a MacOS rendszerhez: 2. lépés

  5. Indítsa el a CactusVPN alkalmazást.

  6. A CactusVPN alkalmazás első megnyitásakor értesítést kap arról, hogy az alkalmazást letöltötték az internetről, és megkérdezik, hogy biztosan megnyitja-e azt. Kattintson az „Open” (6).

   A CactusVPN App beállítása a MacOS rendszerhez: 3. lépés

   Azt is értesíthetjük Önt, hogy a CactusVPN alkalmazás új segítő eszköz telepítését próbálja meg. A Helper eszköz lehetővé teszi alkalmazásunk számára VPN-alagút létrehozását. Írja be a Mac felhasználói jelszavát, majd kattintson az „Install helper” elemre..

   A CactusVPN alkalmazás beállítása MacOS-hoz: 3-2. Lépés

  Először ki kell választania, hogy be szeretne-e jelentkezni a VPN-szolgáltatások vagy az intelligens DNS-szolgáltatások használatához. Ehhez válassza a „VPN” (7) és az „Intelligens DNS” (8) lapot.

  Ha csatlakozni kíván az intelligens DNS-hez, és nincs szüksége VPN-re, hagyja ki a II. Részt, és lépjen közvetlenül a „III. Csatlakozás az intelligens DNS-hez ”.

 2. Csatlakozás a VPN-hez

  1. VPN-szolgáltatásaink használatához válassza a „VPN” fület (7).

   Írja be a VPN csomag felhasználónevét (9) és jelszavát (10). Megtalálhatja őket webhelyünk fiókjában, a Beállítások menüben -> App Bejelentkezés hitelesítő adatok. Győződjön meg arról, hogy a VPN felhasználónevét és jelszavát használja, és NEM a webhelyfiók hitelesítő adatait (Mi a különbség?).

   Kattintson a „Bejelentkezés” (11).

   A CactusVPN alkalmazás beállítása MacOS-hoz: 4. lépés

  2. Most be van jelentkezve. Válassza ki a VPN szerver helyét (12), amelyhez csatlakozni szeretne.

   A VPN-hez való csatlakozáshoz kattintson a „Csatlakozás” gombra (13).

   A CactusVPN App beállítása a MacOS rendszerhez: 5. lépés

  3. A rendszer felkérheti, hogy engedélyezi-e a VPN-konfigurációk hozzáadását. Kattintson az „Engedélyezés” elemre..

   A CactusVPN alkalmazás beállítása MacOS-hoz: 6-2 lépés

  4. Meg kell adnia a Mac felhasználói jelszavát. Írja be, majd kattintson az „Mindig engedélyezés” elemre (14).

   A CactusVPN alkalmazás beállítása MacOS-hoz: 6. lépés

   Ha az „Engedélyezés” gombra kattint az „Mindig engedélyezés” helyett, akkor a jelszót csak az aktuális munkamenetre menti, és a következő alkalommal, amikor csatlakozik a VPN-hez, újra kérésre kerül..

   Ne feledje, hogy a jelszót minden alkalommal kérik, amikor csatlakozik a VPN-hez, miután újraindította az alkalmazást, vagy kijelentkezett és bejelentkezett. A macOS kéri (nem az alkalmazásunk), mint az IKEv2 protokoll kiegészítő biztonsági intézkedése.

  5. A csatlakozás után megváltozik az IP, és a kapcsolat titkosítva van.

   Ha rákattint a Kiszolgálók menüre, megtalálja a „Rendezés sebesség szerint” gombot. Kattintson rá az összes VPN-kiszolgáló sebesség szerinti rendezéséhez. A válogatás után a listából az első kiszolgáló lesz a leggyorsabb.

  6. A „Beállítások” fülre (15) a következő konfigurációkat hajthatja végre:

   A CactusVPN App beállítása a MacOS rendszerhez: 7. lépés

   • „VPN Protocol” – válassza ki a használni kívánt VPN protokollt.
   • Ha az OpenVPN protokollt választja, beállíthatja a használni kívánt OpenVPN protokollt (TCP vagy UDP) és az OpenVPN portot..
   • „OpenVPN port” – válassza ki a használni kívánt OpenVPN portot.
   • „Futtassa az alkalmazást. MacOS indításakor ”- futtassa a CactusVPN alkalmazást, amikor a Mac elindul.
   • „Bejelentkezés az alkalmazásnál. start ”- jelentkezzen be fiókjába, amikor a CactusVPN alkalmazás elindul.
   • „Indítsa el az alkalmazást. minimalizált ”- indítsa el a CactusVPN alkalmazást minimalizálva.
   • „Csatlakozás a VPN-hez bejelentkezéskor” – automatikusan csatlakozik a VPN-hez az utoljára használt város és protokoll használatával a bejelentkezés után.
   • „Minimalizálja az alkalmazást. VPN csatlakozáson ”- minimalizálja a CactusVPN alkalmazás tálcáját a VPN-hez való csatlakozás után.
   • „Újracsatlakozás, ha a VPN-kapcsolat megszakad” – automatikusan újracsatlakozás, ha a kapcsolat leszakad.
   • „DNS szivárgás elleni védelem” – a DNS szivárgás elleni védelem be- és kikapcsolása (Mi a DNS szivárgás elleni védelem?).
   • „Csoportos kiszolgálók csoportosítása országonként, ha gyorsaság szerint válogatnak” – ha a VPN-kiszolgálókat sebesség szerint rendezi, akkor országonként vannak csoportosítva.
   • “Állítsa le az internetes forgalmat, ha a VPN-kapcsolat megszakad” – Ez az “Internet Kill Switch”. A Kill Switch bekapcsolásakor az internet-kapcsolat nem fog működni, amíg nem csatlakozik a VPN-hez. Ha a VPN-kapcsolat megszakad, alkalmazásunk letiltja az internetkapcsolatot. Annak érdekében, hogy újra elérhető legyen az internetkapcsolat, csatlakoztasson a VPN-hez, tiltsa le a Kill kapcsolót, jelentkezzen ki vagy zárja be a CactusVPN alkalmazást.
  7. Az „Alkalmazások. Gyilkos ”lapon (16) beállíthatja, mely alkalmazásokat zárja le automatikusan a VPN-kapcsolat megszűnése. Javasoljuk, hogy adja hozzá a használt P2P / BitTorrent szoftvert.

   A CactusVPN alkalmazás beállítása MacOS-hoz: 8. lépés

   • Kattintson az „Alkalmazás hozzáadása” gombra (17). Nyissa meg azt a mappát, amelybe az alkalmazás telepítve van, és válassza ki a hozzáadni kívánt alkalmazást.
   • Jelölje be az „Újraindítás újracsatlakozáskor” oszlopban (18) található jelölőnégyzeteket, hogy az alkalmazás automatikusan újrainduljon, miután a VPN újracsatlakozik..
   • Kattintson az „Eltávolítás” oszlop (19) gombjaira az olyan alkalmazások eltávolításához, amelyeket már nem kíván automatikusan bezárni, amikor a VPN-kapcsolat leáll..
  8. Időnként támogatási célokra van szükségünk valamilyen információra a szoftver naplófájljaiból. A naplók mentéséhez lépjen a „Támogatás” fülre (20), majd kattintson a „Naplók mentése” gombra (21). Ez elmenti a naplókat, és megnyit egy mappát a számítógépen tárolt összes CactusVPN naplófájllal.

   A CactusVPN App beállítása a MacOS rendszerhez: 9. lépés

 3. Csatlakozás az intelligens DNS-hez

  1. Az intelligens DNS-szolgáltatások használatához válassza az „Intelligens DNS” fület (7), írja be az „Intelligens DNS-kulcs” (8) elemet. Ennek megtalálásához jelentkezzen be webhelyén fiókjába, és lépjen a Beállítások menübe -> App Bejelentkezés hitelesítő adatok. Kattintson a „Bejelentkezés” (9).

   A CactusVPN alkalmazás beállítása MacOS-hoz: 10. lépés

  2. Kattintson az „Intelligens DNS engedélyezése” gombra (10).

   CactusVPN VPN szoftver Mac OS telepítéshez: 11. lépés

   Az intelligens DNS engedélyezése előtt választhat:

   • „Weboldalak régiója” (11) – válassza ki azt a régiót, amelyet a több régióban működő webhelyek számára fog használni.
   • „DNS szerver” (12) – válassza ki a legközelebb állót.
  3. A „Beállítások” fülre (13) a következő konfigurációkat hajthatja végre:

   A CactusVPN alkalmazás beállítása MacOS-hoz: 19. lépés

   • „Futtassa az alkalmazást. MacOS indításakor ”- futtassa a CactusVPN alkalmazást, amikor a Mac elindul.
   • „Bejelentkezés az alkalmazásnál. start ”- jelentkezzen be fiókjába, amikor a CactusVPN alkalmazás elindul.
   • „Indítsa el az alkalmazást. minimalizált ”- indítsa el a CactusVPN alkalmazást minimalizálva.
   • „Intelligens DNS engedélyezése bejelentkezéskor” – automatikusan engedélyezi az intelligens DNS-t a bejelentkezés után.
   • „Minimalizálja az alkalmazást. az intelligens DNS engedélyezésekor ”- minimalizálja a CactusVPN alkalmazás tálcáját az intelligens DNS engedélyezése után.
   • „Frissítsen minden IP-címet” – állítsa be, hogy az IP-cím automatikusan miként frissül. Ez akkor hasznos, ha az internetszolgáltató gyakran megváltoztatja IP-címét.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me